Banum hayırlı yaşlar olsun inşallah
banucum kefiri ne kadar sürede mayalıyorsun, ilk 12 saat sindirimi hızlandırıyormuş 24 saatte mayalayan yavaşlatıyormuş, ayrıca sabah içmek iyiymiş, akşam şişiriyormuş, bende bir ara içiyordum ve beni şişirmişti, biraz araştırdım, şimdi nadir içiyorumben kefir içtim son zamanlarda farklı olarak ve açık ara bende kilo yaptı başka bir açıklama bulamadım
banucum kefiri ne kadar sürede mayalıyorsun, ilk 12 saat sindirimi hızlandırıyormuş 24 saatte mayalayan yavaşlatıyormuş, ayrıca sabah içmek iyiymiş, akşam şişiriyormuş, bende bir ara içiyordum ve beni şişirmişti, biraz araştırdım, şimdi nadir içiyorum
ben hala tartıda sorun olduğunu düşünüyorum12 saat mayaılıyorum cnm
ya sabah yada öglen içiyordum ben
ya fotolarıma filan baksan gerçekten 66 lık bir kilo yok
geçen hafta ile aynıyım çok garip
Sarayca sagol hemşom yemiyorum ama şişiyorum sende durumlar nasıl...
ben hala tartıda sorun olduğunu düşünüyorum
canım benim bugün 59.5 kg dı sabitim şu an , ama regl yakın ondan pek veremedim gibi, yoksa dünkü menüye baya gitmesi gerekiyordu. neyse daha çok var cumaya, bu gün yemekte nohut vardı, ben evden peynir salatalık getirdim, akşam salata ton balığı, bakalım vereceğiz bir şekilde.
Ümitsiz olmayalım son dakika golu atarız belki :)))ben hala tartıda sorun olduğunu düşünüyorum
canım benim bugün 59.5 kg dı sabitim şu an , ama regl yakın ondan pek veremedim gibi, yoksa dünkü menüye baya gitmesi gerekiyordu. neyse daha çok var cumaya, bu gün yemekte nohut vardı, ben evden peynir salatalık getirdim, akşam salata ton balığı, bakalım vereceğiz bir şekilde.
Günaydın.
Şöyle bi baktım da yeniler varr.hosgeldiniz.
Ben kayıp balık nemo
Kaptanicem iş yerinde olay çıkardım yeterin uleyn dedim.elitim ama şimdi ağzımı bozarim angaraliyim dedim.
Ayyy bi tayin çıksa sıkıldım buralardan.
Içimdeki değişim canavarı uyandı.ikizler yanım durttu.haftasonu kocayı zorla ev bakmaya götürdüm.uydurabilsem ev değiştirecektim okadar yani.
Eline saglık kuzumErken kalkinca butun isler bitti.... ev supuruldu lavabolar temizlendi ..camasir yıkandı asıldı.. kizimi yikadim pakladim....
Simdi bi sizlere bakayimmmm)
Geçmişi ancak okuyabikdim
Gun aydın. Hayırlı sabahlar hanımlar
Guzel bir gun dileğiyle
Nare83 doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere inşallah
Erken kalkinca butun isler bitti.... ev supuruldu lavabolar temizlendi ..camasir yıkandı asıldı.. kizimi yikadim pakladim....
Simdi bi sizlere bakayimmmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?