Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyyyy daha ancak cumaya geldin heee ooo 68 neydi zaten banunun 66 sı gibi kabus gibi çöküverdi...

Neyse son 2 günde 1.5 gideceği için benim içim çoook rahat ama sırf gönlün olsun diye dua edeceğim tabii ki

ay inşallah ablam bana öyle güzel moral olur kiiii anlatamam

Kalkıp kendime geleyim sinir küpüyüm resmen. Duş alayım sonra kahve sonra ec işi. Önceden olsa evin işini yapmadan adım atmazdım
Bazen herseyi ve herkesi bosvermek gerekiyor gercekten.
Bazen hayatin merkezine kendini koymali insan.
O yuzden bosver arkadasim.
Sen boyle devam et hedeflerimize hep beraber ulasacagiz. :))

Ausencia kaptanım bende bir açlık sıkıntısı var oruçtan çıkınca oldu bunun için yardım istiyorum nasıl aşabilirim bu açlık dürtüsünü gerçekten bilemiyorum hep açım karnım hep bir şeyler istiyor özellikle tuzlu hamur işi falan ekmek değil de daha farklı gibi Doymak bilmiyorum öğlen olmadan acıkmaya başlıyorum dün 4 gibi midem bayıltacaktı beni başım dönmeye başladı eti gong aldım işte en zararsızı odur diye pazartesi unuttum yazmayı salatalık falan yedim durdursun diye ama durmuyor açlığım hep açım

Nego nasılsın, nasıl gidiyor? :)
İyi canım, dün açlıktan migrenim tuttu, menüye ek 2 sunta yedim. Birde kaşınıyorum deli gibi, yeşil çay iyi gelmiyor sanırım. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Bazen herseyi ve herkesi bosvermek gerekiyor gercekten.
Bazen hayatin merkezine kendini koymali insan.
O yuzden bosver arkadasim.
Sen boyle devam et hedeflerimize hep beraber ulasacagiz. :))
Aynen öyle , artık öyle yapıyorum çok değiştim
Acaba su 2gun iftarda sadece et mi yesem ?
Ne dersiniz ?
Hedefimin de biraz asagisina inip kaptanimi sasirtmak istiyorum.
Olabilir canım

Canım aklı sıra seni gaza getiyor olabilir mi ?
sataşarak

olabilir canım tarhana kuvvvveeetli bir çorbadır .
100 gr gider gün içinde ziyadesiyle

Kalkıp kendime geleyim sinir küpüyüm resmen. Duş alayım sonra kahve sonra ec işi. Önceden olsa evin işini yapmadan adım atmazdım

relakkkkkkkkssssss...

Pozitif ol bakayım

ay inşallah ablam bana öyle güzel moral olur kiiii anlatamam

bana da

SABAH tardildim ve hedefime 100grcik kalmis. ))
2gun daha ne verirsem bakalim.
Iftara da
Yesil fasulye
Salata
Yogurt

Allah kabul etsin canım ... tartın gayet güzel ...bence de bu menü de güzel ... et canın çekmiyorsa değiştirme .

çok yorgunummm , saat 2:30 da yatıp

sabah 6 da kalkıp cam silen emoji istiyorum yokmu

Olmaz mıııııııııııııııııııııııı

Aus hani ben -1400 olmuştum ya o zaman vicdan çorbasımı yapmıştım nasıl buluruz
Canım ipi ısınmadan atlamışsındır önce bi en az 30 dk kardiyo yap leslie mesli ondan Sonra atla ipi ben hep kardiyo üstüne atlarım hiç ağrım olmadı başlarda Bile
kız minnaklar nerdesiniz @begum75 nehirnil111
minnak adayı Ahu060812
pirim @irmae
hızlı gonzales @Efser ve sarayca (seni etiketleyemedim.
kaptaniçemmmmmmmmmmmmmmmmm Ausencia
devami gelecek
Sorma kelebekim Osmanlı devleti 3. Duraklama dönemindeyim bi çözsem 6 kat hızla gelicek biliyorum.sen kaç kilo oldun de hele.bak buluştuğumuzda aramızda 10 kilo vardı arayı kapatacam yakında haaa
O nasıl bi çocukmuş öyle bencede konuş derdi neymiş.

Ara öğünlerde bir süre yanına kepekli sandviç hazırla ...

Öğle ve akşam yemekle geçici doyuyorsun ya ... bu öğünlerde ekmek/pilav/makarna ne vara kes ... ama aralarda kendi hazırladığın peynir,domates,biber,salatalık ... soğuk sandviç ye ... ciddiyim bak ... açlık sıfıra iner ..paketli gıda tuzağına elin gitmez . ama ana öğünlerini karbondan uzak yapacaksın ... yoksa kilo alırsın .

bakıp bulmaya çalışayım tatlım .

Eşini de anlamaya çalış kız..düşünsene bu şey gibi...eee..onca yıl yastıkla yatıp şimdi yastıksız yatmak gibi.... teşbihte hata olmaz

Ben de cabaliyorum işte kilo vereyim diye. :) yeşilçay niye öyle yaptı ki? Daha önceleri de yapıyor muydu? Şu sıcaklarda kaşıntı da hic çekilmez.

Ana öğünlerde karbondan uzak duruyorum makarna pilav hala daha yemiyorum pazartesi yediğim bulgur pilavı hariç ama dediğin gibi sonradan açlık başlıyor ara öğün kahve dışında almıyorum hiç bir şey ondan oluyor abur cubura saldırma hissi felaket bir açlık anlatamam Ben kepek ya da tam buğdaylı ekmek alayım bu akşam en iyisi dediğin gibi sabah kahvaltıda ya da akşama doğru ara öğün olarak tüketeyim olmadı eti formda bulundurayım en azından diğerleri kadar zarar vermez

Yok canım ya anlatsam sayfalar yetmez boş ver
Sakinim ommmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…