Ayy yok gülüm sağol ne de düşünürsün beniTatlım hemen tatlı tuzlu karışık birşeyler yaptırıp sana geliyorumBen mortimin böyle eziyet çekmesine müsaade edemem
Sağol canım aminNego canım eşinle ilgili hakkında ne en hayırlısıysa o olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin.düzelir inşallah
Benim kilo vermemin tek yolu spor olduğu için. Sporsuz çoook çooook yavaş gidiyor. Hatta her gün tartıda -100, -200 bişeyler görüyorum. Spor yapmadığımda ertesi gün asla görmüyorumAynen öyle inşallah gönlüne gözüne kesene göre bir ev bulursun..
Hatta bulmuş gibi hayal et
Evetttt yaaigdedali uçmuş resmen
Düşünmez miyim ne demek ya evlere servisimiz vardır. Yeter ki çirkeflik olsunAyy yok gülüm sağol ne de düşünürsün benisen ye bak hem okuyorsun hem çalışıyorsun
Maratonda koşuyor gibi aylık toplasan yapamamSPOR ÇETELESİ 28.HAFTA
Nego 60+120
@suspushanimcim 150+140+170
@Ahu060812 120+200
igdedali 300+200+120+150+180+120
Nefs 120+160+120+120
@_SARAYCA_ 40+320+120
@Antepia27 80+100
@Ausencia 70+120+90+180+196
@Bonus 80+15+52
ecemavi 90+170+260+120
@ErSeSi 120+60+80
Nare83 0+ 90
@koza16 240+100
@ada81 170
@60kiloyum 100+150
igdedali o nasıl bir spor dakikası yahuu
Biz de arkadaşlarla parka gidecez. Ama ben kek mek bişeyler yapacam. Arkadaşlardan biri yurtta kalıyor. Canı çekmiş. İstersen sana da getireyimBugün akşam üzeri oğlumun arkadaşları ve anneleri ile parkta buluşucaz. Piknik gibi yapalım dediler, ben diyetteyim yiyemem dedim :) meyve suyu alıcam. Hamur işi falan yapmıyorum artık dedimmeyve suyu da içmem tabi ki. Termosum kırılmasaydı çay yapardım
Düşünmez miyim ne demek ya evlere servisimiz vardır. Yeter ki çirkeflik olsun
Ayy yok canım sağol buzlukta var hiç çekmedi canımBiz de arkadaşlarla parka gidecez. Ama be kek mek bişeyler yapacam. Arkadaşlardan biri yurtta kalıyor. Canı çekmiş. İstersen sana da getireyimMeyve suyuyla da bi güzel gider ki
Yürü be mortim kim tutar seniAyy yok canım sağol buzlukta var hiç çekmedi canımönceden olsa döktürürdüm kendimi paralardım ama çok değiştim be
Kahvaltı : 2 etimek , 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık
Ara: Şekersiz kahve, biraz dut
Öğlen : 1 kase vicdan çorbası
Ara: Yarım paket sunta, peynir
Akşam : 1 kase vicdan çorbası
Yatmadan : Biberli limonlu yoğurt
2 litre su
2 fincan yeşil çay
1 saat yürüyüş
Canım cumadan itibaren 3 gün böyle beslendim, sunta bir gün yedim sadece. 3 gündür de 4 gün diyetini yapıyorum ama şaka gibi hafta sonu bir tartıldım 1 kilo fazlayım, dün o 1 kilo gitti ben hala geçen cuma ki kilomdayım
Kesinlikle salatam seninkinin 3 katı
Hayırlısı olsun akil vermek gibi olmasın da arkadas boşanıyordu evlilik terapisi iyi geldi simdi2 çocukları varCanım benim eşimle ciddi sorunlarım var. Çözülecek gibi de değil ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum sadece küçüğün de büyümesini bekliyorum çünkü diplomam yok onlara güzel bir hayat sunamam
Aminecemavi ev konusunda Allah gönlüne göre versin canım
Oooo bi mumu gördüm sanki gel kız nerelerdesin kaç kilo oldun söyle bakıyım
Ay bilmiyorum valla açımVücudun tutuyor sanırım yoksa imkanı yok eriyip bitmen gerekirdi bu menüyleŞu azmim tok mide seanslarım geri gelse keşke bende istiyorum bugün aç değilim nedense şaşırtıcı şekilde
Şu an şaşırdım kuzum yaa.Canım benim eşimle ciddi sorunlarım var. Çözülecek gibi de değil ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum sadece küçüğün de büyümesini bekliyorum çünkü diplomam yok onlara güzel bir hayat sunamam
Ay malzemem az kaldı o yüzden çok yapamadım :)Kesinlikle salatam seninkinin 3 katıicindede yok yok resim eklemeyi en kısa sürede öğrenmeliyim
Hayırlısı olsun akil vermek gibi olmasın da arkadas boşanıyordu evlilik terapisi iyi geldi simdi2 çocukları var
Amin
Ooo bende bir ahu gördüm kız mortim kupa yine bende gibi
Lise mezunuyum açık öğretim okuyordum bıraktım eşim yüzünden. Meslek olmayınca nerde ne iş yapabilirim ki geliri iyi olan.Şu an şaşırdım kuzum yaa.
Ne diyeyim Rabbim en hayırlısıni versin..
İnşallah çözülür sorunlariniz..
Diploma derken ne diploması canım..
Tabii ki bilinçli hareket etmen güzel hem kendinin hem çocuklarının geleceği için güçlü olmalısın..
Zaman içinde güzellikler bulsun sizi
Çokkkk doğru yaa bazen okuduğum konularda o kadar üzülüyorum kii keşke hiç okumasaydim diyorumNefs okumamda care olamayacağım dert beni dert sahibi eder
Ahh işte en büyük hata bırakmış olman zamanı geri getiremiyoruz ama umutsuzluğa da kapilmamak lazım Rabbim öyle kapılar açıyor kii diploma yada meslek olmasada kolaylık nasip ediyor...Lise mezunuyum açık öğretim okuyordum bıraktım eşim yüzünden. Meslek olmayınca nerde ne iş yapabilirim ki geliri iyi olan.
Amin inşallah :)
Benim kilo vermemin tek yolu spor olduğu için. Sporsuz çoook çooook yavaş gidiyor. Hatta her gün tartıda -100, -200 bişeyler görüyorum. Spor yapmadığımda ertesi gün asla görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?