Akşam yemeğini atlayacam bu 2 ay. Çünkü eve 8'den önce gelemediğim günler çok fazla. Kaçamak yapmaktan korkuyordum. O kızı görünce bu ortadan kalktı. Belki de fotoshopun nimetlerinden faydalanmıştır. Bugün görünce karar vericemooo daha bi motive hayriş nasıl olacak acaba
Ha 2 kilo normal diyorsun yani,sevindim
Sen ki kv nin su böreğine karşı koyan kadınsın
Tiroit düşmeden kilo veremem galiba ,sanırsam ,hele bir gideyim Dr a.Sular kesikti gelmiş,gidem de kızı çimdireyim (banyo),terlemiş iyice.
Bilmukabele canım.
halan bugünlerde gelsin durup durup cuma günu cat kapı yapamaz inşallah..günaydın ortim, sende mi artısın, biz ne artıları eksi yaptık, bundan mı korkacağız, ben dün biraz düzensiz beslendim ondan oldu, hala da bekliyorum belki ondan da olabilir, ama tek bildiğim veririz biz
Hacamatı tarif etmissin sanki :))
Siddetle tavsiye ederim migrene ilactir sifadir.
kaç kere gitmek gerekiyor peki?
şu an çok şişkinim zaten onun şişkinliği bence, hafif hafif belirtileri de var, bu gün olsa ne güzel olur,halan bugünlerde gelsin durup durup cuma günu cat kapı yapamaz inşallah..
Ben kendimi 79 görmek istiyorum everen beni duy dumamazlıktan gelmeortimide duy biz yaparız ona göre
Sanada banada kolay gelsin o zaman
hemşooom neredesin senBasla canim bisey olmaz.. bende oyle başlayıncaya kadar yapardim.. regli baslayinca birakirdim..
aslında çok istiyorum biliyomusun ama cesaret edemedim sonrada aklımdan çıktı gitti
Evet ya eve daha oturmadan heryer battı tekrar elden geçiyor tabi son su kaçagının yerinide bulursak
günaydın, bu hacamatı eşimde deneyecek, inşallah şifa olurHic tedirgin oluncak bisey degil insan bilmeden korkuyo sanki buyuk bisey olucak gibi.
Hacamat yaplan kisinin yaninda durmak yeter anlamak icin. Mutlaka dene.
10 senedir yaptiriyorum basimdan gordugum sifayi hic bi yerden gormedim.
Adacım Allah kavuştursun... mu desem gözün aydınmıBabami gonderdim simdidamladim hemen buraya ev dandiniiii toplamam lazim.. kizlar osmaniye feciiiii sicakkkkk eriyoz mum gibi vallaaaa
bide migren için kafayımı kestircezyani saçımızı
bide migren için kafayımı kestircezyani saçımızı
Evet ya eve daha oturmadan heryer battı tekrar elden geçiyor tabi son su kaçagının yerinide bulursakeşime kızıyom emme bu yapan mutait bip bippp hakediyo galiba .yeni yapılmış ev 3. Kez boya olacak hiç oturmadan
Canim babam bizdeydi bugun gitti havalar cook sicak diye disarida cikmadi hep evde inan duzen falan kalmadi.. artik buralardayim hepinizi ozledimmmhemşooom neredesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?