Beni de kanatlarına tak canımmmmmmmmm ..... yalnız sıkıcı olur tepeler
Sen bakmadan yazmışlar ama unutursan ilk sayfada da var ....koca koca yazıyor
Oooooo regl bitişi haftası en güzel kilo gider ... bu hafta yine şanslısın yani ... hadi bakalım sıkıştığııında bol kiraz sapı maydanoz bu hafta bende çoooooooooooooook tükettim bu ikiliyi.
Canım @suspushanimcim kural gereği beklemede ... deneme haftaları ... eğer böyle devam ederse haftaya o da liste heyecanı ile yanışacak
Ayyyyyyyyy minnakım ne yapmışım ben ... ya inan bugün 4 kez git gel yaptım evden ... ışıklar trafik ...ev ...pc ...ışıklar trafik ...ev pckafam cozutmuş ..bu 3. hatam ...hepsini düzelteceğim şimdi
düzelteceğim tatlım ..hatalar çok olmuş bu hafta .
canımmm ben benimle beraber burada yola çıkıp , o lanet kilolardan kurtulan her birinizle beraber seviniyorum ...
Ben yıllarca çok çektim kilolardan ... okudun biliyorsun hikayemi.
Herkes bu ızdaraptan kurtulsun istiyorum .
eminim sen de en kısa ve sağlıklı şekilde mezunlardan biri olacaksın bu takımda
sen hepsi ile flört et ama senin daimi mortin benim bunu unutma
Domates salatalık biber diyeti diye tarihe geçeceksin
patron tepede galiba banu
canım benim öyle ya da böyle burada bizimlesin .
Zirve de yazalım mezuniyeti o zaman .... ama bak kilo alırsan cidden yüreğime taş oturur . Söz mü ? haftaya da 65.0 olsun ...
O senin güzel yüreğin çünkü güzel bakan güzel görür benim için yapabileceginin azamisini yaptın mezun olmam kilo vermeme engel değil hic merak etme sen bu kadar gayret ederken ben nasıl terk edeyimŞimdi yazacağım yazı bir teşekkür yazısı ..
Bu takıma gireceği zaman , referansla gelmişti . Acaba mı dedim ? Geçmiş yarışma sonuçlarına baktım , biraz çekindim .. bunları da her zaman ki pat pat , açık açık sordum .
Sonra da bismillah dedik yola koyulduk ...
Yanılmıyorsam ... listede hiç artısı yoktu .. artı olduğu hafta tüm paniği ile elinden geleni ardına koymayarak 200 300 ne verebildiyse geldi Cuma gelip çattığında takıma ...
Bazen direncini kırdı , şov yaptı ... Hatta bireysel 1. oldu .
Benim içimde kendi bilmez belki ama yeri çok özeldir . Duruşu , naifliği , zekası , azmi ...
Açıkcası paylaşım alanında düzeltme yapmak için son 55 dk ... ben hala acaba mezun yazmasam mı derdindeyim ..
Sevgiliecemavi
Sadece @kelebekolacam ın değil , tüm takımın güzel gönüllü ablası oldu ... Gerçekten gördüğüm en güçlü kadınlardan biri.
Ona dair yazacak bir dolu şey var ama gözüm saatte 54..53.. geri sayıyor.
Ecemavi içim rahat değil açıkcası .. seni 65 le mezun edersem , elini bırakmış , yarıda yolda bırakmış hissediyorum ...
Burdayız hep ..devam edeceğiz tabii ki de .. 63 ..60 ... sen nerede durmak istersenliste de listesiz biliyorum sizler için farketmiyor artık .
Ama yine de dediğim gibi kilo vermen durursa bu mezuniyetle senden çok üzülen ben olurum ....
Takımda , listede olduğun her hafta için sana sonsuz teşekkür ... ciddiyet ve sorumluluğun kitabını yazarsan , başucu kitabım yaparım
ÖyleyimdirCok vicdanlisin ahu sagolasin
Demek temizligi spora sayican hemde yuruyusten sonra
Şimdi yazacağım yazı bir teşekkür yazısı ..
Bu takıma gireceği zaman , referansla gelmişti . Acaba mı dedim ? Geçmiş yarışma sonuçlarına baktım , biraz çekindim .. bunları da her zaman ki pat pat , açık açık sordum .
Sonra da bismillah dedik yola koyulduk ...
Yanılmıyorsam ... listede hiç artısı yoktu .. artı olduğu hafta tüm paniği ile elinden geleni ardına koymayarak 200 300 ne verebildiyse geldi Cuma gelip çattığında takıma ...
Bazen direncini kırdı , şov yaptı ... Hatta bireysel 1. oldu .
Benim içimde kendi bilmez belki ama yeri çok özeldir . Duruşu , naifliği , zekası , azmi ...
Açıkcası paylaşım alanında düzeltme yapmak için son 55 dk ... ben hala acaba mezun yazmasam mı derdindeyim ..
