Bugünkü menüm
1k.k peynir
Nane domates salatalık
1 beyaz çay
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 1 tür kahvesi 1 avuç yer fıstığı
Giderken bahceye uğratık dalında biraz dut 1 de kaysı yedim
Öğlen
Puftek salata yedim
Aķşam annemde
Yarım kepce yayla çorbası
1 tabak salata yedim
En az 4 masa kaltı kuzum inan artık bir ara yardımamı gittsem diye düşündüm hiçbir organize yok ..
Eşim sabırlıdır ben kaç kez bir sor ona göre oturalım dediysem simdi şeften fırca yemesinler deyip duruyor sonunda lafı ben soktum tabi eşimin mikleri kaydı ne yapayım bunudamı demiyeyim dedim artık
Ćok gergin sinir bir gündü
Menümü yazdım gülüm
Acayip siskinim ayrica yorgunum
Aminn canım inşallah :)Canım benim çok teşekkür ederim darısı tez zamanda başına inşallah
Kuzum bugün annemlere yigenim geldi tıp okuyor 5 sınıf ona sordum antibiyotiklerin bazıları yapıyormuş ama hepsi degil tabi ben antibiyotigin ismini unutum söyleyemedim ama genel olarak senin hastalıgın idral yolları enfeksyonu zaten hastalıgın kendisi ödem yapar dedi antbiyotikten çok senin hastalıgının etkisidir dedi bana zatenBakalım bu sefer ne olacak ecemavi uzun süren durağanlığın üstüne kork benden
Aşkolsun kaptaniçem çok aç uyudum bu diyet sürecinde.sadece yazmıyodum.eşime bi sorsan ben açıııım dedikçe evde ekmek mi yok diyodu anti empatik odun
Antibiyotik şişirir canım moralini bozma
Kuzum bugün annemlere yigenim geldi tıp okuyor 5 sınıf ona sordum antibiyotiklerin bazıları yapıyormuş ama hepsi degil tabi ben antibiyotigin ismini unutum söyleyemedim ama genel olarak senin hastalıgın idral yolları enfeksyonu zaten hastalıgın kendisi ödem yapar dedi antbiyotikten çok senin hastalıgının etkisidir dedi bana zatenAusencia da hatırlıyaca hastalıktan öncede bir şislik yaptı herhalde buda öyle birşey dilegim cumayaya kadar gecer inşallah ....
Sorun değil , ben her sayfayı okuyorum . ama sporda ahuyu unutma , gözden kaçmasın pointler
Menün güzel hatta az bile .
İki günün menüsü de gayet güzel ...
Yarın tartılırsan eminim güzel sonuç göreceksin .
Hafta içi daha sık uğramaya çalış ersesi ...
İkili yarışlardasın .. cumaya büyük hedefler var ... burada olursan hedefe daha sıkı kilitlenirsin
biraz önce yazıştık telden , yarın babasını yolcu edip , evi kırklayıp ..öğleden sonra gelecekmiş...
Hepinizi çok özlemiş
menü güzel canım , lavaşlar ince olabilir ama beyaz un olduğu zaman tehlike
Oyyyyyyyy kuzucuklar dünyaya geldi demek ...yazdın belki de ben unuttum , yaşlılık alameti
Hdi bakalım , artık ömür o kuzuların ömrüne adanıyor resmen ... Rabbim hayırlı ömürler versin Emir bera ya da ... Zeynebe de ... @kelebek19 seni de öpüyorum canım
öğle mercimek bulgur yenince akşam ne de güzel dengelenmiş fatmacım .... harika mortin Bonus gece çayda olacaktı arkadaşları ile ..ne yedi acep
Sağol canımHayirli olsun
Hoşbuldum gitmeyi düşünmüyorum :)) inşallah aldıklarımı veririm sağlıklıca. Yarın başlıyorum bakalım. Zamanlama da pek manidar :)Hoşgeldin Saadet tekrardan bir daha gitme...
Çabuk verirsin inşallah aldıklarını..
Kuzum çabuk gidiyor onlar merak etme dikkat et yeter.
Bence cok point eder bilirim küçükken babama az çıraklık yapmadım...
Yahuu niye diplerdesin var bi iş bi saçmalık...
Verirsin almış bile olsan ki almadığını biz bile biliyoruz.
Gorende 10 kilo almış sanır....
Zaten acık alan olmasaydı çocuklar coktan bunatıp kalmıştık biraz oynadılar kostudular artık onlar bile sıkıldı sonunda hadi gidelim demeye durdu artık...gayet güzel menü efserim ... öğle de mis gibi pro olmuş.
yahu az bile demişsin ... olsun en azından şaka yollu laf sokuş oldun ... kalkılır yani 1.45 dk yahu ... gelen yemek 20 dk da bitiyor beklemek 5 katı
canım yoğunum yazmıştın bugün ... ses etmedik sana pek ... erken yat bari .
