Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gayet güzel menü efserim ... öğle de mis gibi pro olmuş.

yahu az bile demişsin ... olsun en azından şaka yollu laf sokuş oldun ... kalkılır yani 1.45 dk yahu ... gelen yemek 20 dk da bitiyor beklemek 5 katı

Acayip siskinim ayrica yorgunum

canım yoğunum yazmıştın bugün ... ses etmedik sana pek ... erken yat bari .

Kuzum bugün annemlere yigenim geldi tıp okuyor 5 sınıf ona sordum antibiyotiklerin bazıları yapıyormuş ama hepsi degil tabi ben antibiyotigin ismini unutum söyleyemedim ama genel olarak senin hastalıgın idral yolları enfeksyonu zaten hastalıgın kendisi ödem yapar dedi antbiyotikten çok senin hastalıgının etkisidir dedi bana zaten Ausencia da hatırlıyaca hastalıktan öncede bir şislik yaptı herhalde buda öyle birşey dilegim cumayaya kadar gecer inşallah ....

tatlım konunun uzmanı irmae ... daktırım kelebekolacam varken bana halt yemek düşer ama ... idrar yolları enfeksiyonlarında antibiyotiğe çabuk cevap alınıyor .

seninde salıya kadar geçer diye düşünüyorum en geç ...ya da öyle umut ediyorum

Allah cezasini vermesin onun

Dun ne guzel kendimi tutmustum bugun olmadi.
Ismini bile telaffuz etmek istemiyorum yedim yememem gerekenleri.
Gidecegimiz belli olmadan bende balik dusunmustum yarina ins.

Yabancilarla bi yere gitmeyi istemiyorum zaten daha oturtamadim direk bocaliyorum.
Bocalasamda birakmiycam.

Yarina bu aksami nasil telafi edebilirim?

Hoşbuldum gitmeyi düşünmüyorum :)) inşallah aldıklarımı veririm sağlıklıca. Yarın başlıyorum bakalım. Zamanlama da pek manidar :)

Zaten acık alan olmasaydı çocuklar coktan bunatıp kalmıştık biraz oynadılar kostudular artık onlar bile sıkıldı sonunda hadi gidelim demeye durdu artık...
İstenilen yemek zaten izgara kızım köfte istedi adam yok diyor o zaman acısız şiş kıyma varmı diyor var diyor Allahın mubaregi onu şisten cıkart 2 bahartla bir maydanoz hadi soganda olmasın diyelim at izgara maksat müşteri memnüniyeti olsun.... surayı bana verseler bak bunlar nasıl yola gelirdi eşim bak o işi iyi yapardın dedi :)))))

Yarin 2 yumurtami haslayip basliyorum ins ama kelebege dedimki ton baligi yerine tavuk göğüs haşlarsam olmamı olmaz dedi yarın alisverise cikmam laZım bu sicakta bide sicak basıyor hayırlısı

Aus halen kasıklarım çok agrıyor kuzum ya ben galiba iyi üşütmüsüm bugün 3 gündür kullanıyorum...
İlacım bittsin ekinezya iceyim belki faydası olur
Tek geçsin de ben cumaya kadar çıkmam tartıya motivasyonum düşüp üzülüyorum

Ahhh bonus ahhhhh ...

Bak yarına özel liste yazıyorum sana ... evde olmayan denk gelmeyecek varsa yaz , değişim yapalım ...

Sabah uyanır uyanmaz hemen koca bir bardak ılık limonlu iç ... yarım litre iç... dereotu varsa evde 4-5 dal kemiriver hemen ..yoksa maydanoz ...

Sonra kahvaltıya biraz ara 20 dk kadar ...

Herhangi bir bitki çayı ile yap kahvaltını .
2 yumurta haşla kendine ... 1 sarı iki beyaz ye .
Bol yeşillik , peynir .
1 dlm ekmekle

Öğle yemeğinde

Sebze yemeğin varsa onu ye ... susuz ..ekmeksiz ... koca bi kase yoğurt ... salata
Bir yerlere acı serp . yoğurduna olur salatana olur ...

Akşamda
Koca bir salata peynirli olsun .
Yine yoğurt münkünse pul biberli .
Salatanda kırmızı biber olursa ala olur .

Bugüne özel öğle ve akşam ekmek yeme.

Ara yap ... türk kahvesi iç ...telvesini ye bi iki kaşık ... kirazın varsa arada ye ... ya da kayısı ..

Hadi göreyim seni.

bence de kesin iyi becerirdin

Ausencia abla senin yeşillerin yanına bi yönetici mi eklenmiş bana mı öyle geldi sanki yoktu o

Yönetim kadrolarında bazı değişiklikler oldu canım ... çok dikkatlisin .

Buda güzel

Buda güzel ilk.defa duyuyorum

Hayırlı olsun

Bende iciyorum duble bu ara hep iciyorum kekik adaçayı maydonoz ne hikmetse halam anca goz kırpıyor gelmiyor.yarin carsiya inecegim biberiye ve civanpercemi alacagim
Bugünde şisersem artık güneş gözlügüyle gezecem anne yemegine hayır dedim

Yarin 2 yumurtami haslayip basliyorum ins ama kelebege dedimki ton baligi yerine tavuk göğüs haşlarsam olmamı olmaz dedi yarın alisverise cikmam laZım bu sicakta bide sicak basıyor hayırlısı

Modifiye olmaz ... alıver ton balığını .. çok süper olacak ...

@eflalim

kelebekolacam

mimu88 hazırsın değil mi ?????

bence yarın sabah ya da salı sabahı tartılmalısın ... motivasyon düşmesi artık olmaz ... burdasın biz varız ... ne yapacaksın , ummuduğun gibi çıkmazsa daha çok mu yiyeceksin ?
Ama bilirsek önlem alırız ... ya da güzel bir şey çıkarsa daha da hevesleniriz .

Canlar ben gider ... hatta bana göre erkenden uyur .... sıcak nem .. burası fena ... ensemden bir ağrı geliyor sıcaktan ...

uyumaya çalışayım da sabah ola hayrola ...

herkese iyi geceler

1 saat 45 dk mıııı ben olsam en fazla yarım saat bekler kalkarım gerçekten sabırlıymışsınız bayaa. Biz bi gün bi yere yemeğe gittik ailecek, güzel bi yer bulduk oturduk masada bizden önceki oturanların tabakları falan duruyordu biz de bekliyoruz masa toplansın silinsin sipariş alınsın. Garsonların umrunda değil 5-6 garson bir araya toplanmış sohbet ediyorlar tam da karşımızdalar. Babam bekledi bekledi bekledi ama nasıl geriliyor garsonlara bakıyor hiiiiçç umurlarında değil galiba 15 dk falan geçti en sonunda babam baya kızdı benim mi masayı toplamamı bekliyorsunuz ne bekliyorsunuz diye. Adamlar özür dileriz efendim falan topladılar aklıma geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…