Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana kalsa zeytinyağlı yaparım ama eşim öyle yemiyor Taze fasulye tatile gitmeden yemiştik o yüzden değişik bir şey yapayım dedim sanırım çarşamba da tavuk yaparım sonra taze fasulye yaparım vallahi bu sıcağa yemek bulmakta zor yahu

adacım diyet düzenini değiştirebildin mi, kilo aldın mı verdin mi anlat biraz
canım düzenim değiştiii hemde fenaaaaaa 68,400 olmuşum ama diyet yapmıyorum herşeyden yedimmmm şimdi bugün başlıyorum inşallah düzene sokacam kendimiiii benki 66lı rakamları görmüştümmm ((((

deynepnaz benden şişko
Senide alaydık takıma tam olacadı

Şimdi baktım 1.sayfaya sen hangi ara 64 oldun

Benim annemin de migreni vardı,her gün başağrısı ile uyanırdıO da hacamat yaptırıyor 2 senedir,o sayede rahatladı.

sıcakta yenmiyor cnm ya bişiy

bende diyorum onu regli ilk günü izinli olmalı bayanlar

kesinlikle ya uzun süredir bu kadar sancı çekmiyordumm :/

Tabiricaizse 1legen ton balıklı salatayi 1 kase yogurtla mideme indirim

afiyet olsun mortimmm ben bi minik light yoğurt yedim ... ay bu hafta mezuniyet gelsin inşallah... sabah bayaa artıydım ama regle bağladım

kızlar bugün itibariyle ciddi ciddi diyete girdim Durum vahim. Sonuçta çok ciddi olacak inşallah. Ayda 6 kilo verme hedefine girdim.
24 Ağusttosta diyete girmiştim. 74 ü görüp sonra gerisin geriye almaya başladım. ve şimdi 79.7 yim kafama vurmak istemyorum, faydası yok. Yapacağımı yapmışım.
28 Temmuza 6 kilo verme hedefi koydum, yani inşallah bu ay çıkmadan 73,5 olmak istiyorum
Herşeyimle düzenli aranıza katılmak istiyorum.
Benim biricik, annemin dualarını alan Sayın başkanım Ausencia

aslında dondurucuda var bikaç bişey ondanda yapabilirim ama aklıma taze fasulye geldi benimde,eve gidince bi dondurucuya bakayım hem biraz rahatlamış olur dolap
aynen sıcakta ne pişircem derdide zor,bide benim ev öğleden sonra güneş alıyo işten eve gidince yanıyo mutfak,gelde yemek yap

Vantilatör hep açık olacak bende de Menemen yapıyorum genelde sanırım öyle bir kaç kere daha gider Dondurucuda kv nin taze fasulyesi var Allah affetsin kötü olmuş eşimde yemiyor onları anneme vermeyi planlıyorum iyi aklıma getirdin

İnşallah ulaşırsın canım bence bırakma çünkü geri dönüşü kötü oluyor anlaşıldı Pes etmek yok

fazla kalınca kokuyo bizde pek sevmiyoruz,bakalım kokuyo gelirse bende yapmam direk taze fasulyemi pişiririm
vantilatör aldırmadım eşime yoksa klima almaz biliyorum sabırla yanıp pişsin de tak deyip klima alsın diye bekliyorum

Ahaha bizim daha iskan yok o yüzden klima takamıyoruz vantilatörün çok zararı yok ama klima çarpabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…