- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ooooo ne güzel ne güzel.hayat sevince güzel bide kilo verincesağol canım gördüm etiketlemesende
ağzım kulaklarımda bu gün, sen nasılsın,
aynen öyleooooo ne güzel ne güzel.hayat sevince güzel bide kilo verince
Ayy burada da olsa keşke erik hastasıyım yemek yemem erik yerimayyy kuzuu oo devasa artıları gönderdim çok şükür bakalım ne kadar eksi olacak...
4 günlüğün 3. gününde erikkk (bahçemizden, köyden geldi) ve ev yoğurdu yiyorummm:)
kız minnaklar nerdesiniz @begum75nehirnil111
minnak adayı @Ahu060812
pirimirmae
hızlı gonzalesEfser ve sarayca (seni etiketleyemedim.
kaptaniçemmmmmmmmmmmmmmmmmAusencia
devami gelecek
Ayy burada da olsa keşke erik hastasıyım yemek yemem erik yerimNasıl gönderdin bana da öğretsene
Buradayım kuzumArtılarla savaşıyorum kitlediler kendilerini zincirlere vurdular
Hoş buldum canımgünaydın hanımlar, yoğun bir günden herkese merhaba
Nego hoşgeldin canım , sana bıraktıralım şu bdv yi, insanın psikolojisini bozar orası,
kızlar bu ara iş yerinde pc başında değilim.oyüzden sizlere cok katılamıyorum,1 hafta daha böyle devam eder.sonrası Allah kerim.
AminCok cok kolay gelsin ece...
İnşallah gönlüne göre bir ev bulursun..
Semt aynı mı olacak..
Bende ev yogurdu bizde genelde hazir bulunmaz vede kirazla kayisi yedim o kadar aclik hissetmiyorum bizimkiler götürdükçe bazen elim variyor hemen geri çekiyorumayyy kuzuu oo devasa artıları gönderdim çok şükür bakalım ne kadar eksi olacak...
4 günlüğün 3. gününde erikkk (bahçemizden, köyden geldi) ve ev yoğurdu yiyorummm:)
Ayni durumdayız ama benimki sicak ve uykusuzluktan benim cicuklarda erken kalkıyor ustelik gec yatıyorAyy bir kaç gündür bunalımdayım resmen. Sıcaktan mı 4 günlük diyetten mi bilmiyorumevin işi duruyor ben yatakta sürünüyorum, çocuklar 5 de kalkıyor uyuyamıyorum da , uyuma hayali ile yatakla kanka oluyorum
Benimkiler neyse ki erken yatıyor ama 5 de kalkmaktan gerçekten yoruldumAmin
Ayni semt degil canim merkeze digru gelelim dedik maglum kiz liseye baslayacak oglum icin de daha iyi bir okul olsun dedik
Ama kiralar uçuyor hayırlısı bakalım
Bende ev yogurdu bizde genelde hazir bulunmaz vede kirazla kayisi yedim o kadar aclik hissetmiyorum bizimkiler götürdükçe bazen elim variyor hemen geri çekiyorum
Ayni durumdayız ama benimki sicak ve uykusuzluktan benim cicuklarda erken kalkıyor ustelik gec yatıyor
Ayy umut olsun bana inşallah benimde öyle olur. Dün artı 1 kilom gitmişti bugün aynıyımGecen ki dört günlük denememde haftanin birincisi olup listeye girmiştim ama asil kiloyu dördüncü günde verdim bende sevgili kaptanım gibi
Ayy bu çocuklar ne olacak böyle korkuyorum.Duble sade türk kahvemi aldım geldimmmm
Kursa giderken yolda Yusuf bi olay anlattı ... çocuğun biri buna anneni babanı abini kuzenlerini herkesi boğarım demiş ... bu saftirikte benim abim abim yok ki demiş sadece .
Korkmadım ama onu gördüğüm zaman yolumu değiştirme kararı aldım dedi.
Bende doğal olarak bekledim ... gelsin de bi konuşayım diye ... gelmedi .
Çocukların içindeki şiddet beni çok etkiliyor . Neden bir çocuk diğer arkadaşını boğmayı hayal eder ?
Neyse ... zamanında tatlı dille karışık otorite ile iki çocuğu yola getirmiştim , umarım bu çocukla konuşunca da kulağına küpe olur biraz .
Geçmişi toparlayayıp anı yakalayayım ben ...
Bu arada sabah eşimle biraz tartıştık .. Tartı sesini duymuş ...kaç kilosun dedi ? İşte klasik yeter artık , ben istemiyorum ... ben yokken ne yiyor ne yemiyorsun görmüyorum da falan falan ...
Gözlerime bak dedim ... Mutluyum görüyor musun dedim ? Sağlıklıyım da ... elleşme beni .
eeee nereye kadar dedi ... buralara kadar merak etme dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?