Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooo daha bi motive hayriş nasıl olacak acaba
Akşam yemeğini atlayacam bu 2 ay. Çünkü eve 8'den önce gelemediğim günler çok fazla. Kaçamak yapmaktan korkuyordum. O kızı görünce bu ortadan kalktı. Belki de fotoshopun nimetlerinden faydalanmıştır. Bugün görünce karar vericem

deynepnaz benden şişko
Senide alaydık takıma tam olacadı

günaydın ortim, sende mi artısın, biz ne artıları eksi yaptık, bundan mı korkacağız, ben dün biraz düzensiz beslendim ondan oldu, hala da bekliyorum belki ondan da olabilir, ama tek bildiğim veririz biz
halan bugünlerde gelsin durup durup cuma günu cat kapı yapamaz inşallah..
Ben kendimi 79 görmek istiyorum everen beni duy dumamazlıktan gelme ortimide duy biz yaparız ona göre
Sanada banada kolay gelsin o zaman

kaç kere gitmek gerekiyor peki?
bide migren için kafayımı kestircez yani saçımızı

halan bugünlerde gelsin durup durup cuma günu cat kapı yapamaz inşallah..
Ben kendimi 79 görmek istiyorum everen beni duy dumamazlıktan gelme ortimide duy biz yaparız ona göre
Sanada banada kolay gelsin o zaman
şu an çok şişkinim zaten onun şişkinliği bence, hafif hafif belirtileri de var, bu gün olsa ne güzel olur,

aslında çok istiyorum biliyomusun ama cesaret edemedim sonrada aklımdan çıktı gitti

Hic tedirgin oluncak bisey degil insan bilmeden korkuyo sanki buyuk bisey olucak gibi.

Hacamat yaplan kisinin yaninda durmak yeter anlamak icin. Mutlaka dene.

10 senedir yaptiriyorum basimdan gordugum sifayi hic bi yerden gormedim.

Evet ya eve daha oturmadan heryer battı tekrar elden geçiyor tabi son su kaçagının yerinide bulursak eşime kızıyom emme bu yapan mutait bip bippp hakediyo galiba .yeni yapılmış ev 3. Kez boya olacak hiç oturmadan

Hic tedirgin oluncak bisey degil insan bilmeden korkuyo sanki buyuk bisey olucak gibi.

Hacamat yaplan kisinin yaninda durmak yeter anlamak icin. Mutlaka dene.

10 senedir yaptiriyorum basimdan gordugum sifayi hic bi yerden gormedim.
günaydın, bu hacamatı eşimde deneyecek, inşallah şifa olur

Babami gonderdim simdi damladim hemen buraya ev dandiniiii toplamam lazim.. kizlar osmaniye feciiiii sicakkkkk eriyoz mum gibi vallaaaa
Adacım Allah kavuştursun... mu desem gözün aydınmı .

Heryer yanıyo canım ...
Ama kızlar nigdede gece dışarda kalın hırka giydim orası bi ayrı

kaç kere gitmek gerekiyor peki?
bide migren için kafayımı kestircez yani saçımızı

Senin sıkıntına baglı. Bi mevsimde 3 kere anca oluyo zaten. 15 gun arayla.

Sac kesiliyor evet. Simdi jole surup yapiyolarmis kesmeden sadece bi miktar gidiyomus.
Tek kusuru zaten o kesik yeri.
Ilk kez hacamat yaptiran birine bastan yapmiyolar 2.de yapiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…