Kaptanim aksam ki kilom guzel bakalim sabah ne olacak.@eflalim
@mimu88
@ecemavi
yarın da modifiyesiz 4 gün menüsü hadi inşallah sizden ...
Ahu060812 aç yatmaya devam kuzum ...69.9
@ErSeSi ses ver canım .. her şey yolunda kaptan de falan falan
@irmae yarın çıkıyordun yola değil mi ? hadi hayırlı yolculuklar şimdiden ... çarşamba perşembe çok önemli ..ve o 2 güne artısız girmen
White Lily senden çoooooooook büyük umutluyum bu hafta....bozma
@Efser senden de yarın güzel haberler alacağımı hissediyorum ...
Sarayca zaten 300 ü yemiş , üzerine 300 koymuştur
@igdedali haftanın büyük oynayanlardan olacaksın
Arkadaşlar listedeki arkadaşlara sesleniş yaptım ... bu hafta önemli ... geçen hafta 9 takım çok çok düşük yüzde de artılarla gelmişti ... o artılar temizlenecek elbet bu hafta ... temizlesinler de , kimse kilo almasın o ayrı da ... işte onların geçen haftanın artılarını temizlemeleri sadece ... bize çok iyi yüzde gerektiyor , dibe vurmamak için ... kalan 3 takımda geçen hafta yüzde şov yapmıştı , eminim o motive ile devam edecekler .
Geçen hafta ortada kalan tek takımdık yani ..itidal iyidir
yok ya bireysel birincilik sanmam. Soz verdigim 1.5 kilo civarına cikayim da. Bireyselde insanlar 2 üstü veriyor en az.İşte başarıya giden yol ... bireysel birinci olduğunda yazarsın ... menümü haftalık hazırladım
Yogunluktan sabahi boyle gecistirdim. Oglen corba vardi almadim. Baya az yedim yani. Kendime tavuk aldim son 3 gun yumurta tavuk ton baligi salata ile bol prolu gecirmeyi dusunuyorum. 58.5 gelecek baska yolu yok
Kaptanim aksam ki kilom guzel bakalim sabah ne olacak.
yok ya bireysel birincilik sanmam. Soz verdigim 1.5 kilo civarına cikayim da. Bireyselde insanlar 2 üstü veriyor en az.
Yogunluktan sabahi boyle gecistirdim. Oglen corba vardi almadim. Baya az yedim yani. Kendime tavuk aldim son 3 gun yumurta tavuk ton baligi salata ile bol karbonlu gecirmeyi dusunuyorum. 58.5 gelecek baska yolu yok
Anla sen kaptanim bol prolu az karbonlu yani. Ben zaten oyle kilo verebiliyorumİşte bubunu duyuyacağımdan adım kadar emindim
yok ya eskiden yüzde olarak 2.5 / 3 gibi garanti idi ... bu hafta ciddi coştu
bol karbonlu yazmışsın canom , sil onu sil ...
Anla sen kaptanim bol prolu az karbonlu yani. Ben zaten oyle kilo verebiliyorum
Dogru hatirlamisim 8 haziran di. Eli kulaginda bakalim. Sadece pazar tatli istegi oldu. Geldi gecti.Alıntıları alırsam akşam olacak , şimdi aklımda kalanlardan bir arajman yapayım ... menülere ayrıca bakarım ....
Aklımda eksik kalan varsa da affola ... önemli bir şey atladıysam hatırlatın ... Zira evim 5 ten sonra inanılmaz sıcak ... zor nefes alıyorum şu an ...
@ada81 şekerim gelmiş ..hoş gelmiş ... çok özlenmiş hem deama gelirken boş gelmemiş 68 kaçtııııııııı
@Betulina fıstığım gelmiş o da hoş gelmiş ama boş gelmemiş80 lere ramak kala rotayı takıma çevirmiş .... anneciğinin ellerinden öperim , sen de kopma artık lütfeeeeen
@kelebek19 canım dualardasınız bebeğinle@asfarovski ile beraber ikinizde sağlıkla sıhhatle huzurla büyütün yavrularınızı.
Başka başka ....
Sarayca ve @Efser mortim artılardaymış ..temizleyecekler eminim ...
Sarayca 58.5 ... efserim senin kaçtı hedef 79.9 muuu ? geleceeeek cumaya
Saraycam regl için takvime 9 haziran yazmışım , ama iftara az kala gelmişti ... 8 inde geldi ben mi 9 yazdım .. 9unda mı geldi hatırlamıyorum
@mimu88 canım seninde artıları gördüm ..rest diyorum ... hala ile beraber kökü kurur onların , bir de 4 günle cilası gelir ... 64.9 la mezun olacan unutma
Nare83 canım bence çocukları yollama .. annene durumu izah et , bir sonraki hafta gitsinler ... onlarsız için rahat etmez bence .
