ayyyyyy daha ancak cumaya geldin heeeooo 68 neydi zaten banunun 66 sı gibi kabus gibi çöküverdi...
Neyse son 2 günde 1.5 gideceği için benim içim çoook rahatama sırf gönlün olsun diye dua edeceğim tabii ki
Bazen herseyi ve herkesi bosvermek gerekiyor gercekten.Kalkıp kendime geleyim sinir küpüyüm resmen. Duş alayım sonra kahve sonra ec işi. Önceden olsa evin işini yapmadan adım atmazdım
O nasil bisi yaaaaçok yorgunummm , saat 2:30 da yatıp
sabah 6 da kalkıp cam silen emoji istiyorum yokmu
İyi canım, dün açlıktan migrenim tuttu, menüye ek 2 sunta yedim. Birde kaşınıyorum deli gibi, yeşil çay iyi gelmiyor sanırım. Sen nasılsın nasıl gidiyorNego nasılsın, nasıl gidiyor? :)
Aynen öyle , artık öyle yapıyorum çok değiştimBazen herseyi ve herkesi bosvermek gerekiyor gercekten.
Bazen hayatin merkezine kendini koymali insan.
O yuzden bosver arkadasim.
Sen boyle devam et hedeflerimize hep beraber ulasacagiz. :))
Olabilir canımAcaba su 2gun iftarda sadece et mi yesem ?
Ne dersiniz ?
Hedefimin de biraz asagisina inip kaptanimi sasirtmak istiyorum.
Yardım etmeyen kimdi ki canım. Zor günümde yanımda olmayanı silerim ben. Misal kv ile aynı binadayız iki yıl olacak merhaba merhaba görümcelerimle de. Onlar istedi nankörlüğe dayanamam. Evime gelince de muhattap olmuyorum. Aklıma geldi yine sakin sakin ommmm
Vaavv harika bir motivasyonu
Haklı enişte seni düşünüyor ne güzelmaşallah. Benimki de destek değil köstek, kilo verdiğimden beri kilolu olduğumu ima eden şakalar yapıyor kendi çapında. Aman neyse biz zaten kötü iki ev arkadaşız artık karı kocalık yok ...
Ausencia düne göre 100 gram artı çıktım.
Gözlemlerim beni yaniltmiyorsa, ne zaman çorbalı bir menüm olsa ertesi gün mutlu etmiyor beni sonuç. Bu hafta sadece dün çorba yedim ve sadece bugün artı çıktım. Artik çorba içmeyeceğim.
Kalkıp kendime geleyim sinir küpüyüm resmen. Duş alayım sonra kahve sonra ec işi. Önceden olsa evin işini yapmadan adım atmazdım
ay inşallah ablam bana öyle güzel moral olur kiiii anlatamam
SABAH tardildim ve hedefime 100grcik kalmis.))
2gun daha ne verirsem bakalim.
Iftara da
Yesil fasulye
Salata
Yogurt
çok yorgunummm , saat 2:30 da yatıp
sabah 6 da kalkıp cam silen emoji istiyorum yokmu
Aus hani ben -1400 olmuştum ya o zaman vicdan çorbasımı yapmıştım nasıl buluruzCanımmmm doğum günün kutlu ...mutluuuu olsunnn .
Nice nice yaşlara inşallah
Menü de güzel ... akşam da :))
Editör kadrosu kısıtlamaya gitti , kalanlar için de bu ünvan eklendi canım ... epeydir var
Evet telden ancak burayı okuyacağım zaman giriyorum ... yoksa açmam gereken çooook sayfa oluyor , konular , şikayetler , konu taşımalar , konu açmalar ...
