Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bak ya biz arada konuştuk geçti ama siz yazdıkça sayfalara taşındı Elinize bir şey vermeye gelmiyor hemen görüyonuz
Bacım tramisulu dondurmayı kim görmez
Aus kül yutar mı sence topigin orta yerine sermisiniz dondurma ceşitlerini biz söylemesekte Aus kulagı cınlar simdi evladiyeligini parlatıyordur

sen iyisin maşallah, iki kilocuk çok değil ZZaeten azmettim iyi verdin maşallah.. Hayranım sana ve Nare83

Ben dedim zaten kaç olduğumu 79.7
Benim su sağlık sorunlari cikmayaydi at gibi ilerliyordum biraktim demir dusuk cikti ilac aliyorum oda biraz iştah artirdi ama artik kontrol edebiliyorum.. drmekki ilaca alışma evresi istah artisi oluyormus...

Canim sende cok iradelisin tekrardan başaracağız hep hirlikte buralardan ayrulma bence..

Aus kül yutar mı sence topigin orta yerine sermisiniz dondurma ceşitlerini biz söylemesekte Aus kulagı cınlar simdi evladiyeligini parlatıyordur
Ay abla sen çok yaşa Şu halde güldürdün Allah da sana bu hafta en az 2 kg vermeyi nasip etsin inşallah e mi

Şu 60 altına bir düşeyim. Hemen 3.cü olarak katılacam size hemen
Gel bekleriz

Yedik mi bu sıcakta canımı çekti sadece

Geldim nihayeeeeeeeeeet

Öğlen eşime yemeğe geldi ...
Ardından o çıkmadan arkadaş kahveye ...
Sonra Yusufu almaya çıktım ...
Sonra Yusufla beraber çarşıya ...
Bir iki eksik kozmetik ürünüm vardı ... olmaz olaydı ... kazıklanıp geldim ... Burdan alışveriş yapmam genelde , acil olmasa yine yapmazdım .. Küçük yer , kazıklanmaya müsait

Sıcaktı ...hem de ne sıcak .. dönüşte arabaya binince bir süre direksiyonu tutamadım ... Gölge bulmak mesele burada ...

Ayyy neyse ... en az sabah ki sporum kadar ter atmışımdır ...

He sabah demişken , ben sabah çıkmıştım di mi

Yusuf bırakınca ...sahilde 70 dk temponun şahı yürüyüş yaptım ... Ahu060812 yani görsen 2.5 pointten sayardın o derece

Şimdi geçmişe dönüyorum tabii ki kahvemle

benimde hızmam var yaklaşık 14 yıldır
çoks eviyorum bende, degmiştir acıya
geççmiş olsun

babam bana 3 gün küsmüştü , burnumu deldirdim diye
ay igrenç bi espiri yapasım geldiide neyse

Bugünki menümü de şuraya fıncırtayım yineDünki açlıktan sonra kurt gibiydim bugün he Meta çalıştı bol bol. Gerçi Tiramisusuz bir menü ama napalım artık

Kahvaltı(07:00)

1 yumurtayla peynirli dereotlu omlet

5 zeytin

2 salatalık

1 dilim çavdar ekmeği

Ara(10:00)

şekersiz kahve

2 kuru kayısı

Öğlen(13:00)

Meyveli yoğurt (içindekiler: 3 yk yoğurt+ 4 kiraz+ az biraz dondurduğum böğürtlenlerden+3 badem+ tarçın)

Ara(15:00)

1 top limonlu dondurma

Akşam için de tavuk haşladım. Yanında da salata patlatırım. Bu akşam yine gezmelerdeyim ben. Çıkmadan yazayım da şurada dursun.

Su: 3 litreyi geçtim

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş Ahu060812 Ausencia
Meyvesi biraz bol bi menü oldu. Ama çok yürüdüm. O yüzden içim rahat. Kh sayacaktım bu hafta ama havalar sıcak. Kan şekerimin düşmesinden korktum açıkçası. Cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…