İnan öyle bir insan yedirecek adam bulamaz yolda münibüs bekleyen cocuklara yediriyor artıkAllam yaa 2 saat girmesem 200 msj oluyo
Hayir geri kalmakta istemiyorum :))
Efser ablana gonulden bir sicaklik yakinlik hissettim demek 10 cesit yemek :))
Destek olacagin konu herneyse allah kolaylik ferahlik versin ins.
Sende sirf bu niyetle diyet ortasinda gidiyosun allah sabrini artirsin
Neye guldun acepbenim icin kutsal mesele sabretmek
Sağol canım hoşbuldum, sen de geri dönmüşsün hoşgeldin sen de. Kaybolma bir daha bir yerlere. :)
Hoşgeldin cancağızım sen de, ben 10 günlük kayınvalide kampından yeni geldim, çok özledim buraları
Hoşbuldummm kaptaniçem. Döndüm vatan toprağı misali evimin kapısını bacasını öptüm, nasıl gerilmiş, nasıl yorulmuş, nasıl şişmişim anlatamam. Psikoloji oynaya oynaya yine yemek yeme ya da alışveriş yapma istekleri uyanır hale gelmeye başlamıştı ki delirmeye bir kala döndüm çok şükür ucuz atlattık. Şimdi gelsin cumaa hayırlısıyla
Suan yogurtla atlattım aksam güvec var akşam guvecin sebzesi ve yogurtla atlatırım@masumm senin 64.8 ile başlayayım canımnasıl sevindim yaaa .... boş bir şişme demek ... hem de dün gece ki kaçamaklara rağmen oh beeee moraller toparlanmıştır ...
Bu arada eşinin unutmayıp kutlamaya çıkmanıza da ayrıca bi mesut oldum
Sarayca mortilerin şahııııııı ...tam geeeel öpücemlik mesaj olmuş ...ve daha çarşamba süpersin sen ... regl üstüyüz bi de ikimiz de
OrtinEfser i bol bol oku üfle ... şükür artıları gitmiş şimdi şu iki günde onun metada son dk golü atar ayyyyyy ne çığlıklı bir mesaj oldu
Efser canım aman diyeyimmmm, ablamla güzel güzel dertleş , sohbet et .... yemeğe gelince bamya yoğurt
@nehirnil111 tatlım gitmeyenler bu menü ile gideeeeeeeeeeeeeeeeer
ecemavi ve Nego size de aman diyeyim dışardayım bozmayacağım inşallah demişsiniz ... bu iki gün menüsü zaten çok doyurucu ... sakın sakın ...aynen devam
@irmae gelmiş hoş gelmişşşşşşş ..... cuma hazırlıklarına tam gaz başlamışşşşşşşş.... hadi bakalım ... elinden geleni ardına koyma güzellik
@ErSeSi menün iyi ...mercimek bugün yarın yeme ... etiketlerimi görüyorsun değil mi ?
Sürekli meraktayım seni .. çünkü herkes iyi gidiyor bu hafta ... seni menün hariç kontrol edemiyorum , azıcık sohbet edip
@mimu88 o erikle yoğurt senden ne yaaağ götürür bu sabah heeee
@kelebekolacam daktırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu hafta son valla .... sonra tam zamanlı bekleniyorsun ... MENÜLERİNle
@DelyDoly sana da günaydınnnnnnnnnnnnn merdiven uçan , havadan kaçan delim
Nefs canımmm darısı sana olsun ... o ölçülere gelene kadar ne emekler harcandı ... tombik tospalak bir şeydim canım .
@suspushanimcim canım listeyi bulup paylaşayım tatlım .... ama sen henüz yapma ... daha zamanı var sende
Suan iyim aksamıda atladirsam daha iyi olacagım :)))))ortimEfser nasılsın kuzum,
Cokk tatlı ifade etmissin o yüzden güldüm: : :
İşlerin çoğu bitti, mutfak ve öğle yemeği faslı kaldı
valla bende guluyorum hepinize :))
Herkes nerden kim nerde oturuyor anlayamadim henuz. Ben istanbuldayim evropa yakasi
Sabah baktım bileKoş koş bdv ye
Ben sivas canımvalla bende guluyorum hepinize :))
Herkes nerden kim nerde oturuyor anlayamadim henuz. Ben istanbuldayim evropa yakasi
Benim ki mutfakta dakka da bi basindayim..
Suan iyim aksamıda atladirsam daha iyi olacagım :)))))
Geçmiş doğum günün kutlu olsun :)
sana güveniyorum ortim, benim ağzım kulaklarımda gayet güzel bir rakam gördüm bu günn
Sormaaaa ay evlerde birseye benzese vestiyeri bile yok güya lüks diye ilan vermisler fiyatını duysan dudağın uçuklar çocukların okul isi olasa yerimden kımıldamam o kadar kötüGerçekten kiralar uçuyor Allah yardım etsin...
Hele merkezi hiç dusenemiyorum..
Benim bir yerlerde bir kayip varda çözemedim cuma dahil hergünü yaptım çünkü ama önemli degil nasılsa birincilik şansı yok igdedali varken vede kaptanSPOR ÇETELESİ 28.HAFTA
Nego 60+120
@suspushanimcim 150+140+170
Ahu060812 120+200
@igdedali 300+200+120+150+180+120
Nefs 120+160+120+120
Sarayca 40+320+120
Antepia27 80+100
Ausencia 70+120+90+180+196
Bonus 80+15+52
ecemavi 90+170+260+120
@ErSeSi 120+60+80
@masumm 0+ 90
@koza16 240+100
ada81 170
@60kiloyum 100+150
@igdedali o nasıl bir spor dakikası yahuu
Teşekkür ederim :)Geçmiş doğum günün kutlu olsun :)
sağol canım, sende durumlar neMaşallah maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?