Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen bende öyle söyleyince kalıyo,dillendirmeye gelmiyo
1 hafta aradan sonra ilk defa bu akşam nasipse yemek yapıcam,eve köye girmeyince düzen falan kalmıyo
Aynen kuzum bende 1 haftadır hatta fazladır yapmıyorum En son 20 Haziranda yapmıştım gerisi hep çay falan geçiştirdik ya da ailelere gittik tatildeydik derken bugün büyük gün

ahhh hemşom liste izin hakkım bitmiş bu yüzden ekim gibi girmeyi düşünüyorum listeye çünküüü girdim mi daha çıkmama mezun olurum herhal şuan düzen bozuldu toparlamaya çalışıyorum ....ağustosta balmalr gelecek bize denize falan gideceğiz yine yoğun olurum eylülde yine malatya geleceğiz en iyisi ekimde listeye girmek))
ablamlar manas evlerinde oturuyorlar kii bilirsin oralar çoook serin olur ablam diyordu yanıyoruz diye... gerçi şuan karadeniz turuna çıktılar ) artvinden başladılar serin buralar diyor...

adacım diyet düzenini değiştirebildin mi, kilo aldın mı verdin mi anlat biraz

Ablam orda kuzum manas evlerinde evet benimde ablam der serin diye bu ara pek görüşemedik
Ben ayderin delisiyim hersene bizde yapartık bir karedeniz 2 sene oldu çıkamıyoruz orda geceleri soba yanar yorganla yatılır şimdi orda olmak vardı.bizim tatil programı daha belli degil çocuklar büyünce o da bir dert oldu bana kalsa ben yine ayderde olurdum galiba

Geliyorum yoksa evde legene oturacam kafamada buz koyacagım

küvet varsa doldur bari

Şuan için kıymalı dolma biber ve cacık kesin belki yanına eşim isterse çorba eklerim sıcakta pek yemiyor bir şey keşke ona benzesem

bende kıymalı biber dolma yapacaktım ama hafta sonu pikniğe gidicekmişiz dolma biberleri z.yağlı yapmak için bekleticem menüyüde taze fasulye olarak değiştirdim yanınada bende eşime soracam ne isterse ona göre,belki sadece taze fasulye salata sonrada karpuz yeriz

Duşakabin var küvvet yok ondan dercihim legen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…