benim hala da gelecek yakında. az kaldı.
evet haklısın bugün de olmadı. yarın ki menümü şöyle düzenlemeyi düşünüyorum sen dersin?
sabah peynir, zeytin, 1 dilim siyez ekmeği, domates
öğlen unsuz mücver ve yoğurt
akşam az nohutlu soğanlı etli yahni ve salata
daha iyi değil mi?
Iyi akşamlar
Menum
Sabah
Yumurta omlet
Peynir
Zeytin
Salatalik biber
Ara
Sutlu kahve
Oglen aksam
4_5 kadik kisir
Salata
Cekirdek
Sekerli leblebi
Karisik kuru meyve
Kavun
Ara
1 avuc karisik kuru yemis ve kuru meyve
Bu gun pek hosuma gitmedi
Regl yaklasiyor tatli istegi var.
Spor yapinca yazacagim
Yogunum pek ugrayamiyorum
Evet cnm göndericem inşallahhadi bakalım saydınım ... aynen öyle .
Bunlar yeni geldi ...hiç bir yerine yerleşmeden yollarız bence .
Bol su az karbon ve cız .
Ayy kıyamam ben kocişime yoruluyor yardım edeni de yok yardım edeyim biraz diyorum kıyamıyorum ki
Eşin titiz anladıkta ..seni de eni konu çırak yapmış yanına
ay Allah kolaylık versin . bitecek inşallah kurbana kadar
Ayy kıyamam ben kocişime yoruluyor yardım edeni de yok yardım edeyim biraz diyorum kıyamıyorum ki
Sağol canım, eşimin dediğine göre 6 ay sürermiş   alınacaklar falan var anca diyor
Ausencia abla iyi hoş demişsin bana bi örnek menü yazar mısın? Diyet yapmayalı baya oldu nasıl başlasam bilemiyorum
Ayy teşekkür ederim :))) tay tay da yapalımİlahi saadet ... tay tay da yapalım mı ?
Tut elimi bakayım ...
Sabah erken uyan .
Ilık su iç bir bardak .
Kahvaltında ; yumurta / peynir / bol yeşillik / domates ... olsun mutlaka ... Ekmek tb ya da kepek ya da benzeri ... 1 dlm yeter sana ...
Öğle akşam dönüşümlü ; sebze yemeği / yoğurt / salata / çorba ya da 1 dlm ekmek (çorba varsa ekmek yok ekmek varsa çorba yok yani ... makarna , bulgur varsa ...her ikisi de yok )
Ya da protein (et/köfte/tavuk ) salata , yoğurt ...
Bakliyat yiyeceksen de ekmek yok ...
Su iç bol bol ...
Ara öğün istiyorsan , meyve ve yoğurt tercih et
Bende kurbana kadar sandıydımAnaaaam ben abartıp takıldım kurbana kadar diye .... 6 ay mııııııı
İlahi saadet ... tay tay da yapalım mı ?
Tut elimi bakayım ...
Sabah erken uyan .
Ilık su iç bir bardak .
Kahvaltında ; yumurta / peynir / bol yeşillik / domates ... olsun mutlaka ... Ekmek tb ya da kepek ya da benzeri ... 1 dlm yeter sana ...
Öğle akşam dönüşümlü ; sebze yemeği / yoğurt / salata / çorba ya da 1 dlm ekmek (çorba varsa ekmek yok ekmek varsa çorba yok yani ... makarna , bulgur varsa ...her ikisi de yok )
Ya da protein (et/köfte/tavuk ) salata , yoğurt ...
Bakliyat yiyeceksen de ekmek yok ...
Su iç bol bol ...
Ara öğün istiyorsan , meyve ve yoğurt tercih et
Şifre sifreeben de hala kim diyordum. jeton yeni düştü
Uzun sure psikoloji bozuyor dikkat et kendineAyy kıyamam ben kocişime yoruluyor yardım edeni de yok yardım edeyim biraz diyorum kıyamıyorum ki
Sağol canım, eşimin dediğine göre 6 ay sürermiş   alınacaklar falan var anca diyor
yer değiştirme imkanım yok. çünkü yahni yarın pişecek. mücverleri bugün pişirdim . yarın yanıma alacağım.Evet canım kesinlikle daha iyi ama akşamla öğle yer değiştirme imkanı olsa mesela ... ya da etlerini yiyip nohutlar apek elleşmesen ... akşamda yoğurt ekle mesela ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?