Bende yürürdüm ama bebelerin 3/4 ayaktaGunayfinnnn
Dukkani bn acayim
Suan tempolu yuruyusun yarim saati dolmak uzere
Sabah sabah spor gibisi yokmus yahu
Mis mis iansanin yurudukce yuruysesi geliyor.
Bende yürürdüm ama bebelerin 3/4 ayakta
Eşin öğretmen mi benimkiler kacta yatarsa yatsın durum bu maalesef bizde aksam parka çıktık ustelik uyuduklarinda saat 23:30 neyse saglik olsunGec yatti benimkiler bide aksam parkta yoruldular uyuyolar simdi.
Aksine babasida sinavda gorevli bende cikamiyorum su an. O evde oldugunda haftasonlari sabahlari degerlendiricem ins.
Eşin öğretmen mi benimkiler kacta yatarsa yatsın durum bu maalesef bizde aksam parka çıktık ustelik uyuduklarinda saat 23:30 neyse saglik olsun
Benim esimde öğretmen dünde sinav görevindeydi ondan sordum :)Hadi ya her cocugun yapisi ve aliskanligi farkli iste.
Esim mudur yardimcisi :)
Ablam spor aletleri dakikan kaçtır aşağı yukarı dakika koymazsanız point yok
Ablacım ancak 5_10dk arasıdır bıdaha bakarım. Ben evden cıkınca. Bakıyorum saate
Patates kızartım cocuklaraAllahim sen haftasonu kahvaltilarinin rehavetinden beni ve butun arkadaslarimi koru.... Amin
Patates kızartım cocuklarakorunmak zorundayiz
Günaydınnnn
Kahvemi aldım geldim ... 3 te yattım ...4:30 ta kabusla uyandım kan ter içinde . Bi baktım şu yaşına kadar belki de ilk kez yusuf yanımıza gelip uyumuş ... o da kabus görüp korkmuş uyku sersemi soramadım daha ne gördü diye ..şimdi uyuyor .
Sonra uyku tutmadı 6 da uyudum ...sonra 8 de eşimin alarm çaldı
Bu sabah ki maceralarım bundan ibaret ... hayr olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?