Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hey maşallah anneye ... takıma mı alsak onu da ?

yok yok çıkmazsın ...akşamı karbonsuz ve güzel kapamışsın .. tabii yazmayı unutmadıysan

Canım biraz sıkıldı ev bakıyoruz evler çok kötü pahalı bide kiralık az ya nasip bakalım

Bende istiyorum yapmak nerden bulabilirim videoları

https://ok.ru/video/1963394342

Perşembe akşamı pek sessiz buralar... Herkes leptine sarıldı herhalde

Valla genelde 19:00 / 22:00 sularını bekarlara teslim ediyoruz ...

süper canım .... evet ilk haftalar fazla gider vs ... ama 2.4 demek çok iyi bir metan olduğunu gösterir ..hele ki 70 li kilolarda ...

kocaman tebrikler canım .

Yarın da niyetlisin ... istersen akşam 6-7 gibi yine tartılabilirsin ... hangisini bildirmek istersen yaniii .. buralardayım ben sonuçta .ve listede olmadığın için henüz ... beklemek sorun değil.

halam bütün dengemi bozdu

dengen ne kadar bozuldu bir göreyim diye menünü aradım ama göremedim fulya ...

hadi ama 2 hafta geçti ..sana yazdığım mesajların %80 i toparlan hadi fulya .

Cidden şu regl haftasını iyi değerlendir bence

Meenumu de yazayim.
Sahur
Ayran salata
3yk yesil fasulye

Iftar
4yk fasulye
Salata ayran
Biraz kiy.a kavurmasi
Su dun 1.7 anca olmustur
Spor 20dk yuruyus

Efserim evine hoş geldinnnnn ..... o kallaviii kazulet artılardan da kurtulmuşsun şükür .

Ama şu mesajı okuyunca merak edip hedefine baktım da kuzum ... kaptan hiç 400 gr. hedef koyar mıydı sence yanlış yazmışım ... 80 yazacakken

senden 80 beklemiyorum tabii bu hafta ekstre durumların oldu da .. hani oooo kaptan efsere kıyak geçip 400 gr cık vermiş sanılmasın 1400 olacaktı o

neyse ki geç saat değil ...yoksa perşembe akşamı için dolma hiç doğru bir terch değil .
canım yalnız sen geceden eksi 400 isen dolmalı sabaha çooook iyi bir şey gelebilir

yok canım 6 ay geçmedi 24gün oldu

yok canım 6 ay geçmedi 24gün oldu

Oyyy daha çok yeni

Beynine hemen kilo vermeliyim sinyalini verme bence , bu belki zaman zaman yemen gereken şeylerden kendini çekmene sebep olur .

Baş ucunda meyve yoğurdun her daim olsun ve bol su . Emzirme ile beraber kalori yakımında artacak ..bu da kilo vermeni kolaylaştıracaktır.

Ben bu gecelik erken veda yapayım güzeller ...

İçim kıpır kıpır ...sabah olsun istiyorum

Sizlerde çok geç uyumayın ... tartınızı etkiler ...

Alın uykunuzu , leptininizi çalıştırın

BUnlarda yarının ponponları ....

Alın 3 er 5 er tane sabah ilk gelen şahane bildirim ayağını sürüsün ...

hadi kaçtım ben ...

Cuma ola hayrola .

Bu hafta cız coz yoktu ... herkes elinden geleni fazlası ile YİNE yaptı ... şimdi sıra tartıda ... o da yüzlerinizi güldürecek inşallah

Iyi geceler canim 1 saate yatarim bende

yok eksik yok menüde. Ekmek falan da yemedim akşam. Çorba vardı içmedim. Ama şu an coook yuksek kilom. Korkuyorum sabahki kadar bile çıkamayacağım yarına diye. Çok ilginç. Sanki dünyaları yemişim gibi gösteriyor tartı.

İyi geceler , bugünde eve 12 de geldim

Şu balkonu gördüm yine sinirim zipladi , beyaza boyatcam karar verdim , döşemesine yeniden değiştirecek,v

Çocuklar annemdeydi geldiler
Ay anne ya eski hali ne güzeldi tikis , tikis yapmışsın balkonu dediler, iyice sinirim bozuldu

Kızlar ben sevdim bı çorbayı ama ben tadını tuzunu normal yaptım yeşillikleride ortalama koydum ama ben kuzu kulağı falanda attım yani şöyle söyleyim bahçedeki yeşillkilerden 1,5 demet kadar koydum ezogelin gibi bişey oldu benim çorba severek içiyorum.

İrmae bende yanına yoğurt salata falan yiyorum.çğnkü bu sefer dehşet acı yapmışım..
Bugün işleri bitiremedim bahçe ütü çamaşır karıştı.bide nane biçtim ayıklamak çok vaktimi aldı.

Menümde vicdanlı menü işte
Bakalım yarın ne kadar daha koyacak eksim üzerine.hiç iki gün yapmamıştım.

Aslında geldi bi ara ama yoğun programı var yetiştiremiyor. Ondan kalıcı olamadı. Yoksa ben de çok istedim gelmesini

Hiç bilmiyorum ki
Tebrikler çok iyi

Oyyyyyyyy salak kafam

Saraycaaaaaaaaaa dün pc den açıp göz ucu ile bakmıştın jillian six pack nanesine ...level 1 i sık kullanılanlara ekledim ...

Bu sabah telden açtım

Level 2 açmışımmmm oyyy anammmm dün bunları görmemiştim dedim .... bazılarını yalan yok yapamadım derken nihayet level 2 olduğunu çakozladım

Ayyyy .... pertim

2 dk bi duş aldım şimdi kahvaltı hazırlayayım .

Ahu060812 Jillian six pack level 2 kaytarmalı 15 dk

Jillian six pack level 1111:) 35 dk

50 dk spor... Allah bereket versinnnn .

Heee tartı bildirimi spordan önce ...spordan sonra az dinleneyim yine tartılırım

Geçen Hafta 57.8
Bu Hafta 55.8
Fark 2 kg.
Yüzde % 3.46

Hadi bakalım ayağımı da sürttüm .

1 saate gelirim

Kaptanim bugun niyerli degilim.
Sabah tartildim 73.8 ciktim.
Aksam yrmegini gec yedim ondan sanirim.
Evde temizlik birikti.
Bide metam alismasin .
Bide o kilo ne yaaaasasiran ve aglayan emojiii

Günaydınlaaaar ...

Hayırlı cumalar canlar ...

Tartınızda booool muhabbetler

Spor için hazırımmmm ....

Hazır mısın Sarayca
Ben masumm un partneri gibi olacagim galiba. Aslinda erken kalktim da pc ablamin odasinda ordan alip leptop a yuklemem lazimdi aksam unuttum. Telde yapmakda isime gelmedi. bahaneler iste

Aboooo maşallah kaptanim ne yaptin sen
Jillian zor mu ya. Bunu bende hic yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…