Geldimmmm ..Çıkınca gyağmurundan eve .. yağmur sonrası harika idi hava ... Yürüdüm .. park yerine git gel tam 48 dkartık 50 den hesaplarız di mi @Ahu060812
Market yaptım , kendim yapmıyorum bari bende şu siyez furyasına gireyim dedim , tam tahıllı siyez ekmeği aldım ...Yusuf için de seviyorum ekmek dönüşümü ...
Şimdi bir kahve yaptım ... az soluklanayım ... Şu serini kaçırmadan ütü yapacağım
Allah korusun
Kahvaltı yaparken okudum mesajını tabaktaki salataligı bitirdim :)
Sabah sadece bir dilim ekmek yedim.
Bende bugün karbonu kesmeyi düşüñüyordum tama tamamen kaldırırım...
Günaydın sevgili takımımmm mutlu bir gün geçirmenizi dilerim :)
Günaydınn güzellerrr musmutlu birgünnn hadii bakalımm
Lapa 2 günlük diyiler ama ben 1 gün yaparım .. Yagsız tuzsuz pirinç pilavı işte benimki hiç lapa olmaz şu uzun basmatı pirinci varya, ben pilav için onu kullanırım o yüzden evde o var onla yaparım ...
Ölçmem pirinci genelde 1 küçük su bardagı sabahtan pişiririm.
akşama kadar yogurtla yada damates salatalık katıp salata kıvamında yerim .. Kırmizı pul biber ve nane genelde eklerim .. Tadı hoştur ben severim ...
Şişligin durumuna göre 500-1000 gr arasıda 1 günde atarım genelde ...
maşallah güzel yağdı, gece kalkıp camları kapattık , balkon halısı vardı kaldırdım, şu an kot montla oturuyorum, güzel bir duygu
ben kefir içtim son zamanlarda farklı olarak ve açık ara bende kilo yaptı başka bir açıklama bulamadım
teşekür ederim aahhh ablacıms eninle tanıştıgımız yıl
26 yaşına girmiştim benn ah gençlik ahhh
Geçmişi ancak okuyabikdim
Gun aydın. Hayırlı sabahlar hanımlar
Guzel bir gun dileğiyle
Nare83 doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere inşallah
Erken kalkinca butun isler bitti.... ev supuruldu lavabolar temizlendi ..camasir yıkandı asıldı.. kizimi yikadim pakladim....
Simdi bi sizlere bakayimmmm)
Selamlar....
Ve aleykümmm selam canımmmmmDün nefes dahii alinmiyordu.
Sabah burada serindi demek ki oralarin yağmurundanmis..
Buralarada yagsin inşallah
inşşşşş canım kaptanımm , seneye hatırlayıp bugünü 55 kilo ile el sallarım tartıma :)
3 temmuz
Kahvaltı 1 gevrek, peynir, domates, salatalık, acıbiberli sos, zeytin, 1 tk kayısı marmelatı, çay
Akşam 3 yk taze fasulye, 3 fırında salçalı köfte, 1 dl ekmek, domates, salatalık
Gece çay yanına yarım dl pasta (babamın d.günüydü gelmişken onu kutladılar hep beraber kardeşimler falan)
Ausencia @Sherrysherrylady
Sadece sade yumurtalarımı yedim sadece sade turk kahvesini iciyorum
Ayyy dedim bi masa üstünden girip keyif yapayim dedim telden keyifli olmuyor... ayyy yenidenbaslatiliyor dedi daha acilmadi 20 dakika oldu onu bekliyorumm...
Kötü örnek olarak geçecek adım diyet gruplarındayok yok tırnak yeme :) sana serbest biliyorsun .... kimse örnek almasın please
böyle böyle cozutmadan ara kaçamaklı elifcim ... başka türlü tutamıyorum seni bu diyarlarda
Kötü örnek olarak geçecek adım diyet gruplarında
Korusun tabiiiiiiiiiii
O yüzden dikkaaaaat ... sana vebegum75 e minnak demeyeceğim artık .... bak Nefs e de diyordum artılar geliyor ...
Begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin
aynen ... bir şeyler denemeden tartıdan son dk golü beklemeyelim ... biz ne var ne yok kozlarımızı dökelim ortaya şu cumaya kadar .. sonra normale dönersin
Mimummmmmmmmm 4 desin hala değil mihalan bastırdı mı nazlanıyor mu ?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Bu cuma hele bir tartılma seeen ....85 de olsan yaz
Tamamdır canım ...ErSeSi canım bu şekilde uygulayabilirsin .
aynı maratonu yaşamışız
sabite gelmişsin ... regl sökülmesi eli kulağında iken bu büyük başarıyarın gelecek senin öyle hissettim ...
beni de şişiriyor çok ... çok sağlıklı ...mahrum kalmak istemezdim kendisinden ama durum ortada ... kefir bende hoooop +1-2
ahhh ahhhh seneler geçecek , burda gelin çekiştireceğiz .... ahhh aus senle tanıştığımda 33 tüm diyeceksin ...hey gidi gençlik heeeey diiyeceğiz
Günaydınnnnnnnnnnnnn...hayırlı mutlu günler fatmacım
ohhhhhh sefan olsunnnn ... ne güzel .... bende erkenden yaparım genelde ... öğleden sonra rahat ederim
Ve aleykümmm selam canımmmmm
aynen hele gece yağan çok fenaydı ... azıcık serinleyelim şükür
Günaydın kızlaaar. :)
bi tartılayım, kahvaltı yapayım.
Böyle böyle bir mezuniyetim, bir 64 kiloyla izne çıkmışlığım var bu takımda benimdeneticeye bakacağız şekerimbiz böyle böyle veroyu mezun ettik burda ...seni hayli hayli ederiz
açıldı çook şükürformat istiyor onun canı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?