- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlaraDeniyorum ablacım bu sabah tartıldım sabitim 63,6 ne almış ne vermişim. Bugun benim doğum günüm akşama ev kalabalık olur :)
Bugünkü menü planımı yazayım şimdiden yemekler hazır çünkü :)
Sabah: Lor peyniri, 1 hş yumurta, domates,salatalık, birkaç çatal patates
Öğle: 2 kırmızı dolma biber(bulgurlu), ayran aşı
Akşam: Kabak yemeği
Akşam sadece kabak yemeği yiyeceğim çünkü akşam 1 dilim pasta yerim :)
Deniyorum ablacım bu sabah tartıldım sabitim 63,6 ne almış ne vermişim. Bugun benim doğum günüm akşama ev kalabalık olur :)
Teşekkür ederimm bol zayıflamalı bi yıl olsun istiyorumdoğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara)
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım.
Sağlıklı huzurlu yıllar...
Rabbim çok güzel bir ömür nasip etsin sana kuzum ailenle sevdiklerinle beraberteşekürr ederim canlarımmmmmmm
Rabbim çok güzel bir ömür nasip etsin sana kuzum ailenle sevdiklerinle beraberBuraya bir yaş pasta koyardım şimdi ama yine ceza yerim diye korkuyorum sen koydum say
Nice mutlu ve fit yıllara kuzucumTeşekkür ederimm bol zayıflamalı bi yıl olsun istiyorum
bencede bu gün yarın gelir, ama bu ay telaşlı değilim neyse kiKorusun tabiiiiiiiiiii
O yüzden dikkaaaaat ... sana ve @begum75 e minnak demeyeceğim artık .... bakNefs e de diyordum artılar geliyor ...
Begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin
aynen ... bir şeyler denemeden tartıdan son dk golü beklemeyelim ... biz ne var ne yok kozlarımızı dökelim ortaya şu cumaya kadar .. sonra normale dönersin
Mimummmmmmmmm 4 desin hala değil mihalan bastırdı mı nazlanıyor mu ?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Bu cuma hele bir tartılma seeen ....85 de olsan yaz
Tamamdır canım ... @ErSeSi canım bu şekilde uygulayabilirsin .
aynı maratonu yaşamışız
sabite gelmişsin ... regl sökülmesi eli kulağında iken bu büyük başarıyarın gelecek senin öyle hissettim ...
beni de şişiriyor çok ... çok sağlıklı ...mahrum kalmak istemezdim kendisinden ama durum ortada ... kefir bende hoooop +1-2
ahhh ahhhh seneler geçecek , burda gelin çekiştireceğiz .... ahhh aus senle tanıştığımda 33 tüm diyeceksin ...hey gidi gençlik heeeey diiyeceğiz
Günaydınnnnnnnnnnnnn...hayırlı mutlu günler fatmacım
ohhhhhh sefan olsunnnn ... ne güzel .... bende erkenden yaparım genelde ... öğleden sonra rahat ederim
Ve aleykümmm selam canımmmmm
aynen hele gece yağan çok fenaydı ... azıcık serinleyelim şükür
Teşekkür ederim ablacım:)Nice mutlu ve fit yıllara kuzucum
Deniyorum ablacım bu sabah tartıldım sabitim 63,6 ne almış ne vermişim. Bugun benim doğum günüm akşama ev kalabalık olur :)
Eflalim benim morti. yumurta yemekten gıdaklamaya başlayacak yakındakim ki senin rakip ben takip edemedim bu hafta rakipleri
Doğum günün kutlu olsuuuun çıtır hatunteşekürlerrrr
aa eflalim yok evet. Niye banlandiEflalim benim morti. yumurta yemekten gıdaklamaya başlayacak yakındaCumaya kadar saf pro yapayım da görsün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?