sabah sabah bende çok sevindim, regl son dakka golü atmazsa eğer cumaya bomba gibi geleceğim inşallah mortim, ama bu sefer liste için geleceğim. yarış 2. planda@masumm senin 64.8 ile başlayayım canımnasıl sevindim yaaa .... boş bir şişme demek ... hem de dün gece ki kaçamaklara rağmen oh beeee moraller toparlanmıştır ...
Bu arada eşinin unutmayıp kutlamaya çıkmanıza da ayrıca bi mesut oldum
Sarayca mortilerin şahııııııı ...tam geeeel öpücemlik mesaj olmuş ...ve daha çarşamba süpersin sen ... regl üstüyüz bi de ikimiz de
Ortin @Efser i bol bol oku üfle ... şükür artıları gitmiş şimdi şu iki günde onun metada son dk golü atarayyyyyy ne çığlıklı bir mesaj oldu
@Efser canım aman diyeyimmmm, ablamla güzel güzel dertleş , sohbet et .... yemeğe gelince bamya yoğurt
nehirnil111 tatlım gitmeyenler bu menü ile gideeeeeeeeeeeeeeeeer
ecemavi ve Nego size de aman diyeyim dışardayım bozmayacağım inşallah demişsiniz ... bu iki gün menüsü zaten çok doyurucu ... sakın sakın ...aynen devam
@irmae gelmiş hoş gelmişşşşşşş ..... cuma hazırlıklarına tam gaz başlamışşşşşşşş.... hadi bakalım ... elinden geleni ardına koyma güzellik
@ErSeSi menün iyi ...mercimek bugün yarın yeme ... etiketlerimi görüyorsun değil mi ?
Sürekli meraktayım seni .. çünkü herkes iyi gidiyor bu hafta ... seni menün hariç kontrol edemiyorum , azıcık sohbet edip
mimu88 o erikle yoğurt senden ne yaaağ götürür bu sabah heeee
@kelebekolacam daktırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu hafta son valla .... sonra tam zamanlı bekleniyorsun ... MENÜLERİNle
@DelyDoly sana da günaydınnnnnnnnnnnnn merdiven uçan , havadan kaçan delim
@Nefs canımmmdarısı sana olsun ... o ölçülere gelene kadar ne emekler harcandı ... tombik tospalak bir şeydim canım .
@suspushanimcim canım listeyi bulup paylaşayım tatlım .... ama sen henüz yapma ... daha zamanı var sende
Benimde en çok ürkütüĝüm çocukların içindeki merhametsizlik yetiskinliklerini düşünemiyorum
Ay aslinda kin tutmam 39 yilda 3,4kisiye keske onlarada olmasa ama her ihtiyacın olduğunda bir sekilde yardımı birak sabote olunca ister istemez birikiyor bu kadarada olmaz dedirtiyor
Ayy bu çocuklar ne olacak böyle korkuyorum.
Eşin niye istemiyor kilo vermeni
Beni tanıdın kaptan liste varsa kaçamak yok@masumm senin 64.8 ile başlayayım canımnasıl sevindim yaaa .... boş bir şişme demek ... hem de dün gece ki kaçamaklara rağmen oh beeee moraller toparlanmıştır ...
Sarayca mortilerin şahııııııı ...tam geeeel öpücemlik mesaj olmuş ...ve daha çarşamba süpersin sen ... regl üstüyüz bi de ikimiz de
Ortin @Efser i bol bol oku üfle ... şükür artıları gitmiş şimdi şu iki günde onun metada son dk golü atarayyyyyy ne çığlıklı bir mesaj oldu
@Efser canım aman diyeyimmmm, ablamla güzel güzel dertleş , sohbet et .... yemeğe gelince bamya yoğurt
ecemavi ve Nego size de aman diyeyim dışardayım bozmayacağım inşallah demişsiniz ... bu iki gün menüsü zaten çok doyurucu ... sakın sakın ...aynen devam
@irmae gelmiş hoş gelmişşşşşşş ..... cuma hazırlıklarına tam gaz başlamışşşşşşşş.... hadi bakalım ... elinden geleni ardına koyma güzellik
@ErSeSi menün iyi ...mercimek bugün yarın yeme ... etiketlerimi görüyorsun değil mi ?
