Yok canım artık karartmıyorum, o kadar kötü günler geçirdim ki ruhum eridi tükendim ama yine de yılmadım, ilaç da iyi geliyor artık boş veriyorum bir çok şeye. Elbet geçer bu günlerde, hayat ne getirecek bilinmezAhh işte en büyük hata bırakmış olman zamanı geri getiremiyoruz ama umutsuzluğa da kapilmamak lazım Rabbim öyle kapılar açıyor kii diploma yada meslek olmasada kolaylık nasip ediyor...
İçini karartma canım her kışın bir baharı her gecenin bir sabahi vardır mutlaka vardır.
Belki de bir anda düşecektir bazen vücut toplayabiliyor canımAy bilmiyorum valla açım
Yok canım artık karartmıyorum, o kadar kötü günler geçirdim ki ruhum eridi tükendim ama yine de yılmadım, ilaç da iyi geliyor artık boş veriyorum bir çok şeye. Elbet geçer bu günlerde, hayat ne getirecek bilinmez
Canım bazen fotodan değişik çıkabiliyor ışıktan falan canını sıkma istediğin gibidir inşallahay nasıl yogunya
benim balkon mobilyalarım gelmiş foto attılar ama renk istediigm degil gibi degişik duruyor
çok merak ettim akşamd aolmaz şimdi
Canım bazen fotodan değişik çıkabiliyor ışıktan falan canını sıkma istediğin gibidir inşallah
Güle güle kullan canım renklerini boyatırsın ileride çok içine sinmezse moralini bozmainşallah cnm gidince belli olcak bakalım
Nerdeyim ,bilinmez bir haldeyimOooo bi mumu gördüm sanki gel kız nerelerdesin kaç kilo oldun söyle bakıyım
Canim piskin pişkin menu yazmamak icin kaciyom buradan vallaMerhaba canım nasılsın.
Artık daha az ugruyorsun buraya..
Kilon ne alemde.
Ayyy benimde icim karariyor o bölüme bakinca ruhum daraliyor resmen....Çokkkk doğru yaa bazen okuduğum konularda o kadar üzülüyorum kii keşke hiç okumasaydim diyorum
İnanılmaz şiddete eğilimli bir gençlik yetişiyor.
Bizim 9. Sınıf öğrencisi tartıştığı öğrenciyi bir kaç arkadaşıyla arabayla kaçırıp dövüp elinde sigara sondurmustu.
Duyunca kanimiz dondu.
Allah vicdanli merhametli hoşgörülü kalpler nasip etsin kullara..
Yusufun yaş grubu daha küçük ve muhabbete bak çok acı bir tablo.
Allam yaa 2 saat girmesem 200 msj oluyo
Hayir geri kalmakta istemiyorum :))
Efser ablana gonulden bir sicaklik yakinlik hissettim demek 10 cesit yemek :)
Destek olacagin konu herneyse allah kolaylik ferahlik versin ins.
Sende sirf bu niyetle diyet ortasinda gidiyosun allah sabrini artirsin
Sağol canım hoşbuldum, sen de geri dönmüşsün hoşgeldin sen de. Kaybolma bir daha bir yerlere. :)
Hoşgeldin cancağızım sen de, ben 10 günlük kayınvalide kampından yeni geldim, çok özledim buraları
Hoşbuldummm kaptaniçem. Döndüm vatan toprağı misali evimin kapısını bacasını öptüm, nasıl gerilmiş, nasıl yorulmuş, nasıl şişmişim anlatamam. Psikoloji oynaya oynaya yine yemek yeme ya da alışveriş yapma istekleri uyanır hale gelmeye başlamıştı ki delirmeye bir kala döndüm çok şükür ucuz atlattık. Şimdi gelsin cumaa hayırlısıyla
Suan yogurtla atlattım aksam güvec var akşam guvecin sebzesi ve yogurtla atlatırım
