Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin mutlu haftasonlari

Ausencia daha once denemistim tekrar indirim programi.
Aksam cay alip parka gittik onun acelesi vardi herkes yemisti ayakta hazirlarken yedim bende.
Cayin yaninda cekirdek falanda vardi ona baslarsam hic birakamam bi tane kek yedim iste kucuk diye. Aksam meyvesi yemedim.
Bunu daha once cok yasadim herkesin yaninda yemiyosun yemim diyosun ama kiloda vermeyince bu ne perhiz gibi oluyo.

Oturacak yer yoktu ne kalabalik her yer bunun sonu nolucak bilmiyorum

Gec yatti benimkiler bide aksam parkta yoruldular uyuyolar simdi.

Aksine babasida sinavda gorevli bende cikamiyorum su an. O evde oldugunda haftasonlari sabahlari degerlendiricem ins.
Eşin öğretmen mi benimkiler kacta yatarsa yatsın durum bu maalesef bizde aksam parka çıktık ustelik uyuduklarinda saat 23:30 neyse saglik olsun

1 temmuz
10:00 1/2 kase yoğurt, şeftali, yulaf ezmesi, tarçın karışımı
11:30 2 salatalık, 1 kayısı, 1 lokma muz
16:00 greçka salatası (greçka, nane, maydanoz, dereotu, semizotu, mısır, domates)
Ara biberiye-yeşilçay, 2 kare bitter
19:00 1 dl keten t. tam buğdaylı ekmek, 2 dl peynir, domates, salatalık, reyhan, maydanoz, 4-5 zeytin

@Sherrysherrylady Ausencia

Günaydın güzellikler iyi pazarlar

Günaydınnnn

Kahvemi aldım geldim ... 3 te yattım ...4:30 ta kabusla uyandım kan ter içinde . Bi baktım şu yaşına kadar belki de ilk kez yusuf yanımıza gelip uyumuş ... o da kabus görüp korkmuş uyku sersemi soramadım daha ne gördü diye ..şimdi uyuyor .

Sonra uyku tutmadı 6 da uyudum ... sonra 8 de eşimin alarm çaldı

Bu sabah ki maceralarım bundan ibaret ... hayr olsun

Dun denizde neye bastiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…