Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen öyle inşallah gönlüne gözüne kesene göre bir ev bulursun..
Hatta bulmuş gibi hayal et

Evetttt yaa igdedali uçmuş resmen
Benim kilo vermemin tek yolu spor olduğu için. Sporsuz çoook çooook yavaş gidiyor. Hatta her gün tartıda -100, -200 bişeyler görüyorum. Spor yapmadığımda ertesi gün asla görmüyorum

Biz de arkadaşlarla parka gidecez. Ama ben kek mek bişeyler yapacam. Arkadaşlardan biri yurtta kalıyor. Canı çekmiş. İstersen sana da getireyim Meyve suyuyla da bi güzel gider ki

Biz de arkadaşlarla parka gidecez. Ama be kek mek bişeyler yapacam. Arkadaşlardan biri yurtta kalıyor. Canı çekmiş. İstersen sana da getireyim Meyve suyuyla da bi güzel gider ki
Ayy yok canım sağol buzlukta var hiç çekmedi canım önceden olsa döktürürdüm kendimi paralardım ama çok değiştim be

Vücudun tutuyor sanırım yoksa imkanı yok eriyip bitmen gerekirdi bu menüyle Şu azmim tok mide seanslarım geri gelse keşke bende istiyorumbugün aç değilim nedense şaşırtıcı şekilde

Kesinlikle salatam seninkinin 3 katıicindede yok yok resim eklemeyi en kısa sürede öğrenmeliyim

Hayırlısı olsun akil vermek gibi olmasın da arkadas boşanıyordu evlilik terapisi iyi geldi simdi2 çocukları var

ecemavi ev konusunda Allah gönlüne göre versin canım
Amin

Oooo bi mumu gördüm sanki gel kız nerelerdesin kaç kilo oldun söyle bakıyım

Ooo bende bir ahu gördüm kız mortim kupa yine bende gibi

Şu an şaşırdım kuzum yaa.
Ne diyeyim Rabbim en hayırlısıni versin..
İnşallah çözülür sorunlariniz..
Diploma derken ne diploması canım..
Tabii ki bilinçli hareket etmen güzel hem kendinin hem çocuklarının geleceği için güçlü olmalısın..
Zaman içinde güzellikler bulsun sizi

Ay malzemem az kaldı o yüzden çok yapamadım :)
Yok canım istersen akıl ver gitmez eşim çok söyledim. Ben psikiyatriste gidiyorum işte takmıyım diye

Lise mezunuyum açık öğretim okuyordum bıraktım eşim yüzünden. Meslek olmayınca nerde ne iş yapabilirim ki geliri iyi olan.
Amin inşallah :)

Lise mezunuyum açık öğretim okuyordum bıraktım eşim yüzünden. Meslek olmayınca nerde ne iş yapabilirim ki geliri iyi olan.
Amin inşallah :)
Ahh işte en büyük hata bırakmış olman zamanı geri getiremiyoruz ama umutsuzluğa da kapilmamak lazım Rabbim öyle kapılar açıyor kii diploma yada meslek olmasada kolaylık nasip ediyor...
İçini karartma canım her kışın bir baharı her gecenin bir sabahi vardır mutlaka vardır.

Benim kilo vermemin tek yolu spor olduğu için. Sporsuz çoook çooook yavaş gidiyor. Hatta her gün tartıda -100, -200 bişeyler görüyorum. Spor yapmadığımda ertesi gün asla görmüyorum

Bende oyleymisim yavrum anladım kii aç susuz kalmak çözüm değil tek başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…