merhaba herkese ayyy çok sıcak yine bayılacağım bu sıcakte yemek pişirmekte ayrı bi dert .... birazdan spora başlayacam bi sizlere bakayım dedimmm)
Bende bakıyorum arada ama gerçekten insan orda sinir krizi geçirir.Sabah baktım bile
sağol canım, sende durumlar ne
Orada anlamadığım bir durum var konu acanlar rahatlamak icin açabilir de anlatacak bir reel kisi etrafında yoksa..yorum yapanlar asıl sorunlu bence kimse olumlu bir yorum yapmiyor genelde iğneleyici karşısındakini aşağılayıcı ben fazla girmedim ama girdigim kadariyla durum bu gözlemim bu yöndeSabah baktım bile
Ayy merak ettim cumayi dört gözle bekliyorum :))
sana güveniyorum ortim, benim ağzım kulaklarımda gayet güzel bir rakam gördüm bu günn
Çok güzel
sana güveniyorum ortim, benim ağzım kulaklarımda gayet güzel bir rakam gördüm bu günn
Sormaaaa ay evlerde birseye benzese vestiyeri bile yok güya lüks diye ilan vermisler fiyatını duysan dudağın uçuklar çocukların okul isi olasa yerimden kımıldamam o kadar kötü
Benim bir yerlerde bir kayip varda çözemedim cuma dahil hergünü yaptım çünkü ama önemli degil nasılsa birincilik şansı yok igdedali varken vede kaptan
O kürü bende yapıyorum o mu kaşındırıyor anlamadımakşam müsait olamayabilirim
menüm belli
sabah
yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
biber
öğlen sabahın aynısı
akşam
tavuk ve salata olacak
su şimdiden 2 lt
ayrıca bu aralar yeşilçay madensuyu limon-detoksu yapıyorum arada içine maydanoz sapı ve kiraz sapı da katıyorum
spor 40 dk yürüyüş akşama yaparsam yazarımAhu060812 @Ausencia ve ortim-mortilerim
Polemiğe girmiycem daha lüzumsuz insan çok. Çoğu üyeyi biliyorum zaten özellikle kışkırtmak için yorum yapan konu açan var. Ben genelde doni konularda dayanamıyorum.Bende bakıyorum arada ama gerçekten insan orda sinir krizi geçirir.
O yüzden bakmak yeterli..
Canım işte o olumsuz eleştiri yapanlara dayanamıyorum, şiddet aldatmayı ayrı tutarak söylüyorum, herkese bosan diyen bir kesim var ve bunların türk toplumunu bozmak için provakatif kişiler olduğunu düşünüyorum, bu yüzden de tahammül edemiyorum.Orada anlamadığım bir durum var konu acanlar rahatlamak icin açabilir de anlatacak bir reel kisi etrafında yoksa..yorum yapanlar asıl sorunlu bence kimse olumlu bir yorum yapmiyor genelde iğneleyici karşısındakini aşağılayıcı ben fazla girmedim ama girdigim kadariyla durum bu gözlemim bu yönde
Ama benim sahsi görüşüm insan başına gelmemiş bir olay hakkında yorum yapmamalı ki çağırmasin
Canım benim eşimle ciddi sorunlarım var. Çözülecek gibi de değil ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum sadece küçüğün de büyümesini bekliyorum çünkü diplomam yok onlara güzel bir hayat sunamamEflalim erkeklerin cogu aynı bizimkinin savunması negatif motivasyon
Şöyle yapalım birincilik koltuğuna iki karpuz sığmaya çalışalım olmaz mı
Oooo bi mumu gördüm sanki gel kız nerelerdesin kaç kilo oldun söyle bakıyımHayirli sabahlar kizlar.
Tatlım hemen tatlı tuzlu karışık birşeyler yaptırıp sana geliyorumAyy yeşillik yemekten mö diyecem yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?