Zaten belli bir kilodan sonra bunu senle konuşup tecrübelerinden faydalanmayı düşünüyordum. Diyet yapmayı zayıflamayı biliyorum. Ama korumayı bilmiyorum. Bu yüzden menülerini dikkatle inceliyorum. Hatta ajandama notlar alıyorum.
Gunaydinlarrrr
Canım sen benim şu an ki menülerime bakma... kilo verme menüsü :)
Yaklaşık 3 korumadayken menü yazmadım ben .
Genel taktiğim şu idi ... 3 gün yemek 4 gün diyetsonra 4 gün yemek 3 gün diyet detaylı konuşuruz o zaman gelsin
Gunaydin canim usuttunmu acaba niye oyle agrin oldu?Günaydımbenim kasık agrılarım devam ediyor nasıl bir agrıysa midem bulanıyor
Gecmis olsuunnnGünaydımbenim kasık agrılarım devam ediyor nasıl bir agrıysa midem bulanıyor
İdrar yolları enfeksyonu canım antibiyotik kullanıyorum sanırım tozumu az geldi anlamadim sıkıntıları bitmedi gitti daha önce hiç böyle olmadım bir iki günde şikayetler kesillirdi..Gunaydin canim usuttunmu acaba niye oyle agrin oldu?
Bonuscum
Teşekkürler...Gecmis olsuunnn
İdrar yolları enfeksyonu canım antibiyotik kullanıyorum sanırım tozumu az geldi anlamadim sıkıntıları bitmedi gitti daha önce hiç böyle olmadım bir iki günde şikayetler kesillirdi..
Dünkü mısırlar :)))) bu gün karbonu azalt canım gider o
Insanlij hali abla .Teşekkürler...
Hastalıktan bahsetmekten nefret ederim sevmedigim şeyler başıma geldi bu ara....
Bonuscum
Kaptanin sopasi gelecek ha
Dünkü mısırlar :)))) bu gün karbonu azalt canım gider o
Sorun degil kuzumGecmis olsun sahi hatirladim simdi cok mesaj oluyo aklindan cikiyo insanin.
Ilacin yaninda takviye biseylermi yapsan maydanoz sapi kaynatip icmek gibi?
Baska iyi gelen seyler vardir ilk bu geldi aklima.
Bu gidisle tekrar doktor yolu var bana....Abla olmadi antibiyotigi degistirin
Oluyor kuzum ben dün midemin bulantisini suntayla bastırayım dedim +100 gr bizim böyle bir bünyemiz var yaksa burda olmazdık onun icin yerken çok düşünmek lazım gider ama moralini bozma bugün bir dilim ekmek eksik yersen birde karbonsuz günü kapatirsan birşey kalmaz2 tatli kasigiydi 200 gr olmamaliydi geri donusu.
Nalet ossun boyle duzene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?