Ay benim kayınvalidemin içinde gizli bir şeyler varmış resmen o çıktı ya. El bile öptürmeyen, modernlikte beni sollayan kaynanam bildiğin eski zaman gelinleri gibi iş, hizmet bekliyor benden. Bir ona da değil bütün sülaleye.. Hem işleri ben yapıyorum hem de ne eline sağlık diyen var ne de kıymet bilen. Bir de üstüne şişmansın allah şişmansın. E tamam bir defa dediniz anladık, e göz izan da yok onu anladık. Yani topluyum falan ama öyle akıllara sığmayan bir şişmanlığım da yok ha öyle de olsam kimi ilgilendirir. Birisi hele "aa hamile misin yoksa çok erken" falan yaptı. Ki görüntü olarak alakam yok çünki kilom heryere dağılmış alt bacaklarıma kadar kiloluyum sonuçta ne hamileliği.. içimi şişirdiler resmen psikolojim oynuyordu ki döndük çok şükür. :)
Ne güzel vallahiBende ki gibi bir kv den olsa ... hiç bir şey bitmez
Canım tabii sağlığın çok önemli.Canim piskin pişkin menu yazmamak icin kaciyom buradan valla)) menulerim menu degil o yuzden koptum.....bu demir ilaci pek fena aciktiriyor beni tutmaya calisiyorum mucadele ediyorum ama bi bakmisim kacmis elimden simdi 1 saat 10 dakika spor yaptim ....
Belki baskasinda istah yapmiyor ama bende yapti cunku normalde gunde 1 kere wc giderdim zorla... simdi bu ilacla gunde iki kere wc cikiyorum... @kelebekolacam hakliymis maltofer bagirsakta calistiriyormus bagirsak calisinca hoop yine acikiyorsun kısır döngü... yemedigim zaman tansiyonum düşüyor midem bulanmaya basliyor.... insallah su demirim yükselsinde bi an once birakayim istiyorum..
Oooooo bu ne ya ? Korku filmi gibi.
Ben gidip konuştum bugün . Bu çocukta 11-12 yaşlarında .. yusufun iki katı boyu .. güzel konuştum ..laftan anlayacak temiz yüzlü bir çocuk .. epey bir konuştuk bahçede , diğer çocuklarda toplandı . Abla ne iyi biri dedi bi tanesi arkamdan (ayyy evet iyiyi geçtim abla dedi)
Bir daha olursa diye de Yusufu uyardım , iki türlü çocuk vardır annecim dedim bu yaptığının yanlış olduğunu anlayıp , bir daha yapmayanlar ile yarın daha da hırslanıp aynı kötü sözleri sana söylemeye gelecek olup peşinede sakkınnn anne babana söyleme diye tehditler ekleyecek olanlar ... bu 2.si olursa ne yapacağını biliyorsun dedim .
Çok zor ya .
Şöyle uzaktan dinliyorum küfürler havada uçuşuyor
Ayyy alıntılar tuhaf oldu.
Neyse günün Sözü "Abla"
Bencee
Ay benim kayınvalidemin içinde gizli bir şeyler varmış resmen o çıktı ya. El bile öptürmeyen, modernlikte beni sollayan kaynanam bildiğin eski zaman gelinleri gibi iş, hizmet bekliyor benden. Bir ona da değil bütün sülaleye.. Hem işleri ben yapıyorum hem de ne eline sağlık diyen var ne de kıymet bilen. Bir de üstüne şişmansın allah şişmansın. E tamam bir defa dediniz anladık, e göz izan da yok onu anladık. Yani topluyum falan ama öyle akıllara sığmayan bir şişmanlığım da yok ha öyle de olsam kimi ilgilendirir. Birisi hele "aa hamile misin yoksa çok erken" falan yaptı. Ki görüntü olarak alakam yok çünki kilom heryere dağılmış alt bacaklarıma kadar kiloluyum sonuçta ne hamileliği.. içimi şişirdiler resmen psikolojim oynuyordu ki döndük çok şükür. :)
Canım tabii sağlığın çok önemli.
