Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çooook iyi

Tadı güzel öyle rahatsı edici bir yanı yok diyorum ya normal zamanda bile yapıp birsz tuz ekleyerek çırba niyetine içilebilir.

Ay ne güzel bir sonuç maşallah, tebrikler

Dur kaptanim daha yeni cay icmeye basladim

Ben de tam elimde çay bardağıyla gördüm mesajı bür an bıraksam mı diye düşündüm

Tadı güzel öyle rahatsı edici bir yanı yok diyorum ya normal zamanda bile yapıp birsz tuz ekleyerek çırba niyetine içilebilir.
orijinal tarifinde maydanoz nane dereotu her birinden 1 er demet. çok keskin bir tadı olur diye düşünmüştüm de. yoksa onları daha az mı koydun canım?

Benim pek agrim olmuyor ama bazen bende fena oluyorum
benim bütün vücudum etkileniyor. ben de miyom var. ee tabi kilo da olunca malum hormon dengesi de zayıflara göre farklı oluyor. acayibim şu an gözüm bir şey görmüyor.

Eve geldim tartıma kavuştum akşam olmasisına ragremen 400 gr eksideyim ödem konusu daha atlatmadım ama kaptanım koydugun hedefe sabah tuturacak gibiyim Allahın izniyle
Yarın sabah atibiyotikte bitiyor çok şükkür.... inşallah haftaya daha iyi bir performans sergilerim
Sarayca kuzum durumlar nasıl senden bu hafta ümitliyim ben sabah tartımı tahmin edemiyorum inşallah güzel olur sana destek olurum

Eve geldim tartıma kavuştum akşam olmasisına ragremen 400 gr eksideyim ödem konusu daha atlatmadım ama kaptanım koydugun hedefe sabah tuturacak gibiyim Allahın izniyle

çok güzel. ne güzel eksidesin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…