Kaptanim bana ilacin ismini bi yazarmisiniz whatsapp dan... simdu bu ilacin wc calistirmasi isime geliyor buliyirsunuz analfissurden dolayi korkuyordum kabiz olurum diye cok sukur olmadim..Adacım ilacı değiştirsen ... demir ilacı değil mi bu ? @kelebekolacam daktırım çok daha iyi bilir de ... eşimde demir ilacı kullanmaya başladı bir 10 gündür .. demiri yerlerde çıktı ramazan sonu ...ilacı burdan yazmayayım san...er adı ... aksine iştahı kapandı sanki .
Oooooo bu ne ya ? Korku filmi gibi.
Ben gidip konuştum bugün . Bu çocukta 11-12 yaşlarında .. yusufun iki katı boyu .. güzel konuştum ..laftan anlayacak temiz yüzlü bir çocuk .. epey bir konuştuk bahçede , diğer çocuklarda toplandı . Abla ne iyi biri dedi bi tanesi arkamdan (ayyy evet iyiyi geçtim abla dedi)
Bir daha olursa diye de Yusufu uyardım , iki türlü çocuk vardır annecim dedim bu yaptığının yanlış olduğunu anlayıp , bir daha yapmayanlar ile yarın daha da hırslanıp aynı kötü sözleri sana söylemeye gelecek olup peşinede sakkınnn anne babana söyleme diye tehditler ekleyecek olanlar ... bu 2.si olursa ne yapacağını biliyorsun dedim .
Çok zor ya .
Şöyle uzaktan dinliyorum küfürler havada uçuşuyor
@begum75 begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Açaydımmmmmmmmmmm kollarımıııııııııııııııııııııı gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel dondurma ye diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bana bi sıcaklık , bi yakınlık hisset banaaa
Hadi bakalım , işleri bitir de gel ... kaynatalım azıcık kim şişirdi bizim elifimizi
İşte bu yaaaa. süper iradeni yaradan kurban ...akşamı da atlatacaksın eminim
ada adaaaaaaaaaaaa
izinde de olsa menü yazmayı zorunlu kılacağım sana .... sanki o gelenler gitmiyor gibi hissediyorum da
Ben bunları şimdiden bırakayım da sana ...cuma beni uğraştırma
amaaaaaaaaaaaaaaaan eflal amaaaaannnnnnnn valla dakka başı mesajla taciz ederim , pikniği burnundan getiririm bak
yarın menü yazdığında ucundan şunun tadı , bi çatal bu .. tek satır olmasın .
Zaten daha eksileri görmedik bu 2 gün çooooooooooook önemli .
akşam tavuk salata nereye gitti mimu ... bence azaltma çoğaltma bozma listeyi
bence de fotoğraftan rengi farklı çıkmıştır .
güle güle kullanın canım
ahhhh mumu ahhhh diyorum ...kenara çekiliyorummm
hazırlıksız yakalandım ablam... bi de öğlen tıkandımmm çıkmadan da yeme işini bitiriyorum ya yoğurt yeter dedim ilk iki günde çorbayı içmedim zaten ben tavuk yoğurt sanıyordum salataymış :)
Ton balıklı salata yemeyeli ne kadar olmuş hemen almalıyımO diyet mıh gibi aklımda ... bak iyi ki dedinsuspushanimcim a yazacaktım unuttum
1. ve 2. günler
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle ton balıklı salata / yoğurt
Akşam 1 kase çorba / yoğurt
3. ve 4. günler
Sabah 1 meyve / süt ya da yoğurt
Öğle 4 köfte ya da köfte kadar et / salata
Akşam 2 tavuk but / salata
günde 3 lt su
2 kupa yeşil çay
Öğün aralarında 5 saate dikkat edilmeli ...
Ama sen şimdi yapma nisa ... henüz erken sana ..bir duraklama yaşarsak kullanırız
Banum bu ne manü, selam verir vemerz gözüme çarptı. Direnç kırmak için mi? Keşke ben de böyle dirayetli olabilsem, MAŞALLAH sanabende menümü yazayım
kınada bişiy yemem sanırım yersem yazarım
sabah 1 yeşil elma
öglen
1 duble kase az şehriyeli , bol tavuklu çorba
yogurt 1 kase
dolma yemedim
su bol bol
Bu ne diyetiymiş aus kaptanım? şokluyor muyuz? ne yapıyor?O diyet mıh gibi aklımda ... bak iyi ki dedinsuspushanimcim a yazacaktım unuttum
1. ve 2. günler
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle ton balıklı salata / yoğurt
Akşam 1 kase çorba / yoğurt
3. ve 4. günler
Sabah 1 meyve / süt ya da yoğurt
Öğle 4 köfte ya da köfte kadar et / salata
Akşam 2 tavuk but / salata
günde 3 lt su
2 kupa yeşil çay
Öğün aralarında 5 saate dikkat edilmeli ...
Ama sen şimdi yapma nisa ... henüz erken sana ..bir duraklama yaşarsak kullanırız
Protein diyeti. çoğu arkadaş bu diyetle 2, 2.5 kilo verdiBu ne diyetiymiş aus kaptanım? şokluyor muyuz? ne yapıyor?
Bu ne diyetiymiş aus kaptanım? şokluyor muyuz? ne yapıyor?
