Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese merhabalaaaaar Dün gece bi arkadaşım rahatsızlandı. Apar topar yanına gittim. Dışarıda tavuk yemiş zehirlenmiş. Hastane falan filan derken. Daha yeni eve geldik. Neyse ki şimdi iyi şükür Pek bir yorgunum. Şişim ödemim inmiş tartıya göre. Hala az biraz artıda görünüyorum ama Cumaya kadar biliyorum ki çılgın atacak tartıcım Bu hafta tüm 7. takımı çooook motive görüyorum. Herkes birinciliği istiyor. bu o kadar belli ki...
Neşemiz bol olsun. Çok seviyorum burayı ve sizleri. Hepinizi ayrı ayrı...

Ben yine azcık duygusala bağladım da

Uymadı sana demi

bende dün eklemeyi düşündüm ama kaptanımız nasılsa koyar dedim, benim en sevdiğim liste bu

Bende varım mutlu oldum

bu sadelik sana en sadesinden 2 kg eksi nasip etsinnnn ....aminnnnnnnnnn
Amin

Bende duygusala bağladım

aa eflalim yok evet. Niye banlandi
Eflalim için bir hayat tarzı banlanmak. Sağlıklı bir Eflalim ayda ortalama 3 kez ban yiyebiliyor
Bir derdim var diye bi bölüm var ya kk da. Orada bi konuda az yorumlaştılar. Bence o burada olsaydı motivasyonunu bozacağımı biliyordu ondan kaçtı . Dün aklıma geldi ikimiz de Sivastayız. Pastamı böreğimi alıp evine mi gitsem. Al kuzum ye diye ellerimle beslerim valla. Yeter ki sabote edeyim

Kefir bana da kilo aldırmıştı içtiğimde. Bi de çok şişirmişti. Hem hazmetmekte zorlandım hem ödem yaptı. Oysa ki ne sağlıklıydı. Her bünyeye gelmiyor sanırım @masumm

ahahahahah acayip güldüm ya ilk paragrafina ayy hala gülüyorum. Ben geldiğimden beri ilk kez banlandi. O yüzden bilmiyordum.

sagol canim tesekkur ederim

Sağol kaptan çıktık yollara artık eve dönüyoruz akşam evimizde olacağız inşallah. Zaten dönünce hemen temizliğe girişmem gerektiği için terleyerek ekstradan atarım inşallah ödemleri de güzel bir sonuçla karşılarız cumayı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…