Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Son bildirimde geldiğinde göre

son kalan yarış kazananı ile beraber , ödüle hak kazanan ilk 3 kişiyi de açıklayayım ...

60kiloyum & suspushanimcim yarışının kazananııııııııııııı suspushanimcim %3.16

İkili / üçlü yarışlarının en fazla yüzde ile ödül kazananları ....

1. igdedali %3.90

2. suspushanimcim %3.16

3. @White Lily %2.41

Eveeeeeeeeet ödülünüz tabii ki ufak bir cız:) kaçamak ... bunu en geç pazar günü menülerinizde görmeliyim ... hafta içine ödül sarkmasın ... çok ta abartmayın

not: her türlü yarışta varım ama ödüllerden muafım , bilginize .

neeeeeeeeyyyy ben kaçamak hakki mi kazandım simdi? ben ha, çikolata bile mi yiyebilirim yani?

Menüm

Sabah
Peynirli omlet (2 yumurta)
Tulum peynir
Yeşil biber
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak çay

Öğle
1 tabak kısır (nar ekşili)
Birazcık domates - biber sosu
1 bardak çay

Akşam
Fırında sebzeli tavuk (hem sebzesinden hem de tavugundan yedim)
Ayran

Suyu ölçemedim ama bol su.

Bu arada nar ekşisi yememem gereken bir şey mi aus? Geçen yediğimde ses etmemistin ama kafama takıldı bugün benim.

Kısırı da öğlen ye demistin. Öğlen yedim

2-3 gündür midem fena bulanıyor, sanırım regl gününden erken gelecek, feci ağrım da var

geçmiş olsun kuzum çok ... sıcak bir duş alsan ...iyi gelir derler ...dolaşımı da hareketlendirir

neeeeeeeeyyyy ben kaçamak hakki mi kazandım simdi? ben ha, çikolata bile mi yiyebilirim yani?

A ha pusuda mı bekliyordun ufak bir cız dedim veee evet minik bir çiko da olabilir

he öğle ye dedim de acaba diyorum kafam kadar koca bir tabak değildir inşallah

prof. tarafından yazılan nar ekşisinin kalori tuzağı olduğu ile ilgili bir yazı vardı ... daha yeni denk gelip okumuştum ...

yani ne yapıyoruz ? kullanmıyoruz

geçmiş olsun kuzum çok ... sıcak bir duş alsan ...iyi gelir derler ...dolaşımı da hareketlendirir

A ha pusuda mı bekliyordun ufak bir cız dedim veee evet minik bir çiko da olabilir
Sağol kuzum duş genelde daha da geciktiriyor ya da kesiyor canım

Büyük pasta tabakları var ya çapı 50 cm. onunla yedim. Takımda da bir tabak yazarım kim anlayacak, o da tabak sonuçta dedim.

Hey Allahım ahahah. çok korkuyorum aus. Kısırı benim kaçamak yerine sayacaksın da ben çikolata yiyemicem diye. En iyisi ben kaçayım sen böyle demeden.

Canım ya, sağol anneeeeem  annem gibi dedin, söyleyince o da öyle der

Vallaha da aklımı okudun senin kısır ... igdedali nın mısır için düşünmedim değil

Ama sonra dedim elleşme aus , şimdi böyle yaparsan haftaya ödülmüzü çalıyor diye 1.liğe oynamaz white

Ne kadar duygulu yazmışsın ve bi o kadar sahici içten....
Yüreğine sağlık canım...

Üzerinde motivasyon sağlayamamak üzüyor beni .
gr. gr. derken artılar ekleniyor .
Nasıl yapalım fulya ?
Bi düşün bakalım , seni ne motive eder ya da motivasyonunu bozan ne ?

Bence biraz karamsarsın . Bunu değiştirebilirsen çok şey değişecek eminim .
o bayram haftası evden çıkmadım ve de sayfada pek kimse yoktu ya motivem kayboldu. yiyip de cuma fazla çıkınca dibe vurdum. çünkü 80.4 den sonraki o cuma 79 u bekliyordum ki 7 li rakamlar olurdum da. ama napalım olan oldu. bu hafta da sanırım o motive bozukluğunun üzerine aşırı yoğunluğum ve halam gelmeden önceki aşırı karbo isteği de eklenince 3 gün önce yine koptum. karbonhidrat ve çikolata yedim. halam dün geldi. bugün de halamdan ve işten dolayı stresli ayrıca da yoğun olunca sıkma kendini fulya dedim ve kasmadım. ama yarın menülerimi hizaya sokmaya çalışacağım. daha ilerlesin istemiyorum artılar.
bu 3 günde tabi suyu da az içtim. şuanki kilomun içinde ödem de var biliyorum. halamın şiddeti azalsın vicdan çorbası yaparım. yok kafaya koydum 79.9 u en kısa zamanda göreceğim.

yok canım sen üzülme. sen destek olmak için elinden geleni yapıyorsun. ben memnunum da. ama dediğim durumlar etkili oldu. raydan çıktım. takım değiştirme aşamasında bi canım sıkıldı, etkilendim. buraya geldim toparlıyordum ama sonra da böyle oldu. düzelteceğim ama.

Ne kadar duygulu yazmışsın ve bi o kadar sahici içten....
Yüreğine sağlık canım...

inan bana kalbimin hızı değişti o saatler , bi yandan daktıra mesaj yazdım ....eceye ulaşmak için ... ayy ne bileyim ya ... insan laf olsun torba dolsun diye zaman geçirmiyor ki burda , öyle olsa 3-5 günde sıkılırsın ... ben cidden seviyorum sizleri

Tamam o zaman ; hemen maddeleri çürütelimmm ....

Bayram haftası sessizliğinin üzerinden asır geçti .
Hala geldi .
Eeee hafta sonu dinlenip yorgunluk atarsın .

Tamamammmm başlıyoruz fulya lamı cimi yok artık .

Yok çünkü bu saydıklarının sonu yok ... kilolar geliyor ...

Biran önce kaybedilen 80 lere kavuşmak 1. hedef ...

79 2. hedef ...

Start verildi . ona göre düzenle yediğini içtiğini sporunu canım .

Geldimmm nihayet...
Aus canım öncelikle Yusuf'a çok çok geçmiş olsun...
1 ayda 5-6 fazla dikkat edin.
Çabucak iyilessin.

Ayyyyy senn listeye mi girdin
Yeminle beni şok manyağı ettin hee sabahtan beri..
Hayırlı olsun o zaman...
Takım 1.ci galiba ohhhh ohhh

Ausencia

yarim paket cokonat yiyerek kullandım hakkimi aus. 1 paket yemedim bak. Senin güzel hatrın için yarim paket

Daimi morti olursak 2 haftaya da olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…