Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İdrar yolları enfeksiyonu sıkıntılıdır @Efser kuzum ilacı sakın kesme. Biraz şişirir antibiyotik hatta antibiyotik kullanırken bol da probiyotik almak gerekir o yüzden ev yoğurdundan bol bol ye. İdrar yolları enfeksiyonunda da en basitinden sıvı atımı rahat olmadığı için ödem olayında artış görülür. O yüzden ödemi atabilmek için önce tedavinin tamamlanıp normale dönmesi gerekir. İlaç çözecek yani aman bırakma.

@ada81 ben sana demiştim :) oranın sıcağı insan öldürür nefes alınmaz ki klimanın karşısından ayrılma :)
Biz klima taktirmadik canim.. esimin klima alerjisi var.... klimali ortama girince saatlerce hapsuruyorr vantilatörle idare ediyoruz zor geciyor...

Adacım Allah kavuştursun... mu desem gözün aydınmı .

Heryer yanıyo canım ...
Ama kızlar nigdede gece dışarda kalın hırka giydim orası bi ayrı
Valla Allah başımdan eksik etmesinde sicakta misafir agirlamak olmuyor... ekime kadar gelmezse iyi olur )))

günaydın, bu hacamatı eşimde deneyecek, inşallah şifa olur

inşallah olur,yaptırırsa biraz anlatırmısın
Adacım Allah kavuştursun... mu desem gözün aydınmı .

Heryer yanıyo canım ...
Ama kızlar nigdede gece dışarda kalın hırka giydim orası bi ayrı

aeben ablama katılıyorum @ada81 hem allah kavuştursun hemde gözün aydın

Migrenin çaresi botox canım, ve artık çok doğalları var migren için yapıyorlar

burası küçük yer öyle şeyler yok malesef anca hacamat var bildiğim

denemek istiyorum ama bi cesaret lazım işte

begüşüm korkma ben ilk baharda yaptırmıştım sırttan korkacak bişi yok çok minik acı minik cız diye o baş agrından iyidir ...
Benim görünürde sıkıntım yoktu genel sağlık için yaptırmısım .

Ben geldimm .. günlerdir öyle kötü bir düzen var ki gelemiyorum bile buraya kaç gün evde olamadım evdeyken de hep misafir geldi bugün yine gelecek gerçekten o kadar sıkıldım ve bunaldım ki gün aşırı misafir gelmesinden .. Ben ki misafiri çok severim kalabalığı çok severim ama hoşlanmadığım insanlarla sürekli vakit geçirmek zorunda olmak beni psikolojik olarak inanılmaz yıprattı. Bu süreçte onlara kek pasta börek yapacağım diye kendimle ilgilenemez oldum. Ders çalışayım diyorum onu da parça parça yapabildiğim kadar götürmeye çalışıyorum. @Ausencia abla cuma sabah kalktım kahvaltı yapıp çıktım evden tartıyı bile unutmuşum inan çünkü ben o günü perşembe sanıyordum .. gün kavramım kalmadı son zamanalrda. Dikkat etmekte çok zorluk yaşıyorum misafir sabah akşam burda bende hizmet etmekten öğün zamanlarımı hep kaçırıyorum moral olarak diyet konusunda çok kötüyüm şu an umarım çabuk toplarım hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Merhabalar 29 haziran 14 :58 de bebeğim doğdu. Cok şükür sıkıntı miz yok eve çıkmıştık dun sarilik kontrolune geldik ve gece hastaneds kaldik biraz once taburcu etti ama öğleden sonra cikicaz dua edin bebeğim icin @Ausencia. @saydin78. Canim teşekkürler Allah razi olsun darisi sana tez vakitte hayirlisiyla

cnm gözün aydın
güle güle büyüt bebişiniii

ortim gözünüz aydın,allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin, hayırlı ömür versin...

haklısın aslında baş ağrısından iyidir...
yazında yapılırmı acaba...biraz araştırmak lazım...

GünaaaaYdın sevgili takımımmm veee mortim @ecemavi yumurtamı haşladım benle işe geliyor :)

Son zamanlarda en çok araştırdığım konu
Kekik cayi maydonoz suyu adacayi civanpercemi cayi papatya cayi sogan kürü nar biberiue cayi tavsiye edilenler benim sorun biraz farkli sen ozellikle.gunde 3 defa kekik cayini bir dene istersen

limonlu su, kekik , kira bunlar söker cnm birde aspirin içebilirsin
Aspirin hariç hepsini denedim

haklısın aslında baş ağrısından iyidir...
yazında yapılırmı acaba...biraz araştırmak lazım...
Belirli bir takvimi var belirli günlerde yapiliyor bir bak istersen

Geçmiş olsun birçok bebek geçiriyor sarılık tedavi de almış bir sorun olmaz :) Hayırlı olsun bebişşşş :)

Biz klima taktirmadik canim.. esimin klima alerjisi var.... klimali ortama girince saatlerce hapsuruyorr vantilatörle idare ediyoruz zor geciyor...

aaa o zaman çok zor işin kuzumm Allah kolaylık versinn...

canım sen neredeydin ki?

yanımda bugün yeşilçay, 9 lu çay ve ebegümeci var he biraz da biberiye çayı :) deneyeceğim mortim bunları...

Teşekkürler arkadaşlar inşallah saglikli sihhatli büyütmek nasip olur
Sağlıkla analı babalı büyütün şimdi ne güzel korkuyordur bol bol tadını çıkar sonra insan yaptığı sıkıntılara çok üzülüyor
Bu zamanlar cok güzel ve kıymetli

Sağol kuzum şimdi daha iyi anladım illaclarımı bırakmadım devam ediyorum inşallah cumaya bir süpriz yapar bakalım

`