Ahaha bizim daha iskan yok o yüzden klima takamıyoruz vantilatörün çok zararı yok ama klima çarpabiliyor
sanırım hep fuzili masraf olarak görüldüğünden bir türlü sıra gelmiyor,çokta uygun değillerki normal beyaz eşya fiyatına satıyolar,insanda almak isteyince düşünüyo düşünüyo düşünüyoBizim niye klimamiz yok diye düşünmeye başladım artîk daha önce aklım nerdeyse
Ramazandan ümitliydim ve fix haftada 4 gün 55 dk yürüdüm ama tatlılardan dolayı kurtarmadı beniİnşallah ulaşırsın canım bence bırakma çünkü geri dönüşü kötü oluyor anlaşıldıPes etmek yok
Daha güzel kilolar verecegine inanıyorum burayı bırakma kuzumkızlar bugün itibariyle ciddi ciddi diyete girdimDurum vahim. Sonuçta çok ciddi olacak inşallah. Ayda 6 kilo verme hedefine girdim.
24 Ağusttosta diyete girmiştim. 74 ü görüp sonra gerisin geriye almaya başladım. ve şimdi 79.7 yimkafama vurmak istemyorum, faydası yok. Yapacağımı yapmışım.
28 Temmuza 6 kilo verme hedefi koydum, yani inşallah bu ay çıkmadan 73,5 olmak istiyorum
Herşeyimle düzenli aranıza katılmak istiyorum.
Benim biricik, annemin dualarını alan Sayın başkanım @Ausencia
Evet bizdeki de basit öyle sulu teşkilatlı değil ama işimizi görüyor şimdilikgeçen sene iftarda arkadaşlar varken vantilatör getirmiştik biyerden,hiç fayda etmedi,millet oturduğu yerde terledi, vantilatör odadaki sıcak havayı dağıtıyor oda yetmiyor,gerçi sulu olanlarıda var sanırım ama olsun gerek yokklima alsın ,hem kışında kaloriferler yanana kadar ısınmak için kullanırız
Ramazandan ümitliydim ve fix haftada 4 gün 55 dk yürüdüm ama tatlılardan dolayı kurtarmadı beni
Şimdi sıkı takımıma yakışır bir yemek adabına gireceğim inşallah
Bende gecen sene evi tadilata soktuk niye taktırmadım ona yanıyorum şimdi delme kesme işlemleri var ona üşeniyorum acıkcasısanırım hep fuzili masraf olarak görüldüğünden bir türlü sıra gelmiyor,çokta uygun değillerki normal beyaz eşya fiyatına satıyolar,insanda almak isteyince düşünüyo düşünüyo düşünüyosonunda terlemek daha baskın geliyo sanırım
Orda klimasiz durulmaz herhaldeBizim evde çok sıcak ama biz mekkenon ciddenin sıcağını görmüş insanlarız
@begum75 Müdür dondurma alacaktı istemedim aferim bana oluyor
canımmm bi bırakınca insan zor toparlıyor sen kaç kilo oldun şekerim kulağıma de heleeeeAdacımmmmmm, kadardaşım
Dün bizde marketten alacaktık çıkarken alırız erimesin dedik sonra unuttuk neyse hatırlamayalım hiç yoksa yeniyor ya
bende dün dondurma diye sayıkladım eşimde sen ne çok dondurma seviyosun dedi kendimi kötü hissettim o an yiyesim kaçtı ama a101 de bir alana 2. cisi %50 indirimli 12,95 den 9,71 e geliyobelki ondan alırım
Ben de çok özledim ablacım inanOy oy oy kuzum benim bi hastalandın gittin gidiş o gidiş ne zaman döndün nasıl geçti okul bitti mi ee neler yaptın çok merak ediyorum anlat bakayımKız cidden özlemişim Şaka değil
alma alma napcan dondurmayı@begum75 Carte d'or tiramisulu dondurması çıkmış acayip merak ediyorum tiramisu canavarı olarak dün onu alacaktık bak
alma alma napcan dondurmayı
(çıkışta 101 e bakayım o çeşit varsa ondan alim)
aa evet çeşitler sınırlıymış ben ona bakmamıştım