Dun denizde neye bastiniz acaba
Ahu060812
Eyyyyyy yumurtaya can veren Rabbimmmm ... hikmetinden sual olunmaz .... bu gözler bu takımda açlıktan uyuyamayan ahu da gördü ya
Tavugu yumurtlatan rabbim lutfen aynisini bonusada nasip et.
Kıyamam Yusufa ne gördü acaba...Günaydınnnn
Kahvemi aldım geldim ... 3 te yattım ...4:30 ta kabusla uyandım kan ter içinde . Bi baktım şu yaşına kadar belki de ilk kez yusuf yanımıza gelip uyumuş ... o da kabus görüp korkmuş uyku sersemi soramadım daha ne gördü diye ..şimdi uyuyor .
Sonra uyku tutmadı 6 da uyudum ...sonra 8 de eşimin alarm çaldı
Bu sabah ki maceralarım bundan ibaret ... hayr olsun
Ausum bende dort carpi dort gozle bekliyorum o gunleri.
Size krebimi takdim edeyim.
3 çorba kasigi yulaf kepegi, 1 yumurta, cok az su ve keten tohumu corek otu.
Normalde sut koyulucak ama bitmisti koymadim.
Tam bugday ekmegim yok onu yerine gecicek
Eki Görüntüle 2015549
Günaydınlarrr...
Boll acılı Menemen yapayim...
Bende 2 aya yakındır yapmıyorum bugün oglan isyan bayragını çekti:)))Ne kada yagli banel bisey dimi pattis kizartmasi iyy nasil yerler hic bilmem.
Kıyamam Yusufa ne gördü acaba...
Kaptanım ne gördüysen hayra yor mutlaka...
Afiyet olsun bir de içine maydanoz ve dereotu doğramanı tavsiye ederim çok güzel oluyor. Bende yapıcam şimdiAusum bende dort carpi dort gozle bekliyorum o gunleri.
Size krebimi takdim edeyim.
3 çorba kasigi yulaf kepegi, 1 yumurta, cok az su ve keten tohumu corek otu.
Normalde sut koyulucak ama bitmisti koymadim.
Tam bugday ekmegim yok onu yerine gecicek
Eki Görüntüle 2015549
Cok tatlısınMesaj tekrari...
Bosa gitmesin evrene sevgi gonderiyorum
Kaptanım aslında bu sabah canım hiçbir şey istemedi eşime melemen yaptım oğlan ve kızlar patates kızartması yediler ben hiçbiri yemek istemedim sadece peynir köz kırmızı biber nane yedimSabah sporları da yapılmışşş ... maşallah subhanallah ece ...nisa ... süpersiniz ...
Dış kulvardan efser ve bonusta sabah kahvaltısından korkmuş ...o sizden korksun yahu ...
Doldurun tabağı bol otla ... peynirde .. ohhh mis ..
Ben yine acı biber yedim yanıyoruummm
kuzularinannesi Yine sıkı bir başlangıç gördüm ... bu şekil senden 2 kilo götürğr demedi deme ...
He bi de bonus ... yine banuyu örnek verecem de (la her şeyde senin başına gelmiş @masumm) onunda iş yerinde en büyük stresi idi ... eee öğle yemek onu yeme bunu yeme , diyetteyim ama kilo verende yok diye ... sonra var ya göğsünü gere gere indi yemekhaneye salatası ile
Sabret sende 2 vakte kadar gönül rahatlığıyla ben almayayom diyeceksin
Fatmacim dün yaptın mı Leslie..Ablacım ancak 5_10dk arasıdır bıdaha bakarım. Ben evden cıkınca. Bakıyorum saate
kuzularinannesi oylede denim ben onlari domatesle yiyorum :))
Eki Görüntüle 2015552
Ausencia tabakta liste disi minik kivrik durulmus bisey var sorun olurmu ki?
Ayyy yoramadım pınarım o an ... şimdi yorayım ... eni konu dayak yiyordum eşimden ... güç destek alacağım ondan diyeyim de mi ? Yeminle gözümün yaşları akmış öyle uyandım . Ben rüyasına dayananamadım , Rabbim şiddet gören her mazlumun mükafatını kat be kat versin .
Yusuf uyansın soracağım ... tam aramıza girivermiş ... şaşırdım ... uykusu da çoktu...kötü rüya görünce yanınıza geldim korunmaya dedi ancak
Fatmacim dün yaptın mı Leslie..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?