Hakklısın canım bukadar kilodan sonra geri dönülmeyecegine göre tartılsamda neyin ne olduğunu bilmem lazım artık iyi varsınız canim iyiki...bence yarın sabah ya da salı sabahı tartılmalısın ... motivasyon düşmesi artık olmaz ... burdasın biz varız ... ne yapacaksın , ummuduğun gibi çıkmazsa daha çok mu yiyeceksin ?
Ama bilirsek önlem alırız ... ya da güzel bir şey çıkarsa daha da hevesleniriz .
Gećmişi okuyamadım kuzum öncelikle hoşgeldin1 saat 45 dk mııııben olsam en fazla yarım saat bekler kalkarım gerçekten sabırlıymışsınız bayaa. Biz bi gün bi yere yemeğe gittik ailecek, güzel bi yer bulduk oturduk masada bizden önceki oturanların tabakları falan duruyordu biz de bekliyoruz masa toplansın silinsin sipariş alınsın. Garsonların umrunda değil 5-6 garson bir araya toplanmış sohbet ediyorlar tam da karşımızdalar. Babam bekledi bekledi bekledi ama nasıl geriliyor garsonlara bakıyor hiiiiçç umurlarında değil galiba 15 dk falan geçti en sonunda babam baya kızdı benim mi masayı toplamamı bekliyorsunuz ne bekliyorsunuz diye. Adamlar özür dileriz efendim falan topladılar aklıma geldi de
Süper ozamanAbla zaten ben suda hiç durmuyorum nerdeyse. Sabit durduğum zaman da bacak hareketlerri yapıyorum 1-2 dkHavuza girerken ve çıktığımda bakıyorum saate.. Aradaki süre hep tempolu ..
Güzel mi kız valla ikinci el aldım olmazsa atarımBenimde var bundan
Ay bende de herşey var
Ama ev seninki kadar büyük değil Ahu
valla ben geçen hafta aynı işleri yaptım alçı karmak hariç sıfırı aldım oturdum
HoşgeldiiiinŞeyy tanışmadığımız arkadaşlar bu mesajı görürse alıntılayıp veya beni etiketleyip kendini tanıtabilir mii :)
Ben de kendimi tanıtayım. 22 yaşındayım öğrenciyim bekarım hiç evlenmedim evlenmeyi düşünmüyorum :) monoton ve hareketsiz bir hayatım var işte genelde ders çalışmakla geçiyor zamanım şu sıralar, ağustosta bütlerim var da. Tıp okuyorum bu arada. Ondan sonracığıma.. Boyum 171-172 kilom an itibariyle 76. Bünyem çok kolay kilo verip çok kolay alabilecek bir bünye nasıl bi şey ben de anlamadım ama neyse bünye benim atsam atamam satsam satamam kabullendim başka yolu yokhmm başkaaa... İşte İstanbuldan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))
Fatma ablacımmmm. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun evladınMerhaba canlar. Kaptanim teşekkür ederim bizi de hatırladığın içinben artık anne adayı değil anneyim Emir Bera m erkenci davrandı 5 haziranda dünyaya geldi. Hatta kelebek belya nin Zeyneb ı de dünyaya geldi bir kaç gün önce
Biz iyiyiz elhamdülillah dünyaya alışmaya çalışıyor paşam. Ben doğum iznine ayrıldım 4 gün sonra doğdu paşam anlayacağınız dinlenemedim hiç
Hoşgeldiiiin
Kutsal pazartesiyi de denk getirmişsin diyetine ne güzel
Tanış olalım o vakit
Ben de yarışmaya Sivas'tan katılıyorum25 yaşındayım. Psikoloğum. Kilolarımız yakın. Boyum 168 . Benim de bünyem aynı sen gibi hemen alıp hemen veriyorum. Gerçi son zamanlarda mütemadiyen veriyorum . Almaya fırsat bulamadım
Henüz bekarım. Senin deyiminle hiç evlenmedim ve sanırım hayatımda ilk kez evleniyorum
Derslerinde Allah yardımcın olsun. Çok kutsal bir meslek
Fatma ablacımmmm. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun evladın
Ahhh bonus ahhhhh ...
Bak yarına özel liste yazıyorum sana ... evde olmayan denk gelmeyecek varsa yaz , değişim yapalım ...
Sabah uyanır uyanmaz hemen koca bir bardak ılık limonlu iç ... yarım litre iç... dereotu varsa evde 4-5 dal kemiriver hemen ..yoksa maydanoz ...
Sonra kahvaltıya biraz ara 20 dk kadar ...
Herhangi bir bitki çayı ile yap kahvaltını .
2 yumurta haşla kendine ... 1 sarı iki beyaz ye .
Bol yeşillik , peynir .
1 dlm ekmekle
Öğle yemeğinde
Sebze yemeğin varsa onu ye ... susuz ..ekmeksiz ... koca bi kase yoğurt ... salata
Bir yerlere acı serp . yoğurduna olur salatana olur ...
Akşamda
Koca bir salata peynirli olsun .
Yine yoğurt münkünse pul biberli .
Salatanda kırmızı biber olursa ala olur .
Bugüne özel öğle ve akşam ekmek yeme.
Ara yap ... türk kahvesi iç ...telvesini ye bi iki kaşık ... kirazın varsa arada ye ... ya da kayısı ..
Hadi göreyim seni.
bence de kesin iyi becerirdin
Yönetim kadrolarında bazı değişiklikler oldu canım ... çok dikkatlisin .
Günaydın iyi haftalar bol eksiler olsunGunaydin bu arada
Yeni gune, haftaya, aya, diyete, niyete bismillah
Hazır ve başlaModifiye olmaz ... alıver ton balığını .. çok süper olacak ...
@eflalim
@kelebekolacam
@mimu88 hazırsın değil mi ?????
Çayı soğuk düşünemeyenlerdenimAranızda dükkanın soguk çayı varmış yapan var mı?
Bu tam soguk çay degil aslında adı dukkan bırası i mişHazır ve başla
Çayı soğuk düşünemeyenlerdenim
Bu tam soguk çay degil aslında adı dukkan bırası i miş
750 litreye yeşil çayı demliyosun bir soda birde limon sıkıp sogutup içiyormusun....
Ben yazın sıçak içecek içemiyorum kahve dışı hiç içememektenden iyidir
Bende nette karşılaştım gelsin sorayım sırf icebilmek için yoksa kür niyetine degilHatırladığım kadarıyla senin orti sarayça yapıyordu bu tarifi sodalı yesilcay kürüydü adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?