Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

igdedali eflal der kiii .... hiç heveslenmesin ; bireysel birincilik benim elçiye zeval olmaz

Efser canım senin içinde der ki ;aktardan gilaburu alsın hemen ... şifa şifaaaaa imiş

Yumurtadan fenalık gelmiş , yarın olsa da karpuz yoğurt yesem diyor serin serin

Dün nefes dahii alinmiyordu.
Sabah burada serindi demek ki oralarin yağmurundanmis..
Buralarada yagsin inşallah

3 temmuz

Kahvaltı 1 gevrek, peynir, domates, salatalık, acıbiberli sos, zeytin, 1 tk kayısı marmelatı, çay

Akşam 3 yk taze fasulye, 3 fırında salçalı köfte, 1 dl ekmek, domates, salatalık

Gece çay yanına yarım dl pasta (babamın d.günüydü gelmişken onu kutladılar hep beraber kardeşimler falan)

Ausencia @Sherrysherrylady

Korusun tabiiiiiiiiiii

O yüzden dikkaaaaat ... sana ve begum75 e minnak demeyeceğim artık .... bak Nefs e de diyordum artılar geliyor ...

Begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin

Kahvaltı yaparken okudum mesajını tabaktaki salataligı bitirdim :)
Sabah sadece bir dilim ekmek yedim.
Bende bugün karbonu kesmeyi düşüñüyordum tama tamamen kaldırırım...

aynen ... bir şeyler denemeden tartıdan son dk golü beklemeyelim ... biz ne var ne yok kozlarımızı dökelim ortaya şu cumaya kadar .. sonra normale dönersin

Günaydın sevgili takımımmm mutlu bir gün geçirmenizi dilerim :)

Mimummmmmmmmm 4 desin hala değil mi halan bastırdı mı nazlanıyor mu ?

Günaydınn güzellerrr musmutlu birgünnn hadii bakalımm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Bu cuma hele bir tartılma seeen ....85 de olsan yaz

Tamamdır canım ... ErSeSi canım bu şekilde uygulayabilirsin .

maşallah güzel yağdı, gece kalkıp camları kapattık , balkon halısı vardı kaldırdım, şu an kot montla oturuyorum, güzel bir duygu

aynı maratonu yaşamışız

sabite gelmişsin ... regl sökülmesi eli kulağında iken bu büyük başarı yarın gelecek senin öyle hissettim ...

ben kefir içtim son zamanlarda farklı olarak ve açık ara bende kilo yaptı başka bir açıklama bulamadım

beni de şişiriyor çok ... çok sağlıklı ...mahrum kalmak istemezdim kendisinden ama durum ortada ... kefir bende hoooop +1-2

teşekür ederim aahhh ablacıms eninle tanıştıgımız yıl
26 yaşına girmiştim benn ah gençlik ahhh

ahhh ahhhh seneler geçecek , burda gelin çekiştireceğiz .... ahhh aus senle tanıştığımda 33 tüm diyeceksin ...hey gidi gençlik heeeey diiyeceğiz

Geçmişi ancak okuyabikdim
Gun aydın. Hayırlı sabahlar hanımlar
Guzel bir gun dileğiyle
Nare83 doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere inşallah

Günaydınnnnnnnnnnnnn...hayırlı mutlu günler fatmacım

Erken kalkinca butun isler bitti.... ev supuruldu lavabolar temizlendi ..camasir yıkandı asıldı.. kizimi yikadim pakladim....

Simdi bi sizlere bakayimmmm )

ohhhhhh sefan olsunnnn ... ne güzel .... bende erkenden yaparım genelde ... öğleden sonra rahat ederim

Dün nefes dahii alinmiyordu.
Sabah burada serindi demek ki oralarin yağmurundanmis..
Buralarada yagsin inşallah
Ve aleykümmm selam canımmmmm

aynen hele gece yağan çok fenaydı ... azıcık serinleyelim şükür

inşşşşş canım kaptanımm , seneye hatırlayıp bugünü 55 kilo ile el sallarım tartıma :)

yok yok tırnak yeme :) sana serbest biliyorsun .... kimse örnek almasın please

böyle böyle cozutmadan ara kaçamaklı elifcim ... başka türlü tutamıyorum seni bu diyarlarda

Ayyy dedim bi masa üstünden girip keyif yapayim dedim telden keyifli olmuyor... ayyy yenidenbaslatiliyor dedi daha acilmadi 20 dakika oldu onu bekliyorumm...

Hayırlı yağmurlar olsun..
Oyy oyy dikkat etmek lazım yoksa gr gr kilo oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…