ada adaaaaaaaaaaaamerhaba herkese ayyy çok sıcak yine bayılacağım bu sıcakte yemek pişirmekte ayrı bi dert .... birazdan spora başlayacam bi sizlere bakayım dedimmm)
akşam müsait olamayabilirim
menüm belli
sabah
yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
biber
öğlen sabahın aynısı
akşam
tavuk ve salata olacak
su şimdiden 2 lt
ayrıca bu aralar yeşilçay madensuyu limon-detoksu yapıyorum arada içine maydanoz sapı ve kiraz sapı da katıyorum
spor 40 dk yürüyüş akşama yaparsam yazarım @Ahu060812Ausencia ve ortim-mortilerim
Bugün akşam üzeri oğlumun arkadaşları ve anneleri ile parkta buluşucaz. Piknik gibi yapalım dediler, ben diyetteyim yiyemem dedim :) meyve suyu alıcam. Hamur işi falan yapmıyorum artık dedimmeyve suyu da içmem tabi ki. Termosum kırılmasaydı çay yapardım
benim salata olarak gavurdağı vardı ve de köfte :) akşama da bi yoğurt yiyeceğimmm inşallah
ay nasıl yogunya
benim balkon mobilyalarım gelmiş foto attılar ama renk istediigm degil gibi degişik duruyor
çok merak ettim akşamd aolmaz şimdi
Nerdeyim ,bilinmez bir haldeyimgelmeye calisiyom canim :) ctesi 81.7 idim bugün 81.1 ayni yerde sayiklayip duruyom iste .Troidlerim yükselmistu dün yine kan verdim hala ayniysa ilaca bssliyvam belki daha kolay olur ozmn.Ondanmidir bilmem bu ramazqn hic veremedim
Canim diploma evet onemli ama senin yeteneklerin daha onemli ben dunyaca unlu zincir bi yerde calistim lise mezunu olup yetenekli kisiler mudurluk yapiyorlardi yani diploma sahipleri bizlerde onlarin dediklerini yapiyorduk... diplomadan ziyade kisinin kendini gelistirmesi...Lise mezunuyum açık öğretim okuyordum bıraktım eşim yüzünden. Meslek olmayınca nerde ne iş yapabilirim ki geliri iyi olan.
Amin inşallah :)
Canim piskin pişkin menu yazmamak icin kaciyom buradan valla)) menulerim menu degil o yuzden koptum.....bu demir ilaci pek fena aciktiriyor beni tutmaya calisiyorum mucadele ediyorum ama bi bakmisim kacmis elimden simdi 1 saat 10 dakika spor yaptim ....
Belki baskasinda istah yapmiyor ama bende yapti cunku normalde gunde 1 kere wc giderdim zorla... simdi bu ilacla gunde iki kere wc cikiyorum...kelebekolacam hakliymis maltofer bagirsakta calistiriyormus bagirsak calisinca hoop yine acikiyorsun kısır döngü... yemedigim zaman tansiyonum düşüyor midem bulanmaya basliyor.... insallah su demirim yükselsinde bi an once birakayim istiyorum..
Bir dondurma nelere kadirmişOooooo bu ne ya ? Korku filmi gibi.
Ben gidip konuştum bugün . Bu çocukta 11-12 yaşlarında .. yusufun iki katı boyu .. güzel konuştum ..laftan anlayacak temiz yüzlü bir çocuk .. epey bir konuştuk bahçede , diğer çocuklarda toplandı . Abla ne iyi biri dedi bi tanesi arkamdan (ayyy evet iyiyi geçtim abla dedi)
Bir daha olursa diye de Yusufu uyardım , iki türlü çocuk vardır annecim dedim bu yaptığının yanlış olduğunu anlayıp , bir daha yapmayanlar ile yarın daha da hırslanıp aynı kötü sözleri sana söylemeye gelecek olup peşinede sakkınnn anne babana söyleme diye tehditler ekleyecek olanlar ... bu 2.si olursa ne yapacağını biliyorsun dedim .
Çok zor ya .
