sabah saat 7 gibi kalkıp 35 dk sporumu yapıp, duşumu alıp hazırlanıp işe gitmek, zaten kahvaltımı iş yerinde yapıyorum, böyle bir plan yapabildim ancak
kızlar geldim gördüm gidiyorum
bugünlük bu kadar çalışmam yeter akşama yemeğe misafirlerim var
yarın görüşmek üzere
ya kadınların karınları .... pehhhhhhhhhhhh sonra aus minnak diyosunuz
tamam bende başlasam iyi olacaktamamdır atlata atlata baktım şimdi level 1 değil mi ?
sadece ekstra küçük ağırlıklar gördüm, o mevcut ... hareketlerde benim pilates videosuna benziyor bazıları tabiii .
yaparım ben bunu .
tamamdır , ben erken kalkıyorum zaten 000000000000000 06:30 / 07:00 gibi yaparım ... sana da burdan ceeee derim
Ay anlamazmıyım 3 defa ciddi yanık geçirdim ellerim yüzüm şu topladıoyyy çok zor .... eşim de var vitiligo ... her yaz neler çektiğimizi iyi anlarsın .
Adam sahilde bile kesik eldiven takıyor ... şemsiye altı duruyor zaten .
Bir kez ilk evlendiğimiz sene güneşin altında yattı malak gibi ... sebebi de bendimoyyyy oyyyyy tatil oldu kabus bize .
Bi gittim geldim 900 gr zayıflamışsınAy anlamazmıyım 3 defa ciddi yanık geçirdim ellerim yüzüm şu topladıd vitamini eksikliği de ondan . Güneşten köşe bucak kaçıyorum, 50+ faktör koruyucu kullanıyorum. Zör vitiligo hem ruhsal anlamda hem fiziksel
İnşallah öyle olur canım :)tam cevap yazacaktım işim çıktı, kuzum hakikaten çok sinir bozucu bir durum, seni çok iyi anlıyorum, bu pazartesi 300 gr artım vardı ve ona moralim bozulmuştu, ama şu an 1,6 kg eksideyim, arada 3 gün geçti.
şimdi sen şöyle düşün, bu kilolar senin direnen gıcık kiloların, dikkat edip bu direnci kırmalısın, nasılsa daha sonra tıkır tıkır gidecek kilolar...
Kağıt eşimde bakmadım canımDemir icin ne yazdi ??
Galiba bendeBen ac olunca kilo veremiyorum anladim bunu....
Bi gittim geldim 900 gr zayıflamışsın
Olumlu düşün ki olumlu olsun eflalim. Kalıcıdır o kalıcıİnşallah öyle olur canım :)
Kağıt eşimde bakmadım canım
Galiba bende
yalancı değilse
Çok merak ediyorum şu vicdan çorbasını ya. Menünü de beğendim. Tam kutsal perşembe menüsü olmuş benceBugünü vicdanlı vicdanlı kapattım sabaha lütfen güzel bir sonuç gelsin diye beklemeye başladım.
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
1 salatalık
Ben normalde salatalık hiç sevmezken bu yıl salatalığa sardım diyetle birlikte. Şimdi de arıyorum adeta kahvaltılarda.
Öğlen:
Vicdan çorbası
1 kase yoğurt (bunu dayanamayıp yedim biraz tokluk hissinde sıkıntı yaşayınca akşama kazınma ve yüklenme olmasın diye)
Akşam:
Vicdan çorbası
Tadına tam alışamadım ama alışınca severek içilecek bir şey sanırım önünüzdeki hafta da yapacağım bu çorbadan.
Sağol canım cuma tartısına adadım perşembeyi.Çok merak ediyorum şu vicdan çorbasını ya. Menünü de beğendim. Tam kutsal perşembe menüsü olmuş bence
menüm
sabah
bol peynir
domates
biber
salatalık
öğlen
köfte ve tavuk ızgara
domates
biber
salatalık
yoğurt
akşam
ton balıklı salata
su şimdiden 2 lt
spor şimdiden 1 saat akşam yapınca yazarım
Ahu060812
Bugün günü erkenden kapattım. Menümü bildireyimmmm
Kahvaltı(07:00)
1 haşlanmış yumurta
lor peynir
1 kupa hibisküs şerbeti(şekersiz olanından)
Ara(10:00)
200 ml süt
Öğlen(12:30)
tavuk ızgara
1 bardak ayran
Ara(15:00)
1 kupa yeşil çay
Akşam(17:00)
5 köfte
salata
Su: 3 lt
Spor: 1 saat yürüyüş(yapmayacam dedim ama hava çoook güzel bugün dayanamadım)
Akşama da callan var. Yaparsam onu ayrıca bildiririmAhu060812 Ausencia Yarın cuma ben çoook heyecanlıyım. Bu hafta ekstra efor harcadım. Özellikle spor konusunda.
Bi de canım çook haşlanmış mısır istiyor 3 gündür tutuyorum kendimi. Sayın kaptan yarın bana bi güzellik yapar mısın acepOna uygun bi spor telafisinde anlaşalım. Ne gerekir bilmiyorum ama ne kadar yapmam gerekirse yaparım. Ausencia
Bugünü vicdanlı vicdanlı kapattım sabaha lütfen güzel bir sonuç gelsin diye beklemeye başladım.
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
1 salatalık
Ben normalde salatalık hiç sevmezken bu yıl salatalığa sardım diyetle birlikte. Şimdi de arıyorum adeta kahvaltılarda.
Öğlen:
Vicdan çorbası
1 kase yoğurt (bunu dayanamayıp yedim biraz tokluk hissinde sıkıntı yaşayınca akşama kazınma ve yüklenme olmasın diye)
Akşam:
Vicdan çorbası
Tadına tam alışamadım ama alışınca severek içilecek bir şey sanırım önünüzdeki hafta da yapacağım bu çorbadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?