Sürekli meraktayım seni .. çünkü herkes iyi gidiyor bu hafta ... seni menün hariç kontrol edemiyorum , azıcık sohbet edip
@kelebekolacam daktırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu hafta son valla .... sonra tam zamanlı bekleniyorsun ... MENÜLERİNle
@Nefs canımmmdarısı sana olsun ... o ölçülere gelene kadar ne emekler harcandı ... tombik tospalak bir şeydim canım .
@suspushanimcim canım listeyi bulup paylaşayım tatlım .... ama sen henüz yapma ... daha zamanı var sende
Gunaydin herkeseee. :)
kardeşim birkaç haftadır yoktu evde. Dün geldi, suratın küçülmüş senin dedi
Tartılayım bugün de. Sonra da kahvaltı edicem.
sabah sabah bende çok sevindim, regl son dakka golü atmazsa eğer cumaya bomba gibi geleceğim inşallah mortim, ama bu sefer liste için geleceğim. yarış 2. planda
Beni tanıdın kaptan liste varsa kaçamak yok
Aynen . Bu nesil farklı geliyor merhametten yoksun karakterleri , sanal kimlikleri kendilerine örnek alıyor ... ama Allahın izni ile bizde be nesle iyi çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz .
Rabbim ezdirmesin onları .
Bazen ipleri mümkünse gevşediği yerde kesip atmak gerekiyor ...
Canım istemiyor değildi , herkes bilir destek oldu çok ..özellikle sporda .. ama artık DİYET konusunda kızıyor , onun artık benimle ilgili planı ye ama spor yaparak koru ...
İnsaallah cok isterim
Amin İnşaallah iyi insan olurlar tabi karakterlide
Esine gelince affına sığınarak bu sefer ona hak veriyorum kaptan o kilodane kadar kilolu gorunebilirsin eminim süpersin en iyisi sporlaama ölçülü incelmek (akıl verene bide akil verilene bak
sizi abla kardeş yüz yüze de tanıyacağım nasipsebir gün bir yerlerde buradaki dostlukları hayata taşıyacağız inşallah
Duble sade türk kahvemi aldım geldimmmm
Kursa giderken yolda Yusuf bi olay anlattı ... çocuğun biri buna anneni babanı abini kuzenlerini herkesi boğarım demiş ... bu saftirikte benim abim abim yok ki demiş sadece .
Korkmadım ama onu gördüğüm zaman yolumu değiştirme kararı aldım dedi.
Bende doğal olarak bekledim ... gelsin de bi konuşayım diye ... gelmedi .
Çocukların içindeki şiddet beni çok etkiliyor . Neden bir çocuk diğer arkadaşını boğmayı hayal eder ?
Neyse ... zamanında tatlı dille karışık otorite ile iki çocuğu yola getirmiştim , umarım bu çocukla konuşunca da kulağına küpe olur biraz .
Geçmişi toparlayayıp anı yakalayayım ben ...
Bu arada sabah eşimle biraz tartıştık .. Tartı sesini duymuş ...kaç kilosun dedi ? İşte klasik yeter artık , ben istemiyorum ... ben yokken ne yiyor ne yemiyorsun görmüyorum da falan falan ...
Gözlerime bak dedim ... Mutluyum görüyor musun dedim ? Sağlıklıyım da ... elleşme beni .
eeee nereye kadar dedi ... buralara kadar merak etme dedim .
benim eşim hiç sesini çıkarmıyor, ama dün ilk defa ''her dakka neden tartılıyorsun (benim tartım salonda) dediDuble sade türk kahvemi aldım geldimmmm
Kursa giderken yolda Yusuf bi olay anlattı ... çocuğun biri buna anneni babanı abini kuzenlerini herkesi boğarım demiş ... bu saftirikte benim abim abim yok ki demiş sadece .
Korkmadım ama onu gördüğüm zaman yolumu değiştirme kararı aldım dedi.
Bende doğal olarak bekledim ... gelsin de bi konuşayım diye ... gelmedi .
Çocukların içindeki şiddet beni çok etkiliyor . Neden bir çocuk diğer arkadaşını boğmayı hayal eder ?
Neyse ... zamanında tatlı dille karışık otorite ile iki çocuğu yola getirmiştim , umarım bu çocukla konuşunca da kulağına küpe olur biraz .