Ton balıklı salata yemeyeli ne kadar olmuş hemen almalıyımKerevizli yoğurtlu salatamı da özledim kışı bir tek onun yüzünden seviyorum
bende menümü yazayım
kınada bişiy yemem sanırım yersem yazarım
sabah 1 yeşil elma
öglen
1 duble kase az şehriyeli , bol tavuklu çorba
yogurt 1 kase
dolma yemedim
su bol bol
Ben de dünkü menümü vereyim:
Ausencia
SABAH
melemen
1 etimek
1 dl kaşar
ÖĞLEN
burgurlu kabak yemeği
İKİNDİ
bir şeftali + bir bardak kefir
AKŞAM
yarım karnıyarık
limonlu, naneli, dereotlu, feslehenli, reyhanlı YOĞURT smothi
az kiraz
2 lt su+ yarım saat yürüyüş
Bugünkü menüm çok canlı
Sabah sabah öğlen için pişirdiğim karnıyarığı yedim
Ausencia
SABAH
bir orta boy karnıyarık (kızartılmamış)
kıvırcık
2 etimek
ÖĞLEN
kiraz+ 1 kayısı
kefir
İKİNDİ
bir dl çavdar ekmeği
peynir
bir domates, bir salatalık, kıvırcık
AKŞAM
limonlu sodalı cacık
2 lt su
bugün hava sıcak diye öğle arasında yürümeye korktum
Anladım canım. Çok hoşuma gitti aç da bırakmayacak bir diyet.. Uygulanabilir.. Haftaya deneyeceğim sanırım, teşekkür ederimProtein diyeti. çoğu arkadaş bu diyetle 2, 2.5 kilo verdi
Not ettim bile kurtarıcı menülerimden olacak bu.Durduysak gaza basmak içinyeni başlayanlara tavsiye etmiyorum da , sana 1-2 kilo alırsan olabilir mesela
Kereviz kalmadı artık diye biliyorum kaptanım yoksa gözümden kaçmazdıDurduysak gaza basmak içinyeni başlayanlara tavsiye etmiyorum da , sana 1-2 kilo alırsan olabilir mesela
Ya salatayı ihmal etmeyin güzeller ... kerevizli yoğurtlu hmmmmm mayonezsiz tabii .. cevizde olacak
Canım iyi eğlenceler olsun sana ...
menü kıtlık tabii ki de ... yorum yapacak bir şey yok :)
çooook beğendimmmmm betüllll ... öğlen de salata yoğurt olabilirdi ... sabahta salatalık /maydanoz /dere otu falan ye mutlaka
Kereviz kalmadı artık diye biliyorum kaptanım yoksa gözümden kaçmazdı
Ay benim kayınvalidemin içinde gizli bir şeyler varmış resmen o çıktı ya. El bile öptürmeyen, modernlikte beni sollayan kaynanam bildiğin eski zaman gelinleri gibi iş, hizmet bekliyor benden. Bir ona da değil bütün sülaleye.. Hem işleri ben yapıyorum hem de ne eline sağlık diyen var ne de kıymet bilen. Bir de üstüne şişmansın allah şişmansın. E tamam bir defa dediniz anladık, e göz izan da yok onu anladık. Yani topluyum falan ama öyle akıllara sığmayan bir şişmanlığım da yok ha öyle de olsam kimi ilgilendirir. Birisi hele "aa hamile misin yoksa çok erken" falan yaptı. Ki görüntü olarak alakam yok çünki kilom heryere dağılmış alt bacaklarıma kadar kiloluyum sonuçta ne hamileliği.. içimi şişirdiler resmen psikolojim oynuyordu ki döndük çok şükür. :)Oooooo bu ne ya ? Korku filmi gibi.
Ben gidip konuştum bugün . Bu çocukta 11-12 yaşlarında .. yusufun iki katı boyu .. güzel konuştum ..laftan anlayacak temiz yüzlü bir çocuk .. epey bir konuştuk bahçede , diğer çocuklarda toplandı . Abla ne iyi biri dedi bi tanesi arkamdan (ayyy evet iyiyi geçtim abla dedi)
Bir daha olursa diye de Yusufu uyardım , iki türlü çocuk vardır annecim dedim bu yaptığının yanlış olduğunu anlayıp , bir daha yapmayanlar ile yarın daha da hırslanıp aynı kötü sözleri sana söylemeye gelecek olup peşinede sakkınnn anne babana söyleme diye tehditler ekleyecek olanlar ... bu 2.si olursa ne yapacağını biliyorsun dedim .
Çok zor ya .
Şöyle uzaktan dinliyorum küfürler havada uçuşuyor
@begum75 begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Açaydımmmmmmmmmmm kollarımıııııııııııııııııııııı gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel dondurma ye diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bana bi sıcaklık , bi yakınlık hisset banaaa
Hadi bakalım , işleri bitir de gel ... kaynatalım azıcık kim şişirdi bizim elifimizi
İşte bu yaaaa. süper iradeni yaradan kurban ...akşamı da atlatacaksın eminim
ada adaaaaaaaaaaaa
izinde de olsa menü yazmayı zorunlu kılacağım sana .... sanki o gelenler gitmiyor gibi hissediyorum da
Ben bunları şimdiden bırakayım da sana ...cuma beni uğraştırma
amaaaaaaaaaaaaaaaan eflal amaaaaannnnnnnn valla dakka başı mesajla taciz ederim , pikniği burnundan getiririm bak
yarın menü yazdığında ucundan şunun tadı , bi çatal bu .. tek satır olmasın .
Zaten daha eksileri görmedik bu 2 gün çooooooooooook önemli .
akşam tavuk salata nereye gitti mimu ... bence azaltma çoğaltma bozma listeyi
bence de fotoğraftan rengi farklı çıkmıştır .
güle güle kullanın canım
ahhhh mumu ahhhh diyorum ...kenara çekiliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?