Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeni aldım ben tartımı daha 5 ay olmadı

eski sinbo tartım annemde getircem gidince
Yine öyle yap o zaman bu arada benim eşimde kilollu 110 kilo bazen o tartıldımı kızıyorum banyodakile tartıl benim tartıma karışma dıjitaller bazen karışık farkli kilolarda insanları tartımi bozuluyor diye duymuştum

GünAydın arkadaşlar.ıncecık günler
Efser cnm kombu mantarıyla ilgilenıyorsan daha,yurtiçine kargo yapan bırı Yazmış özelden.numarasınıda vermiş,istersen numarasını vereyim
Çok teşekkür ederim alayım kuzum beni düşünmen büyük incelik cok mutlu oldum bitanem canım hemşom

kızlar bi fikrinizi alayım
şimdi benim yarın dogum günüm sanırsam kv , kp tarafı bi pasta filan muhabbetine giricekler
biz yeni arayı düzelttkk biraz sıcak tutmak istiyorlar,

annamde bu haftdan için çocukları getirde biraz dursunlar burda demişti
şimdi yarın bunlar pastalı filan gelirse, çocukalıda göndermek hiç içme sinmiyor
ne yapsam bilemedimmm

sonra bi pasta alıp aramızdamı kutlasak , şimdi görümcem çocukarı vs de olacak içim el vermeid onalrı göndermeyide , ama nette degil belki bişiy yapmazlar

eşimde unuttu sanırım

Bugün sonunda güzel diyebileceğim bir eksi gördüm tartıda. 4 günü de iyi degerlendirirsem haftalık hedefime yaklaşacagim gibi duruyor.

Rüyamda hamur işi yiyordum bol bol. Unutmusum sozde diyeti. Sonra hatırlayıp diyordum ki ben bunu grupta nasıl paylasicam. Sonra da diyordum ki gizliyim bilmesinler

Zaten bu vaziyette olanlar genelde menu paylaşmıyor

Zaten bu vaziyette olanlar genelde menu paylaşmıyor

ece bana mı seslendin

teşekkür ederim canımmm akşama aktardan alacağımm...
Rica ederim canım inşallah işe yarar genelde benim regl bunları içince geliyor

Mortiyim işte Fazla yiyorum Begüş bir dur demem gerekBugünde zararlı olarak 2 ymk kaşığı tereyağlı sade bulgur pilavı yedim salça falan yoktu

hafta sonu bende kaçırdım aldığımı hissediyorum korkudan tartıya çıkamadım
eve girersem eliptiğin tepesine çıkmam şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…