Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ha 2 kilo normal diyorsun yani,sevindim
Sen ki kv nin su böreğine karşı koyan kadınsın
Tiroit düşmeden kilo veremem galiba ,sanırsam ,hele bir gideyim Dr a.Sular kesikti gelmiş,gidem de kızı çimdireyim (banyo),terlemiş iyice.
Bilmukabele canım.

evet benim yorumumdukadın milleti der valla

mısır olmamalıydı evet. Aus cum haftasonu ancak toplayacağım kendimi. karatayı tam beceremedim sanırım. ortaya karışık bir beslenme düzeni yapacağım. ne yiyeyim diye düşünüyorum. kuruyemişleri de sabah ve öğlen yiyeceğim. tabi yanında karbo olmaksızın. sağlıklı yağ var ya içlerinde ve de tok tutuyor. o yüzden yiyorum.

Cikiyorum ben.
Geceleyin yaglarin piti pitir erisin, belleriniz dal gibi incelsinnnnn
Aminnnmn

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Oy senin kuzular var ya

Kayınvalide de tatlı getirmesin artık , 2-3 kilo meyve alsın ... fıstık badem getirsin

Koş miu kızım ausun dibine dibine darısı başıma

tartinin yaptığı kötü şaka, çok canımı sıktı
şuanda uçuşlarda tartı

hadi yaaa ... tartı değiştirme yollları gözüküyor sanki sana banu .
Ama ya şimdi ki gerçek değilse

Hadi iyi banyolar prensese ... sen git dr. burada ne insülin dirençleri..ne triodler gördük biz ... sen iste kilo vermek kolay

tabii ki sağlıklı yağ .. bende diyet boyu yedim ... 3 çiğ badem ya da 2 ceviz ...
Bazen yer fıstığı 10-15 tane ...
ama hepsi aynı günde bol bol değil .

sen karatayı tam anlamı ile yaptın ama değil mi zamanında ? işe yarıyor yani sende ?

Ah kaptanim ah o kadarcikla kurtardigima sevindim.
Oyle bi mangal kokusu vardi ki.
Telafi ederim simdi bi kase yogurt bi yemek kasigi isot bisiycik kalmaz
bu saatte yoğurt çok geç olmaz mı canım?

60kiloyum ortim sen nasilsin?
Nasildi bugun?
ortaya karışıktı bugün canım. spor yok. evdeydim uyudum.

Cikiyorum ben.
Geceleyin yaglarin piti pitir erisin, belleriniz dal gibi incelsinnnnn
Aminnnmn
amin ne güzel dua bu böyle

1,5 ay önce başladım. işe yaradı. ama sonradan karboyu çoğaltınca bozdum.

deniz gitmiş banyoda kendini çırmalamis benimde canım acisin diye gülsem mi ağlasam mı bilemedim .. neyse ki yattılar tatil diye az tolerans geçiyorum

bende bu duş aldım, bi kahve ısmarlaycam kendime en bi sevdiğim

Listede olup menüsü gelmeyenlere bi çağrı yapayım ... belki telepatik güçlerimle takıma doğru gelirler ...

Ahu060812
mimu88
ErSeSi

@eflalim
cezan ne zaman bitiyor acep ? ceza sayın arttıkça süresi de uzuyor değil mi ? salıyı bulursun galiba bugünde çorbanı içtiğini umuyorum ... pzt sabahı ... 71.5 görmeyi hedefle ki .. kalan 4 gün şov fırsatın olsun

valla hiç sorma hele şu an. r.... de yaklaşıyor sanırım. canım çikolata istiyor.

o canına de ki ; yeter bi sus ... hep istiyorsun hep istiyorsunnn .... benim emeklerimi hiçe sayıyorsun
Yemeyeceğim o çikolatayı ... sabah kadar iste dur

Yusufta ayakta daha .. yüzdü de o kadar ..yorgunluk belirtisi bile yok ... ben mayıştım valla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…