Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gayet güzel adacım ..geldikleri gibi gideceeek o kilolar ...
Spora devam ..sende çok işe yarıyor biliyorsun .

Yemeyeyim dedim onu da zaten eve geldim 1.5 lt su içip tartıya çıktım gereksiz moralim bozuldu

Yavrum akşam akşam sadece ramazan da iftar öncesi tartılınır altın kuralını unuttun mu ??

he sen sandın , 4 gün diyeti kuş kadar yedim eksik çıkarım ... 2 lt ürik asit çıkarsaydın olurdu o iş

Selam menümü paylaşmaya geldim :)

Sabah
Yumurta salatası
Karışık peynir
2 siyah zeytin
Biraz roka, yeşil biber ve domates
1 bardak çay
Yarim dilim Tam buğday ekmeği

Ara
3 çilek
Yarim şeftali
1 dilim karpuz

Akşam
Börülce salatası
1 bardak çay
Biraz yoğurt
Azıcık domates - biber sosu

Sos ev yapımı bu arada. 2 3 kez çatalın ucuyla aldım.

2.3 litre su

Ay ne bileyim ablam regl gerginliği ve mutsuzluğuyla kendimi daha da mutsuz hale getirdim

Bi aksilik olmazsa yarın sabah erkenden koşuya gideceğim

ben çok beğendim white ... bir akşam ki çayın orda ne işi var onu anlamadım

saatli yazmıyorsun ama geç kahvaltı yaptığını düşünüyorum geç uyuduğun için ... ara olarak uzun süre açlık olmuyor değil mi ?

sabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem

öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt

akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran

ara
2 dilim karpuz

yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş Ahu060812 Ausencia

ben dökül dökül derken bunu kasttediyordum işte ... sen az düşün ben buralardayım

mısır hem de ... 2 dlm tb ekmek yiyeydin daha iyiydi.

Valla baska bisey yok daha.

Şu an şişim zaten boyle olmaktan nefret ediyorum normal yedigimde şiş olmuyorum çünkü

etiket için yeniledim menüyü. sporum da var çünkü. bir de karpuzu yedim o yüzden. 1 tk yoğurt atıcam ağzıma tarçınla. karpuzun şekerini dengelesin diye

börülce, fasulye, patates, patlıcan vb. salataların yaninda çay çok güzel gidiyor tavsiye ederim çaysız yiyemezdim.

Saatleri yazayım bundan sonra istersen? Geç kalktığım günlerde ara yaparak gecistirmeyi tercih ediyorum açlık hissetmiyorum. Erken kalkınca öğle yemeği yiyorum genelde. Pek bakmadim saate ama 3 saat kadar arası oluyor kahvaltı ve aranın. Ögle yemeği ye dersen yiyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…