Iyi geceler kaptanim. Ben balkonda esimle kahve keyfi yapiyorum. Birbirimizi yeni gorduk.
Ben tartindan şüphelendim
Bencede
Kiraz sapı önermişti diyetisyenim bana ödem attırıyormuş dene istersenEvet bacaklarım ve yüzüm sis gibi
Sıcak mı diyorum ne anlamadim
Şimdi limon ,Yeşilçay,tarçın sıcak suya haxirliycam sabaha kadar sogsun tupper sisime koyar götürürüm sabah
Oooo tabikisiii olma mıderuneeeeee saadet ... patlat bi menü de uykum kaçsın
Iyi geceler kaptanim. Ben balkonda esimle kahve keyfi yapiyorum. Birbirimizi yeni gorduk.
Ben tartindan şüphelendim
Bencede
Menüm
Sabah
2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek (beyaz ekmek)
Öğlen
1 tabak mercimek yemeği
2 dilim ekmek
Akşam
3 tane kabak dolması
Cacık
Su:3 lt
Spor: yarım saat tempolu yürüyüş
Biraz fazla oldu özellikle ekmekler ama vurun biraz beni yerden yere aklım başıma gelsin. Bu kiloları boşuna almadım, bu yemeğimin çoook azalmış hali düşünün.bi de galiba insülin direncim tekrar çıktı. Yedikten kısa süre sonra aniden acıkıyorum ve bi halsizlik başlıyor ellerim falan titriyor o kadar halbuki direnci kırmıştım ne güzel
Evet bacaklarım ve yüzüm sis gibi
Sıcak mı diyorum ne anlamadim
Şimdi limon ,Yeşilçay,tarçın sıcak suya haxirliycam sabaha kadar sogsun tupper sisime koyar götürürüm sabah
Oooo tabikisiii olma mıpatlattım gitti! Çok da kızma ama
30 dk horonlu oryantalli göbek atıldı eğlenildi. Bulunduğum ortamda pizzalar hamburgerler havada uçuştu . Ama Hayriş yanında papatya çayını götürdü. Onu demleyip içti. Bir de şekersiz kahve içti. Eve dönerken de yol uzatıldı. Hatta evin yolu unutuldu.Daktırım ahhh bi artı daha ...
Sizi sıra dayağına mı alsam ada ..betül... vampir ...sen ...
selamımı söyle ... terapi olur de ..
Kiraz sapı önermişti diyetisyenim bana ödem attırıyormuş dene istersen
Evet malesef öyle oldusaadet karbona gömülmüşsün resmen ...
Kahvaltıda bol yeşillik , salatalık , domates zamanı şimdi ... ihmal etme
Merimek yediysen , salata ve yoğurt ye ..yanında ekmek yeme ..duble karbon olmuş orası
gün içinde bu kadar karbon almasaydın akşamına tamam derdim ama böyle günün ardından ona da
Abla kızmanı bile özledim ahahahahhbende kızdımmm gitti
30 dk horonlu oryantalli göbek atıldı eğlenildi. Bulunduğum ortamda pizzalar hamburgerler havada uçuştu . Ama Hayriş yanında papatya çayını götürdü. Onu demleyip içti. Bir de şekersiz kahve içti. Eve dönerken de yol uzatıldı. Hatta evin yolu unutuldu.Ahu060812 sporuma +45 dk daha tempolu yürüyüş eklemenizi rica ediciğim Gördüğün gibi minnoş kaptanım o dondurmanın da fazla yenilen meyvenin de acısı çıkartıldı. Vicdanım rahat. Ve evet bu hafta bomba gibi geliyorum. Bireysel dereceye oynuyorum açıkçası
Evet malesef öyle olduramazandan beri yaptığım tek iyi şey günde en az 2,5 lt içmeyi alışkanlık haline getirmek. Hoş zaten havalar da çoook sıcak su içmek de çok zor değil.. Artık bugünü geçiş günü sayalım yarın bomba gibi diyet olsun :) yarın sabah güzel bi kahvaltıyla güne başlıyorum inşallah .
Abla kızmanı bile özledim ahahahahh
Kol çalış bol bol tabiki toparlar. Netten araştır birkaç hareket var zaten her gün yapsan birkaç ayda baya toparlarBugün fark ettim, verdiğim 7 kilonun ardından kolum aşırı oynak hale gelmişsarkmış. Spora başlayınca toplar mi kendini? Moralim bozuldu.
Bugün fark ettim, verdiğim 7 kilonun ardından kolum aşırı oynak hale gelmişsarkmış. Spora başlayınca toplar mi kendini? Moralim bozuldu.
Biraz dolu tarafından bak Aus ben mesela pc yi ters çevirdim. Gayet de başlardayım bence o listedeO hayrişi auuuus öper , sever ...bağrına basar hemi de nasıllll
Dondurmayı bırak , vanilaynın özütünü bile ertimişsin sen ...
Bak bu ay liste açıklandı 100 küsürüncü olarak girmişsin ... geçmiş sayfalarda koydum ... artık bir sonraki liste 2 ay sonra hazırlanacak ...nerelere uçarsın kim bilir
evet kol için onları yapicam düzenli olarak. Bir ara bakmistim.Kol çalış bol bol tabiki toparlar. Netten araştır birkaç hareket var zaten her gün yapsan birkaç ayda baya toparlar
Ablaaa ama o oklavalı kırmızı suratı hak edecek ne yaptım kii
Bunu da özlemişsindir ...peşin peşin koyayım şuraya ilerde lazım olur belki.
iyi bari su içmiyordun sen evet , ona sevindim .
Biraz dolu tarafından bak Aus ben mesela pc yi ters çevirdim. Gayet de başlardayım bence o listede
çok sevindim ciddenSana güzel haber ... kol en kolay toparlanan yer ... sen şu temmuzu atlat ... hemen kol egzersizleri ile toparlarsın
Gerçekten işe yarıyor ama düzenli çalışıncaevet kol için onları yapicam düzenli olarak. Bir ara bakmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?