Ada bende pc yi hiç sevmiyorum..Ayyy dedim bi masa üstünden girip keyif yapayim dedim telden keyifli olmuyor... ayyy yenidenbaslatiliyor dedi daha acilmadi 20 dakika oldu onu bekliyorumm...
kefir bende 20 gün içmiştim zamanında resmen yağlanmıştım bende direkt kilo yaptı canımmmben kefir içtim son zamanlarda farklı olarak ve açık ara bende kilo yaptı başka bir açıklama bulamadım
İlacları birltirip alayım gilaburu mu? ismi ilk defa duydum mesaji favorilerime ekleyeyim
eşime diyeyimde indirsin de ama masa üstünün keyfi başka müzik açıyorsun gümbür gümbür ses keyfi öyle çıkıyor ....bir sürü pencere açıyorsun daha rahat giriyorsunAda bende pc yi hiç sevmiyorum..
Gözüm tele alışti..
Daha önce yazmıştım "Uc Browser" indir teline reklamsiz giriliyor ben çok memnunum hic reklam yok.
Böyle böyle bir mezuniyetim, bir 64 kiloyla izne çıkmışlığım var bu takımda benimde
İlacları birltirip alayım gilaburu mu? ismi ilk defa duydum mesaji favorilerime ekleyeyim
bende böyleyimmmm işteeee
İşte ben ... inverted triangle ....
elma ya da ters armut demekten daha afilli bir isim buldum nihayet
eşime diyeyimde indirsin de ama masa üstünün keyfi başka müzik açıyorsun gümbür gümbür ses keyfi öyle çıkıyor ....bir sürü pencere açıyorsun daha rahat giriyorsun))
eşime diyeyimde indirsin de ama masa üstünün keyfi başka müzik açıyorsun gümbür gümbür ses keyfi öyle çıkıyor ....bir sürü pencere açıyorsun daha rahat giriyorsun))
bende böyleyimmmm işteeee))
Minnaklar minnak kalacak kalmaz zorundaKorusun tabiiiiiiiiiii
O yüzden dikkaaaaat ... sana ve @begum75 e minnak demeyeceğim artık .... bakNefs e de diyordum artılar geliyor ...
Begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin
aynen ... bir şeyler denemeden tartıdan son dk golü beklemeyelim ... biz ne var ne yok kozlarımızı dökelim ortaya şu cumaya kadar .. sonra normale dönersin
Mimummmmmmmmm 4 desin hala değil mihalan bastırdı mı nazlanıyor mu ?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Bu cuma hele bir tartılma seeen ....85 de olsan yaz
Tamamdır canım ... @ErSeSi canım bu şekilde uygulayabilirsin .
aynı maratonu yaşamışız
sabite gelmişsin ... regl sökülmesi eli kulağında iken bu büyük başarıyarın gelecek senin öyle hissettim ...
beni de şişiriyor çok ... çok sağlıklı ...mahrum kalmak istemezdim kendisinden ama durum ortada ... kefir bende hoooop +1-2
ahhh ahhhh seneler geçecek , burda gelin çekiştireceğiz .... ahhh aus senle tanıştığımda 33 tüm diyeceksin ...hey gidi gençlik heeeey diiyeceğiz
Günaydınnnnnnnnnnnnn...hayırlı mutlu günler fatmacım
ohhhhhh sefan olsunnnn ... ne güzel .... bende erkenden yaparım genelde ... öğleden sonra rahat ederim
Ve aleykümmm selam canımmmmm
aynen hele gece yağan çok fenaydı ... azıcık serinleyelim şükür
Ben galiba elmayım tabi şu durumumda önceden alta üste elmaydı:)))
Ben bakınca sondakini hamile zannettim...
Böyle bir planın var gibi.
Korusun tabiiiiiiiiiii
O yüzden dikkaaaaat ... sana ve @begum75 e minnak demeyeceğim artık .... bakNefs e de diyordum artılar geliyor ...
aynen ... bir şeyler denemeden tartıdan son dk golü beklemeyelim ... biz ne var ne yok kozlarımızı dökelim ortaya şu cumaya kadar .. sonra normale dönersin
aynı maratonu yaşamışız
sabite gelmişsin ... regl sökülmesi eli kulağında iken bu büyük başarıyarın gelecek senin öyle hissettim ...
beni de şişiriyor çok ... çok sağlıklı ...mahrum kalmak istemezdim kendisinden ama durum ortada ... kefir bende hoooop +1-2
ahhh ahhhh seneler geçecek , burda gelin çekiştireceğiz .... ahhh aus senle tanıştığımda 33 tüm diyeceksin ...hey gidi gençlik heeeey diiyeceğiz
ohhhhhh sefan olsunnnn ... ne güzel .... bende erkenden yaparım genelde ... öğleden sonra rahat ederim
Mor Vampirella canımmm senin mesajı unuttum ben
tatlım hiç moralini bozmuyorsun ve kaldığın yerden devam ediyorsun .
Biz burdayız ve seni her daim hazır nazır bekliyoruz
Korusun tabiiiiiiiiiii
aynı maratonu yaşamışız
Auss sen yönetici mi oldun..heeee işte benim stilcebi sevmiyorum hiç ... bir yere basarken başkası açılıyor ..bir de cepte yavaş yazıyorum
burdan her bir yere yetişiyorum
maşallah ne nefes varmış sende de. Okudun üfledin, 400 değil 600 700 gram eksi gösterdi dune göre.hadi bakalım şu an tartını okuyup üflemeye başladımmmmmmm .... düne göre -400 daha gösterecek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?