Benim kurban bayrami hedefim 55 olsun
düşüncelere dalmaaaa bence 62 lerdesin ... eridin loooo ???
benim de gizli 56.9eşime yine 58 derim
Benim gizli 55 eşime diyemiyorum
Çok şükür ecemavi kaynanam iyidir.Senin kv olamadı ama inşallah sen öyle kv olursunEn bi sevmediğim durumlar Allahtan benim kv rahatina düşkün bizi hicbir yere götürmez bebelerden dolayı elinden gelse bebeler buyuyene kadar hic görüşmeyecek te olmuyor iste bayramı seyrani var
Mimu sert kayaya çarptı farkında değil su an pedalceviriyorum bekleyin sporlarımı ben geliyorum
Ne guzel yemek varsa geliyorum diyebilecek kv olması
Kız kaptan telapatini aldım kaç kez yazmaya yeltendim yazamadım bebelerden hatta eflalim de bana yazdı menüsünü teeee ne zaman ikimizinkini de yazayım önce benimkiListede olup menüsü gelmeyenlere bi çağrı yapayım ... belki telepatik güçlerimle takıma doğru gelirler ...
Ahu060812
@mimu88
ErSeSi
@eflalim
cezan ne zaman bitiyor acep ? ceza sayın arttıkça süresi de uzuyor değil mi ? salıyı bulursun galibabugünde çorbanı içtiğini umuyorum ... pzt sabahı ... 71.5 görmeyi hedefle ki .. kalan 4 gün şov fırsatın olsun
Çok şükür ecemavi kaynanam iyidir.Senin kv olamadı ama inşallah sen öyle kv olursun
Kız kaptan telapatini aldım kaç kez yazmaya yeltendim yazamadım bebelerden hatta eflalim de bana yazdı menüsünü teeee ne zaman ikimizinkini de yazayım önce benimki
Sabah
2 dl ekmek
Domates
Peynir
Ara
Sporrrr
Akşam
Yumurtalı ot kavurma
Yoğurt
Su 2
Spor 60 eliptik
40 dk egzersiz
Yalnız bugün Murat ın butt lifting videosunu yaptım popo hamladı söylemesi ayıp demekki işe yarıyo
Eflalim in menüsü
Kahvaltı : 2 etimek , 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık
Ara: Şekersiz kahve, biraz dut
Öğlen : 1 kase vicdan çorbası
Ara: Yarım paket sunta, peynir
Akşam : 1 kase vicdan çorbası
Yatmadan : Biberli limonlu yoğurt
2 litre su
2 fincan yeşil çay
1 saat yürüyüş
Hepinize selamı var bidaha girmeyecekmiş bdv ye
Hepimizi çok özlemiş
Yazılanları okuyormuş
Aus bende menüme bayıldım cumaya kadar böyle tutabilsem keşke var yaaaaeskiden banlı üyeler , girebiliyordu siteye ... giriyor , okuyor , beğeniyor ... ama yazamıyordu
orda alttan melül melül bakıyorlardı ....
kaptanım bi saat denizde bebenle oynarsan o sayılmaz ama böyle temposuz yüzersin onu 1 sayarız gidip geldiğini de iki ile çarparız.Ahu060812 bugün mesajını doğru mu anladım bilemedim .. yüzmeyi ekledim tabloyu 2 puan olarak ama sen hem 1 hem 2 puanlık yüzme mi olsun dedin , orası karıştı kafamda ..
ben mesela bugün 1 saate yakın denizdeydim .... ama sadece 20 dk olarak yazdım , o yüzden 2 ile çarptım .
kaptanım bi saat denizde bebenle oynarsan o sayılmaz ama böyle temposuz yüzersin onu 1 sayarız gidip geldiğini de iki ile çarparız.
Tamamdır ozaman 40 point doğrudurgittim geldim kuzum 20 dk en az ... ama geri kalan vakit yusufla oynaşmaca
Aus bende menüme bayıldım cumaya kadar böyle tutabilsem keşke var yaaaa
Bu arada kv ye yemek yemeden gitmişim anam bi baktım biber dolma şehriye çorba var azıcıkta benim yiyeceğim yumurtalı ot dedim bunu kimseye vermem siz ne yerseniz yeyin dedim.koydum tabağa balkonda yedim sofraya Bile oturmadan.sonra da küçüğün iki kaşık yoğurtladığı dolma kaldı onu bilen yemedim bu hafta hedef büyük
Bugun ne yedim yazmistim ama buraya anca kopyaladim.
Kahvalti
2 kk beyaz peynir, 3 ceviz, domates
Bir dolu avuc ot maydanoz, dereotu, nane
Yarim tost, 1 dilim tam bugday
1 hurmayla cay
Öglen
8 kasik yesil mercimek
Buyuk bir kase cacik
1 avuc leblebi, 2 kayisi, kiraz sapli yesilcay
Aksam
7 kasik dolusu kabak yemegi
1 dilim organik tam bugday
Ara
1 popkek mini, çay
1,5 litre su
Suyum az oldu daha dikkat edicem.
Disardaydim ama 15 dk anca yurudum yuruyuse uygun degildi oldugum yer
Ahu060812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?