Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah sporları da yapılmışşş ... maşallah subhanallah ece ...nisa ... süpersiniz ...

Dış kulvardan efser ve bonusta sabah kahvaltısından korkmuş ...o sizden korksun yahu ...
Doldurun tabağı bol otla ... peynirde .. ohhh mis ..
Ben yine acı biber yedim yanıyoruummm

kuzularinannesi Yine sıkı bir başlangıç gördüm ... bu şekil senden 2 kilo götürğr demedi deme ...

He bi de bonus ... yine banuyu örnek verecem de (la her şeyde senin başına gelmiş @masumm ) onunda iş yerinde en büyük stresi idi ... eee öğle yemek onu yeme bunu yeme , diyetteyim ama kilo verende yok diye ... sonra var ya göğsünü gere gere indi yemekhaneye salatası ile

Sabret sende 2 vakte kadar gönül rahatlığıyla ben almayayom diyeceksin

Kıyamam Yusufa ne gördü acaba...
Kaptanım ne gördüysen hayra yor mutlaka...

Ooooo süper ... ne doyurur şimdi bu adamı ... bol yeşille ...

White Lily Canım bak krep arıyordun ...az,da süt ekle sen .

Günaydınlarrr...

Boll acılı Menemen yapayim...

Günaydınnnnnn .... harika seçim ...

Kıyamam Yusufa ne gördü acaba...
Kaptanım ne gördüysen hayra yor mutlaka...

Ayyy yoramadım pınarım o an ... şimdi yorayım ... eni konu dayak yiyordum eşimden ... güç destek alacağım ondan diyeyim de mi ? Yeminle gözümün yaşları akmış öyle uyandım . Ben rüyasına dayananamadım , Rabbim şiddet gören her mazlumun mükafatını kat be kat versin .

Yusuf uyansın soracağım ... tam aramıza girivermiş ... şaşırdım ... uykusu da çoktu...kötü rüya görünce yanınıza geldim korunmaya dedi ancak

Afiyet olsun bir de içine maydanoz ve dereotu doğramanı tavsiye ederim çok güzel oluyor. Bende yapıcam şimdi

Mesaj tekrari...
Bosa gitmesin evrene sevgi gonderiyorum
Cok tatlısın
Kaptanım aslında bu sabah canım hiçbir şey istemedi eşime melemen yaptım oğlan ve kızlar patates kızartması yediler ben hiçbiri yemek istemedim sadece peynir köz kırmızı biber nane yedim

kuzularinannesi oylede denim ben onlari domatesle yiyorum :))

Eki Görüntüle 2015552

Ausencia tabakta liste disi minik kivrik durulmus bisey var sorun olurmu ki?

Tabaaak şahane ... o kıvırıp kıvırıp minnacık gözüksün de dikkat çekmesin dediğin şeyi:) diyetten ziyade sağlıksız bulduğum için onaylamam menülerde .
Diyetine zeval getirmez o miktarda ... salam sosis bence uzak durulması gereken gıdalar listesinin top ları .

Çıkmak zorunda kaldım..
Evettt evet mutlaka iyi yormak lazımmış...
Kii zaten Rüyan güzelmiş gerçekten eşinden bi konuda sağlam destek alacaksın...
Ağlamak da güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…