Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba herkese ayyy çok sıcak yine bayılacağım bu sıcakte yemek pişirmekte ayrı bi dert .... birazdan spora başlayacam bi sizlere bakayım dedimmm )

Merhaba canım nasılsın.
Artık daha az ugruyorsun buraya..
Kilon ne alemde.

sağol canım, sende durumlar ne

Kahvaltı : 2 etimek , 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık

Ara: Şekersiz kahve, biraz dut

Öğlen : 1 kase vicdan çorbası

Ara: Yarım paket sunta, peynir

Akşam : 1 kase vicdan çorbası

Yatmadan : Biberli limonlu yoğurt

2 litre su
2 fincan yeşil çay
1 saat yürüyüş

Canım cumadan itibaren 3 gün böyle beslendim, sunta bir gün yedim sadece. 3 gündür de 4 gün diyetini yapıyorum ama şaka gibi hafta sonu bir tartıldım 1 kilo fazlayım, dün o 1 kilo gitti ben hala geçen cuma ki kilomdayım

Sabah baktım bile
Orada anlamadığım bir durum var konu acanlar rahatlamak icin açabilir de anlatacak bir reel kisi etrafında yoksa..yorum yapanlar asıl sorunlu bence kimse olumlu bir yorum yapmiyor genelde iğneleyici karşısındakini aşağılayıcı ben fazla girmedim ama girdigim kadariyla durum bu gözlemim bu yönde
Ama benim sahsi görüşüm insan başına gelmemiş bir olay hakkında yorum yapmamalı ki çağırmasin

Aynen öyle inşallah gönlüne gözüne kesene göre bir ev bulursun..
Hatta bulmuş gibi hayal et

Evetttt yaa igdedali uçmuş resmen

O kürü bende yapıyorum o mu kaşındırıyor anlamadım
Bende bakıyorum arada ama gerçekten insan orda sinir krizi geçirir.
O yüzden bakmak yeterli..
Polemiğe girmiycem daha lüzumsuz insan çok. Çoğu üyeyi biliyorum zaten özellikle kışkırtmak için yorum yapan konu açan var. Ben genelde doni konularda dayanamıyorum.
Canım işte o olumsuz eleştiri yapanlara dayanamıyorum, şiddet aldatmayı ayrı tutarak söylüyorum, herkese bosan diyen bir kesim var ve bunların türk toplumunu bozmak için provakatif kişiler olduğunu düşünüyorum, bu yüzden de tahammül edemiyorum.

Eflalim erkeklerin cogu aynı bizimkinin savunması negatif motivasyon
Canım benim eşimle ciddi sorunlarım var. Çözülecek gibi de değil ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum sadece küçüğün de büyümesini bekliyorum çünkü diplomam yok onlara güzel bir hayat sunamam

Bugün akşam üzeri oğlumun arkadaşları ve anneleri ile parkta buluşucaz. Piknik gibi yapalım dediler, ben diyetteyim yiyemem dedim :) meyve suyu alıcam. Hamur işi falan yapmıyorum artık dedim meyve suyu da içmem tabi ki. Termosum kırılmasaydı çay yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…