Dikkat ediyorum tatlımHoşgeldin Saadet tekrardan bir daha gitme...
Çabuk verirsin inşallah aldıklarını..
Kuzum çabuk gidiyor onlar merak etme dikkat et yeter.
Bence cok point eder bilirim küçükken babama az çıraklık yapmadım...
Yahuu niye diplerdesin var bi iş bi saçmalık...
Verirsin almış bile olsan ki almadığını biz bile biliyoruz.
Gorende 10 kilo almış sanır....
Iyi aksamlar arkadaslar
Yuruyusden midir nedir aksam ustu bayagi bi yorgunluk coktu.
Anca toparlanabildim
Yarin hafta basi.
Cumaya kaldi 4gun. Cumayi cok merak ediyorum.
Mmenumu yazayim.
Sabah
2dilim kepekli ekmek
Kiymali yumurta
8yesil zeytin
3dilim kasar
Salatalik marul
Ara bi cay bardagi turk kahvesi sekersiz
Ogle
Marul salatalik isot yogurtlu salata
Aksam 8 gibi yedim
Domates salatalik kozlenmis kirmizi biber salatali tabi ki de isotlu
Su 2.5litre
Spor 1 saat tempolu yuruyus 30dk norml yuruyuz
herkese iyi aksamlar haftasonu yogunlugundan gelemedim.
dunku menum
sabah 1 tane tavada yumurta
peynir zeytin domates biber klasik kahvalti yapildi 1 parca tam bugday ekmegi ile
ogle az siyah uzum yendi
aksam bir parca izgara levrek bol salata yendi
ara bi kac tane kiraz ve bir dilim kavun
iki top sekersiz diyet dondurma yendi
yarim saat trambolin yapildi @Ahu060812Ausencia
bugun
sabah dunun aynisi bir kahvalti
yaninds bol maydanoz ve roka ilave
aksam
izagara tavuk
bol salata yendi
spor bugun yok bol bol cocuk pesine kosusturmaca var
bu arada cuma gunku yuruyus tempolu idi)
@kelebekolacam sende hoşgeldin...
@ada81 nerdesin canım gozukmuyorsun hiç
@Dilekiyi sende yoksun bacım..
@eflalim: : : Öyle uzaktan bakk işte
Menüm
Sabah 10 : 30
Bol acılı Menemen
Beyaz peynir
Ceviz
1 Tandır lavaş ( cok ince A4 kağıt gibi )
Akşam 17:00
Kalan Menemen
Beyaz peynir
1 Tandır Lavaş
Kavun 1 dl
Türk Kahvesi
Su 3
Spor 3 mil Leslie + 15 dk başka bir yürüyüş video
Toplam ; 60 dk
Ausencia ~ ~ ~ @Ahu060812
Merhaba canlar. Kaptanim teşekkür ederim bizi de hatırladığın içinben artık anne adayı değil anneyim Emir Bera m erkenci davrandı 5 haziranda dünyaya geldi. Hatta kelebek belya nin Zeyneb ı de dünyaya geldi bir kaç gün önce
Biz iyiyiz elhamdülillah dünyaya alışmaya çalışıyor paşam. Ben doğum iznine ayrıldım 4 gün sonra doğdu paşam anlayacağınız dinlenemedim hiç
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menum verıyorum
SABAH
2dlm çavdar ekmeği
Domates salatalık
7 zeytin
Peynir
1hş yumurta
ARA
3 diyet bisküvi
1çb süt
ÖGLE
6_7kaşık mercimek li bulgur pilavı
Ayran
AKSAM
Tonbalığı
Ayran
Su 3lt civarında
50dk yürü
Jillian aa baslamayi dusunuyorum da youtobe farkli farkli 30gunluk olanin linki var mi bacilarrrr ve kaptanim ve spor kaptanim
Allah razı olsunBebisiniz hayirli olsun.
