Cocuklari uyutmusum daha kahve keyfim var. Bir sey yemiyorum bari icelim degil miAy ne güzel bir sonuç maşallah, tebrikler
Ben de tam elimde çay bardağıyla gördüm mesajı bür an bıraksam mı diye düşündüm
Ben normalde dereotu sevmem ama beni rahatsız etmedi açıkcası çok içilemez bir çorba değil.orijinal tarifinde maydanoz nane dereotu her birinden 1 er demet. çok keskin bir tadı olur diye düşünmüştüm de. yoksa onları daha az mı koydun canım?
benim bütün vücudum etkileniyor. ben de miyom var. ee tabi kilo da olunca malum hormon dengesi de zayıflara göre farklı oluyor. acayibim şu angözüm bir şey görmüyor.
hepsini birer demet mi koydun canım onu merak ettim?Ben normalde dereotu sevmem ama beni rahatsız etmedi açıkcası çok içilemez bir çorba değil.
Zaten yemek yemeyince açlık hissi başlıyor, birşey yememek için ya uyuyacağım ya da çay kahve. Bence de içebiliriz, onu da almasınlar bizden.Cocuklari uyutmusum daha kahve keyfim var. Bir sey yemiyorum bari icelim degil mi
Sana guveniyorum ortim. Sende bana guvenEve geldim tartıma kavuştumakşam olmasisına ragremen 400 gr eksideyim ödem konusu daha atlatmadım ama kaptanım koydugun hedefe sabah tuturacak gibiyim Allahın izniyle
Yarın sabah atibiyotikte bitiyor çok şükkür.... inşallah haftaya daha iyi bir performans sergilerim
Sarayca kuzum durumlar nasıl senden bu hafta ümitliyim ben sabah tartımı tahmin edemiyorum inşallah güzel olur sana destek olurum
Evet birer demet tam tarifteki gibi koydum.hepsini birer demet mi koydun canım onu merak ettim?
Eger yarın bir ödem süprizi yapmaz ise eksideyim kuzum çok büyük bir rakam olmazsada hafta başındaki o şişligi temizledim :))))o bile güzel şuandaçok güzel. ne güzel eksidesin yani
Kaptan ne diycek bakalim. Gelene kadar icelim bizZaten yemek yemeyince açlık hissi başlıyor, birşey yememek için ya uyuyacağım ya da çay kahve. Bence de içebiliriz, onu da almasınlar bizden.
senin adına sevindim. çok iyi olmuş. her eksi sevindirici. benim bu iki hafta kötüydü. nasipEger yarın bir ödem süprizi yapmaz ise eksideyim kuzum çok büyük bir rakam olmazsada hafta başındaki o şişligi temizledim :))))o bile güzel şuanda
Bende diycemde yarina toslarsam kotu olurBenim hedefi görünce bi gülme geldi ki sorma gitsin
Kimin ortisiSana guveniyorum ortim. Sende bana guven
Sagol canim perşenbe olması sıkıntı olmuş ama gelecek hafta bunun rövanşını alırsın merak etme kuzum ...senin adına sevindim. çok iyi olmuş. her eksi sevindirici. benim bu iki hafta kötüydü. nasipbugün beklenen halam da geldi tam oldu
O kdar emek ve iradenin karsiligini alacaginiza eminimnnKimin ortisi
Sagol canim perşenbe olması sıkıntı olmuş ama gelec hafta bunun rovanşını alırsın merak etme kuzum ...
Hepimizin emegi boşa çıkmasın inşallah kuzumO kdar emek ve iradenin karsiligini alacaginiza eminimnn))
Gel kahve icelim kaptanimSelamlar efenimmmm ...aile içi hoş sohbetler ardından ... ponçik uykuya ... eş perşembe vazgeçilmezi ateşten doğan izlemeye karşı koltuğa ..bende buraya
şimdi geçmiş
inş canım nasıl bir program uygulasam bilemedimFeministim hoş geldin .. Güle güle büyüt benişini
Sağlıklı beslenerek canım kilo verebilirsin . Artı emzirmende elinde koz olur çabuk verirsin.
saol canımHoşgeldin canımm Allah analı babalı büyütsün oğluşunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?