Uymadı sana demiGünaydın.
Şöyle bi baktım da yeniler varr.hosgeldiniz.
Ben kayıp balık nemo
Kaptanicem iş yerinde olay çıkardım yeterin uleyn dedim.elitim ama şimdi ağzımı bozarim angaraliyim dedim.
Ayyy bi tayin çıksa sıkıldım buralardan.
Içimdeki değişim canavarı uyandı.ikizler yanım durttu.haftasonu kocayı zorla ev bakmaya götürdüm.uydurabilsem ev değiştirecektim okadar yani.
bende dün eklemeyi düşündüm ama kaptanımız nasılsa koyar dedim, benim en sevdiğim liste bu
Aminbu sadelik sana en sadesinden 2 kg eksi nasip etsinnnn ....aminnnnnnnnnn
Bende duygusala bağladımHerkese merhabalaaaaarDün gece bi arkadaşım rahatsızlandı. Apar topar yanına gittim. Dışarıda tavuk yemiş zehirlenmiş. Hastane falan filan derken. Daha yeni eve geldik. Neyse ki şimdi iyi şükür Pek bir yorgunum. Şişim ödemim inmiş tartıya göre. Hala az biraz artıda görünüyorum ama Cumaya kadar biliyorum ki çılgın atacak tartıcım Bu hafta tüm 7. takımı çooook motive görüyorum. Herkes birinciliği istiyor. bu o kadar belli ki...
Neşemiz bol olsun. Çok seviyorum burayı ve sizleri. Hepinizi ayrı ayrı...
Ben yine azcık duygusala bağladım da
Bdv de polemiktenaa eflalim yok evet. Niye banlandi
Eflalim için bir hayat tarzı banlanmak. Sağlıklı bir Eflalim ayda ortalama 3 kez ban yiyebiliyoraa eflalim yok evet. Niye banlandi
Yıllar önce aldığım ve bir gün giyerim umuduyla sakladığım yazlık gömlek oldu
2 kilo sonra süper olur
Kefir bana da kilo aldırmıştı içtiğimde. Bi de çok şişirmişti. Hem hazmetmekte zorlandım hem ödem yaptı. Oysa ki ne sağlıklıydı. Her bünyeye gelmiyor sanırım @masummKorusun tabiiiiiiiiiii
O yüzden dikkaaaaat ... sana ve @begum75 e minnak demeyeceğim artık .... bakNefs e de diyordum artılar geliyor ...
Begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin
aynen ... bir şeyler denemeden tartıdan son dk golü beklemeyelim ... biz ne var ne yok kozlarımızı dökelim ortaya şu cumaya kadar .. sonra normale dönersin
Mimummmmmmmmm 4 desin hala değil mihalan bastırdı mı nazlanıyor mu ?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Bu cuma hele bir tartılma seeen ....85 de olsan yaz
Tamamdır canım ...ErSeSi canım bu şekilde uygulayabilirsin .
aynı maratonu yaşamışız
sabite gelmişsin ... regl sökülmesi eli kulağında iken bu büyük başarıyarın gelecek senin öyle hissettim ...
beni de şişiriyor çok ... çok sağlıklı ...mahrum kalmak istemezdim kendisinden ama durum ortada ... kefir bende hoooop +1-2
ahhh ahhhh seneler geçecek , burda gelin çekiştireceğiz .... ahhh aus senle tanıştığımda 33 tüm diyeceksin ...hey gidi gençlik heeeey diiyeceğiz
Günaydınnnnnnnnnnnnn...hayırlı mutlu günler fatmacım
ohhhhhh sefan olsunnnn ... ne güzel .... bende erkenden yaparım genelde ... öğleden sonra rahat ederim
Ve aleykümmm selam canımmmmm
aynen hele gece yağan çok fenaydı ... azıcık serinleyelim şükür
Teşekkür ederimm :)))Mor Vampirella vampirim senin de mi doğum gününmüş bugün. Yeni yaşın kutlu olsun kuzum. Çok öpüyorum
Çok teşekkürler
bdv polemiği. Ah o bdv. Forumun o kısmına denk gelince kafami ceviriyorumBdv de polemikten
Ay böylede bedava gibi oluyor yokluğu hissediliyor geleydide dort gün kardeşliği yapaydık ağız tadıyla
ahahahahah acayip güldüm ya ilk paragrafinaEflalim için bir hayat tarzı banlanmak. Sağlıklı bir Eflalim ayda ortalama 3 kez ban yiyebiliyor
Bir derdim var diye bi bölüm var ya kk da. Orada bi konuda az yorumlaştılar. Bence o burada olsaydı motivasyonunu bozacağımı biliyordu ondan kaçtı . Dün aklıma geldi ikimiz de Sivastayız. Pastamı böreğimi alıp evine mi gitsem. Al kuzum ye diye ellerimle beslerim valla. Yeter ki sabote edeyim
sagol canim tesekkur ederimLapa 2 günlük diyiler ama ben 1 gün yaparım .. Yagsız tuzsuz pirinç pilavı işte benimki hiç lapa olmaz şu uzun basmatı pirinci varya, ben pilav için onu kullanırım o yüzden evde o var onla yaparım ...
Ölçmem pirinci genelde 1 küçük su bardagı sabahtan pişiririm.
akşama kadar yogurtla yada damates salatalık katıp salata kıvamında yerim .. Kırmizı pul biber ve nane genelde eklerim .. Tadı hoştur ben severim ...
Şişligin durumuna göre 500-1000 gr arasıda 1 günde atarım genelde ...
@eflalim
mimu88
ecemavi
yarın da modifiyesiz 4 gün menüsü hadi inşallah sizden ...
Ahu060812 aç yatmaya devam kuzum ...69.9
ErSeSi ses ver canım .. her şey yolunda kaptan de falan falan
irmae yarın çıkıyordun yola değil mi ? hadi hayırlı yolculuklar şimdiden ... çarşamba perşembe çok önemli ..ve o 2 güne artısız girmen
White Lily senden çoooooooook büyük umutluyum bu hafta....bozma
@Efser senden de yarın güzel haberler alacağımı hissediyorum ...
@_SARAYCA_ zaten 300 ü yemiş , üzerine 300 koymuştur
igdedali haftanın büyük oynayanlardan olacaksın
Arkadaşlar listedeki arkadaşlara sesleniş yaptım ... bu hafta önemli ... geçen hafta 9 takım çok çok düşük yüzde de artılarla gelmişti ... o artılar temizlenecek elbet bu hafta ... temizlesinler de , kimse kilo almasın o ayrı da ... işte onların geçen haftanın artılarını temizlemeleri sadece ... bize çok iyi yüzde gerektiyor , dibe vurmamak için ... kalan 3 takımda geçen hafta yüzde şov yapmıştı , eminim o motive ile devam edecekler .
Geçen hafta ortada kalan tek takımdık yani ..itidal iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?