neeeeeeeeyyyySon bildirimde geldiğinde göre
son kalan yarış kazananı ile beraber , ödüle hak kazanan ilk 3 kişiyi de açıklayayım ...
60kiloyum & suspushanimcim yarışının kazananııııııııııııı suspushanimcim %3.16
İkili / üçlü yarışlarının en fazla yüzde ile ödül kazananları ....
1.igdedali %3.90
2.suspushanimcim %3.16
3. @White Lily %2.41
Eveeeeeeeeet ödülünüz tabii ki ufak bir cız:) kaçamak ... bunu en geç pazar günü menülerinizde görmeliyim ... hafta içine ödül sarkmasın ... çok ta abartmayın
not: her türlü yarışta varım ama ödüllerden muafım , bilginize .
2-3 gündür midem fena bulanıyor, sanırım regl gününden erken gelecek, feci ağrım da var
neeeeeeeeyyyyben kaçamak hakki mi kazandım simdi? ben ha, çikolata bile mi yiyebilirim yani?
Menüm
Sabah
Peynirli omlet (2 yumurta)
Tulum peynir
Yeşil biber
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak çay
Öğle
1 tabak kısır (nar ekşili)
Birazcık domates - biber sosu
1 bardak çay
Akşam
Fırında sebzeli tavuk (hem sebzesinden hem de tavugundan yedim)
Ayran
Suyu ölçemedim ama bol su.
Bu arada nar ekşisi yememem gereken bir şey mi aus? Geçen yediğimde ses etmemistin ama kafama takıldı bugün benim.
Kısırı da öğlen ye demistin. Öğlen yedim
ahahahgeçmiş olsun kuzum çok ... sıcak bir duş alsan ...iyi gelir derler ...dolaşımı da hareketlendirir
A ha pusuda mı bekliyordunufak bir cız dedim veee evet minik bir çiko da olabilir
Sağol kuzum duş genelde daha da geciktiriyor ya da kesiyor canımgeçmiş olsun kuzum çok ... sıcak bir duş alsan ...iyi gelir derler ...dolaşımı da hareketlendirir
A ha pusuda mı bekliyordunufak bir cız dedim veee evet minik bir çiko da olabilir
Sağol kuzum duş genelde daha da geciktiriyor ya da kesiyor canım
Canım ya, sağol anneeeeem sıcak havlu koyssan karnına ... benden ancak böyle anneanne taktikleri gelir :))
Büyük pasta tabakları var ya çapı 50 cm. onunla yedim. Takımda da bir tabak yazarım kim anlayacak, o da tabak sonuçta dedim.he öğle ye dedim de acaba diyorum kafam kadar koca bir tabak değildir inşallah
prof. tarafından yazılan nar ekşisinin kalori tuzağı olduğu ile ilgili bir yazı vardı ... daha yeni denk gelip okumuştum ...
yani ne yapıyoruz ? kullanmıyoruz
Canım ya, sağol anneeeeem annem gibi dedin, söyleyince o da öyle der
Büyük pasta tabakları var ya çapı 50 cm. onunla yedim. Takımda da bir tabak yazarım kim anlayacak, o da tabak sonuçta dedim.
Hey Allahım ahahah.çok korkuyorum aus. Kısırı benim kaçamak yerine sayacaksın da ben çikolata yiyemicem diye. En iyisi ben kaçayım sen böyle demeden.
Şimdi yazacağım yazı bir teşekkür yazısı ..
Bu takıma gireceği zaman , referansla gelmişti . Acaba mı dedim ? Geçmiş yarışma sonuçlarına baktım , biraz çekindim .. bunları da her zaman ki pat pat , açık açık sordum .
Sonra da bismillah dedik yola koyulduk ...
Yanılmıyorsam ... listede hiç artısı yoktu .. artı olduğu hafta tüm paniği ile elinden geleni ardına koymayarak 200 300 ne verebildiyse geldi Cuma gelip çattığında takıma ...
Bazen direncini kırdı , şov yaptı ... Hatta bireysel 1. oldu .
Benim içimde kendi bilmez belki ama yeri çok özeldir . Duruşu , naifliği , zekası , azmi ...
Açıkcası paylaşım alanında düzeltme yapmak için son 55 dk ... ben hala acaba mezun yazmasam mı derdindeyim ..
Sevgiliecemavi
Sadece @kelebekolacam ın değil , tüm takımın güzel gönüllü ablası oldu ... Gerçekten gördüğüm en güçlü kadınlardan biri.
Ona dair yazacak bir dolu şey var ama gözüm saatte 54..53.. geri sayıyor.
Ecemavi içim rahat değil açıkcası .. seni 65 le mezun edersem , elini bırakmış , yarıda yolda bırakmış hissediyorum ...
