Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy kuzuu oo devasa artıları gönderdim çok şükür bakalım ne kadar eksi olacak...

4 günlüğün 3. gününde erikkk (bahçemizden, köyden geldi) ve ev yoğurdu yiyorummm:)
Ayy burada da olsa keşke erik hastasıyım yemek yemem erik yerim Nasıl gönderdin bana da öğretsene
kız minnaklar nerdesiniz @begum75 nehirnil111
minnak adayı @Ahu060812
pirim irmae
hızlı gonzales Efser ve sarayca (seni etiketleyemedim.
kaptaniçemmmmmmmmmmmmmmmmm Ausencia
devami gelecek

Buradayım kuzum Artılarla savaşıyorum kitlediler kendilerini zincirlere vurdular

Ayy burada da olsa keşke erik hastasıyım yemek yemem erik yerim Nasıl gönderdin bana da öğretsene

Buradayım kuzum Artılarla savaşıyorum kitlediler kendilerini zincirlere vurdular

4 günlüğee adadım kendimi açım gece midem yabışıyooooorr

günaydın hanımlar, yoğun bir günden herkese merhaba

Nego hoşgeldin canım, sana bıraktıralım şu bdv yi, insanın psikolojisini bozar orası,
Hoş buldum canım
kızlar bu ara iş yerinde pc başında değilim.oyüzden sizlere cok katılamıyorum,1 hafta daha böyle devam eder.sonrası Allah kerim.

arada haberlerinizi alıyorum ablama sorup.
Nego banlanıyorumuş.

Allah kolaylık versin canım. Bir an önce dön aramıza özlendin

Ayy bir kaç gündür bunalımdayım resmen. Sıcaktan mı 4 günlük diyetten mi bilmiyorum evin işi duruyor ben yatakta sürünüyorum, çocuklar 5 de kalkıyor uyuyamıyorum da , uyuma hayali ile yatakla kanka oluyorum

Cok cok kolay gelsin ece...
İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun..
Semt aynı mı olacak..
Amin
Ayni semt degil canim merkeze digru gelelim dedik maglum kiz liseye baslayacak oglum icin de daha iyi bir okul olsun dedik
Ama kiralar uçuyor hayırlısı bakalım
ayyy kuzuu oo devasa artıları gönderdim çok şükür bakalım ne kadar eksi olacak...

4 günlüğün 3. gününde erikkk (bahçemizden, köyden geldi) ve ev yoğurdu yiyorummm:)
Bende ev yogurdu bizde genelde hazir bulunmaz vede kirazla kayisi yedim o kadar aclik hissetmiyorum bizimkiler götürdükçe bazen elim variyor hemen geri çekiyorum

Ayni durumdayız ama benimki sicak ve uykusuzluktan benim cicuklarda erken kalkıyor ustelik gec yatıyor

Duble sade türk kahvemi aldım geldimmmm

Kursa giderken yolda Yusuf bi olay anlattı ... çocuğun biri buna anneni babanı abini kuzenlerini herkesi boğarım demiş ... bu saftirikte benim abim abim yok ki demiş sadece .
Korkmadım ama onu gördüğüm zaman yolumu değiştirme kararı aldım dedi.
Bende doğal olarak bekledim ... gelsin de bi konuşayım diye ... gelmedi .

Çocukların içindeki şiddet beni çok etkiliyor . Neden bir çocuk diğer arkadaşını boğmayı hayal eder ?

Neyse ... zamanında tatlı dille karışık otorite ile iki çocuğu yola getirmiştim , umarım bu çocukla konuşunca da kulağına küpe olur biraz .

Geçmişi toparlayayıp anı yakalayayım ben ...

Bu arada sabah eşimle biraz tartıştık .. Tartı sesini duymuş ...kaç kilosun dedi ? İşte klasik yeter artık , ben istemiyorum ... ben yokken ne yiyor ne yemiyorsun görmüyorum da falan falan ...

Gözlerime bak dedim ... Mutluyum görüyor musun dedim ? Sağlıklıyım da ... elleşme beni .

eeee nereye kadar dedi ... buralara kadar merak etme dedim .

Benimkiler neyse ki erken yatıyor ama 5 de kalkmaktan gerçekten yoruldum
Gecen ki dört günlük denememde haftanin birincisi olup listeye girmiştim ama asil kiloyu dördüncü günde verdim bende sevgili kaptanım gibi
Ayy umut olsun bana inşallah benimde öyle olur. Dün artı 1 kilom gitmişti bugün aynıyım

Duble turk kahvemi içtim simdi işlere girişeyim ev toparlayayim 2,3 gun yokum
Gecenki tasinmam geldi aklıma kucuk 3,4 aylıktı ev yok esya yok esya bakmaya bile gidemedim
Bir sefer cocuklari kizima emanet edip çıktım araba bozuldu kp di bide onun masrafını ödedik geldiğimizde cocukalr perişan bir kucuk kiz kardeşim yardımcı oldu Allah ondan razi olsun yardımcı olmasi gerekenler balkondan izledi gelde sinir olma gelde kızma estağfirullah

Ayy bu çocuklar ne olacak böyle korkuyorum.
Eşin niye istemiyor kilo vermeni

@masumm senin 64.8 ile başlayayım canım nasıl sevindim yaaa .... boş bir şişme demek ... hem de dün gece ki kaçamaklara rağmen oh beeee moraller toparlanmıştır ...
Bu arada eşinin unutmayıp kutlamaya çıkmanıza da ayrıca bi mesut oldum

Sarayca mortilerin şahııııııı ...tam geeeel öpücemlik mesaj olmuş ...ve daha çarşamba süpersin sen ... regl üstüyüz bi de ikimiz de
Ortin Efser i bol bol oku üfle ... şükür artıları gitmiş şimdi şu iki günde onun metada son dk golü atar ayyyyyy ne çığlıklı bir mesaj oldu

Efser canım aman diyeyimmmm, ablamla güzel güzel dertleş , sohbet et .... yemeğe gelince bamya yoğurt

nehirnil111 tatlım gitmeyenler bu menü ile gideeeeeeeeeeeeeeeeer

ecemavi ve Nego size de aman diyeyim dışardayım bozmayacağım inşallah demişsiniz ... bu iki gün menüsü zaten çok doyurucu ... sakın sakın ...aynen devam

irmae gelmiş hoş gelmişşşşşşş ..... cuma hazırlıklarına tam gaz başlamışşşşşşşş.... hadi bakalım ... elinden geleni ardına koyma güzellik

ErSeSi menün iyi ...mercimek bugün yarın yeme ... etiketlerimi görüyorsun değil mi ?
Sürekli meraktayım seni .. çünkü herkes iyi gidiyor bu hafta ... seni menün hariç kontrol edemiyorum , azıcık sohbet edip

mimu88 o erikle yoğurt senden ne yaaağ götürür bu sabah heeee

kelebekolacam daktırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu hafta son valla .... sonra tam zamanlı bekleniyorsun ... MENÜLERİNle

DelyDoly sana da günaydınnnnnnnnnnnnn merdiven uçan , havadan kaçan delim

Nefs canımmm darısı sana olsun ... o ölçülere gelene kadar ne emekler harcandı ... tombik tospalak bir şeydim canım .

suspushanimcim canım listeyi bulup paylaşayım tatlım .... ama sen henüz yapma ... daha zamanı var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…