Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iddia bizim isimiz artik

Listedeki bütün arkadaşlarımı kutluyorum 7.takıma bu başarıyı getirdikleri için ayrıca bireysel dereceler süper
Ç

Gecmis olsun.
Acil sifalar dilerim annenize.
Herseyin basi saglikli beslenmek.
Maalesef ki biz bunu anlayasiya biseylerimizi kaybediyoruz.

Tüm arkadaşlarımızı birinciligimizden dolayı kutluyorum iğdedalı ve Ausencia bireysel aldıkları derecelerde dolayı tebrik ediyorum

Benim pc tahtalı köyü boyladı hard diski bozuldu bebelerin bütün çocukluk bebeklik anıları puff
Bi umut bilgisayarcıya götürmüştüm ama oda aradı kurtaramıyomuş off yaa çok üzüldüm
Canım çok üzüldüm benimde başıma geldi günlerce ağladım, benimkine de virüs girmişti fidye virüsü, fotoğraflar var ama açılmıyor, para istiyorlar açmak için tabi yüklü bir para , bu virüsü gönderenler

Tebrikler kızlar, Ausencia igdedali çok tebrik ediyorum süpersiniz

heeee bana diyene bak hele ..uçacan mıııı nehir
Anca kaptanım 10-15 arası alınıyor anca veririm

Tamamdır regl olursam hayal değil

Tebrikler hepinize hanımlar, özellikle igdedali ve Ausencia takımı sırtlayıp götürmüşsünüz.

Aus beni de alabilir misin takıma, ben de geri dönüyorum sahalara bu hafta itibariyle. :)

Olurum inşallah Ausum

Günaydın papatyam şekeri yüksek dr gozlem amaçlı yatirdi bugün 5. Gunu olacak şükür herşey iyi bakalim
Geçmiş olsun bitanem. Rabbim şifalar versin anneciğine canım. Benim annem de şeker hastası hiç dikkat etmiyor maalesef

Günaydınlaaaaaaaaar ne güzel bir mesajın üzerine geldimmm ..
Böyle içim bir tuhaf oldu beee ...
İsteyince oluyor aus ...hatta bir tek isteyince oluyor dedim ...

Hadi bakalımmmm , güzel bir hafta sonumuz olsun 7.takım maaile

Bir geçmişe döneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…