İdrar yolları enfeksiyonu sıkıntılıdır @Efser kuzum ilacı sakın kesme. Biraz şişirir antibiyotik hatta antibiyotik kullanırken bol da probiyotik almak gerekir o yüzden ev yoğurdundan bol bol ye. İdrar yolları enfeksiyonunda da en basitinden sıvı atımı rahat olmadığı için ödem olayında artış görülür. O yüzden ödemi atabilmek için önce tedavinin tamamlanıp normale dönmesi gerekir. İlaç çözecek yani aman bırakma.tatlım konunun uzmanı @irmae ... daktırım @kelebekolacam varken bana halt yemek düşer ama ... idrar yolları enfeksiyonlarında antibiyotiğe çabuk cevap alınıyor .
seninde salıya kadar geçer diye düşünüyorum en geç ...ya da öyle umut ediyorum
Biz klima taktirmadik canim.. esimin klima alerjisi var.... klimali ortama girince saatlerce hapsuruyorr vantilatörle idare ediyoruz zor geciyor...@ada81 ben sana demiştim :) oranın sıcağı insan öldürür nefes alınmaz ki klimanın karşısından ayrılma :)
Valla Allah başımdan eksik etmesinde sicakta misafir agirlamak olmuyor... ekime kadar gelmezse iyi olurAdacım Allah kavuştursun... mu desem gözün aydınmı.
Heryer yanıyo canım ...
Ama kızlar nigdede gece dışarda kalın hırka giydim orası bi ayrı
günaydın, bu hacamatı eşimde deneyecek, inşallah şifa olur
Adacım Allah kavuştursun... mu desem gözün aydınmı.
Heryer yanıyo canım ...
Ama kızlar nigdede gece dışarda kalın hırka giydim orası bi ayrı
Migrenin çaresi botox canım, ve artık çok doğalları var migren için yapıyorlar
Senin sıkıntına baglı. Bi mevsimde 3 kere anca oluyo zaten. 15 gun arayla.
Sac kesiliyor evet. Simdi jole surup yapiyolarmis kesmeden sadece bi miktar gidiyomus.
Tek kusuru zaten o kesik yeri.
Ilk kez hacamat yaptiran birine bastan yapmiyolar 2.de yapiyolar.
begüşüm korkma ben ilk baharda yaptırmıştım sırttan korkacak bişi yok çok minik acı minik cız diye o baş agrından iyidir ...inşallah olur,yaptırırsa biraz anlatırmısın
aeben ablama katılıyorum @ada81 hem allah kavuştursun hemde gözün aydın
burası küçük yer öyle şeyler yok malesef anca hacamat var bildiğim
denemek istiyorum ama bi cesaret lazım işte
Merhabalar 29 haziran 14 :58 de bebeğim doğdu. Cok şükür sıkıntı miz yok eve çıkmıştık dun sarilik kontrolune geldik ve gece hastaneds kaldik biraz once taburcu etti ama öğleden sonra cikicaz dua edin bebeğim icin @Ausencia. @saydin78. Canim teşekkürler Allah razi olsun darisi sana tez vakitte hayirlisiyla
Merhabalar 29 haziran 14 :58 de bebeğim doğdu. Cok şükür sıkıntı miz yok eve çıkmıştık dun sarilik kontrolune geldik ve gece hastaneds kaldik biraz once taburcu etti ama öğleden sonra cikicaz dua edin bebeğim icin @Ausencia. @saydin78. Canim teşekkürler Allah razi olsun darisi sana tez vakitte hayirlisiyla
haklısın aslında baş ağrısından iyidir...begüşüm korkma ben ilk baharda yaptırmıştım sırttan korkacak bişi yok çok minik acı minik cız diye o baş agrından iyidir ...
Benim görünürde sıkıntım yoktu genel sağlık için yaptırmısım .
Ekmek yok ... karbon eser miktar...bi iki çatal pattis seni sallamaz ... eee iyi yani iyiiii ... ama bugün daha da iyisini bekliyorum
Olur tabiii ala olur ... kızartma olmayacak di mi balık
Günaydınn. Cumaya göre di miii efser ?