Benim nefesim nam salmıştır ... yarına da o 400 gelir
geçmiş olsun çok arkadaşına
aynen eski haftalara dönüş oldu ...üst üste 1.lik aldığımız haftalara heeeey gidi heeey ... şu an veren de veremeyen hala artı olanda motive ...beni en çok mutlu eden bu
he he 100 kilo biri olarak 100 kilo yapardım seni de
düşman başına
kim diye baktım ... bu hatun kişisi imiş... eee sen zaten bu kadarsın
Hayırlı yolcuklaaaaar4 gözle bekleniyorsun
küstü mü begüm bana yaaaa
su hatırlatma programııııııııı ..yükle teline ... bildirim geldikçe zorla da olsa iç .
Menün bugün güzel.
Akşama varsa önüne 1 çorba ... salata ekle mesela
O nazar değdiren gözlere var yaaaaaaaaçok iyi menülerdi hiç mi oynamadı yahu ibre ?
Seb 2 gün patlat detoks metoks ... hangisi şov yaptırdı ise daha önce
dersaadet adlı tıp öğrencimiz kendileri ..80 e merdiven dayayıp döndü
Canım ipi ısınmadan atlamışsındır önce bi en az 30 dk kardiyo yap leslie mesli ondan Sonra atla ipi ben hep kardiyo üstüne atlarım hiç ağrım olmadı başlarda BileIyi gecelr anca gelebildim.
Sabahtan beri evde degildim.
Ben yarindan itibaren sevval orucuna baslayacagim da oruclu iken ne zaman tartiliyoruz?@Ausencia kaptanicem
Sabah 6.15
Yarim simir ;(
3dilim kepekli ekmek
Menemen
Sabah kendimi mutfakta buldum maalesef pisman oldum ama is isten gecti.Gun icinde telafi etmeye calistim
7 ile 8 arasi tempolu yuruyus.
11 de tavuk haslama suyuyla beraber yedim. Tabiki de isotlu limonlu
13.00 bi salatalik
16.00
Semizotu yogurt
Domates salatalik
Bol bol cay
3kupa maydonoz kekik nane yesil cayi
Su 2litre
Spor 1 saat
Ahu060812 spor kaptanim dun ben ip atlamistim da bugun omuzlarim boyun kaslarim agriyor.
Gunde kac saatten baslayayim sizce
Sorma kelebekim Osmanlı devleti 3. Duraklama dönemindeyim bi çözsem 6 kat hızla gelicek biliyorum.sen kaç kilo oldun de hele.bak buluştuğumuzda aramızda 10 kilo vardı arayı kapatacam yakında haaa
O nasıl bi çocukmuş öyle bencede konuş derdi neymiş.Duble sade türk kahvemi aldım geldimmmm
Kursa giderken yolda Yusuf bi olay anlattı ... çocuğun biri buna anneni babanı abini kuzenlerini herkesi boğarım demiş ... bu saftirikte benim abim abim yok ki demiş sadece .
Korkmadım ama onu gördüğüm zaman yolumu değiştirme kararı aldım dedi.
Bende doğal olarak bekledim ... gelsin de bi konuşayım diye ... gelmedi .
Çocukların içindeki şiddet beni çok etkiliyor . Neden bir çocuk diğer arkadaşını boğmayı hayal eder ?
Neyse ... zamanında tatlı dille karışık otorite ile iki çocuğu yola getirmiştim , umarım bu çocukla konuşunca da kulağına küpe olur biraz .
Geçmişi toparlayayıp anı yakalayayım ben ...
Bu arada sabah eşimle biraz tartıştık .. Tartı sesini duymuş ...kaç kilosun dedi ? İşte klasik yeter artık , ben istemiyorum ... ben yokken ne yiyor ne yemiyorsun görmüyorum da falan falan ...
Gözlerime bak dedim ... Mutluyum görüyor musun dedim ? Sağlıklıyım da ... elleşme beni .
eeee nereye kadar dedi ... buralara kadar merak etme dedim .
