- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kefir bana da kilo aldırmıştı içtiğimde. Bi de çok şişirmişti. Hem hazmetmekte zorlandım hem ödem yaptı. Oysa ki ne sağlıklıydı. Her bünyeye gelmiyor sanırımNare83
Abooo dişli çıktın senahaha ol tabi menülerimin takipçisi. Takipçisi ol ki, menü nasıl olurmuş gör.
Sataşmam diyen white dan bir atak geldi sayin seyircileeer.
Tanıştığımıza memnun oldum :)) Allah bağışlasın oğlunu sana :)Ah ah su 6li rakamlari bi gorsemmm.
Bu arada ben nisa, saadet ve tanismadigim arkadaslarim kaderdaslarim diyettaslarimevliyim 2.5 yasinda bi oglum var.Spor yaparken anne yapma der gibi bacaklarima sariliyor.
Ev hanimiyim.
Günaydımbenim kasık agrılarım devam ediyor nasıl bir agrıysa midem bulanıyor
Geçmiş olsunnİdrar yolları enfeksyonu canım antibiyotik kullanıyorum sanırım tozumu az geldi anlamadim sıkıntıları bitmedi gitti daha önce hiç böyle olmadım bir iki günde şikayetler kesillirdi..
Ben de triangle olsam gerek
İşte ben ... inverted triangle ....
elma ya da ters armut demekten daha afilli bir isim buldum nihayet
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara :))Deniyorum ablacım bu sabah tartıldım sabitim 63,6 ne almış ne vermişim. Bugun benim doğum günüm akşama ev kalabalık olur :)
Bugünkü menü planımı yazayım şimdiden yemekler hazır çünkü :)
Sabah: Lor peyniri, 1 hş yumurta, domates,salatalık, birkaç çatal patates
Öğle: 2 kırmızı dolma biber(bulgurlu), ayran aşı
Akşam: Kabak yemeği
Akşam sadece kabak yemeği yiyeceğim çünkü akşam 1 dilim pasta yerim :)
Geçmiş olsun arkadaşına..Herkese merhabalaaaaarDün gece bi arkadaşım rahatsızlandı. Apar topar yanına gittim. Dışarıda tavuk yemiş zehirlenmiş. Hastane falan filan derken. Daha yeni eve geldik. Neyse ki şimdi iyi şükür Pek bir yorgunum. Şişim ödemim inmiş tartıya göre. Hala az biraz artıda görünüyorum ama Cumaya kadar biliyorum ki çılgın atacak tartıcım Bu hafta tüm 7. takımı çooook motive görüyorum. Herkes birinciliği istiyor. bu o kadar belli ki...
Neşemiz bol olsun. Çok seviyorum burayı ve sizleri. Hepinizi ayrı ayrı...
Ben yine azcık duygusala bağladım da
Kız mimuuu nasılsın seni görünce bi mutlu oldumbüşra develi diye bir oyuncu var kız 1.80miş 54 kg :)
59 olmak şart oldu :)
sanırım ben de ters armut oluyorum.
Ahhh betülüm ahhhh ...işte böyle kıtlık menüleri ile başlıyorsun sonra 3 günde pes ediyorsun .
Yavrum yemek namına hiç bir şey yok burda .. öğle de akşam da ara öğün gibi .
Akşam hafif geçirmek istiyorsan da öğleni sıkı tut . yemeklerden ye ... ekmeğe , pilava , tatlıya hamur işine yüklenme yeter .
aaaaaaaa ben de gittim bugün kefir aldım tüh yakefir bende 20 gün içmiştim zamanında resmen yağlanmıştım bende direkt kilo yaptı canımmm
Maşallah suyunu eksik etme devam çok iyisin canımKuzum dün izin dönüşü olduğu için çok yoğundum, bir bardak çay içmek nasip olmadı. Ondan öyle oldu.
Ama bugünü sağlam tuttum:)
SABAH
melemen
1 etimek
1 dl kaşar
ÖĞLEN
burgurlu kabak yemeği
İKİNDİ
bir şeftali + bir bardak kefir
AKŞAM a plan
peynir
naneli limonlu sodalı ayran
su içmeyi unutuyorum, henüz alışamadım
Beni özleyen oldu mu
Gerçi etiketlerede geçmişe de bakamadım
Dün annemlere uğrayın dedim telefonumu orda unutmuşum akşam eşim getirir dedim bekle bekle hem geç geldi hemde almayı unutmuş haliyle giremedim hiç
Sabah annemler getirdi onlar varken de çok giremem spor pointlerinizi de akşama düzenlerim inşallah
hemen dünkü menüyü yazayımAusencia ibre oynamıyor ne hikmetse..yarın bi detoks yapacam face e koydum profil fotomu nazar değdi bide bayramda görenler cabası
Dünkü menüm
Sabah
Bi yumurta
Domates salatalık
Yeşillik
Peynir zeytin
2 dl ekmek
Öğlen
Meyve
Akşam
Patlıcan yemeği
Yoğurt
3 yaprakla kısır (yağı az)
Abooo dişli çıktın sen
Tanıştığımıza memnun oldum :)) Allah bağışlasın oğlunu sana :)
Geçmiş olsunn
Ben de triangle olsam gerek
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara :))
Nare83 banu abla senin de doğum günün kutlu olsun :)
Geçmiş olsun arkadaşına..
7. Takım candır canandır
Kız mimuuu nasılsın seni görünce bi mutlu oldum
herkeste aynı etki yapmayabilir betülüm bende yağlanma yaptı ve uzun sürdü kiloyu vermede ben mecbur içmiştim mide rahatsızlığım vardı mideme çook iyi geldi ama 20 günde kalıcı 2-3 kilo almıştım uzun süre onu vermeye çalıştım.. sırtım böyle löp yağlanmıştıaaaaaaaa ben de gittim bugün kefir aldım tüh ya
Yazdım canım cevap vermesini bekliyorumNil begumu arıyor gözlerimiz senin bir haberin var mı
Begüş yoğunmuş gelememiş bir türlü canım haber aldım iyiymiş çok şükürPirinç lapasinı görünce aklima pamukseker geldi yokmu ondan bi haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?