- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ters çevirince bir tek bana bak. Beni gör. Beni beni Hayrişinihani diyet gardaşlığı hayriş ? o zaman ahu ile mimu yu alaşağı etmiş oluruz
Yoğunluktan pek detaylı bakamiyorum buraya. Geldigindeki mesajını okumuştum, fırsat bu fırsat hoşgeldin diyeyim :) özlem ben. 23 yaşındayım. 1 ayı geçti sanırım buraya geleli. 7 kilo verdim simdilik :)Gerçekten işe yarıyor ama düzenli çalışıncaüzülme hiç. Bu arada tanışmış mıydık tanışalım
Ooo süper :))) müstakbel rakibemle tanışmak isterim öncelikle, kendileri kabul ederse işaret buyursunlar efendimBir daha ki yarışta ...White Lily / littlecoffeedoc rakipliği yapacağım .. öyle bir elektirik aldım sizden ...yanılmam
tabi ki neden olmasın :)Bir daha ki yarışta ...White Lily / littlecoffeedoc rakipliği yapacağım .. öyle bir elektirik aldım sizden ...yanılmam
Ters çevirince bir tek bana bak. Beni gör. Beni beni Hayrişini
Hoşbuldumm :) memnun oldum Özlem :) ben de yıllardır burdayım işteYoğunluktan pek detaylı bakamiyorum buraya. Geldigindeki mesajını okumuştum, fırsat bu fırsat hoşgeldin diyeyim :) özlem ben. 23 yaşındayım. 1 ayı geçti sanırım buraya geleli. 7 kilo verdim simdilik :)
ben has mortim exmadon ile bile çok seviyeli rekabet ediyordum biliyorsun.white , saadet ... birbirinizi yerden yere vurmak serbest
AminnHoşbuldumm :) memnun oldum Özlem :) ben de yıllardır burdayım işteinşallah mezun olduğumuz günleri de görürüz hep beraber :))
Boyun kilon kaç? Hedefin kaç?
Ay inşallah ya. Şimdiye kadar iyi gidiyor. Açıkçası kilo verme kısmı değil de koruma kısmı korkutuyor beni. Çünkü şu an normalde yediğim hiçbirşeyi yemiyorum. Ve düzenim bozulursa ya da şımarırsam diye korkyorum.ben hayrişimi iki ay sonra ilk 10 da göreceğim günleri hayal ediyorum şu an
ben has mortim exmadon ile bile çok seviyeli rekabet ediyordum biliyorsun.saadete de çok güzel davranacağım.
Ay inşallah ya. Şimdiye kadar iyi gidiyor. Açıkçası kilo verme kısmı değil de koruma kısmı korkutuyor beni. Çünkü şu an normalde yediğim hiçbirşeyi yemiyorum. Ve düzenim bozulursa ya da şımarırsam diye korkyorum.
valla saadet beni çiğ çiğ yer o zaman ne diyeyim. Bende pek sataşamam karşıdan atak gelmedikçe.işte mesele şu ki saadet bir ex değilsataşma ruhu var
Zaten belli bir kilodan sonra bunu senle konuşup tecrübelerinden faydalanmayı düşünüyordum. Diyet yapmayı zayıflamayı biliyorum. Ama korumayı bilmiyorum. Bu yüzden menülerini dikkatle inceliyorum. Hatta ajandama notlar alıyorum.1. burdan kopmayacaksın mezun olunca .
2.birden değil tek tek hayatına sokacağız .. biraz sürecek zaman alacak , hoop mezunum yiyeyim olmayacak ama ... güzel olacak gör bak
Ayrıca lütfen benim has mortimi ex diye kısaltma. Eski der gibi oluyor. O benim hep kalbimde. Gelecek inşallah ve biz yine rakip olcaz.işte mesele şu ki saadet bir ex değilsataşma ruhu var
Ve o kadar kısa sürede aldım ki ben bu kiloyu. Son 10 kilosu 3 ayda geldi. Bu yüzden bu kadar hızlı gidiyor sanırım1. burdan kopmayacaksın mezun olunca .
2.birden değil tek tek hayatına sokacağız .. biraz sürecek zaman alacak , hoop mezunum yiyeyim olmayacak ama ... güzel olacak gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?