Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

şu an çok şişkinim zaten onun şişkinliği bence, hafif hafif belirtileri de var, bu gün olsa ne güzel olur,
Aman dikkat kuzum.bende şu ilaçları atlatıp aynen devam inşalllah cuma ya bir süpriz yapar tartı
Babami gonderdim simdi damladim hemen buraya ev dandiniiii toplamam lazim.. kizlar osmaniye feciiiii sicakkkkk eriyoz mum gibi vallaaaa
Hemşom bu iş hiç olmadı seni listeye alalım bir gittin pir gittin özledik
Babaana hayırlı yolculuklar kuzum....
Bizde aynı buranın sıcakları oralarla yarışır oldu bizde galiba yesilyurta gececegiz burda durulmuyor orası serin en azından gecesi

Hayırlı olsun canım

2 temmuz

09:00 biberiye-yeşilçay

11:00 1,5 dereotlu,maydanozlu yulaflı krep, domates, salatalık, peynir, zeytin, reyhan, acıbiberli domates sosu, 1 tk kayısı marmelatı, çay

Ara 5-6 kayısı, 1 türk kahvesi

16:00 2-3 kaşık makarna, 3 kaşık sarımsaklı yoğurtlu havuç, 2 lokma ekmek

Aralarda maden suyu, naneli limonlu su, bol bol su

22:30 1 brd erik hoşafı, 1 salatalık

4ten sonra bir niyetlendik işe güce, koltukları taşıdık eşimle, çocukların odasını boyadık, dış cephe bitti camlar leş gibi 2 odanın camını sildim perdesini yıkadım, çocukların odasını yerleştirdik. Çocuklara yatak almaya gittik, markete falan gittik gezdik derken 10u geçti eve geldik. Açlıktan bayılıyordum sanki ama içim yanmış 1 brd hoşaf içtim(az şekerli) 1 salatalık yedim yattım

hafta içi dikkatli olurum, spor yapabilsem, hava sıcak güzelde terlenir..

Gecen sonbahar bende yaptırdım korkulacak bir şey yok bende genel saglık icin yaptırdım insan biraz hafifliyor hata tekrar yapmayı düşünüyorum 6 ayı geçti çünkü...iyi araştır işinin ehlini bul kuzum ......

Tünaydın yazmayı unutmuşum buarada. Tünaydın güzellikler

Babamda da zehirli guatr çıktı, kontrole geldi bugün. Sabah kalktım heryer heryerde. Bir yandan battaniyeleri atıp yıkıyorum sırayla, bir yandan sildim süpürdüm dağınık topladım

40küsür derece sıcak var, dış cephe için klima motorlarını sökmüşlerdi hala gelip takmadılar. Çocuklar isilik oldu evde sürekli duş aldırmama rağmen.

hafta içi dikkatli olurum, spor yapabilsem, hava sıcak güzelde terlenir..
Halanı cagır nazlanmasın perşenbeden önce gelsin bende akşam yürüyüş planım var günesin batması lazım beyaz tenliyim cok etkileniyorum o gün çıktım mecbüriyetten hemen kılcal damarlarım cıktı yüzümde

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın. Sarılıktan korkma Allah'ın izniyle bol bol emzir, bazı doktorlar tavsiye etmiyor ama bizim doktorumuz sarılıkta verdirmişti, her emzirmeden sonra 2 çay kaşığı su ver, atlatır inşallah

sorunda orda burası küçük olduğundan çok fazla seçenek yok,bi özelde bide devlet hast. yapıyolar,ikisinede giden bi tanıdığım yok,bi aralar çok soruşturdum hatta kimsenin bişeyden haberi bile yoktu

Çok geçmiş olsun bizedede sıcaktan genel bir rehavet var hiç bir iş güc yapılmıyor allah kolaylık versin....

bu gün yarın gelir halam

yürüyüş değil de evde spor yapsam iyi olur,

Maşallah fatmam Allah analı babalı büyütsün kuzucuğunu, gözün aydın canım

sorunda orda burası küçük olduğundan çok fazla seçenek yok,bi özelde bide devlet hast. yapıyolar,ikisinede giden bi tanıdığım yok,bi aralar çok soruşturdum hatta kimsenin bişeyden haberi bile yoktu
Burda olsan sana önerirdim kadın saglıkcı evinin belli bir köşesini klınik gibi yapmış gayet temiz eğtim aldıgi kişiler beli biliyoruz hatta unlu bir bakanın esi dr ondan egtim almıştı adını unutum şimdi yeni yeni yaygınlaşıyor kuzum kadın bu işe el attılar yaygınlaştırıyolar dedi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…