Başka başka ...
@igdedali kuzum hızman 2.kez hayırlı olsun :) Ayrıca şu an +1.5 olup tam gaz motive oluşun gözümden kaçmadı ....zaten 1 kilosu da gitmiş
@Bonus hacamat hep aklımda ama burada güvenilir yer yok canım ... gece hayatının da ......
@aeben taaaa sabah selam vermişti , bir de @deynepnaz a sataşmıştı .... asla unutmamm bu ayrıntıyı
Başkaaaa .... menüler vardı da onları alırım sonra ...
hehWhite Lily nin rüyası vardı ve nihayet gördüğü ve kaybetmeyip üzerine bol bol fazlasını koyacağı eksileri
Uni yillarinda etimek cok tuketirdim. Seneler oldu yemiyorum. Ben ekmek yemeyince aclik hissetmiyorum.bende bende ... bir şu kepekli etimek bozmuyor benim gidişatı .. o da sadece sabahları ...
ekmek gözüm elim midem aramıyor zaten artık
onu bende düşündüm ... bir insanın 2 günde bir şey yemeden 4 kilo alması mümkün değil ki ...
neyse önümüze bakacağız artık
Uni yillarinda etimek cok tuketirdim. Seneler oldu yemiyorum. Ben ekmek yemeyince aclik hissetmiyorum.
Gerçekten bende anlamadım .
Odemdir diye iyi düşünmeye çalışıyorum hala , yemiş olsam eyvallah bu kadar uzulmezdim sanırım
Hoşbulduum :))) ya gerçekten bi hizmet kalitesizliği o kadar güzel yerleri mahvediyor. Gerçekten yapılan işten çok nasıl yapıldığı önemli bence. Kenan doğulunun şarkısı geldi aklıma böyle deyince, ne dediğin değiill nasıl dediğin olaayGećmişi okuyamadım kuzum öncelikle hoşgeldin
1 saat 45 dakika bekledi yemek tam 2 saatte geldi hayatımin en uzun yemek siparişi olarak tarihe geçti
Bu 2 saat içinde nelere şayit olduk bir bilsen toplanmayan masalar toplanmayan masalara küçük çocukların dandanması bir adam beklemekten sıkıldı gitti o toplanmayan masanın ćaydanlıgından su bardagına ćay doldurduo masanın önünden 10 kere garson geciyor biride demiyor giderken şurdan şunu götüreyim her gecen bir şey göturse zaten birşey kalmaz masada tabiri caizse o yerin icine ......etmişler yer nasıl güzel derenin üzerinde cardaklar altan dere akıyor ağaclar cimler hizmet sıfır bir ara bazı restoranlarda puanlama sitemi oluyor kutuya atılan ondan olsa kesin sıfıra bile layık degilsin der atardımy
Hoşgeldiiiin
Kutsal pazartesiyi de denk getirmişsin diyetine ne güzel
Tanış olalım o vakit
Ben de yarışmaya Sivas'tan katılıyorum25 yaşındayım. Psikoloğum. Kilolarımız yakın. Boyum 168 . Benim de bünyem aynı sen gibi hemen alıp hemen veriyorum. Gerçi son zamanlarda mütemadiyen veriyorum . Almaya fırsat bulamadım
Henüz bekarım. Senin deyiminle hiç evlenmedim ve sanırım hayatımda ilk kez evleniyorum
Derslerinde Allah yardımcın olsun. Çok kutsal bir meslek
Bugün hayret ki bu uyku halim var ... gelmişken küstürmemek adına gidip yatsam mı ?
hem sabah yürüyüş , hem öğlen çarşıda güneşin altında dolanmak .. akşam az da olsa pilates ... bu sıcakta yordu sanki .. şimdi yatağa girsem uyuyamam da
dur bakayım uyursam diye bir iyi geceler bırakayım da ben şuracığa
gelirsem telden gelirim uyumazsam
Gerçekten bende anlamadım .
Odemdir diye iyi düşünmeye çalışıyorum hala , yemiş olsam eyvallah bu kadar uzulmezdim sanırım
Bu cidden geçerli bir teori ama ... karbonhidrat aldıkça açlık hissi tavan yapıyor bende de ... bünyemiz , metamız çok benziyor bence seninle
şişlik hissi var mı banu ? parmaklarda , yüzde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?