Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hakklısın canım bukadar kilodan sonra geri dönülmeyecegine göre tartılsamda neyin ne olduğunu bilmem lazım artık iyi varsınız canim iyiki...

Gećmişi okuyamadım kuzum öncelikle hoşgeldin
1 saat 45 dakika bekledi yemek tam 2 saatte geldi hayatımin en uzun yemek siparişi olarak tarihe geçti
Bu 2 saat içinde nelere şayit olduk bir bilsen toplanmayan masalar toplanmayan masalara küçük çocukların dandanması bir adam beklemekten sıkıldı gitti o toplanmayan masanın ćaydanlıgından su bardagına ćay doldurdu o masanın önünden 10 kere garson geciyor biride demiyor giderken şurdan şunu götüreyim her gecen bir şey göturse zaten birşey kalmaz masada tabiri caizse o yerin icine ......etmişler yer nasıl güzel derenin üzerinde cardaklar altan dere akıyor ağaclar cimler hizmet sıfır bir ara bazı restoranlarda puanlama sitemi oluyor kutuya atılan ondan olsa kesin sıfıra bile layık degilsin der atardımy

kızlar menüm
geç gitti misafirler
Sabah
Sucuklu yumurta bi kaç çatal
3 çatal patates
Peynir
Zeytin
Öğle
Ot yemeği
Bi mücver
Salata
Akşam
Et yeşillik
Bi ekmeğin çenesi
Su sayamadım çok
Spor yok

Abla zaten ben suda hiç durmuyorum nerdeyse. Sabit durduğum zaman da bacak hareketlerri yapıyorum 1-2 dk Havuza girerken ve çıktığımda bakıyorum saate.. Aradaki süre hep tempolu ..
Süper ozaman
Benimde var bundan
Ay bende de herşey var
Ama ev seninki kadar büyük değil Ahu
Güzel mi kız valla ikinci el aldım olmazsa atarım
Bugünün sporu 5 spatula alçı kar. Sonra bi 6 spatula daha sonra bi 6-7 daha  muhtemelen sonra zımpara yapılan yerleri süpürme sporu sonra da boya  kaç point eder ki @Ausencia Ahu060812
valla ben geçen hafta aynı işleri yaptım alçı karmak hariç sıfırı aldım oturdum

Hoşgeldiiiin
Kutsal pazartesiyi de denk getirmişsin diyetine ne güzel
Tanış olalım o vakit
Ben de yarışmaya Sivas'tan katılıyorum 25 yaşındayım. Psikoloğum. Kilolarımız yakın. Boyum 168 . Benim de bünyem aynı sen gibi hemen alıp hemen veriyorum. Gerçi son zamanlarda mütemadiyen veriyorum . Almaya fırsat bulamadım
Henüz bekarım. Senin deyiminle hiç evlenmedim ve sanırım hayatımda ilk kez evleniyorum
Derslerinde Allah yardımcın olsun. Çok kutsal bir meslek

Fatma ablacımmmm. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsun evladın

Kız hayris sen misin yoksa allah razı olsun canım

Aus bugune balik vardi yapmam lazim balik salata olmazmi?

Hazır ve başla

Çayı soğuk düşünemeyenlerdenim
Bu tam soguk çay degil aslında adı dukkan bırası i miş
750 litreye yeşil çayı demliyosun bir soda birde limon sıkıp sogutup içiyormusun....
Ben yazın sıçak içecek içemiyorum kahve dışı hiç içememektenden iyidir

Hatırladığım kadarıyla senin orti sarayça yapıyordu bu tarifi sodalı yesilcay kürüydü adı

Hatırladığım kadarıyla senin orti sarayça yapıyordu bu tarifi sodalı yesilcay kürüydü adı
Bende nette karşılaştım gelsin sorayım sırf icebilmek için yoksa kür niyetine degil
Birde gezinirken bir şeye rastladım 4°altındaki su içilirse 60 kalori yakıyormuşsun vucüd onu 36 dereceye çıkartmak için hacıyormuş

Bende yapayim bu tarifi tabi 4 gunlukten sonra
Eflalim daha once dort gunluk yapip haftanın birincisi olan biriolarak (zaten ilk ve son oldu) ne diyorsa o oruc gibi düşün eline bal bulaşsa yalama modifiye bütün özelliğini bozuyor
Brn sadece sade turk kahvesini ekledim o da daha önce deneyenlerde.eklemis kaptan mesela
Fincanin boyutunu küçültüp adedi azalttım
Bu arada kizlar eflalim okuyabiliyor demi sadece cevap veremiyor yanlış mı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…