Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gerçekten işe yarıyor ama düzenli çalışınca üzülme hiç. Bu arada tanışmış mıydık tanışalım
Yoğunluktan pek detaylı bakamiyorum buraya. Geldigindeki mesajını okumuştum, fırsat bu fırsat hoşgeldin diyeyim :) özlem ben. 23 yaşındayım. 1 ayı geçti sanırım buraya geleli. 7 kilo verdim simdilik :)

Yoğunluktan pek detaylı bakamiyorum buraya. Geldigindeki mesajını okumuştum, fırsat bu fırsat hoşgeldin diyeyim :) özlem ben. 23 yaşındayım. 1 ayı geçti sanırım buraya geleli. 7 kilo verdim simdilik :)
Hoşbuldumm :) memnun oldum Özlem :) ben de yıllardır burdayım işte inşallah mezun olduğumuz günleri de görürüz hep beraber :))
Boyun kilon kaç? Hedefin kaç?

Hadi ben bir ara yatıyordum değil mi ? sahne gençlere kalsın ... yaşlı bir kadınım ben uyumam lazım , büyümem ayy pardon leptin çalıştırıp küçülmem lazım

haydin iyi geceler ... şimdiden günaydın diyenlere mutlu sabahlar

ben hayrişimi iki ay sonra ilk 10 da göreceğim günleri hayal ediyorum şu an
Ay inşallah ya. Şimdiye kadar iyi gidiyor. Açıkçası kilo verme kısmı değil de koruma kısmı korkutuyor beni. Çünkü şu an normalde yediğim hiçbirşeyi yemiyorum. Ve düzenim bozulursa ya da şımarırsam diye korkyorum.

1. burdan kopmayacaksın mezun olunca .

2.birden değil tek tek hayatına sokacağız .. biraz sürecek zaman alacak , hoop mezunum yiyeyim olmayacak ama ... güzel olacak gör bak

2.birden değil tek tek hayatına sokacağız .. biraz sürecek zaman alacak , hoop mezunum yiyeyim olmayacak ama ... güzel olacak gör bak
Zaten belli bir kilodan sonra bunu senle konuşup tecrübelerinden faydalanmayı düşünüyordum. Diyet yapmayı zayıflamayı biliyorum. Ama korumayı bilmiyorum. Bu yüzden menülerini dikkatle inceliyorum. Hatta ajandama notlar alıyorum.

işte mesele şu ki saadet bir ex değil sataşma ruhu var
Ayrıca lütfen benim has mortimi ex diye kısaltma. Eski der gibi oluyor. O benim hep kalbimde. Gelecek inşallah ve biz yine rakip olcaz. değil mi exmadon cuğum?

Arada sana boyle etiketler yapayım da gelince mutlu ol.

Ve o kadar kısa sürede aldım ki ben bu kiloyu. Son 10 kilosu 3 ayda geldi. Bu yüzden bu kadar hızlı gidiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…