Iyi olasin kii diyet yapabilesin ama burdan kopma gerçekten fren olur..
Yaz sen yinede
Dediğin gibi bir yerlerden almış gazı, 10 küsür günde toplam 3-4 kere anca yüzebildim. Onun dışında hep koşturmaca vardı. Bir de psikolojiyi mundar ettiler de toparlıyorum bakalım kilo verip gittiğimde bu sefer nereden vurmayı deneyecekler merak içindeyim.Önce Allah kurtarmış diyeyim ...
Canım verilecek kilo fazlası olmak başka bir şey ...şişmanlık başka bir şey .. sen sürekli şişmansın tenkitlerine maruz kalacak bir kiloda değilsin ... demek ki vurabilecekleri tek yer onu bulabilmişler ... bu da iyi niyetli olmadıklarını net gösterir.
O yüzden sallaaaaaaa.
İş konusuna gelince , bir yerlerden birilerinin gelinini duymuştur ... istediği kadar modernlikte çığır açmış olsun kayınvalide işteben köyde pek iş yapmam mesela ... yani evdeki yeme içme hariç , bağ bahçe .. kayınvalidem 5 dk oturmaz .. bildiğin köy insanı .. arkamdan söylüyordur belki ama 12 senedir iş buyurduğunu hiç görmedim ...beraber yaparsak sevinir , yapmazsak ben aşağıya iniyorum der çıkar ....
Senin ki bir yerlerden gaz almış olabilir.
Hiç birine sıkma güzel canını ... sen çoook çoook güzel kilolar verip , bu tatili onlara hatırlatacaksın en kısa zamanda
İlk önce baya etkilendim de şimdi toparladım napalım. Alışacağız böyleleriyle mücadele etmeye de. :)Canım yaa takma gerçekten çok haince konusulmus hiç dikkate alma onları.
İçine dışına baktım , bana ne yazdın bulamadım canım
Aslında şöyle de düşünmek lazım.Dediğin gibi bir yerlerden almış gazı, 10 küsür günde toplam 3-4 kere anca yüzebildim. Onun dışında hep koşturmaca vardı. Bir de psikolojiyi mundar ettiler de toparlıyorum bakalım kilo verip gittiğimde bu sefer nereden vurmayı deneyecekler merak içindeyim.Bir de Allahım 46 derece sıcak nem şiştim allah şiştim. İki kupa yeşil çay bir de kahve içtim toparlamak için.
İlk önce baya etkilendim de şimdi toparladım napalım. Alışacağız böyleleriyle mücadele etmeye de. :)
Hee bi hoş oldu alintim.
Demistim kii
Günün En Güzel sözü "Abla" :))
Aynen öyle oldu canım ... ciddi manada yaş takıntım sıfırdır ... 79 şubat doğumluyum .. 39 demeye başladım :)
Konuşurken 40 yaşına gelmişim derim mesela ... eşim takılır hatta , kandırdın mı beni yoksa diye
Ama yıllarca kilolardan dolayı teyzelik makamına terfi ettim ki , bu ablalar kulağıma hoş geldi ne yalan söyleyeyim
iyi akşamlar kızlar
Evime geldim, cipsler, kuru pastalar, meyve suları, kolalar daha neler neler . Tek bir lokma almadım
Deme kız bende senin kadar vereyim nolur yaaa tamam sen benden 100 gr fazla ver ama bende vereyim yaaaKesinlikle salatam seninkinin 3 katıicindede yok yok resim eklemeyi en kısa sürede öğrenmeliyim
Hayırlısı olsun akil vermek gibi olmasın da arkadas boşanıyordu evlilik terapisi iyi geldi simdi2 çocukları var
Amin
Ooo bende bir ahu gördüm kız mortim kupa yine bende gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?