Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şükür canım gözün aydın olsun

ayyy kuzuu oo devasa artıları gönderdim çok şükür bakalım ne kadar eksi olacak...

4 günlüğün 3. gününde erikkk (bahçemizden, köyden geldi) ve ev yoğurdu yiyorummm:)

Özlendinn güzelimm iyisin dimii çocuklar ve sennn
ay delycim bende özledim wallah.bilirsin deli deliyi imam ölüyü severmiş.seviyom kız seni.
çocuklar iyi cok şükür.ben koşturuyorum.sen nasılsın sanki bi ara bi iş kazası felan gözüme çarptı ama yazamadım ?

Cansınn güzelimmmm sağolasınn vallahi yoklugun çok belli oluyorr ufak bir iş kazası uçtumda azcık morluklarım vardı gewçti çok şüükürr iyiyimm işyerinde sıcakla mücadeledeyim

Aynen canummm. Mübarek cuma her şey olabilir.
Bi de hep yazarım bu 4 gün diyetinde ben ilk iki gün toplam 100 gr vermiştim. Aebenle ne oluyoo ya olduk. Sonra 2 liloya yakın gitti son 2 gün.

Kaşıdım
o nasil bi diyetmis kaptaanim.
Ne diyeti ki bu

Aynen canummm. Mübarek cuma her şey olabilir.
Bi de hep yazarım bu 4 gün diyetinde ben ilk iki gün toplam 100 gr vermiştim. Aebenle ne oluyoo ya olduk. Sonra 2 liloya yakın gitti son 2 gün.

Kaşıdım
Ne diyeti ki bu

Ne diyeti ki bu
merhaba
ben cevap vereyim bizim ünlü 4 günlük diyet burda bi ara herkes denedi en az @masumm ve ben verdik galiba herkes 2 üstü verdi.listeyi paylaşırlar birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…