Allah razı olsun canım benimSorun değil , ben her sayfayı okuyorum . ama sporda ahuyu unutma , gözden kaçmasın pointler
Menün güzel hatta az bile .
İki günün menüsü de gayet güzel ...
Yarın tartılırsan eminim güzel sonuç göreceksin .
Hafta içi daha sık uğramaya çalış ersesi ...
İkili yarışlardasın .. cumaya büyük hedefler var ... burada olursan hedefe daha sıkı kilitlenirsin
biraz önce yazıştık telden , yarın babasını yolcu edip , evi kırklayıp ..öğleden sonra gelecekmiş...
Hepinizi çok özlemiş
menü güzel canım , lavaşlar ince olabilir ama beyaz un olduğu zaman tehlike
Oyyyyyyyy kuzucuklar dünyaya geldi demek ...yazdın belki de ben unuttum , yaşlılık alameti
Hdi bakalım , artık ömür o kuzuların ömrüne adanıyor resmen ... Rabbim hayırlı ömürler versin Emir bera ya da ... Zeynebe de ... @kelebek19 seni de öpüyorum canım
öğle mercimek bulgur yenince akşam ne de güzel dengelenmiş fatmacım .... harika mortin Bonus gece çayda olacaktı arkadaşları ile ..ne yedi acep
Banu bu mümkün değil ... fizik kurallarına ters yahu .
Nefs doğru diyor .. 5 lt su ... varsa 20 lik damacana dolu iken ... yani eşin tartılsın , çocukları tart ...
Bayramda kilo aldın diyelim hadi ... geçen hafta verdiklerin ?
66 cumadan bu yana ... mümkün değil .
En kötü tartı değiştireceksin canım .
Bir de insan 60 lı kilolarda 3-4 kilo birden alırsa , kıyafetlerinden anlar ... sen inceldim hissediyorum diyorsun hep.
O tartı bozuk evet ama fazla tartıyor bence
Allahın delisiiiiiiiiiiiiiiii ...
Gel len geeeel özledik diyoruz .... Kilo aldıysan da söz kızmayacağım
he be fatma ne güzel olur , sen temizinden 90 lara düşersin .. bana da meşgale çıkar .
Şaka bir yana ciddi ciddi düşünüyorum .
Sebeplerim var .
Kabus gibi geçti resmen senin için ... sen yazdıkça benim içim şişti .. neyse çok az kaldı ... dön iyice dertleşir , sinirimizi öfkemizi kusarız bol bol ..terapi olur sana
Kötü haber değil , halanın geleceği en güzel günlerden ... hemen ertesi kilo kaybı olur hoop diye ..
aman artılar olmasın zaten elif .. iki hafta üst üste ... bu hafta ciddi güzel sonuç bekliyorum senden .
sen bu menülerle devam et ...
çarrşamba perşembe , yol/hala ödemini şişini yolcularız zaten ..
Bence de canım .... yarın sıkı bir diyet günü geçir ... az karbonlu ...
akşam dinlen iyice .. sonra tartıl ... hatta sabret salı sabah tartıl ...
Tartı eminim seni sevindirecek
Ya onlar kalori hesabı yapmıyor olabilir ama sen yediklerine dikkat etmelisin ...
