Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canım artık karartmıyorum, o kadar kötü günler geçirdim ki ruhum eridi tükendim ama yine de yılmadım, ilaç da iyi geliyor artık boş veriyorum bir çok şeye. Elbet geçer bu günlerde, hayat ne getirecek bilinmez

Elbette geçecek canım.
Herkesin imtihanı farklı...
Allah beterinden korusun bu günleri aratmasin..
Güzel günler göreceksin iki tane evladın var kimse olmasa onlar yeter sana...

Oooo bi mumu gördüm sanki gel kız nerelerdesin kaç kilo oldun söyle bakıyım
Nerdeyim ,bilinmez bir haldeyim gelmeye calisiyom canim :) ctesi 81.7 idim bugün 81.1 ayni yerde sayiklayip duruyom iste .Troidlerim yükselmistu dün yine kan verdim hala ayniysa ilaca bssliyvam belki daha kolay olur ozmn.Ondanmidir bilmem bu ramazqn hic veremedim

Merhaba canım nasılsın.
Artık daha az ugruyorsun buraya..
Kilon ne alemde.
Canim piskin pişkin menu yazmamak icin kaciyom buradan valla )) menulerim menu degil o yuzden koptum.....bu demir ilaci pek fena aciktiriyor beni tutmaya calisiyorum mucadele ediyorum ama bi bakmisim kacmis elimden simdi 1 saat 10 dakika spor yaptim ....

Belki baskasinda istah yapmiyor ama bende yapti cunku normalde gunde 1 kere wc giderdim zorla... simdi bu ilacla gunde iki kere wc cikiyorum... kelebekolacam hakliymis maltofer bagirsakta calistiriyormus bagirsak calisinca hoop yine acikiyorsun kısır döngü... yemedigim zaman tansiyonum düşüyor midem bulanmaya basliyor.... insallah su demirim yükselsinde bi an once birakayim istiyorum..

Oooooo bu ne ya ? Korku filmi gibi.
Ben gidip konuştum bugün . Bu çocukta 11-12 yaşlarında .. yusufun iki katı boyu .. güzel konuştum ..laftan anlayacak temiz yüzlü bir çocuk .. epey bir konuştuk bahçede , diğer çocuklarda toplandı . Abla ne iyi biri dedi bi tanesi arkamdan (ayyy evet iyiyi geçtim abla dedi)
Bir daha olursa diye de Yusufu uyardım , iki türlü çocuk vardır annecim dedim bu yaptığının yanlış olduğunu anlayıp , bir daha yapmayanlar ile yarın daha da hırslanıp aynı kötü sözleri sana söylemeye gelecek olup peşinede sakkınnn anne babana söyleme diye tehditler ekleyecek olanlar ... bu 2.si olursa ne yapacağını biliyorsun dedim .
Çok zor ya .
Şöyle uzaktan dinliyorum küfürler havada uçuşuyor

begum75 Begüş gözlerim yine seni arıyor bugün yemekte ciğer yedim belki duyupta gelirsin

begum75 begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Açaydımmmmmmmmmmm kollarımıııııııııııııııııııııı gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gel dondurma ye diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bana bi sıcaklık , bi yakınlık hisset banaaa

Hadi bakalım , işleri bitir de gel ... kaynatalım azıcık kim şişirdi bizim elifimizi

Suan yogurtla atlattım aksam güvec var akşam guvecin sebzesi ve yogurtla atlatırım

İşte bu yaaaa. süper iradeni yaradan kurban ... akşamı da atlatacaksın eminim

merhaba herkese ayyy çok sıcak yine bayılacağım bu sıcakte yemek pişirmekte ayrı bi dert .... birazdan spora başlayacam bi sizlere bakayım dedimmm )
ada adaaaaaaaaaaaa

izinde de olsa menü yazmayı zorunlu kılacağım sana .... sanki o gelenler gitmiyor gibi hissediyorum da

Ben bunları şimdiden bırakayım da sana ...cuma beni uğraştırma

amaaaaaaaaaaaaaaaan eflal amaaaaannnnnnnn valla dakka başı mesajla taciz ederim , pikniği burnundan getiririm bak

yarın menü yazdığında ucundan şunun tadı , bi çatal bu .. tek satır olmasın .

Zaten daha eksileri görmedik bu 2 gün çooooooooooook önemli .

benim salata olarak gavurdağı vardı ve de köfte :) akşama da bi yoğurt yiyeceğimmm inşallah

akşam tavuk salata nereye gitti mimu ... bence azaltma çoğaltma bozma listeyi

ay nasıl yogunya
benim balkon mobilyalarım gelmiş foto attılar ama renk istediigm degil gibi degişik duruyor
çok merak ettim akşamd aolmaz şimdi

bence de fotoğraftan rengi farklı çıkmıştır .

güle güle kullanın canım

ahhhh mumu ahhhh diyorum ...kenara çekiliyorummm

Lise mezunuyum açık öğretim okuyordum bıraktım eşim yüzünden. Meslek olmayınca nerde ne iş yapabilirim ki geliri iyi olan.
Amin inşallah :)
Canim diploma evet onemli ama senin yeteneklerin daha onemli ben dunyaca unlu zincir bi yerde calistim lise mezunu olup yetenekli kisiler mudurluk yapiyorlardi yani diploma sahipleri bizlerde onlarin dediklerini yapiyorduk... diplomadan ziyade kisinin kendini gelistirmesi...

Bu donemde ... halk egitimde ne kadar kurs varsa katil hem evden cikmis olursun hem belgelerin olur bir suru...

bak vallahi bu mesajı okumadan alttaki mesajı yazmışım ....

tevafuk mu diyelimmmm , abdala malum oldu mu diyelim ... ne diyelimmmm adaaaaaaaaaaaaa

Bir dondurma nelere kadirmiş

bak vallahi bu mesajı okumadan alttaki mesajı yazmışım ....

tevafuk mu diyelimmmm , abdala malum oldu mu diyelim ... ne diyelimmmm adaaaaaaaaaaaaa
Valla kaptanim haklisin ama gercekten ve gercekten elimde olmadan gelisiyor.... yani sadece sunu diyorum iyiki listeden cikmisim ..... bu ilac beni fena yapti acim surekli biseyler yiyesim var tutmak istiyom ama olmuyor sonra sinirlerum bozuluyor temmuz 15 memlekete gidiyiruz korkum herkes diyecek kiii eee hani kilo vermistin ((

Adacım ilacı değiştirsen ... demir ilacı değil mi bu ? kelebekolacam daktırım çok daha iyi bilir de ... eşimde demir ilacı kullanmaya başladı bir 10 gündür .. demiri yerlerde çıktı ramazan sonu ...ilacı burdan yazmayayım san...er adı ... aksine iştahı kapandı sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…