Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen kuzum bende 1 haftadır hatta fazladır yapmıyorum En son 20 Haziranda yapmıştım gerisi hep çay falan geçiştirdik ya da ailelere gittik tatildeydik derken bugün büyük gün
İki.gun üst üste yemek.yapmadigim varmı diye aklima deli sorular geldi muhabbetinizi okuyunca
ton balığı bulamadım ızgara levrekli salata yedim öğlen...

karnım çok ağrıyorrr çok kötüyümmm reglin ilk günü izinli olunmalı bence
Gecmis olsun mortim

Orda klimasiz durulmaz herhalde
Aynen ama biz alışık olmayinca kapatiyorduk çocukları çarpmasın diye
canımmm bi bırakınca insan zor toparlıyor sen kaç kilo oldun şekerim kulağıma de heleeee )
Demis demis benden duymada 79.7 ama hizli gelen hızlı gidecek inş

@begum75 o çeşiti vermiyor uyanıklar

Eki Görüntüle 2016046
Anam kaptan görmesin minnaklarin dondurma muhabbetlerini
Ben hazırları hic sevmem dondurma gibi gelmiyor onlar.daha cok krema gibi

bencede duymasın kaptan çıra gibi yakar kaç nil kaç
ece normalde benimde evde hergün yemek pişer,arefe günü kv. gittik bayram için bayram boyunca orda burda geçirdik, bayramdan sonrada oğlumu annanesine gönderdim evde çocukta olmayınca yemek düzeni şaştı yoksaki yemeksiz durulmaz bizdede

İste terslik orda başlıyor nere gidersem gideyim yemek hep bende

aa evet çeşitler sınırlıymış ben ona bakmamıştım
Benden kaçmaz
İki.gun üst üste yemek.yapmadigim varmı diye aklima deli sorular geldi muhabbetinizi okuyunca

Anam kaptan görmesin minnaklarin dondurma muhabbetlerini
Ben hazırları hic sevmem dondurma gibi gelmiyor onlar.daha cok krema gibi

Bizde de muhakkak yemek olur sadece evde değildik o yüzden yapmıyordum yoksa gün aşırı yemek olur çay tarzı nadiren yaparız

Görmesin aynen

Çok geçmiş olsun canım. Geçmişte olanları biz de arkamızda bırakalım İnşallah. Allah razı olsun ablam valla sarı bi oğlum oldu. Erken geldi dünyaya 35+5 de yani tam 30 gün önce doğdu biraz zor bir dönemdi ama geçti çok şükür. Şimdi büyüyor ablası

Senin adına çok sevindim canım direk iş bulmuşsun. Nisan da belli olmuş hadi hayırlısı bakalım bu durumda darısı başına diyebilirim değil mi

Hayırlısıyla de gitsin ablacım. Demirden korksak trene binmezdik Sarı oğlan da duramamış demek ki anası bu kadar datlı olunca çıkıp bi merhaba diyeyim dedi herhalde Şimdi iyi olsun da gerisi mühim değil.

Duyma kızz sen bizi biz aramızda kulaktan kulağa konuşuyoruz Yaza yaza kaptana gösterceniz he daha gelmedi
Etiketleyecektim unuttum bak iyi hatırlattın @Ausencia bu hatunları kilo alma topiğine transfer et bence. Orada daha faydalı olurlar

Metorolijinin habelerini okudum bu sıcaklik dalgası bir kac gün daha devam edecekmis serinlik yok mevsim normallerine düşecekmiş en sıcak bulunan yeler arasında burasıda var 45 derce olacakmıs

35 dakika yürüyüş bandinda yurudum 10 dakika da eliptik yaptim iyi geldi yemeğimide yedim gunu kapattim sadece su icerim aksam menu yazarim )

`