Canım civanperçemi, papatya, kekik bu çayları öneririm
Evde bi köşem bile yok bu ara herkes her yerde bizimkilerde uykuda yokbu gün yarın gelir halam
yürüyüş değil de evde spor yapsam iyi olur,
Sen tartıyı degistir kuzum böyle strese girecen iyice....
Bugünden itibaren menü yazacağım kaptanım hem kendimi frenleme hem de hatalarımı anlamam adına kalori de tutuyorum@Ausencia
Yine öyle yap o zamanyeni aldım ben tartımı daha 5 ay olmadı
eski sinbo tartım annemde getircem gidince
Çok teşekkür ederim alayımGünAydın arkadaşlar.ıncecık günler
Efser cnm kombu mantarıyla ilgilenıyorsan daha,yurtiçine kargo yapan bırı Yazmış özelden.numarasınıda vermiş,istersen numarasını vereyim
selamSelam herkeseee
Kaptan aksam corbanin yanina salata varmıydı yogurt vardıda salata konusunda ?
Zaten bu vaziyette olanlar genelde menu paylaşmıyorBugün sonunda güzel diyebileceğim bir eksi gördüm tartıda. 4 günü de iyi degerlendirirsem haftalık hedefime yaklaşacagim gibi duruyor.
Rüyamda hamur işi yiyordum bol bol. Unutmusum sozde diyeti. Sonra hatırlayıp diyordum ki ben bunu grupta nasıl paylasicam. Sonra da diyordum ki gizliyim bilmesinler
Bugün sonunda güzel diyebileceğim bir eksi gördüm tartıda. 4 günü de iyi degerlendirirsem haftalık hedefime yaklaşacagim gibi duruyor.
Rüyamda hamur işi yiyordum bol bol. Unutmusum sozde diyeti. Sonra hatırlayıp diyordum ki ben bunu grupta nasıl paylasicam. Sonra da diyordum ki gizliyim bilmesinler
Zaten bu vaziyette olanlar genelde menu paylaşmıyor
Rica ederim canım inşallah işe yarar genelde benim regl bunları içince geliyorteşekkür ederim canımmm akşama aktardan alacağımm...
mortiye bak sen
hafta sonu bende kaçırdım aldığımı hissediyorum korkudan tartıya çıkamadımRica ederim canım inşallah işe yarar genelde benim regl bunları içince geliyor
Mortiyim işteFazla yiyorum Begüş bir dur demem gerek Bugünde zararlı olarak 2 ymk kaşığı tereyağlı sade bulgur pilavı yedim salça falan yoktu
Ben bu akşam yemek falan yapacağım nasipse yarın leslie yapacağım söyleyeyim de yapamayayımhafta sonu bende kaçırdım aldığımı hissediyorum korkudan tartıya çıkamadım
eve girersem eliptiğin tepesine çıkmam şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?