- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Hadi bakalım yansın geceler pelinsu ecelerAminnboyum 162, kilom bu hafta 82.9 du.
Ahahahahah korkutmayalım yavişte mesele şu ki saadet bir ex değilsataşma ruhu var
Öyle pes etmek var mı raconda gel bakimvalla saadet beni çiğ çiğ yer o zaman ne diyeyim. Bende pek sataşamam karşıdan atak gelmedikçe.saadet çok sataşma bana olur mu, tartıları konusturalım rakip olduğumuz hafta.
ahaha ol tabi menülerimin takipçisi. Takipçisi ol ki, menü nasıl olurmuş gör.Hadi bakalım yansın geceler pelinsu eceler
Menülerinin takipçisiyim :)))
konustururuz yavrum.Ahahahahah korkutmayalım yav
Öyle pes etmek var mı raconda gel bakimtartılar konuşacak gülüm rahat ol seennn
Hayretlerim şaştı şu anahaha ol tabi menülerimin takipçisi. Takipçisi ol ki, menü nasıl olurmuş gör.
Sataşmam diyen white dan bir atak geldi sayin seyircileeer.
ahahah valla işin içinde ben olmayaydim iyiydi ama sanırım karışacak. Hep aus yapti. Ateşe attın beni aussss.Hayretlerim şaştı şu anBuralar çok kızışacak ilerleyen günlerde anlaşıldı. Hemen vaziyet alayım
Sonra da gitti leptinlere gelesice kaptanahahah valla işin içinde ben olmayaydim iyiydi ama sanırım karışacak. Hep aus yapti. Ateşe attın beni aussss.
haha. Leptinleriyle dans ediyordur simdi hain kaptan.Sonra da gitti leptinlere gelesice kaptanKorkma kuzum. Ben arkandayım. Sen devam et
Eyvallah gülümhaha. Leptinleriyle dans ediyordur simdi hain kaptan.teşekkürler destegin icin, seni de has dostum ilan ediyorum artik. Kaptan sana da bu:
Eyvallah gülümBiz buraya beraber geldik. Seni kimselere yedirmem
abovvv ne gaza geldik gece gece
Selam millettttt
Hayrisim gelemiyorum bu aralar..pazartesi insallah.ozledim hepinizi cok..:))
Biz de çoook özledik seni. bir sıkıntı olmasın da. Gelirsin elbetHayrisim gelemiyorum bu aralar..pazartesi insallah.ozledim hepinizi cok..:))
Valla ne yalan söyliyim ben değilim. Gayet de çirkefleşebilirimo değil de, ilerde kimse morti olmak istemeyecek bizle boyle giderse. Korkmayın biz çok cici ve naif kızlarız.
Seni deValla ne yalan söyliyim ben değilim. Gayet de çirkefleşebilirim
O orantısız güç kullanıyor malum
kim ki senin rakip ben takip edemedim bu hafta rakipleriO orantısız güç kullanıyor malumBenim rakip banlandığından gelmesini bekliyorum. Özledim kendisini epeyce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?