- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım civanperçemi, papatya, kekik bu çayları öneririmDün gece regl oldum ama bir damla. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Döktürmesi için ilaç mı içmek gerekiyor ya da önerebileceğiniz başka birşey
Keza şu anda hem ağrım çok hemde çok şişim
Merhabalar 29 haziran 14 :58 de bebeğim doğdu. Cok şükür sıkıntı miz yok eve çıkmıştık dun sarilik kontrolune geldik ve gece hastaneds kaldik biraz once taburcu etti ama öğleden sonra cikicaz dua edin bebeğim icin @Ausencia.saydin78 . Canim teşekkürler Allah razi olsun darisi sana tez vakitte hayirlisiyla
Aman dikkat kuzum.bende şu ilaçları atlatıp aynen devam inşalllah cuma ya bir süpriz yapar tartışu an çok şişkinim zaten onun şişkinliği bence, hafif hafif belirtileri de var, bu gün olsa ne güzel olur,
Hemşom bu iş hiç olmadı seni listeye alalım bir gittin pir gittin özledikBabami gonderdim simdidamladim hemen buraya ev dandiniiii toplamam lazim.. kizlar osmaniye feciiiii sicakkkkk eriyoz mum gibi vallaaaa
Hayırlı olsun canımMerhabalar 29 haziran 14 :58 de bebeğim doğdu. Cok şükür sıkıntı miz yok eve çıkmıştık dun sarilik kontrolune geldik ve gece hastaneds kaldik biraz once taburcu etti ama öğleden sonra cikicaz dua edin bebeğim icin @Ausencia.saydin78 . Canim teşekkürler Allah razi olsun darisi sana tez vakitte hayirlisiyla
hafta içi dikkatli olurum, spor yapabilsem, hava sıcak güzelde terlenir..Aman dikkat kuzum.bende şu ilaçları atlatıp aynen devam inşalllah cuma ya bir süpriz yapar tartı
Hemşom bu iş hiç olmadı seni listeye alalım bir gittin pir gittin özledik
Babaana hayırlı yolculuklar kuzum....
Bizde aynı buranın sıcakları oralarla yarışır oldubizde galiba yesilyurta gececegiz burda durulmuyor orası serin en azından gecesi
Gecen sonbahar bende yaptırdım korkulacak bir şey yok bende genel saglık icin yaptırdım insan biraz hafifliyor hata tekrar yapmayı düşünüyorum 6 ayı geçti çünkü...iyi araştır işinin ehlini bul kuzum ......inşallah olur,yaptırırsa biraz anlatırmısın
aeben ablama katılıyorum @ada81 hem allah kavuştursun hemde gözün aydın
burası küçük yer öyle şeyler yok malesef anca hacamat var bildiğim
denemek istiyorum ama bi cesaret lazım işte
Halanı cagır nazlanmasın perşenbeden önce gelsinhafta içi dikkatli olurum, spor yapabilsem, hava sıcak güzelde terlenir..
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın. Sarılıktan korkma Allah'ın izniyle bol bol emzir, bazı doktorlar tavsiye etmiyor ama bizim doktorumuz sarılıkta verdirmişti, her emzirmeden sonra 2 çay kaşığı su ver, atlatır inşallahMerhabalar 29 haziran 14 :58 de bebeğim doğdu. Cok şükür sıkıntı miz yok eve çıkmıştık dun sarilik kontrolune geldik ve gece hastaneds kaldik biraz once taburcu etti ama öğleden sonra cikicaz dua edin bebeğim icin @Ausencia.saydin78 . Canim teşekkürler Allah razi olsun darisi sana tez vakitte hayirlisiyla
Gecen sonbahar bende yaptırdım korkulacak bir şey yok bende genel saglık icin yaptırdım insan biraz hafifliyor hata tekrar yapmayı düşünüyorum 6 ayı geçti çünkü...iyi araştır işinin ehlini bul kuzum ......
Çok geçmiş olsun bizedede sıcaktan genel bir rehavet var hiç bir iş güc yapılmıyor allah kolaylık versin....Tünaydın yazmayı unutmuşum buarada. Tünaydın güzellikler
Babamda da zehirli guatr çıktı, kontrole geldi bugün. Sabah kalktım heryer heryerde. Bir yandan battaniyeleri atıp yıkıyorum sırayla, bir yandan sildim süpürdüm dağınık topladım
40küsür derece sıcak var, dış cephe için klima motorlarını sökmüşlerdi hala gelip takmadılar. Çocuklar isilik oldu evde sürekli duş aldırmama rağmen.
bu gün yarın gelir halamHalanı cagır nazlanmasın perşenbeden önce gelsinbende akşam yürüyüş planım var günesin batması lazım beyaz tenliyim cok etkileniyorum o gün çıktım mecbüriyetten hemen kılcal damarlarım cıktı yüzümde
tartın bozuk olabilir, sıkma canını.
burdayım cnm pazartesi yogunnlu
birde çok cnm sıkkın şu tartı işine
görüntüm aynı , ama işte tartıda insanın canını sıkmıyor degil
Maşallah fatmam Allah analı babalı büyütsün kuzucuğunu, gözün aydın canımMerhaba canlar. Kaptanim teşekkür ederim bizi de hatırladığın içinben artık anne adayı değil anneyim Emir Bera m erkenci davrandı 5 haziranda dünyaya geldi. Hatta kelebek belya nin Zeyneb ı de dünyaya geldi bir kaç gün önce
Biz iyiyiz elhamdülillah dünyaya alışmaya çalışıyor paşam. Ben doğum iznine ayrıldım 4 gün sonra doğdu paşam anlayacağınız dinlenemedim hiç
Burda olsan sana önerirdim kadın saglıkcı evinin belli bir köşesini klınik gibi yapmış gayet temiz eğtim aldıgi kişiler beli biliyoruz hatta unlu bir bakanın esi dr ondan egtim almıştı adını unutum şimdi yeni yeni yaygınlaşıyor kuzum kadın bu işe el attılar yaygınlaştırıyolar dedi ....sorunda orda burası küçük olduğundan çok fazla seçenek yok,bi özelde bide devlet hast. yapıyolar,ikisinede giden bi tanıdığım yok,bi aralar çok soruşturdum hatta kimsenin bişeyden haberi bile yoktu
Sen tartıyı degistir kuzum böyle strese girecen iyice....
burdayım cnm pazartesi yogunnlu
birde çok cnm sıkkın şu tartı işine
görüntüm aynı , ama işte tartıda insanın canını sıkmıyor degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?