Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah sabah bende çok sevindim, regl son dakka golü atmazsa eğer cumaya bomba gibi geleceğim inşallah mortim, ama bu sefer liste için geleceğim. yarış 2. planda

Benimde en çok ürkütüĝüm çocukların içindeki merhametsizlik yetiskinliklerini düşünemiyorum

Aynen . Bu nesil farklı geliyor merhametten yoksun karakterleri , sanal kimlikleri kendilerine örnek alıyor ... ama Allahın izni ile bizde be nesle iyi çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz .
Rabbim ezdirmesin onları .

Ay aslinda kin tutmam 39 yilda 3,4kisiye keske onlarada olmasa ama her ihtiyacın olduğunda bir sekilde yardımı birak sabote olunca ister istemez birikiyor bu kadarada olmaz dedirtiyor

Bazen ipleri mümkünse gevşediği yerde kesip atmak gerekiyor ...

Ayy bu çocuklar ne olacak böyle korkuyorum.
Eşin niye istemiyor kilo vermeni

Canım istemiyor değildi , herkes bilir destek oldu çok ..özellikle sporda .. ama artık DİYET konusunda kızıyor , onun artık benimle ilgili planı ye ama spor yaparak koru ...

Beni tanıdın kaptan liste varsa kaçamak yok

Gunaydin herkeseee. :)

kardeşim birkaç haftadır yoktu evde. Dün geldi, suratın küçülmüş senin dedi

Tartılayım bugün de. Sonra da kahvaltı edicem.

Küçülmüşsündür tabii tatlım ... kısa zamanda iyi gitti .

Kardeşinin de kıymetini bil ... ben bundan 5-6 yıl evvel bir kez daha 30 küsür kilo vermiştim , uzunca bir dönem beni görmeyen abim ... biraz süzülmüşsün demişti

sabah sabah bende çok sevindim, regl son dakka golü atmazsa eğer cumaya bomba gibi geleceğim inşallah mortim, ama bu sefer liste için geleceğim. yarış 2. planda

Aynen canım ya ... çok iyi bir giriş olacak ...

Bu hafta moraller yerinde , tartılar güzel .... bir en ler listesi hazırlarım nasipse ..

Eeee bir de temmuzda kim kaç kilo verdi patlatırız ay sonu

İnsaallah cok isterim

yusuf da o kadar naif ki çocuklar çok gaddar olabiliyor bazenn...

enişteyle de en büyük tartışmanız bu olsun kaptanım :)

benim eşim hiç sesini çıkarmıyor, ama dün ilk defa ''her dakka neden tartılıyorsun (benim tartım salonda) dedi

cumayı heyecanla bekliyorum aklıma _AYNURA_ geldi, nerelerdesin kuzum bir ses ver

Ay cevabım alıntının icinde kalmış

Okudum canım .... Estağfurullah ... şu an bu konuda akla ihtiyacım var cidden .. onun endişesi .. hani bu gördüğümüz 0 bedene düşen kişiler , yemedikçe takıntı haline getirenler gibi olmam ... artık yediklerinden keyif al biraz diyor.

yusuf da o kadar naif ki çocuklar çok gaddar olabiliyor bazenn...

enişteyle de en büyük tartışmanız bu olsun kaptanım :)

Çok naif ablası ... ne onun ki normal ... ne diğer türlüsü ...

Hamd olsun bu ara tek didişmemiz bu 12 sene devrilmiş , didilecek her şeyin hakkından gelmişim mirayım , artık lay lay loom bence cicim ayları 10.yıldan sonra ... yanlış biliyorlar

benim eşim hiç sesini çıkarmıyor, ama dün ilk defa ''her dakka neden tartılıyorsun (benim tartım salonda) dedi

benim banyoda ... yatak odası ile yan yana ... çalıştırmak için alttan ayağımla kaldırıp yere vurduruyorum ay anlatabildim herhalde ...işte o sesi duymuş sabah

ben diyette iken tartılmasan çatlarım yaaaa ... günde iki öğün temiz

4 günlüğee adadım kendimi açım gece midem yabışıyooooorr
Sanırım tek yapmamız gereken aç gezmek

İnşallah kaptanım

64.9 a 1.4 kilom var... cumaya kadar bir mucize bekliyorumm :) pazartesi 68.5 çıkmıştım ama halamın gelmesi ile indi o şişlik :)

dualarınızı bekliyorum

ayyyyyy daha ancak cumaya geldin heee ooo 68 neydi zaten banunun 66 sı gibi kabus gibi çöküverdi...

Neyse son 2 günde 1.5 gideceği için benim içim çoook rahat ama sırf gönlün olsun diye dua edeceğim tabii ki

ben her wc den sonra abarttım biraz galiba

Yardım etmeyen kimdi ki canım. Zor günümde yanımda olmayanı silerim ben. Misal kv ile aynı binadayız iki yıl olacak merhaba merhaba görümcelerimle de. Onlar istedi nankörlüğe dayanamam. Evime gelince de muhattap olmuyorum. Aklıma geldi yine sakin sakin ommmm
Gunaydin herkeseee. :)

kardeşim birkaç haftadır yoktu evde. Dün geldi, suratın küçülmüş senin dedi

Tartılayım bugün de. Sonra da kahvaltı edicem.
Vaavv harika bir motivasyonu
Haklı enişte seni düşünüyor ne güzel maşallah. Benimki de destek değil köstek, kilo verdiğimden beri kilolu olduğumu ima eden şakalar yapıyor kendi çapında. Aman neyse biz zaten kötü iki ev arkadaşız artık karı kocalık yok ...

Ausencia düne göre 100 gram artı çıktım.

Gözlemlerim beni yaniltmiyorsa, ne zaman çorbalı bir menüm olsa ertesi gün mutlu etmiyor beni sonuç. Bu hafta sadece dün çorba yedim ve sadece bugün artı çıktım. Artik çorba içmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…