Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahaha bizim daha iskan yok o yüzden klima takamıyoruz vantilatörün çok zararı yok ama klima çarpabiliyor

geçen sene iftarda arkadaşlar varken vantilatör getirmiştik biyerden,hiç fayda etmedi,millet oturduğu yerde terledi, vantilatör odadaki sıcak havayı dağıtıyor oda yetmiyor,gerçi sulu olanlarıda var sanırım ama olsun gerek yok klima alsın,hem kışında kaloriferler yanana kadar ısınmak için kullanırız

Bizim niye klimamiz yok diye düşünmeye başladım artîk daha önce aklım nerdeyse
sanırım hep fuzili masraf olarak görüldüğünden bir türlü sıra gelmiyor,çokta uygun değillerki normal beyaz eşya fiyatına satıyolar,insanda almak isteyince düşünüyo düşünüyo düşünüyo sonunda terlemek daha baskın geliyo sanırım

İnşallah ulaşırsın canım bence bırakma çünkü geri dönüşü kötü oluyor anlaşıldı Pes etmek yok
Ramazandan ümitliydim ve fix haftada 4 gün 55 dk yürüdüm ama tatlılardan dolayı kurtarmadı beni
Şimdi sıkı takımıma yakışır bir yemek adabına gireceğim inşallah

Daha güzel kilolar verecegine inanıyorum burayı bırakma kuzum verdikten sonra inşalah hep beraber korumayıda ögrenecegiz

Evet bizdeki de basit öyle sulu teşkilatlı değil ama işimizi görüyor şimdilik bizim ev çok sıcak oluyor Yazın evimizde kimse durmak istemiyor kışında çok sıcak
Ramazandan ümitliydim ve fix haftada 4 gün 55 dk yürüdüm ama tatlılardan dolayı kurtarmadı beni
Şimdi sıkı takımıma yakışır bir yemek adabına gireceğim inşallah

Ben diyet yapmadan Ramazanda bayağı düştüm ama sonrasında midem açıldı dur demeye çalışıyorumHalledersin sen yerleşmeden verirsin onları

Bende gecen sene evi tadilata soktuk niye taktırmadım ona yanıyorum şimdi delme kesme işlemleri var ona üşeniyorum acıkcası ama dur bir gündeme getireyim bizimki ne diyecek

@begum75 Müdür dondurma alacaktı istemedim aferim bana oluyor

bende dün dondurma diye sayıkladım eşimde sen ne çok dondurma seviyosun dedi kendimi kötü hissettim o an yiyesim kaçtı ama a101 de bir alana 2. cisi %50 indirimli 12,95 den 9,71 e geliyo belki ondan alırım

bende dün dondurma diye sayıkladım eşimde sen ne çok dondurma seviyosun dedi kendimi kötü hissettim o an yiyesim kaçtı ama a101 de bir alana 2. cisi %50 indirimli 12,95 den 9,71 e geliyo belki ondan alırım
Dün bizde marketten alacaktık çıkarken alırız erimesin dedik sonra unuttuk neyse hatırlamayalım hiç yoksa yeniyor ya

Oy oy oy kuzum benim bi hastalandın gittin gidiş o gidiş ne zaman döndün nasıl geçti okul bitti mi ee neler yaptın çok merak ediyorum anlat bakayım Kız cidden özlemişim Şaka değil
Ben de çok özledim ablacım inan 1 ay oldu geri döneli. Tabii dünyanın kilosunu alıp döndüm. Çoook stresli bir dönem atlattım. Kötüydü epey. Anlatırım bi ara. Ama atlattım şükür. Okulu bitirdim. Sivastayım hala. Burada iş buldum. Yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum. Yaz sonu da nişanlanıyorum kısmetse Sen nasılsın? Bebiş nasıl. Öyle sevindim ki kendi öz ablam doğum yapsa bu kadar olurdu.

Ben geldiiiim
Okula bi gittim. Ders programı değişmiş. Bugün dersim yokmuş. Boşuna o kadar yol gitmiş oldum ama hiç üzülmedim açıkçası işime geldi
Makul bi yerde otobüsten inip yürüyüşümü yaptım. Güneş tepemde piştim biraz orası ayrı
Kaç zamandır saçlarımı kestiresim vardı. Hemen attım kendimi kuaföre. 1 kilo zayıflamış olabilirim
Bi rahatladım ferahladım ki sormayın. Sonra burnumdaki delik kapanmıştı. Gittim onu açtırdım. Hızmama kavuştum hemen. Şu an hala sızlıyor ama umrumda değil
Birazcık alışveriş yaptım. Eve geldim duj temizlik derken pili erken bitirdim bugün. Bir iki saat şarj edem kendimi

`