Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy dedim bi masa üstünden girip keyif yapayim dedim telden keyifli olmuyor... ayyy yenidenbaslatiliyor dedi daha acilmadi 20 dakika oldu onu bekliyorumm...
Ada bende pc yi hiç sevmiyorum..
Gözüm tele alışti..
Daha önce yazmıştım "Uc Browser" indir teline reklamsiz giriliyor ben çok memnunum hic reklam yok.

İlacları birltirip alayım gilaburu mu? ismi ilk defa duydum mesaji favorilerime ekleyeyim

Ada bende pc yi hiç sevmiyorum..
Gözüm tele alışti..
Daha önce yazmıştım "Uc Browser" indir teline reklamsiz giriliyor ben çok memnunum hic reklam yok.
eşime diyeyimde indirsin de ama masa üstünün keyfi başka müzik açıyorsun gümbür gümbür ses keyfi öyle çıkıyor ....bir sürü pencere açıyorsun daha rahat giriyorsun ))

Böyle böyle bir mezuniyetim, bir 64 kiloyla izne çıkmışlığım var bu takımda benimde

Yaaa işte ... tarih tekerrürden ibaret ...yine göreceğiz o günleri

İlacları birltirip alayım gilaburu mu? ismi ilk defa duydum mesaji favorilerime ekleyeyim

evet canım bende yıllar evvel duymuştum sanki .. netten baktım yazmadan önce ... çok faydalı imiş ... bitkisel olduğu için ilaçla alımı olabilir mi acaba kelebekolacam

eşime diyeyimde indirsin de ama masa üstünün keyfi başka müzik açıyorsun gümbür gümbür ses keyfi öyle çıkıyor ....bir sürü pencere açıyorsun daha rahat giriyorsun ))

Yaa çok tatlı anlattin bakk bana bile cazip geldii :)))

heeee işte benim stil cebi sevmiyorum hiç ... bir yere basarken başkası açılıyor ..bir de cepte yavaş yazıyorum

burdan her bir yere yetişiyorum

Minnaklar minnak kalacak kalmaz zorunda

4 günlükle içerdeyim kaptanımmm... halam pek nazlı pek...

Mor Vampirella canımmm senin mesajı unuttum ben

tatlım hiç moralini bozmuyorsun ve kaldığın yerden devam ediyorsun .

Biz burdayız ve seni her daim hazır nazır bekliyoruz

Deniyorum ablacım bu sabah tartıldım sabitim 63,6 ne almış ne vermişim. Bugun benim doğum günüm akşama ev kalabalık olur :)

Bugünkü menü planımı yazayım şimdiden yemekler hazır çünkü :)

Sabah: Lor peyniri, 1 hş yumurta, domates,salatalık, birkaç çatal patates
Öğle: 2 kırmızı dolma biber(bulgurlu), ayran aşı
Akşam: Kabak yemeği

Akşam sadece kabak yemeği yiyeceğim çünkü akşam 1 dilim pasta yerim :)

düşündüm , düşündüm kefir geldi aklıma

ayyyyy gelin mi çekiştircezz elimizde öörgüü

heeee işte benim stil cebi sevmiyorum hiç ... bir yere basarken başkası açılıyor ..bir de cepte yavaş yazıyorum

burdan her bir yere yetişiyorum
Auss sen yönetici mi oldun..
Ben mi yeni gördüm...
Hayırlı olsun...
Sana tel olmaz kii zaten..
Tell ben gibi sade kullanıcılar için canım

hadi bakalım şu an tartını okuyup üflemeye başladımmmmmmm .... düne göre -400 daha gösterecek bence
maşallah ne nefes varmış sende de. Okudun üfledin, 400 değil 600 700 gram eksi gösterdi dune göre. inşallah su kaybı değildir. Havalar öyle sıcak ki, klima sogutmuyor odayi antalyada resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…