Aus halen kasıklarım çok agrıyor kuzum ya ben galiba iyi üşütmüsüm bugün 3 gündür kullanıyorum...tatlım konunun uzmanıirmae ... daktırım kelebekolacam varken bana halt yemek düşer ama ... idrar yolları enfeksiyonlarında antibiyotiğe çabuk cevap alınıyor .
seninde salıya kadar geçer diye düşünüyorum en geç ...ya da öyle umut ediyorum
Allah cezasini vermesin onun
Dun ne guzel kendimi tutmustum bugun olmadi.
Ismini bile telaffuz etmek istemiyorum yedim yememem gerekenleri.
Gidecegimiz belli olmadan bende balik dusunmustum yarina ins.
Yabancilarla bi yere gitmeyi istemiyorum zaten daha oturtamadim direk bocaliyorum.
Bocalasamda birakmiycam.
Yarina bu aksami nasil telafi edebilirim?
Zaten acık alan olmasaydı çocuklar coktan bunatıp kalmıştık biraz oynadılar kostudular artık onlar bile sıkıldı sonunda hadi gidelim demeye durdu artık...
İstenilen yemek zaten izgara kızım köfte istedi adam yok diyor o zaman acısız şiş kıyma varmı diyor var diyor Allahın mubaregi onu şisten cıkart 2 bahartla bir maydanoz hadi soganda olmasın diyelim at izgara maksat müşteri memnüniyeti olsun.... surayı bana verseler bak bunlar nasıl yola gelirdi eşim bak o işi iyi yapardın dedi :)))))
Bugünde şisersem artık güneş gözlügüyle gezecemBuda güzel
Buda güzel ilk.defa duyuyorum
Hayırlı olsun
Bende iciyorum duble bu ara hep iciyorum kekik adaçayı maydonoz ne hikmetse halam anca goz kırpıyor gelmiyor.yarin carsiya inecegim biberiye ve civanpercemi alacagim
Yarin 2 yumurtami haslayip basliyorum ins ama kelebege dedimki ton baligi yerine tavuk göğüs haşlarsam olmamı olmaz dedi yarın alisverise cikmam laZım bu sicakta bide sicak basıyor hayırlısı
Aus halen kasıklarım çok agrıyor kuzum ya ben galiba iyi üşütmüsüm bugün 3 gündür kullanıyorum...
İlacım bittsin ekinezya iceyim belki faydası olur
Tek geçsin de ben cumaya kadar çıkmam tartıya motivasyonum düşüp üzülüyorum
1 saat 45 dk mııııBen geldin farklı fazla poreteyinli bir bugündü Allahtan menüme yansımadı ben en azından faydalandım diye düşünüyorum bakalım kaptanım ne diyecek ....
Çocuklarla evden çıkıp serin bir yerlere gidelim dedik su kenarı güzel bir kır lokantasına gittik.tam giderken Annem aradı akşama bizdesiniz yemek yapıyorum ablanlar toplanıyoruz dedi bende biz yer geliriz ona göre yap bilseydim hiç evden çıkmazdık şuan çıktık anne şimdi çocuklarda heves etti bir kere bizi maruz görün ama çaya gelirim dönüşte dedim biraz alındı biraz mırın kırın etti tatlıya bağladık işi gittik tabi annemin gönülü kırılırsa bizim islerde terst gitti gitigimiz yere daha önce bir kaç kez gitmistik cok güzel bir yer hatta eşimin arkadaşı işletiyordu şimdi el degiştirdi diye duyduk olsun mekan zaten güzel biz biraz sakın dogayla baş başa olsun dedik ve gittik ve gittigimize pişmanda olduk hayatımda en uzun bekledigim yemek siparişi oldu 2 gittik 4 yemek geldi tabi hepimiz sıkıldık çocuklar oynuyor zıplıyor arada hadi anneanneme gidelim diyep duruyorlar 1 saat 45 dakika olmuş eşim artık gidelim dedi adama gidiyoruz bizim siparisler iptal dedi adam abi oturun yollada geliyor dedi bende kaç kilometre kaldı yemegin gelmesine dedim biliyorum soguk bir espiri oldu ama tak etti sinirden söyledim geldi saaat 4 yedik cıktık anneme geldik.Annem canı sağolsun bol et agırlıklı bir yemek yapmış hic yiyecek yerim yok ama corbanı salatanı yerim dedim gönlünü aldım zaten evdende gitsem yemek diyet için hic uygun bir yemek degildi yaglı agır olurdu...
Kaptanım bakalım ne yorum gelecek....
Yönetim kadrolarında bazı değişiklikler oldu canım ... çok dikkatlisin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?