şu aralar benimde yok ama sabah erken kalkıp yapsam mı diyorum 7 de kalksam yetişirim aslında,Evde bi köşem bile yok bu ara herkes her yerde bizimkilerde uykuda yok
Bende fırata mı gitsemAyyy çokk sıcakkk iş ile ilgili koşturdum geldimmm lakin krtenkele gibi dilim dışarda kaldı yemineee yaaa bu nedirrporsugun derin sularına atcamm kendimiii
Ben bu akşam yemek falan yapacağım nasipse yarın leslie yapacağım söyleyeyim de yapamayayım
Bende fırata mı gitsem
Aynen kuzum bende 1 haftadır hatta fazladır yapmıyorumaynen bende öyle söyleyince kalıyo,dillendirmeye gelmiyo
1 hafta aradan sonra ilk defa bu akşam nasipse yemek yapıcam,eve köye girmeyince düzen falan kalmıyo
Benim oglan erkenci yatmayan kızlarşu aralar benimde yok ama sabah erken kalkıp yapsam mı diyorum 7 de kalksam yetişirim aslında,
aynen büyük günAynen kuzum bende 1 haftadır hatta fazladır yapmıyorumEn son 20 Haziranda yapmıştım gerisi hep çay falan geçiştirdik ya da ailelere gittik tatildeydik derken bugün büyük gün
Geliyorumkızlar gelin beni kaçırın işyerindensizi denize getireyim
ahhh hemşom liste izin hakkım bitmiş bu yüzden ekim gibi girmeyi düşünüyorum listeye çünküüü girdim mi daha çıkmama mezun olurum herhal şuan düzen bozuldu toparlamaya çalışıyorum ....ağustosta balmalr gelecek bize denize falan gideceğiz yine yoğun olurum eylülde yine malatya geleceğiz en iyisi ekimde listeye girmekAman dikkat kuzum.bende şu ilaçları atlatıp aynen devam inşalllah cuma ya bir süpriz yapar tartı
Hemşom bu iş hiç olmadı seni listeye alalım bir gittin pir gittin özledik
Babaana hayırlı yolculuklar kuzum....
Bizde aynı buranın sıcakları oralarla yarışır oldubizde galiba yesilyurta gececegiz burda durulmuyor orası serin en azından gecesi
bizde seviyoreeegeçmişe dalarsammm çıkamayacam buradan sohbeti yakalayacam artıkkkk hepinizi seviyoreeeeee
Şuan için kıymalı dolma biber ve cacık kesin belki yanına eşim isterse çorba eklerim sıcakta pek yemiyor bir şey keşke ona benzesemaynen büyük gün
menüde ne var kuzucum
Hoşgeldin kuzum sende seviliyorsungeçmişe dalarsammm çıkamayacam buradan sohbeti yakalayacam artıkkkk hepinizi seviyoreeeeee
adacım diyet düzenini değiştirebildin mi, kilo aldın mı verdin mi anlat birazahhh hemşom liste izin hakkım bitmiş bu yüzden ekim gibi girmeyi düşünüyorum listeye çünküüü girdim mi daha çıkmama mezun olurum herhal şuan düzen bozuldu toparlamaya çalışıyorum ....ağustosta balmalr gelecek bize denize falan gideceğiz yine yoğun olurum eylülde yine malatya geleceğiz en iyisi ekimde listeye girmek))
ablamlar manas evlerinde oturuyorlar kii bilirsin oralar çoook serin olur ablam diyordu yanıyoruz diye... gerçi şuan karadeniz turuna çıktılar) artvinden başladılar serin buralar diyor...
Ablam orda kuzum manas evlerinde evet benimde ablam der serin diye bu ara pek görüşemedikahhh hemşom liste izin hakkım bitmiş bu yüzden ekim gibi girmeyi düşünüyorum listeye çünküüü girdim mi daha çıkmama mezun olurum herhal şuan düzen bozuldu toparlamaya çalışıyorum ....ağustosta balmalr gelecek bize denize falan gideceğiz yine yoğun olurum eylülde yine malatya geleceğiz en iyisi ekimde listeye girmek))
ablamlar manas evlerinde oturuyorlar kii bilirsin oralar çoook serin olur ablam diyordu yanıyoruz diye... gerçi şuan karadeniz turuna çıktılar) artvinden başladılar serin buralar diyor...
Geliyorumyoksa evde legene oturacam kafamada buz koyacagım
Şuan için kıymalı dolma biber ve cacık kesin belki yanına eşim isterse çorba eklerim sıcakta pek yemiyor bir şey keşke ona benzesem
Duşakabin var küvvet yok ondan dercihim legenküvet varsa doldur bari
bende kıymalı biber dolma yapacaktım ama hafta sonu pikniğe gidicekmişiz dolma biberleri z.yağlı yapmak için bekleticem menüyüde taze fasulye olarak değiştirdim yanınada bende eşime soracam ne isterse ona göre,belki sadece taze fasulye salata sonrada karpuz yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?