Burdayız hep ..devam edeceğiz tabii ki de .. 63 ..60 ... sen nerede durmak istersenliste de listesiz biliyorum sizler için farketmiyor artık .
Ama yine de dediğim gibi kilo vermen durursa bu mezuniyetle senden çok üzülen ben olurum ....
Takımda , listede olduğun her hafta için sana sonsuz teşekkür ... ciddiyet ve sorumluluğun kitabını yazarsan , başucu kitabım yaparım
Üzerinde motivasyon sağlayamamak üzüyor beni .
o bayram haftası evden çıkmadım ve de sayfada pek kimse yoktu ya motivem kayboldu. yiyip de cuma fazla çıkınca dibe vurdum. çünkü 80.4 den sonraki o cuma 79 u bekliyordum ki 7 li rakamlar olurdum da. ama napalım olan oldu. bu hafta da sanırım o motive bozukluğunun üzerine aşırı yoğunluğum ve halam gelmeden önceki aşırı karbo isteği de eklenince 3 gün önce yine koptum. karbonhidrat ve çikolata yedim. halam dün geldi. bugün de halamdan ve işten dolayı stresli ayrıca da yoğun olunca sıkma kendini fulya dedim ve kasmadım. ama yarın menülerimi hizaya sokmaya çalışacağım. daha ilerlesin istemiyorum artılar.gr. gr. derken artılar ekleniyor .
Nasıl yapalım fulya ?
Bi düşün bakalım , seni ne motive eder ya da motivasyonunu bozan ne ?
Bence biraz karamsarsın . Bunu değiştirebilirsen çok şey değişecek eminim .
O senin güzel yüreğin çünkü güzel bakan güzel görür benim için yapabileceginin azamisini yaptın mezun olmam kilo vermeme engel değil hic merak etme sen bu kadar gayret ederken ben nasıl terk edeyim
Sen ve buradaki arkadaşlar resmen hayatımı degistirdiniz hepinize sonsuz teşekkür ediyorum cansınız kaptanım bunun bir karşılığı yok bende
Ne kadar duygulu yazmışsın ve bi o kadar sahici içten....
Yüreğine sağlık canım...
o bayram haftası evden çıkmadım ve de sayfada pek kimse yoktu ya motivem kayboldu. yiyip de cuma fazla çıkınca dibe vurdum. çünkü 80.4 den sonraki o cuma 79 u bekliyordum ki 7 li rakamlar olurdum da. ama napalım olan oldu. bu hafta da sanırım o motive bozukluğunun üzerine aşırı yoğunluğum ve halam gelmeden önceki aşırı karbo isteği de eklenince 3 gün önce yine koptum. karbonhidrat ve çikolata yedim. halam dün geldi. bugün de halamdan ve işten dolayı stresli ayrıca da yoğun olunca sıkma kendini fulya dedim ve kasmadım. ama yarın menülerimi hizaya sokmaya çalışacağım. daha ilerlesin istemiyorum artılar.
bu 3 günde tabi suyu da az içtim. şuanki kilomun içinde ödem de var biliyorum. halamın şiddeti azalsın vicdan çorbası yaparım. yok kafaya koydum 79.9 u en kısa zamanda göreceğim.
yok canım sen üzülme. sen destek olmak için elinden geleni yapıyorsun. ben memnunum da. ama dediğim durumlar etkili oldu. raydan çıktım. takım değiştirme aşamasında bi canım sıkıldı, etkilendim. buraya geldim toparlıyordum ama sonra da böyle oldu. düzelteceğim ama.
yarim paket cokonat yiyerek kullandım hakkimi aus.
Vallaha da aklımı okudunsenin kısır ... igdedali nın mısır için düşünmedim değil
Ama sonra dedim elleşme aus , şimdi böyle yaparsan haftaya ödülmüzü çalıyor diye 1.liğe oynamaz white
Daimi morti olursak 2 haftaya da olurum
Canım benim yazdıklarımın eksiği var fazlası yok seninle ilgili ... helal olsun hakkım varsa ne demek ... sizde edin ... zaman zaman kızdım ..gerdimstrese soktum sizi .
Ama hep biliyordum ki bu iş ancak böyle ilerliyor .
O zaman mezuniyetin kutlu olsun güzellik
Tabii hiç bir şeyden muaf değilsin ... dilediğin ikili yarışlar ... spor yarışları ... aynen devam
Üzerinde motivasyon sağlayamamak üzüyor beni .
gr. gr. derken artılar ekleniyor .
Nasıl yapalım fulya ?
Bi düşün bakalım , seni ne motive eder ya da motivasyonunu bozan ne ?
Bence biraz karamsarsın . Bunu değiştirebilirsen çok şey değişecek eminim .
14 temmuz 57
21 temmuz 56
28 temmuz 55
heeee bak oluyor
sende olacaksın fıstığım da az bi konsantre ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?