Şöyle uzaktan dinliyorum küfürler havada uçuşuyor
begum75 begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Açaydımmmmmmmmmmm kollarımıııııııııııııııııııııı gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel dondurma ye diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bana bi sıcaklık , bi yakınlık hisset banaaa
Hadi bakalım , işleri bitir de gel ... kaynatalım azıcık kim şişirdi bizim elifimizi
İşte bu yaaaa. süper iradeni yaradan kurban ...akşamı da atlatacaksın eminim
ada adaaaaaaaaaaaa
izinde de olsa menü yazmayı zorunlu kılacağım sana .... sanki o gelenler gitmiyor gibi hissediyorum da
Ben bunları şimdiden bırakayım da sana ...cuma beni uğraştırma
amaaaaaaaaaaaaaaaan eflal amaaaaannnnnnnn valla dakka başı mesajla taciz ederim , pikniği burnundan getiririm bak
yarın menü yazdığında ucundan şunun tadı , bi çatal bu .. tek satır olmasın .
Zaten daha eksileri görmedik bu 2 gün çooooooooooook önemli .
akşam tavuk salata nereye gitti mimu ... bence azaltma çoğaltma bozma listeyi
bence de fotoğraftan rengi farklı çıkmıştır .
güle güle kullanın canım
ahhhh mumu ahhhh diyorum ...kenara çekiliyorummm
Valla kaptanim haklisin ama gercekten ve gercekten elimde olmadan gelisiyor.... yani sadece sunu diyorum iyiki listeden cikmisim ..... bu ilac beni fena yapti acim surekli biseyler yiyesim var tutmak istiyom ama olmuyor sonra sinirlerum bozuluyor temmuz 15 memlekete gidiyiruz korkum herkes diyecek kiii eee hani kilo vermistinbak vallahi bu mesajı okumadan alttaki mesajı yazmışım ....
tevafuk mu diyelimmmm , abdala malum oldu mu diyelim ... ne diyelimmmm adaaaaaaaaaaaaa
Oooooo bu ne ya ? Korku filmi gibi.
Ben gidip konuştum bugün . Bu çocukta 11-12 yaşlarında .. yusufun iki katı boyu .. güzel konuştum ..laftan anlayacak temiz yüzlü bir çocuk .. epey bir konuştuk bahçede , diğer çocuklarda toplandı . Abla ne iyi biri dedi bi tanesi arkamdan (ayyy evet iyiyi geçtim abla dedi)
Bir daha olursa diye de Yusufu uyardım , iki türlü çocuk vardır annecim dedim bu yaptığının yanlış olduğunu anlayıp , bir daha yapmayanlar ile yarın daha da hırslanıp aynı kötü sözleri sana söylemeye gelecek olup peşinede sakkınnn anne babana söyleme diye tehditler ekleyecek olanlar ... bu 2.si olursa ne yapacağını biliyorsun dedim .
Çok zor ya .
Şöyle uzaktan dinliyorum küfürler havada uçuşuyor
begum75 begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Açaydımmmmmmmmmmm kollarımıııııııııııııııııııııı gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel dondurma ye diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bana bi sıcaklık , bi yakınlık hisset banaaa
Hadi bakalım , işleri bitir de gel ... kaynatalım azıcık kim şişirdi bizim elifimizi
İşte bu yaaaa. süper iradeni yaradan kurban ...akşamı da atlatacaksın eminim
ada adaaaaaaaaaaaa
izinde de olsa menü yazmayı zorunlu kılacağım sana .... sanki o gelenler gitmiyor gibi hissediyorum da
Ben bunları şimdiden bırakayım da sana ...cuma beni uğraştırma
amaaaaaaaaaaaaaaaan eflal amaaaaannnnnnnn valla dakka başı mesajla taciz ederim , pikniği burnundan getiririm bak
yarın menü yazdığında ucundan şunun tadı , bi çatal bu .. tek satır olmasın .
Zaten daha eksileri görmedik bu 2 gün çooooooooooook önemli .
akşam tavuk salata nereye gitti mimu ... bence azaltma çoğaltma bozma listeyi
bence de fotoğraftan rengi farklı çıkmıştır .
güle güle kullanın canım
ahhhh mumu ahhhh diyorum ...kenara çekiliyorummm
Valla kaptanim haklisin ama gercekten ve gercekten elimde olmadan gelisiyor.... yani sadece sunu diyorum iyiki listeden cikmisim ..... bu ilac beni fena yapti acim surekli biseyler yiyesim var tutmak istiyom ama olmuyor sonra sinirlerum bozuluyor temmuz 15 memlekete gidiyiruz korkum herkes diyecek kiii eee hani kilo vermistin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?