Şükür canım gözün aydın olsunGünaydın hanımlarçok şükür evime döndüm dün gece, yol uzun olunca yorgunluktan hiç uğrayamadan direkt devrildim yattım. Sabah hafif bir kahvaltı ile başladım, şimdi de yeşil çaya gömüldüm. Cuma hazırlıklarıma başladım.:)
Günaydınlar
Maşallah kaptanım bu ne hızHarikasın
Günaydın kuzu ohh benimde bugünden belli mi yani
Günaydın kuzum dün doğum gününde elbet pastan olacak minnakmış eritmişsindirHayırlı olsun mobilyaların güle güle kullan inşallah
Özlendinn güzelimm iyisin dimii çocuklar ve sennnkızlar bu ara iş yerinde pc başında değilim.oyüzden sizlere cok katılamıyorum,1 hafta daha böyle devam eder.sonrası Allah kerim.
günaydın
ay delycim bende özledim wallah.bilirsin deli deliyi imam ölüyü severmiş.seviyom kız seni.Özlendinn güzelimm iyisin dimii çocuklar ve sennn
selvi boylum al yazmalım...günaydın kelebeğimmm canım benimm canımm
sana paylaşacağım şarkıyı da buraya bırakıyorumm
Cansınn güzelimmmm sağolasınn vallahi yoklugun çok belli oluyorr ufak bir iş kazası uçtumda azcık morluklarım vardı gewçti çok şüükürr iyiyimm işyerinde sıcakla mücadeledeyimay delycim bende özledim wallah.bilirsin deli deliyi imam ölüyü severmiş.seviyom kız seni.
çocuklar iyi cok şükür.ben koşturuyorum.sen nasılsın sanki bi ara bi iş kazası felan gözüme çarptı ama yazamadım ?
Hahhahahhaa güzell favoriii daktırımm birtanemmbu benim d,yet zamanı favorim aç kaldımmm susuz kaldım gecelerrrrr gecelerceeeeee
Aynen canummm. Mübarek cumaher şey olabilir.
Bi de hep yazarım bu 4 gün diyetinde ben ilk iki gün toplam 100 gr vermiştim. Aebenle ne oluyoo ya olduk. Sonra 2 liloya yakın gitti son 2 gün.
Kaşıdım
Aynen canummm. Mübarek cumaher şey olabilir.
Bi de hep yazarım bu 4 gün diyetinde ben ilk iki gün toplam 100 gr vermiştim. Aebenle ne oluyoo ya olduk. Sonra 2 liloya yakın gitti son 2 gün.
Kaşıdım
merhabao nasil bi diyetmis kaptaanim.
Ne diyeti ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?