Sevgiliecemavi
Sadece @kelebekolacam ın değil , tüm takımın güzel gönüllü ablası oldu ... Gerçekten gördüğüm en güçlü kadınlardan biri.
Ona dair yazacak bir dolu şey var ama gözüm saatte 54..53.. geri sayıyor.
Ecemavi içim rahat değil açıkcası .. seni 65 le mezun edersem , elini bırakmış , yarıda yolda bırakmış hissediyorum ...
Burdayız hep ..devam edeceğiz tabii ki de .. 63 ..60 ... sen nerede durmak istersenliste de listesiz biliyorum sizler için farketmiyor artık .
Ama yine de dediğim gibi kilo vermen durursa bu mezuniyetle senden çok üzülen ben olurum ....
Takımda , listede olduğun her hafta için sana sonsuz teşekkür ... ciddiyet ve sorumluluğun kitabını yazarsan , başucu kitabım yaparım
Valla bende duygulandım yaaBen niye boyle duygulandim okurken
Benim pc tahtalı köyü boyladı hard diski bozuldu bebelerin bütün çocukluk bebeklik anıları puff
Bi umut bilgisayarcıya götürmüştüm ama oda aradı kurtaramıyomuş off yaa çok üzüldüm
Benim pc tahtalı köyü boyladı hard diski bozuldu bebelerin bütün çocukluk bebeklik anıları puff
Bi umut bilgisayarcıya götürmüştüm ama oda aradı kurtaramıyomuş off yaa çok üzüldüm
Geçmiş olsun kuzumBenim pc tahtalı köyü boyladı hard diski bozuldu bebelerin bütün çocukluk bebeklik anıları puff
dengen ne kadar bozuldu bir göreyim diye menünü aradım amagöremedim fulya ...
3 gündür menü yazmıyorum. çünkü takıma uygun menüler değildi. arkadaşlar etkilenmesin diye yazmadım. halam kötü yaptı beni. bütün dengemi etkiliyor. ağır geçiyor. yarından itibaren menülerimi toplamaya çalışacağım. çok da yoğundum. o da etkiledi.
hadi ama 2 hafta geçti ..sana yazdığım mesajların %80 i toparlan hadi fulya .
Cidden şu regl haftasını iyi değerlendir bence
benim telefonda yenilenmeyi bekliyor. bakalım ne zaman yenileyeceğim. yedek almak gerek aslında.Geçmiş olsun kuzumbende kısa süre önce aynı durumu telefonda yaşadım resimler rehber dosyalar programlar herşey gitti bende de, çok kötü oluyor yaa kuzum hard diski bölmüş müydün peki?
Evet canım kesinlikle aktarmalı herşeyi arada, yoksa çok üzülüyor insan gerçektenbenim telefonda yenilenmeyi bekliyor. bakalım ne zaman yenileyeceğim. yedek almak gerek aslında.
O senin güzel yüreğin çünkü güzel bakan güzel görür benim için yapabileceginin azamisini yaptın mezun olmam kilo vermeme engel değil hic merak etme sen bu kadar gayret ederken ben nasıl terk edeyim
Sen ve buradaki arkadaşlar resmen hayatımı degistirdiniz hepinize sonsuz teşekkür ediyorum cansınız kaptanım bunun bir karşılığı yok bende
Temmuz sonuna.dogru alisverise cikacagim ne verirsem kâr bende motivasyon tukenmez anlayacağın
bu kilolari sizin desteginizle kendim icin verdim ama listedeyken verdiğim kiloları en azindan.artı gelmemekteki gayeretimi sana borcluyum
Kaptanların kaptaniçesi
Cansın sen hakkını helal et benim icin karşılık beklemeden birseyler yapan nadir insanlardansın kaptanicem
geç kaldım ama çok yoğundum gelemedim.
cuma 81.2
bugün 81.8
fark +0.6
3 gündür menü yazmıyorum. çünkü takıma uygun menüler değildi. arkadaşlar etkilenmesin diye yazmadım. halam kötü yaptı beni. bütün dengemi etkiliyor. ağır geçiyor. yarından itibaren menülerimi toplamaya çalışacağım. çok da yoğundum. o da etkiledi.
az geçsin de ben de vicdan çorbası yaparım bir gün.
bugün 20 dk tempolu yürüdüm.Ahu060812 fazla yürüyemedim. halam olunca.
Kaptanicem listeye mi girdin. Sen beni 3 haftaya mezun etmeye niyetlisin herhalde
Öyleyimdir
Valla bende duygulandım yaa
Allahım gelen mezun oluyo maşallah darısı başımıza
ecemavi çok çok tebrik ederim..geri almamak üzere kilolara elveda olsun inşallah
Ausencia Abla yine 2 gündür gelememdim haftanın bazı günleri evde kalmıyorum o zaman da siteye giremiyorum bu şekilde burayı vu kadar esnek kullanarak sizlere haksızlık etmek istemiyorum en iyisi ben uzaktan uzaktan izleyim sizi diyete devam edeceğim kendimce ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?