Ausencia kaptanım bende bir açlık sıkıntısı var oruçtan çıkınca oldu bunun için yardım istiyorum nasıl aşabilirim bu açlık dürtüsünü gerçekten bilemiyorum hep açım karnım hep bir şeyler istiyor özellikle tuzlu hamur işi falan ekmek değil de daha farklı gibi Doymak bilmiyorum öğlen olmadan acıkmaya başlıyorum dün 4 gibi midem bayıltacaktı beni başım dönmeye başladı eti gong aldım işte en zararsızı odur diye pazartesi unuttum yazmayı salatalık falan yedim durdursun diye ama durmuyor açlığım hep açım
Aus hani ben -1400 olmuştum ya o zaman vicdan çorbasımı yapmıştım nasıl buluruz
Canım ipi ısınmadan atlamışsındır önce bi en az 30 dk kardiyo yap leslie mesli ondan Sonra atla ipi ben hep kardiyo üstüne atlarım hiç ağrım olmadı başlarda Bile
Sorma kelebekim Osmanlı devleti 3. Duraklama dönemindeyim bi çözsem 6 kat hızla gelicek biliyorum.sen kaç kilo oldun de hele.bak buluştuğumuzda aramızda 10 kilo vardı arayı kapatacam yakında haaa
O nasıl bi çocukmuş öyle bencede konuş derdi neymiş.
Eşini de anlamaya çalış kız..düşünsene bu şey gibi...eee..onca yıl yastıkla yatıp şimdi yastıksız yatmak gibi....Canım aklı sıra seni gaza getiyor olabilir mi ?
sataşarak
olabilir canım tarhana kuvvvveeetlibir çorbadır .
100 gr gider gün içinde ziyadesiyle
relakkkkkkkkssssss...
Pozitif ol bakayım
bana da
Allah kabul etsin canım ... tartın gayet güzel ...bence de bu menü de güzel ... et canın çekmiyorsa değiştirme .
Olmaz mıııııııııııııııııııııııı
Eki Görüntüle 2016814
Eşini de anlamaya çalış kız..düşünsene bu şey gibi...eee..onca yıl yastıkla yatıp şimdi yastıksız yatmak gibi bişiy bu...teşbihte hata olmaz
Ben de cabaliyorum işte kilo vereyim diye. :) yeşilçay niye öyle yaptı ki? Daha önceleri de yapıyor muydu? Şu sıcaklarda kaşıntı da hic çekilmez.İyi canım, dün açlıktan migrenim tuttu, menüye ek 2 sunta yedim. Birde kaşınıyorum deli gibi, yeşil çay iyi gelmiyor sanırım. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Aynen öyle , artık öyle yapıyorum çok değiştim
Olabilir canım
Ara öğünlerde bir süre yanına kepekli sandviç hazırla ...
Öğle ve akşam yemekle geçici doyuyorsun ya ... bu öğünlerde ekmek/pilav/makarna ne vara kes ... ama aralarda kendi hazırladığın peynir,domates,biber,salatalık ... soğuk sandviç ye ... ciddiyim bak ... açlık sıfıra iner ..paketli gıda tuzağına elin gitmez . ama ana öğünlerini karbondan uzak yapacaksın ... yoksa kilo alırsın .
26 Mayıs'taki bildirimden önceydi sanırımbakıp bulmaya çalışayım tatlım .
Tahmin edebiliyorum
Allahın delisi
detaya girmiyorum tabiii de , neler diyor
Yok canım ya anlatsam sayfalar yetmez boş verCanım aklı sıra seni gaza getiyor olabilir mi ?
sataşarak
olabilir canım tarhana kuvvvveeetlibir çorbadır .
100 gr gider gün içinde ziyadesiyle
relakkkkkkkkssssss...
Pozitif ol bakayım
bana da
Allah kabul etsin canım ... tartın gayet güzel ...bence de bu menü de güzel ... et canın çekmiyorsa değiştirme .
Olmaz mıııııııııııııııııııııııı
Eki Görüntüle 2016814
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?