Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kesinlikle etkilenme yok say gerçekten hiç umursamaz davran ellerinde patlasin yaptıkları...
Neyse azmis canım çabuk geçer gider.
Zaman az canım o dert değil de ben 2-3 haftada verebildiğim maksimum kiloyu verip gitmek istiyorum hani şöyle bi fark görsünler ama dillendiremeyip streslensinler o yüzden yeni yöntemler denemeye başlayacağım sanırım. :)

Evetttt yaparsın canım spora ağırlık ver yediklerine dikkat ettin mi bitti gitti..
Vee onlari unut canım onlarla ilgili negatif düşünceler geri sana döner unutma...
Çekim yasası gereği olumlu düşünce yükle kendine..
Belki diyeceksin yaşadıklarımı bilmiyorsun diye tahmin ediyorum..
Yine de olumlu düşün onlarla ilgili yapamiyorsanda hiç dusunmemeye çalış onlari..

bence de bir daha ki gidişinde gözle görülür bir fark olmalı kii ... he diyetteyim diyor da hep aynı b muhabbeti de eklenmesin ağızlarına

Canim hic takma sen kilo verip gitsende bak biz dedikte azicik bogazini tuttu iyi oldu diyecekler... yani seni kilo vermen başarını bile kendilerinin zaferi olarak algilayabilirler....

Yaaa ben kv sevmem ama bi gun olsun kiloma laf etmedi... hep iyisin ada iyisin dedi )) gorumcem incecikkk iki cocuk annesi o bile hep iyisin adacim derdi....yanii ben iyi olmadığımı biliyordum ama en azindan germiyorlardi... gerci deselerdi mutlaka bende bi laf derdim...

Canim kim olursa olsun bu senin anan babanda olabilir kilon hakkinda konusmalarina izin verirsen insanoğlu haddini aşıyor.... biraz durmalari gerektigi yeri bilecekler yoksa laflari hep seni uzer yaralar...

Ahu060812 canom

bugün değişik sularda yüzdüm ...

45 dk egzersiz puanı yazabilirsin canım .

wall sit , squat,mekik,plank,ağırlıkla yan bacak açma , göğüs egzersizleri ,ön arka kol çalışma ... öyle ortaya karışık yaptım ... bu ara favori parçalarımla

• Vicdan Çorbası
2 kabak, 2 soğan, 2 domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 1 demet dereotu, kuru nane, istenirse pul biber, sarımsak az tuz 5-6 bardak su ile haşlanıp blender sonrası veya taneli olarak büyük bir kase içilebilir…

irmae netteki dilara koçak tarifi bu ... öğle akşam birer büyük kase içiyorsun sanırım . sabahta proteinli kahvaltı ... diye biliyorum .

gel yamacıma yamacıma ... el vereyim sana da ... senden de iyi şeyler gelecek hissediyorummmmmmm

kaptan 56 olur da , 56 olmak isteyeni yolda koyar mı hiç
Icinize dogmus kaptanim.
Aksam iftar oncesi tartildim.
74.00 dum.
Bugun spor yapamadim ama .
Gecen ip atlamiatim ya heryerim tutuldu.
Yarin insallah yuruyus yaparim.
Yazmisken menumu wvereyim.
Sahur
3lokma bayaz ekmek
Biraz kavurma
Salatalik

Iftar
2 sb ayran
Yesil fasulye bi tabak isotlu
Salata

Spor yok su simdilik 1 litre
Yarin da niyetli olacagim.

gel yamacıma yamacıma ... el vereyim sana da ... senden de iyi şeyler gelecek hissediyorummmmmmm

kaptan 56 olur da , 56 olmak isteyeni yolda koyar mı hiç
Benim yillardir kilom 75 civari idi ve bugun kirilmis oldu.
Acele etmeyip sabrederek yapinca sporu da diyeti de yada doygunluga kadar ulasinca diyelim tikir tikir gidiyor kilolar.

Ay halam yarin gelirse ve son dakka golu atarsa var ya cok kizarim kendisine

Spor. En etkili incelme kisa zaman içinde
Ev işi noldu canım..

Yarın bakacağım inş

Yarın içinde Allah kabul etsin canım .
Beyaz ekmek yemeee , 3 lokmada olsa :)74 görmüş olsa da

Benim yillardir kilom 75 civari idi ve bugun kirilmis oldu.
Acele etmeyip sabrederek yapinca sporu da diyeti de yada doygunluga kadar ulasinca diyelim tikir tikir gidiyor kilolar.

hızlı bir metan var bu anlaşıldı ... ne zamnalar duruyor acaba ya da duruyor mu regl de etkileniyor mu ?

Ay halam yarin gelirse ve son dakka golu atarsa var ya cok kizarim kendisine

eeee gelirse daha iyi değil mi ? geldiği gibi şişi de gider ... bende öyle oluyor yani :)

İyi geceler güzel takımım menüm bilindik 3. Gün menüsünün akşam yoğurt versiyonu

Sabaha güzel eksiler görelim inşallah

İyi geceler güzel takımım menüm bilindik 3. Gün menüsünün akşam yoğurt versiyonu

Sabaha güzel eksiler görelim inşallah

bende sen gelmeden çıkmayayım dedim

aminnnn canımmm aminnnnn ... sabaha sen 65.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…