Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben kefir içtim son zamanlarda farklı olarak ve açık ara bende kilo yaptı başka bir açıklama bulamadım
banucum kefiri ne kadar sürede mayalıyorsun, ilk 12 saat sindirimi hızlandırıyormuş 24 saatte mayalayan yavaşlatıyormuş, ayrıca sabah içmek iyiymiş, akşam şişiriyormuş, bende bir ara içiyordum ve beni şişirmişti, biraz araştırdım, şimdi nadir içiyorum

12 saat mayaılıyorum cnm
ya sabah yada öglen içiyordum ben

ya fotolarıma filan baksan gerçekten 66 lık bir kilo yok
geçen hafta ile aynıyım çok garip

12 saat mayaılıyorum cnm
ya sabah yada öglen içiyordum ben

ya fotolarıma filan baksan gerçekten 66 lık bir kilo yok
geçen hafta ile aynıyım çok garip
ben hala tartıda sorun olduğunu düşünüyorum

Sarayca sagol hemşom yemiyorum ama şişiyorum sende durumlar nasıl...

canım benim bugün 59.5 kg dı sabitim şu an , ama regl yakın ondan pek veremedim gibi, yoksa dünkü menüye baya gitmesi gerekiyordu. neyse daha çok var cumaya, bu gün yemekte nohut vardı, ben evden peynir salatalık getirdim, akşam salata ton balığı, bakalım vereceğiz bir şekilde.

yok cnm 3 tartının 3 üde bozuk olamaz , keşke öyle bir ihtimal olsa

Erken kalkinca butun isler bitti.... ev supuruldu lavabolar temizlendi ..camasir yıkandı asıldı.. kizimi yikadim pakladim....

Simdi bi sizlere bakayimmmm )

Ümitsiz olmayalım son dakika golu atarız belki :)))

Hoşgeldin canım eksikliğin hissediliyor du
Senin gibi sabırlı biri ile sesini çıkarmışsa demekki fazla yüklenmişler
Yılın birinde göreve ilk başladığım yıllar sınıfım 82kişiyi buldu diğer. Sınıflar 30_50Civarında mdyrd hocam listemde ismi ol ayan birivar. Bunu alın dedim bari sana ı soracam diye tersleyip atmıştı Ogün beni çok üzmüştü sonrada ben birinci sınıf alırken kızını getirip a verdi. Okırgınlığıma rağmen yinede sesimi çıkarmamımıştım
Velhasıl işhayatı gerçekten çok zor

Geçmişi ancak okuyabikdim
Gun aydın. Hayırlı sabahlar hanımlar
Guzel bir gun dileğiyle
Nare83 doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere inşallah

teşekür ederim ablacımmmm

Erken kalkinca butun isler bitti.... ev supuruldu lavabolar temizlendi ..camasir yıkandı asıldı.. kizimi yikadim pakladim....

Simdi bi sizlere bakayimmmm )

ay yap bi kahve en bi sevdigimmm zaman temiz ev sonrası kahve

Geldimmmm ..Çıkınca giremedim eve .. yağmur sonrası harika idi hava ... Yürüdüm .. park yerine git gel tam 48 dk artık 50 den hesaplarız di mi Ahu060812

Market yaptım , kendim yapmıyorum bari bende şu siyez furyasına gireyim dedim , tam tahıllı siyez ekmeği aldım ...Yusuf için de seviyorum ekmek dönüşümü ...

Şimdi bir kahve yaptım ... az soluklanayım ... Şu serini kaçırmadan ütü yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…