Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanim aksam ki kilom guzel bakalim sabah ne olacak.

Ahu060812 etiketleyeyim de spor araya kaynamasın ...

Güzel menü mortim
Yogunluktan sabahi boyle gecistirdim. Oglen corba vardi almadim. Baya az yedim yani. Kendime tavuk aldim son 3 gun yumurta tavuk ton baligi salata ile bol prolu gecirmeyi dusunuyorum. 58.5 gelecek baska yolu yok

Son düzenleme:
Kaptanim aksam ki kilom guzel bakalim sabah ne olacak.

İşte bu bunu duyuyacağımdan adım kadar emindim

yok ya bireysel birincilik sanmam. Soz verdigim 1.5 kilo civarına cikayim da. Bireyselde insanlar 2 üstü veriyor en az.

yok ya eskiden yüzde olarak 2.5 / 3 gibi garanti idi ... bu hafta ciddi coştu

Yogunluktan sabahi boyle gecistirdim. Oglen corba vardi almadim. Baya az yedim yani. Kendime tavuk aldim son 3 gun yumurta tavuk ton baligi salata ile bol karbonlu gecirmeyi dusunuyorum. 58.5 gelecek baska yolu yok

bol karbonlu yazmışsın canom , sil onu sil ...

Dogru hatirlamisim 8 haziran di. Eli kulaginda bakalim. Sadece pazar tatli istegi oldu. Geldi gecti.

Bugün hayret ki bu uyku halim var ... gelmişken küstürmemek adına gidip yatsam mı ?

hem sabah yürüyüş , hem öğlen çarşıda güneşin altında dolanmak .. akşam az da olsa pilates ... bu sıcakta yordu sanki .. şimdi yatağa girsem uyuyamam da

dur bakayım uyursam diye bir iyi geceler bırakayım da ben şuracığa

gelirsem telden gelirim uyumazsam

Hoşbulduum :))) ya gerçekten bi hizmet kalitesizliği o kadar güzel yerleri mahvediyor. Gerçekten yapılan işten çok nasıl yapıldığı önemli bence. Kenan doğulunun şarkısı geldi aklıma böyle deyince, ne dediğin değiill nasıl dediğin olaay

Hoşbulduum teşekkür ederim :) tanıştığımıza çok memnun oldum :)) senin mesleğin de çok ama çoook güzel. Psikologlara da ayrı bi ilgim vardır, belki psikolojim bozuk olduğundandır ehehehe
Müstakbel evliliğin hayırlı olsun diyeyim o vakiit ve beraber bol muhabbetli hoş sohbetli keyifli kilo vermelerrrr

Nare83 banu abla ödemin mi var acaba.. Wc ye çıkıyor musun? Reglin yakın mı? Ya da ilaç falan kullandın mı son zamanlarda? Bu aralar stresli misin? Belki onların etkisidir ki zaten başka ne olabilir yemeden kilo almak mümkün değil yemediysen ödemdir geçicidir

Iyi geceler kaptanim. Ben balkonda esimle kahve keyfi yapiyorum. Birbirimizi yeni gorduk.

Gerçekten bende anlamadım .
Odemdir diye iyi düşünmeye çalışıyorum hala , yemiş olsam eyvallah bu kadar uzulmezdim sanırım

Ben tartindan şüphelendim

Bu cidden geçerli bir teori ama ... karbonhidrat aldıkça açlık hissi tavan yapıyor bende de ... bünyemiz , metamız çok benziyor bence seninle

Bencede

Menüm
Sabah
2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek (beyaz ekmek)

Öğlen
1 tabak mercimek yemeği
2 dilim ekmek

Akşam
3 tane kabak dolması
Cacık

Su:3 lt
Spor: yarım saat tempolu yürüyüş

Biraz fazla oldu özellikle ekmekler ama vurun biraz beni yerden yere aklım başıma gelsin. Bu kiloları boşuna almadım, bu yemeğimin çoook azalmış hali düşünün. bi de galiba insülin direncim tekrar çıktı. Yedikten kısa süre sonra aniden acıkıyorum ve bi halsizlik başlıyor ellerim falan titriyor o kadar halbuki direnci kırmıştım ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…