Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Önce Allah kurtarmış diyeyim ...

Canım verilecek kilo fazlası olmak başka bir şey ...şişmanlık başka bir şey .. sen sürekli şişmansın tenkitlerine maruz kalacak bir kiloda değilsin ... demek ki vurabilecekleri tek yer onu bulabilmişler ... bu da iyi niyetli olmadıklarını net gösterir.
O yüzden sallaaaaaaa.

İş konusuna gelince , bir yerlerden birilerinin gelinini duymuştur ... istediği kadar modernlikte çığır açmış olsun kayınvalide işte ben köyde pek iş yapmam mesela ... yani evdeki yeme içme hariç , bağ bahçe .. kayınvalidem 5 dk oturmaz .. bildiğin köy insanı .. arkamdan söylüyordur belki ama 12 senedir iş buyurduğunu hiç görmedim ...beraber yaparsak sevinir , yapmazsak ben aşağıya iniyorum der çıkar ....
Senin ki bir yerlerden gaz almış olabilir.

Hiç birine sıkma güzel canını ... sen çoook çoook güzel kilolar verip , bu tatili onlara hatırlatacaksın en kısa zamanda

Canım tabii sağlığın çok önemli.
Iyi olasin kii diyet yapabilesin ama burdan kopma gerçekten fren olur..
Yaz sen yinede

Canım yaa takma gerçekten çok haince konusulmus hiç dikkate alma onları.

Dediğin gibi bir yerlerden almış gazı, 10 küsür günde toplam 3-4 kere anca yüzebildim. Onun dışında hep koşturmaca vardı. Bir de psikolojiyi mundar ettiler de toparlıyorum bakalım kilo verip gittiğimde bu sefer nereden vurmayı deneyecekler merak içindeyim. Bir de Allahım 46 derece sıcak nem şiştim allah şiştim. İki kupa yeşil çay bir de kahve içtim toparlamak için.
Canım yaa takma gerçekten çok haince konusulmus hiç dikkate alma onları.
İlk önce baya etkilendim de şimdi toparladım napalım. Alışacağız böyleleriyle mücadele etmeye de. :)

Aslında şöyle de düşünmek lazım.
Hayatımıza giren insanların mutlaka bir sebepleri var.
Bunlar belki senin için güzel şeyler konusmuyorlar ama senin hayrina olacak bu muhabbetler haberleri yok.
Sırf onlara inat bile kilo verilir.

Hee bi hoş oldu alintim.
Demistim kii
Günün En Güzel sözü "Abla" :))

Aynen öyle oldu canım ... ciddi manada yaş takıntım sıfırdır ... 79 şubat doğumluyum .. 39 demeye başladım :)
Konuşurken 40 yaşına gelmişim derim mesela ... eşim takılır hatta , kandırdın mı beni yoksa diye

Ama yıllarca kilolardan dolayı teyzelik makamına terfi ettim ki , bu ablalar kulağıma hoş geldi ne yalan söyleyeyim

Şuraya bir menü kondurayımmm ...sonra spora

07:00

Lorlu 1 yumurta ile dereotlu omlet (bol isot ve öğütülmüş çörek otu ile)
1 dlm ananas

10:30

Sade türk kahvesi

12:45

Zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt(chia'lı)

16:00

Sade kahve
5-6 fındık

18:45

2 adet ızgara köfte
salatalık /domates

Su 1.6 şimdilik (bugün az içmişim )

spor yapacağım efenim

Aleni fesatlık var bu tavırlarda sözlerde. Canını daha fazla sıkma. Verdiğin kilolarla döv onları

Günün menüsü:

Kahvaltı:
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Ara:
1 sade türk kahvesi

Öğlen:
Acılı ekşili çorba

Akşam:
1 porsiyon kebabın sadece et kısmını yedim

2 büyük fincan yeşil çay (yaklaşık 1 litre kadar toplam)
2 lt kadar su, içmeye de devam. :)
Spor henüz yok yapabilirsem yazacağım.

Oooo gelmez mi hoş gelmiştir tabii ki birde kilolar yüzünden teyzeyi duymussun...

Deme kız bende senin kadar vereyim nolur yaaa tamam sen benden 100 gr fazla ver ama bende vereyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…