Geçmişi toparlayayıp anı yakalayayım ben ...
Bu arada sabah eşimle biraz tartıştık .. Tartı sesini duymuş ...kaç kilosun dedi ? İşte klasik yeter artık , ben istemiyorum ... ben yokken ne yiyor ne yemiyorsun görmüyorum da falan falan ...
Gözlerime bak dedim ... Mutluyum görüyor musun dedim ? Sağlıklıyım da ... elleşme beni .
eeee nereye kadar dedi ... buralara kadar merak etme dedim .
cumayı heyecanla bekliyorum aklımaKüçülmüşsündür tabii tatlım ... kısa zamanda iyi gitti .
Kardeşinin de kıymetini bil ... ben bundan 5-6 yıl evvel bir kez daha 30 küsür kilo vermiştim , uzunca bir dönem beni görmeyen abim ... biraz süzülmüşsün demişti
Aynen canım ya ... çok iyi bir giriş olacak ...
Bu hafta moraller yerinde , tartılar güzel .... bir en ler listesi hazırlarım nasipse ..
Eeee bir de temmuzda kim kaç kilo verdi patlatırız ay sonu
Ay cevabım alıntının icinde kalmış
yusuf da o kadar naif ki çocuklar çok gaddar olabiliyor bazenn...
enişteyle de en büyük tartışmanız bu olsun kaptanım :)
benim eşim hiç sesini çıkarmıyor, ama dün ilk defa ''her dakka neden tartılıyorsun (benim tartım salonda) dedi
Sanırım tek yapmamız gereken aç gezmek4 günlüğee adadım kendimi açım gece midem yabışıyooooorr
@masumm senin 64.8 ile başlayayım canımnasıl sevindim yaaa .... boş bir şişme demek ... hem de dün gece ki kaçamaklara rağmen oh beeee moraller toparlanmıştır ...
64.9 a 1.4 kilom var... cumaya kadar bir mucize bekliyorumm :) pazartesi 68.5 çıkmıştım ama halamın gelmesi ile indi o şişlik :)
dualarınızı bekliyorum
ben her wc den sonra abarttım biraz galibabenim banyoda ... yatak odası ile yan yana ... çalıştırmak için alttan ayağımla kaldırıp yere vurduruyorumay anlatabildim herhalde ...işte o sesi duymuş sabah
ben diyette iken tartılmasan çatlarım yaaaa ... günde iki öğün temiz
Yardım etmeyen kimdi ki canım. Zor günümde yanımda olmayanı silerim ben. Misal kv ile aynı binadayız iki yıl olacak merhaba merhaba görümcelerimle de. Onlar istedi nankörlüğe dayanamam. Evime gelince de muhattap olmuyorum. Aklıma geldi yine sakin sakin ommmmDuble turk kahvemi içtim simdi işlere girişeyim ev toparlayayim 2,3 gun yokum
Gecenki tasinmam geldi aklıma kucuk 3,4 aylıktı ev yok esya yok esya bakmaya bile gidemedim
Bir sefer cocuklari kizima emanet edip çıktım araba bozuldu kp di bide onun masrafını ödedik geldiğimizde cocukalr perişan bir kucuk kiz kardeşim yardımcı oldu Allah ondan razi olsun yardımcı olmasi gerekenler balkondan izledi gelde sinir olma gelde kızma estağfirullah
Vaavv harika bir motivasyonuGunaydin herkeseee. :)
kardeşim birkaç haftadır yoktu evde. Dün geldi, suratın küçülmüş senin dedi
Tartılayım bugün de. Sonra da kahvaltı edicem.
Haklı enişte seni düşünüyor ne güzelAynen . Bu nesil farklı geliyor merhametten yoksun karakterleri , sanal kimlikleri kendilerine örnek alıyor ... ama Allahın izni ile bizde be nesle iyi çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz .
Rabbim ezdirmesin onları .
Bazen ipleri mümkünse gevşediği yerde kesip atmak gerekiyor ...
Canım istemiyor değildi , herkes bilir destek oldu çok ..özellikle sporda .. ama artık DİYET konusunda kızıyor , onun artık benimle ilgili planı ye ama spor yaparak koru ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?