@eflalim iyi oku şekerim ... modifiye yok ...harika bi liste ... ilk gün yorar ama iyi ki yapmışım dedirten sonuç aldırır.
Evet ececim üye girişi yapmadan ziyaretçi olarak okuyabilir ...okuyormuş zayçten öyle duyum aldım :)
Günaydınnnnnnnnnnnn
Dinlendin mi bakim hafta sonu?
Sen müthiş zeki bir kadınsın
Günaydınnnnnnnn
Sağol canım ... migreni yaşayan bilir derler
..kafamı söküp atasım geliyor da çok lazım bişey işte
GünaaaaYdın sevgili takımımmm veee mortim @ecemavi yumurtamı haşladım benle işe geliyor :)
Son zamanlarda en çok araştırdığım konuDün gece regl oldum ama bir damla. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Döktürmesi için ilaç mı içmek gerekiyor ya da önerebileceğiniz başka birşey
Keza şu anda hem ağrım çok hemde çok şişim
Aspirin hariç hepsini denedimlimonlu su, kekik , kira bunlar söker cnm birde aspirin içebilirsin
Belirli bir takvimi var belirli günlerde yapiliyor bir bak istersenhaklısın aslında baş ağrısından iyidir...
yazında yapılırmı acaba...biraz araştırmak lazım...
Geçmiş olsun birçok bebek geçiriyor sarılık tedavi de almış bir sorun olmaz :) Hayırlı olsun bebişşşş :)Merhabalar 29 haziran 14 :58 de bebeğim doğdu. Cok şükür sıkıntı miz yok eve çıkmıştık dun sarilik kontrolune geldik ve gece hastaneds kaldik biraz once taburcu etti ama öğleden sonra cikicaz dua edin bebeğim icin @Ausencia. @saydin78. Canim teşekkürler Allah razi olsun darisi sana tez vakitte hayirlisiyla
Biz klima taktirmadik canim.. esimin klima alerjisi var.... klimali ortama girince saatlerce hapsuruyorr vantilatörle idare ediyoruz zor geciyor...
inşallah olur,yaptırırsa biraz anlatırmısın
aeben ablama katılıyorum @ada81 hem allah kavuştursun hemde gözün aydın
burası küçük yer öyle şeyler yok malesef anca hacamat var bildiğim
denemek istiyorum ama bi cesaret lazım işte
Son zamanlarda en çok araştırdığım konu
Kekik cayi maydonoz suyu adacayi civanpercemi cayi papatya cayi sogan kürü nar biberiue cayi tavsiye edilenler benim sorun biraz farkli sen ozellikle.gunde 3 defa kekik cayini bir dene istersen
Aspirin hariç hepsini denedim
Belirli bir takvimi var belirli günlerde yapiliyor bir bak istersen
Yumurtalarımı yedim sadece sade kahvemi ictim:)
Sağlıkla analı babalı büyütün şimdi ne güzel korkuyordur bol bol tadını çıkar sonra insan yaptığı sıkıntılara çok üzülüyorTeşekkürler arkadaşlar inşallah saglikli sihhatli büyütmek nasip olur
aaa o zaman çok zor işin kuzumm Allah kolaylık versinn...
canım sen neredeydin ki?
yanımda bugün yeşilçay, 9 lu çay ve ebegümeci var he biraz da biberiye çayı :) deneyeceğim mortim bunları...
Oy oy oy kuzum benim bi hastalandın gittin gidiş o gidiş ne zaman döndün nasıl geçti okul bitti mi ee neler yaptın çok merak ediyorum anlat bakayımEvet benim ablacııım
Sağol kuzum şimdi daha iyi anladım illaclarımı bırakmadım devam ediyorum inşallah cumaya bir süpriz yapar bakalımİdrar yolları enfeksiyonu sıkıntılıdır @Efser kuzum ilacı sakın kesme. Biraz şişirir antibiyotik hatta antibiyotik kullanırken bol da probiyotik almak gerekir o yüzden ev yoğurdundan bol bol ye. İdrar yolları enfeksiyonunda da en basitinden sıvı atımı rahat olmadığı için ödem olayında artış görülür. O yüzden ödemi atabilmek için önce tedavinin tamamlanıp normale dönmesi gerekir. İlaç çözecek yani aman bırakma.