Pu ha ha haEşini de anlamaya çalış kız..düşünsene bu şey gibi...eee..onca yıl yastıkla yatıp şimdi yastıksız yatmak gibi....teşbihte hata olmaz
Yeşil çay hiç icmiyordum yeni başladım, o yüzden şüpheleniyorumBen de cabaliyorum işte kilo vereyim diye. :) yeşilçay niye öyle yaptı ki? Daha önceleri de yapıyor muydu? Şu sıcaklarda kaşıntı da hic çekilmez.
Ben edemedim bana da söyleTahmin edebiliyorum
O değilde benim vicdan çorbası süper oldu kabak kırmızı biber kinoa kara buğday dereotu maydonoz taze nane kuzukulağı peynir altı suyukoydum ekşili ekşili harika oldu yarında hep onu içicem
Kızlar mezuniyet vardı komşumun yeni geldik dünden beri açtım hemen teli şarja taktım yemeğimi yedim bu arada.kilomu bildireyim dün vicdan işe yaradı bende sebze işe yarıyo test edildi onaylandı
Geçen hafta 74.8 dün 75.8 bugün 74.4
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 74.4
Fark -400
Yüzde 0.53
Ana öğünlerde karbondan uzak duruyorum makarna pilav hala daha yemiyorum pazartesi yediğim bulgur pilavı hariç ama dediğin gibi sonradan açlık başlıyor ara öğün kahve dışında almıyorum hiç bir şey ondan oluyor abur cubura saldırma hissi felaket bir açlık anlatamamBen kepek ya da tam buğdaylı ekmek alayım bu akşam en iyisi dediğin gibi sabah kahvaltıda ya da akşama doğru ara öğün olarak tüketeyim olmadı eti formda bulundurayım en azından diğerleri kadar zarar vermez
Yok canım ya anlatsam sayfalar yetmez boş ver
Sakinim ommmmmm
Okadar çok işim varki anlatamam 3 katlı eve 4 gün boyunca ellemezsem ipin ucu kaçar tabi hadi ben bi boğuşayım işlerle..Aus bulunca ben bakmazsam telden dürt olar mııı
Kahvemi de içtim kalkayım bir zahmet :)
Ramazan öncesi bir kaç akşamın benimde sunta ve beyaz peynirle dilim peynirle geçti aslınday yarım paket ya da 1 paket yedim ama başka akşam yemeği yemedim öyle de çok iyi zayıfladım ama tutuyordu beni şimdi tutmuyor hiç bir şeysunta al yanına , biraz peynirle ye mesela . 2-3 sunta 1 parça kaşarla çoook kazınma atlatmışımdır ben
dilediğin zaman dinlerim
Amin
Ayni semt degil canim merkeze digru gelelim dedik maglum kiz liseye baslayacak oglum icin de daha iyi bir okul olsun dedik
Ama kiralar uçuyor hayırlısı bakalım
Bende ev yogurdu bizde genelde hazir bulunmaz vede kirazla kayisi yedim o kadar aclik hissetmiyorum bizimkiler götürdükçe bazen elim variyor hemen geri çekiyorum
Ayni durumdayız ama benimki sicak ve uykusuzluktan benim cicuklarda erken kalkıyor ustelik gec yatıyor
Duble sade türk kahvemi aldım geldimmmm
Kursa giderken yolda Yusuf bi olay anlattı ... çocuğun biri buna anneni babanı abini kuzenlerini herkesi boğarım demiş ... bu saftirikte benim abim abim yok ki demiş sadece .
Korkmadım ama onu gördüğüm zaman yolumu değiştirme kararı aldım dedi.
Bende doğal olarak bekledim ... gelsin de bi konuşayım diye ... gelmedi .
Çocukların içindeki şiddet beni çok etkiliyor . Neden bir çocuk diğer arkadaşını boğmayı hayal eder ?
Neyse ... zamanında tatlı dille karışık otorite ile iki çocuğu yola getirmiştim , umarım bu çocukla konuşunca da kulağına küpe olur biraz .
Geçmişi toparlayayıp anı yakalayayım ben ...
Bu arada sabah eşimle biraz tartıştık .. Tartı sesini duymuş ...kaç kilosun dedi ? İşte klasik yeter artık , ben istemiyorum ... ben yokken ne yiyor ne yemiyorsun görmüyorum da falan falan ...
Gözlerime bak dedim ... Mutluyum görüyor musun dedim ? Sağlıklıyım da ... elleşme beni .
eeee nereye kadar dedi ... buralara kadar merak etme dedim .
@masumm senin 64.8 ile başlayayım canımnasıl sevindim yaaa .... boş bir şişme demek ... hem de dün gece ki kaçamaklara rağmen oh beeee moraller toparlanmıştır ...