Şimdi normalde 4 ten sonra açlık uzun süre ... gerçi öğlen sağlam olmuş .. orada açlıkla cozutmayacağına eminsen .. yoğurt salata ye sadece
Ahahahahhahhhh ekmek mi yok evdeaç mı bırakıyoruz seni
Yok yok ahum , aşk olsun tabii ...aşk güzel şey de .... sen doyarak kilo verebiliyorsun sonuçta ... bu sefer ekstra ekstra oldu ...eee 69.9 gelecek tabiii
Ayy ben düşünmesem kozasözelciyim de
Ay kabus ki ne kabus, sinirden çat diye çatlayacak haldeyim. Bir başlasam konuşmaya dert dökmeye aman aman yani. Artık sabredeceğim bir iki gün. Ne olursa olsun saygısızlık da yapmak istemiyorum sonuçta ama içimde birike birike taşı da geçti dağ oldu. Hayırlısı ile evime varayım da bir eksilerle geleceğim inşallah.Gurbetten vatana döneneler gibi girip eve yeri falan öpeceğim o derece
Bugünün menüsü:
Kahvaltı:
Çeyrek simit
1 dilim peynir
Dörtte bir salatalık
Öğlen:
Yarım porsiyon adana kebabın sadece etini yedim
Yanında da ayran
Akşam:
Yarım dilim karpuz
Bir tane de mütdüm eriği
Ben geldin farklı fazla poreteyinli bir bugündü Allahtan menüme yansımadı ben en azından faydalandım diye düşünüyorum bakalım kaptanım ne diyecek ....
Çocuklarla evden çıkıp serin bir yerlere gidelim dedik su kenarı güzel bir kır lokantasına gittik.tam giderken Annem aradı akşama bizdesiniz yemek yapıyorum ablanlar toplanıyoruz dedi bende biz yer geliriz ona göre yap bilseydim hiç evden çıkmazdık şuan çıktık anne şimdi çocuklarda heves etti bir kere bizi maruz görün ama çaya gelirim dönüşte dedim biraz alındı biraz mırın kırın etti tatlıya bağladık işi gittik tabi annemin gönülü kırılırsa bizim islerde terst gitti gitigimiz yere daha önce bir kaç kez gitmistik cok güzel bir yer hatta eşimin arkadaşı işletiyordu şimdi el degiştirdi diye duyduk olsun mekan zaten güzel biz biraz sakın dogayla baş başa olsun dedik ve gittik ve gittigimize pişmanda olduk hayatımda en uzun bekledigim yemek siparişi oldu 2 gittik 4 yemek geldi tabi hepimiz sıkıldık çocuklar oynuyor zıplıyor arada hadi anneanneme gidelim diyep duruyorlar 1 saat 45 dakika olmuş eşim artık gidelim dedi adama gidiyoruz bizim siparisler iptal dedi adam abi oturun yollada geliyor dedi bende kaç kilometre kaldı yemegin gelmesine dedim biliyorum soguk bir espiri oldu ama tak etti sinirden söyledim geldi saaat 4 yedik cıktık anneme geldik.Annem canı sağolsun bol et agırlıklı bir yemek yapmış hic yiyecek yerim yok ama corbanı salatanı yerim dedim gönlünü aldım zaten evdende gitsem yemek diyet için hic uygun bir yemek degildi yaglı agır olurdu...
Kaptanım bakalım ne yorum gelecek....
bende seni muhtemelen havai fişeklerle falan karşılayacağım
bu menüye artı mı kalır yahu ... çoktan eksiye geçmişsindir sen ... hele son iki günde
Bu haftaki artıyı telafi etmek için çok dikkat ediyorum. Muazzam bir eksi olmasa da artım yok bir de eve dönünce biraz daha ödem atarsam, gelsin yetmişlerin en alt basamağı.
Canım benim çok teşekkür ederim darısı tez zamanda başına inşallahasfarovski kelebek19 hayırlı olsun canlar. Rabbim bebişlerinizi sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin, Allah bağışlasın. Analı babalı büyüsünlerin inşallah
En az 4 masa kaltı kuzum inan artık bir ara yardımamı gittsem diye düşündüm hiçbir organize yok ..oy anam ne sinir bozucu günmüş ... 1.45 saat yemek siparişi mi beklenir efserim ? sabırlıymışsın valla ... ilk 15 dk dan sonra biz çoktan kalkardık ....
Kaptanım ne diyecek demişsin gülüm de annende yediklerini ve yemediklerini anladım ... tebrikler .... ama o kadar bekleyip orda ne yedin ?
Hayirli olsunCanım benim çok teşekkür ederim darısı tez zamanda başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?