Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi bende kaçtım canlar .. az biraz kitap okuyayım ... sonra

yarının kadrini kıymetini cuma mumla aramasın kimse ... çook çok önemli tartı öncesi gün ...

kaçamak kabul etmez .. bakliyat sevmez ... karbon sevmez ... su ister ... şişkinlik yapan ne varsa sevmez , gıcık olur hatta ... spor kişisine göre sever yada sevmez :)) protein sever(ahu hariç) .... öyle işte ..nazlıdır perşembemiz ama huyuna suyuna gidince cumayı bayrama çevirir ...

iyi geceeeeeeleeeeeeeeeeeeeerrrrrr

Gecen sene bi 10 kilo verdigimde emziriyordum.
Rahat gidiyordu.
Bu seneki gibi hic bu kadar uzun soluklu olmamisti.
O yuzden metabolizmami tam bilmiyorum.
Isotun faydasi olabilir yada 3haftadir duzenli spor yapiyorum bugun haric o yuzden de vermis olabilirim

Ahhh bi taş geldi kafama..
Bendeeee en baştaki ucundan görmeni istiyorum
hadi bakalım ... olacak olacak hissediyorum ahu vicdan çorbası ile bi gecede 1400 götürdüüü

senden neden gitmesin ?
Ahanda bi tane daha...sağdan soldan geliyolar...kilo vermek farz oldu...
Kaptaniçem klasik tarif vermiş ben şöyle yaptım.az zeytin yağı ile soğanı sarımsağı kavurdum içine apaçık biber salçası koydum domatesleri attım çevirdim kabakları artım çevirdim bulgur yerine kinoa ve greçka (karabuğday) attım göz kararı birer kaşık onları bi güzel haşladım..sonra bahçeden elime ne ot geçtiyse topladım maydonoz ve dere otu azdı nane kuzu kulağı falan doğradım attım kapağınkapayıp altınıda kapattım..sabah yumurtalı kahvaltı öğlen akşam yoğurtla çorba yedim bakalım cuma ola hayrola

Deme kız bende senin kadar vereyim nolur yaaa tamam sen benden 100 gr fazla ver ama bende vereyim yaaa
Ver mortim ver ben seni nasilsa yüzdenden geçerim 69.9 hadi bismillah

görünmeyenleri kaptan hep dürtüyor merak etmeyinn

saydınla da bugün görüştüm , biraz toparlayıp , regl sonrası hemen dönecek aramıza .

Şu an evle de çıldırmak üzere
Evde tadilat

bence de bir daha ki gidişinde gözle görülür bir fark olmalı kii ... he diyetteyim diyor da hep aynı b muhabbeti de eklenmesin ağızlarına

Kaptan ve ada haklı canım niyet kötüyse mutlaka bir kulp bulunur sen kilo verdikce kendini daha iyi hissedip zaten söylenilen leri sallayacaksın

Maalesef esnaflar (işini dürüstce yapanı ayrı tutarım) düzgün is yapmıyor annemin mutfağını yaptırırken bunu tecrübe ettik
Bu renk guzel icine sinmezse biraz kullanıp minder yuzlerini daha uygun bir renkle degistirebilirsin manzara yeter bozma moralini

Resmen acım su an ama yatıcam
Sabah: sahanda yumurta,domates,salatalık,lor peyniri, 2 dl ekmek
Öğlen: Biber-patates kızartma , ayran aşı
Akşam: 2 kırmızı dolma biber(bulgurlu),karpuz

Oyyy öğle ayran aşı ile şişip , kızarmalarla coşup ... yine de açmısınnn vampirimm ?
Ya da saydıklarını çatal ucu ile yedin :)

Günaydın kızlar

Günaydınnn canımm

Nare83 un fotoyu dün gördüm ..aynı yorumu yaptım .
Yani firma hatası , isterse iade eder yenisini bekler haklı olarak ...

Ya da ben yanlışta gelse lilayı çok beğendim... bir süre sonra koltuk yüzlerini değiştirebilir.

Kaç gördün ece süpriz miiiii yarına

Daha göremedim tartının oldugu yerde annemler yatiyor kalkmalarini bekliyorum

Kaptan de bakayım bana beni hangi kiloyla mezun edecen

3 tane seçeneğimiz var canım ...seçip beğenip alacağız :)
%80 i tutturup 65 ile
Hedefe varıp 63 ile
Hedefi 58 e revize edip 58 ile

Hatta 4 müş yazarken farkettim , 58 e revize edip ...58 in %80 i 60 la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…