Bu arada eşinin unutmayıp kutlamaya çıkmanıza da ayrıca bi mesut oldum
@_SARAYCA_mortilerin şahııııııı ...tam geeeel öpücemlik mesaj olmuş ...ve daha çarşamba süpersin sen ... regl üstüyüz bi de ikimiz de
OrtinEfser i bol bol oku üfle ... şükür artıları gitmiş şimdi şu iki günde onun metada son dk golü atar ayyyyyy ne çığlıklı bir mesaj oldu
Efser canım aman diyeyimmmm, ablamla güzel güzel dertleş , sohbet et .... yemeğe gelince bamya yoğurt
nehirnil111 tatlım gitmeyenler bu menü ile gideeeeeeeeeeeeeeeeer
ecemavi ve Nego size de aman diyeyim dışardayım bozmayacağım inşallah demişsiniz ... bu iki gün menüsü zaten çok doyurucu ... sakın sakın ...aynen devam
irmae gelmiş hoş gelmişşşşşşş ..... cuma hazırlıklarına tam gaz başlamışşşşşşşş.... hadi bakalım ... elinden geleni ardına koyma güzellik
ErSeSi menün iyi ...mercimek bugün yarın yeme ... etiketlerimi görüyorsun değil mi ?
Sürekli meraktayım seni .. çünkü herkes iyi gidiyor bu hafta ... seni menün hariç kontrol edemiyorum , azıcık sohbet edip
@mimu88 o erikle yoğurt senden ne yaaağ götürür bu sabah heeee
@kelebekolacam daktırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu hafta son valla .... sonra tam zamanlı bekleniyorsun ... MENÜLERİNle
@DelyDoly sana da günaydınnnnnnnnnnnnn merdiven uçan , havadan kaçan delim
Nefs canımmm darısı sana olsun ... o ölçülere gelene kadar ne emekler harcandı ... tombik tospalak bir şeydim canım .
suspushanimcim canım listeyi bulup paylaşayım tatlım .... ama sen henüz yapma ... daha zamanı var sende
Benim ki mutfakta dakka da bi basindayim..benim eşim hiç sesini çıkarmıyor, ama dün ilk defa ''her dakka neden tartılıyorsun (benim tartım salonda) dedi
Allam yaa 2 saat girmesem 200 msj oluyo
Hayir geri kalmakta istemiyorum :))
Efser ablana gonulden bir sicaklik yakinlik hissettim demek 10 cesit yemek :))
Destek olacagin konu herneyse allah kolaylik ferahlik versin ins.
Sende sirf bu niyetle diyet ortasinda gidiyosun allah sabrini artirsin
Allah senii güldürdun
Şükür canım gözün aydın olsun
@masumm senin 64.8 ile başlayayım canımnasıl sevindim yaaa .... boş bir şişme demek ... hem de dün gece ki kaçamaklara rağmen oh beeee moraller toparlanmıştır ...
Bu arada eşinin unutmayıp kutlamaya çıkmanıza da ayrıca bi mesut oldum
@_SARAYCA_mortilerin şahııııııı ...tam geeeel öpücemlik mesaj olmuş ...ve daha çarşamba süpersin sen ... regl üstüyüz bi de ikimiz de
OrtinEfser i bol bol oku üfle ... şükür artıları gitmiş şimdi şu iki günde onun metada son dk golü atar ayyyyyy ne çığlıklı bir mesaj oldu
Efser canım aman diyeyimmmm, ablamla güzel güzel dertleş , sohbet et .... yemeğe gelince bamya yoğurt
nehirnil111 tatlım gitmeyenler bu menü ile gideeeeeeeeeeeeeeeeer
ecemavi ve Nego size de aman diyeyim dışardayım bozmayacağım inşallah demişsiniz ... bu iki gün menüsü zaten çok doyurucu ... sakın sakın ...aynen devam
irmae gelmiş hoş gelmişşşşşşş ..... cuma hazırlıklarına tam gaz başlamışşşşşşşş.... hadi bakalım ... elinden geleni ardına koyma güzellik
ErSeSi menün iyi ...mercimek bugün yarın yeme ... etiketlerimi görüyorsun değil mi ?
Sürekli meraktayım seni .. çünkü herkes iyi gidiyor bu hafta ... seni menün hariç kontrol edemiyorum , azıcık sohbet edip
@mimu88 o erikle yoğurt senden ne yaaağ götürür bu sabah heeee
@kelebekolacam daktırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu hafta son valla .... sonra tam zamanlı bekleniyorsun ... MENÜLERİNle
@DelyDoly sana da günaydınnnnnnnnnnnnn merdiven uçan , havadan kaçan delim
Nefs canımmm darısı sana olsun ... o ölçülere gelene kadar ne emekler harcandı ... tombik tospalak bir şeydim canım .
suspushanimcim canım listeyi bulup paylaşayım tatlım .... ama sen henüz yapma ... daha zamanı var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?