Sen minnaksin sana sohbet serbest biz minnak oluncaya kadar bu sohbetlerde yasakBak ya biz arada konuştuk geçti ama siz yazdıkça sayfalara taşındıElinize bir şey vermeye gelmiyor hemen görüyonuz
sen iyisin maşallah, iki kilocuk çok değil ZZaeten azmettim iyi verdin maşallah.. Hayranım sana vecanımmm bi bırakınca insan zor toparlıyor sen kaç kilo oldun şekerim kulağıma de heleeee)
Şu 60 altına bir düşeyim. Hemen 3.cü olarak katılacam size hemenElbet bir gün elime düşersin
Sahi nerde bu geminin kaptanı. Mürettebat çıldırdıAus topigi boş koymaya gelmiyor dondurmalar hemide taramisuluymuş havalarda uçuşuyor
Bacım tramisulu dondurmayı kim görmezBak ya biz arada konuştuk geçti ama siz yazdıkça sayfalara taşındıElinize bir şey vermeye gelmiyor hemen görüyonuz
Benim su sağlık sorunlari cikmayaydi at gibi ilerliyordum biraktim demir dusuk cikti ilac aliyorum oda biraz iştah artirdi ama artik kontrol edebiliyorum.. drmekki ilaca alışma evresi istah artisi oluyormus...sen iyisin maşallah, iki kilocuk çok değil ZZaeten azmettim iyi verdin maşallah.. Hayranım sana veNare83
Ben dedim zaten kaç olduğumu 79.7
Ay abla sen çok yaşaBacım tramisulu dondurmayı kim görmez
Aus kül yutar mı sencetopigin orta yerine sermisiniz dondurma ceşitlerini biz söylemesekte Aus kulagı cınlar simdi evladiyeligini parlatıyordur
Gel beklerizŞu 60 altına bir düşeyim. Hemen 3.cü olarak katılacam size hemen
Bacım tramisulu dondurmayı kim görmez
Aus kül yutar mı sencetopigin orta yerine sermisiniz dondurma ceşitlerini biz söylemesekte Aus kulagı cınlar simdi evladiyeligini parlatıyordur
Böyle de manevra yaparım diyorsunGel bekleriz
Yedik mi bu sıcakta canımı çekti sadece
Topiğ Sıcaktan hareret yaptı su kaynatıyor fazla dagitmadan gelse bariSahi nerde bu geminin kaptanı. Mürettebat çıldırdı
O daha tehlikeli bir yeriniz şişer bak benim gibiGel bekleriz
Yedik mi bu sıcakta canımı çekti sadece
sağol canım, iyiyim hamdolsun,iyi gidiyor canım çok şükür sen nasılsın canim
Ben geldiiiim
Okula bi gittim. Ders programı değişmiş. Bugün dersim yokmuş. Boşuna o kadar yol gitmiş oldum ama hiç üzülmedim açıkçası işime geldi
Makul bi yerde otobüsten inip yürüyüşümü yaptım. Güneş tepemde piştim biraz orası ayrı
Kaç zamandır saçlarımı kestiresim vardı. Hemen attım kendimi kuaföre. 1 kilo zayıflamış olabilirim
Bi rahatladım ferahladım ki sormayın. Sonra burnumdaki delik kapanmıştı. Gittim onu açtırdım. Hızmama kavuştum hemen. Şu an hala sızlıyor ama umrumda değil
Birazcık alışveriş yaptım. Eve geldim duj temizlik derken pili erken bitirdim bugün. Bir iki saat şarj edem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?