Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşini de anlamaya çalış kız..düşünsene bu şey gibi...eee..onca yıl yastıkla yatıp şimdi yastıksız yatmak gibi.... teşbihte hata olmaz
Pu ha ha ha
Ben de cabaliyorum işte kilo vereyim diye. :) yeşilçay niye öyle yaptı ki? Daha önceleri de yapıyor muydu? Şu sıcaklarda kaşıntı da hic çekilmez.
Yeşil çay hiç icmiyordum yeni başladım, o yüzden şüpheleniyorum
Tahmin edebiliyorum
Ben edemedim bana da söyle

O değilde benim vicdan çorbası süper oldu kabak kırmızı biber kinoa kara buğday dereotu maydonoz taze nane kuzukulağı peynir altı suyu koydum ekşili ekşili harika oldu yarında hep onu içicem

Ahu canım evet leziz bir vicdan çorbası yapmışsın .... ahanda tarifi ile getirdim sana

ardından da 75.8 74.4 inmişsin bir günde

sunta al yanına , biraz peynirle ye mesela . 2-3 sunta 1 parça kaşarla çoook kazınma atlatmışımdır ben

Yok canım ya anlatsam sayfalar yetmez boş ver
Sakinim ommmmmm

dilediğin zaman dinlerim

Şimdilik çıktım güzeller ... öğle yemeği eşim gelir ... sonra Yusufu al ... bir de bir arkadaşa uğrayacağım bugün kahveye ...

Hadi bakalım çarşambanız süpppperrrrr geçsin

su içmeyi unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnn...

Bir de bu sefer regl şişi bana uğramadı , sizler kadar çok artım gelmezdi zaten bu dönem ama illa ki bir durma olurdu ... her gün kiraz sapı kaynatıp içiyorum maydanoz kemiriyorum , bence bundan .

deneyin ama her gün alışkanlık haline gelsin

sunta al yanına , biraz peynirle ye mesela . 2-3 sunta 1 parça kaşarla çoook kazınma atlatmışımdır ben

dilediğin zaman dinlerim
Ramazan öncesi bir kaç akşamın benimde sunta ve beyaz peynirle dilim peynirle geçti aslınday yarım paket ya da 1 paket yedim ama başka akşam yemeği yemedim öyle de çok iyi zayıfladım ama tutuyordu beni şimdi tutmuyor hiç bir şey Öyle yapayım sunta candır akşam yemeği niyetine de olabilir

Son düzenleme:

Gerçekten kiralar uçuyor Allah yardım etsin...
Hele merkezi hiç dusenemiyorum..

İnanılmaz şiddete eğilimli bir gençlik yetişiyor.
Bizim 9. Sınıf öğrencisi tartıştığı öğrenciyi bir kaç arkadaşıyla arabayla kaçırıp dövüp elinde sigara sondurmustu.
Duyunca kanimiz dondu.
Allah vicdanli merhametli hoşgörülü kalpler nasip etsin kullara..
Yusufun yaş grubu daha küçük ve muhabbete bak çok acı bir tablo.

Aminn canım inşallah.
Sen güzel ve somut bir orneksin..
Bende şimdi evdeyim iyice spora yoğunluk vererek kavusacagim istedigim ölçülere.
İnanıyorum olacak.
Burda olmamın inanılmaz faydası var...

Allah senii güldürdun

Şükür canım gözün aydın olsun

Sağol canım hoşbuldum, sen de geri dönmüşsün hoşgeldin sen de. Kaybolma bir daha bir yerlere. :)

Hoşgeldin cancağızım sen de, ben 10 günlük kayınvalide kampından yeni geldim, çok özledim buraları

Hoşbuldummm kaptaniçem. Döndüm vatan toprağı misali evimin kapısını bacasını öptüm, nasıl gerilmiş, nasıl yorulmuş, nasıl şişmişim anlatamam. Psikoloji oynaya oynaya yine yemek yeme ya da alışveriş yapma istekleri uyanır hale gelmeye başlamıştı ki delirmeye bir kala döndüm çok şükür ucuz atlattık. Şimdi gelsin cumaa hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…