Zaman az canım o dert değil de ben 2-3 haftada verebildiğim maksimum kiloyu verip gitmek istiyorum hani şöyle bi fark görsünler ama dillendiremeyip streslensinler o yüzden yeni yöntemler denemeye başlayacağım sanırım. :)Kesinlikle etkilenme yok say gerçekten hiç umursamaz davran ellerinde patlasin yaptıkları...
Neyse azmis canım çabuk geçer gider.
Zaman az canım o dert değil de ben 2-3 haftada verebildiğim maksimum kiloyu verip gitmek istiyorum hani şöyle bi fark görsünler ama dillendiremeyip streslensinler o yüzden yeni yöntemler denemeye başlayacağım sanırım. :)
Menüm dördüncü günün üçüncüsü
Ek sogan kürü sade kahve cay yesil cay
Menüm dördüncü günün üçüncüsü
Ek sogan kürü sade kahve cay yesil cay
Eşimden allah razı olsun zaten hep destekleyip yardımcı olmaya çalışıyor da karşı taraf pek acımasız. Öyle kabul edeceğim artık onları da.
O zaman yarın vicdan çorbasını deneyeyim ben şimdi 2- 3 hafta sonrasına geri gidiş olunca bir farklı gitmek incelmek istiyorum şöyle "ay bu ciddi ciddi zayıflıyor" desinler gözlerinde o rahatsızlığı göreyim yeter dillendirmelerine bile gerek yok şimdilik. Bir sonrali gelişimi stresle beklesinler yeter.
Ahu060812 ahum bana acil en incelteninden bir vicdan çorbası tarifi lazım ben bilmiyorum onu
Canim hic takma sen kilo verip gitsende bak biz dedikte azicik bogazini tuttu iyi oldu diyecekler... yani seni kilo vermen başarını bile kendilerinin zaferi olarak algilayabilirler....Yarını planlasak daha iyi olabilir çok parlak değil hala beklentisi ve yolun sonucu olarak. Sıkıntılarım üst üste geliyor o yüzden daha kontrollü bir gidiş lazım. Daha eve geleli 1 gün oldu, 3 hafta sonra yine kaynanama gideceğim ortaya çıktı. Ha eşim de yeni öğrendiği için ona da birşey diyemem. Ama benim bu sinirim stresimi de kilo vermemi yavaşlatıyor. Ay çok şikayet eder görünüyorum ama vallahi çok dertliyim ya bu ara.o yüzden bol programlı, ara detokslu bir program iyi gelebilir bana. Bu arada bir saatlik tempolu yürüyüşümü de yaptım spor olarak en azından sahalara dönebildim artık. Ahu060812
yahu şimdi karnımda bir şişlik , 3 aya yakın görüntühalam kapıda .... ha geldi ha gelecek ...
O şişliğe tartıya çıktım şimdi , kıyafetli tok ....
söylüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ... valla süpriz müpriz yapamayacak kadar paylaşasım var ....
56.8bu sabah kaç olur acaba tartı kıyafetsizliği ile
Icinize dogmus kaptanim.gel yamacıma yamacıma ... el vereyim sana da ... senden de iyi şeyler gelecek hissediyorummmmmmm
kaptan 56 olur da , 56 olmak isteyeni yolda koyar mı hiç
Benim yillardir kilom 75 civari idi ve bugun kirilmis oldu.gel yamacıma yamacıma ... el vereyim sana da ... senden de iyi şeyler gelecek hissediyorummmmmmm
kaptan 56 olur da , 56 olmak isteyeni yolda koyar mı hiç
Ay halam yarin gelirse ve son dakka golu atarsa var ya cok kizarim kendisineBende bilmiyorum saraycammmm şu an bildiğin gidiyor yani
yarın biraz daha arttırayım bakayım ... anaaaaam 55 falan olursam enişte topa tutar beni
halamız yarını bekliyor bence .. benim iki gün öne gelir hep
Toparlanma zamanı irmae ...
Liste iki hafta üst üste kilo vermemeyi kabul etmez maalesef , takımda olmak bu yüzden önemli .
Ben 70 ler diyordum .. bunu yakalamak için yarını detoksla geçirebilirsin ... ama sende ki etkisi hangi detoksun ne olur tecrübemiz yok ..
Ahu vicdan çorbası yapıyor mesela ... onu yapsan sende yapar ... ersesi lapa detoksunu deneyecekti ...
yarın ki beslenmeni sana uygun bir detoksla tamamlamalısın .
ve ennn önemlisi sakin ve relaks olmalısınnnnn
Spor. En etkili incelme kisa zaman içindeEşimden allah razı olsun zaten hep destekleyip yardımcı olmaya çalışıyor da karşı taraf pek acımasız. Öyle kabul edeceğim artık onları da.
O zaman yarın vicdan çorbasını deneyeyim ben şimdi 2- 3 hafta sonrasına geri gidiş olunca bir farklı gitmek incelmek istiyorum şöyle "ay bu ciddi ciddi zayıflıyor" desinler gözlerinde o rahatsızlığı göreyim yeter dillendirmelerine bile gerek yok şimdilik. Bir sonrali gelişimi stresle beklesinler yeter.
İyi gerisini bosver
Ahu060812 ahum bana acil en incelteninden bir vicdan çorbası tarifi lazım ben bilmiyorum onu
Ev işi noldu canım..
Icinize dogmus kaptanim.
Aksam iftar oncesi tartildim.
74.00 dum.
Bugun spor yapamadim ama .
Gecen ip atlamiatim ya heryerim tutuldu.
Yarin insallah yuruyus yaparim.
Yazmisken menumu wvereyim.
Sahur
3lokma bayaz ekmek
Biraz kavurma
Salatalik
Iftar
2 sb ayran
Yesil fasulye bi tabak isotlu
Salata
Spor yok su simdilik 1 litre
Yarin da niyetli olacagim.
Benim yillardir kilom 75 civari idi ve bugun kirilmis oldu.
Acele etmeyip sabrederek yapinca sporu da diyeti de yada doygunluga kadar ulasinca diyelim tikir tikir gidiyor kilolar.
Ay halam yarin gelirse ve son dakka golu atarsa var ya cok kizarim kendisine
İyi geceler güzel takımım menüm bilindik 3. Gün menüsünün akşam yoğurt versiyonu
Sabaha güzel eksiler görelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?