İki.gun üst üste yemek.yapmadigim varmı diye aklima deli sorular geldi muhabbetinizi okuyuncaAynen kuzum bende 1 haftadır hatta fazladır yapmıyorumEn son 20 Haziranda yapmıştım gerisi hep çay falan geçiştirdik ya da ailelere gittik tatildeydik derken bugün büyük gün
Gecmis olsun mortimton balığı bulamadım ızgara levrekli salata yedim öğlen...
karnım çok ağrıyorrr çok kötüyümmm reglin ilk günü izinli olunmalı bence
Aynen ama biz alışık olmayinca kapatiyorduk çocukları çarpmasın diyeOrda klimasiz durulmaz herhalde
Demis demis benden duymada 79.7 ama hizli gelen hızlı gidecek inşcanımmm bi bırakınca insan zor toparlıyor sen kaç kilo oldun şekerim kulağıma de heleeee)
Anam kaptan görmesin minnaklarin dondurma muhabbetlerini
@Antepia27 fatmam seninle de karşılaşamadık, nasıl gidiyor diyet
bencede duymasın kaptan çıra gibi yakar kaç nil kaçİki.gun üst üste yemek.yapmadigim varmı diye aklima deli sorular geldi muhabbetinizi okuyunca
Gecmis olsun mortim
Aynen ama biz alışık olmayinca kapatiyorduk çocukları çarpmasın diye
Demis demis benden duymada 79.7 ama hizli gelen hızlı gidecek inş
Ben hazırları hic sevmem dondurma gibi gelmiyor onlar.daha cok krema gibi
bencede duymasın kaptan çıra gibi yakar kaç nil kaç
ece normalde benimde evde hergün yemek pişer,arefe günü kv. gittik bayram için bayram boyunca orda burda geçirdik, bayramdan sonrada oğlumu annanesine gönderdim evde çocukta olmayınca yemek düzeni şaştı yoksaki yemeksiz durulmaz bizdede
Benden kaçmazaa evet çeşitler sınırlıymış ben ona bakmamıştım
İki.gun üst üste yemek.yapmadigim varmı diye aklima deli sorular geldi muhabbetinizi okuyunca
Ben hazırları hic sevmem dondurma gibi gelmiyor onlar.daha cok krema gibi
Allah kolaylık versin o zaman sanaİste terslik orda başlıyor nere gidersem gideyim yemek hep bende
Allah razı olsun bacım. Senden öğreneceğim çok şey olacak kız isterken oğlan anası oldumMaşallah fatmam Allah analı babalı büyütsün kuzucuğunu, gözün aydın canım
@begum75 Carte d'or tiramisulu dondurması çıkmış acayip merak ediyorum tiramisu canavarı olarak dün onu alacaktık bak
Anam ne diyor bu hatunlar. Tiramisular dondurmalar.alma alma napcan dondurmayı
(çıkışta 101 e bakayım o çeşit varsa ondan alim)
Çok geçmiş olsun canım. Geçmişte olanları biz de arkamızda bırakalım İnşallah. Allah razı olsun ablam valla sarı bi oğlum oldu. Erken geldi dünyaya 35+5 de yani tam 30 gün önce doğdu biraz zor bir dönemdi ama geçti çok şükür. Şimdi büyüyor ablasıBen de çok özledim ablacım inan1 ay oldu geri döneli. Tabii dünyanın kilosunu alıp döndüm. Çoook stresli bir dönem atlattım. Kötüydü epey. Anlatırım bi ara. Ama atlattım şükür. Okulu bitirdim. Sivastayım hala. Burada iş buldum. Yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum. Yaz sonu da nişanlanıyorum kısmetse Sen nasılsın? Bebiş nasıl. Öyle sevindim ki kendi öz ablam doğum yapsa bu kadar olurdu.
Duyma kızz sen bizi biz aramızda kulaktan kulağa konuşuyoruzAnam ne diyor bu hatunlar. Tiramisular dondurmalar.
Hayırlısıyla de gitsin ablacım. Demirden korksak trene binmezdikÇok geçmiş olsun canım. Geçmişte olanları biz de arkamızda bırakalım İnşallah. Allah razı olsun ablam valla sarı bi oğlum oldu. Erken geldi dünyaya 35+5 de yani tam 30 gün önce doğdu biraz zor bir dönemdi ama geçti çok şükür. Şimdi büyüyor ablası
Senin adına çok sevindim canım direk iş bulmuşsun. Nisan da belli olmuş hadi hayırlısı bakalım bu durumda darısı başına diyebilirim değil mi
Etiketleyecektim unuttum bak iyi hatırlattın @Ausencia bu hatunları kilo alma topiğine transfer et bence. Orada daha faydalı olurlarDuyma kızz sen bizi biz aramızda kulaktan kulağa konuşuyoruzYaza yaza kaptana gösterceniz he daha gelmedi
Anam ne diyor bu hatunlar. Tiramisular dondurmalar.
Bende bir ara yanlış topigdemiyim dedimAnam ne diyor bu hatunlar. Tiramisular dondurmalar.
Yok hiç bakma sen oralara ben de kapadım gözümüBende bir ara yanlış topigdemiyim dedimzaten şişmeye musayitim bakmadan kaçayım dedim
Yok hiç bakma sen oralara ben de kapadım gözümüSakinleşmelerini ve @Ausencia 'un gelmesini bekliyorum
Elbet bir gün elime düşersinEtiketleyecektim unuttum bak iyi hatırlattın @Ausencia bu hatunları kilo alma topiğine transfer et bence. Orada daha faydalı olurlar
Bak ya biz arada konuştuk geçti ama siz yazdıkça sayfalara taşındıAus topigi boş koymaya gelmiyor dondurmalar hemide taramisuluymuş havalarda uçuşuyor