iddia bizim isimiz artik
tamamdır o zaman , sorun yokmuş ortada zaten :)) kilo bildirimini bekliyorum yarın .
Teşekkürlerrrrr ...
canım tekrardan geçmiş olsun anneciğine ...
nasıl durumu şimdi ?
Sende karbona yüklenmişsin akşam ...
hadi bakalım sıkı dönüş yap ortam şenlensinnn
haftaya da seni görelim inşalah bireyselde .Senin metan mezun olmadan bunu görmeyi hakkediyor
Teşekkürleeer ... iddalıı olmuş
lokum , kuru,pilav .... giden 500 gr mı geri mi çağırıyorsun nefsimmm ?
aynen bende ölçü aldım sana yazacaktım unuttum .. kilodan çok ölçüyü merak ediyorum 3 hafta sonunda
az sonraaaaaaaaaaaaaaa :))
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAP
(30 Haziran- 6 Temmuz)
TAKIM DERECELERİ
1..............1.756 ....... 7. TAKIM
2..............1.748........ 14. TAKIM
3................1.367..... 9. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%3.98...... Ausencia (7. Takım)
2..........%3.96..... sekerpancarii... (14.Takım)
3..........%3.90.. .... igdedali ... ( 7.Takım)
Tüm takımı 1.liğinden dolayı ...igdedali nı bireysel derecesinden dolayı tebrik ediyorum
Günaydın papatyam şekeri yüksek dr gozlem amaçlı yatirdi bugün 5. Gunu olacak şükür herşey iyi bakalim
Gecmis olsun.Günaydın kizlar musmutlu sabahlarinix olsun.Geçmiş olsun dilekleriniz icin cok teşekkür ederim.Annem şeker hastasi zaten insulin kullaniyor.Lakin yemeklerine dikkat etmiyor dr gozlem amacli yatırdı vr şükür sekeri düşüşte.Yeme desem kizaiyor bir ark. Bu yüzden tek gözünü kaybetti.Ama annem hala yemekten vazgecmedi inşallah bu sefer düzelir
Tüm arkadaşlarımızı birinciligimizden dolayı kutluyorumCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAP
(30 Haziran- 6 Temmuz)
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
Tüm takımı 1.liğinden dolayı ...igdedali nı bireysel derecesinden dolayı tebrik ediyorum
Canım çok üzüldüm benimde başıma geldi günlerce ağladım, benimkine de virüs girmişti fidye virüsü, fotoğraflar var ama açılmıyor, para istiyorlar açmak için tabi yüklü bir para , bu virüsü gönderenlerBenim pc tahtalı köyü boyladı hard diski bozuldu bebelerin bütün çocukluk bebeklik anıları puff
Bi umut bilgisayarcıya götürmüştüm ama oda aradı kurtaramıyomuş off yaa çok üzüldüm
Tebrikler kızlar,CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAP
(30 Haziran- 6 Temmuz)
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
Anca kaptanım 10-15 arası alınıyor anca veririmheeee bana diyene bak hele ..uçacan mıııı nehir
14 TEMMUZ CUMA HEDEF LİSTESİ
@Ahu060812 69.9 (Bir hafta rötarlı ... bu hafta gelmesi için elinden geleni ardına çrş dan değil bugünden koymalısın ahu )
@mimu88 64.5 ( sözün söz .. mezuniyetten önce , tepene ekşimem için ..bak 64 demedim ben yine , orası sende:) )
Efser 79.3 ( bu haftaki sessizliği güzel bir 79 la bozmalıyız bence , hadi bakalım efserim )
irmae 69.9 (70 i görmeden veda edeceğiz demiştim değil miii ? eveeeet ... )
Nego 71.5 (hedefi küçük tut dedin tuttum canım , ola ki izne çıksan dahi eminim elinden geleni yaparak olacak bu takım için kendin için )
@ErSeSi 68.8 (hedef belli , 69 a alışmadan 70 lerden koşarak uzaklaşmak )
@WhiTe Lily 79.5 ( eveeeeeeet gelelim 7 lere , ucundan kıyısından gelmeyelimde su içsek 80 görmeyelim :) )
@_SARAYCA_ 57 ( benceee çook makul eksiği var fazlası yok mortime )
igdedali 69.9 (tabii ki de 60 lar , aksi beklemez ...perş. geldiğinde hedefi görüp yine gülmeler tutsun inşallah çook amin )
Ausencia 54.5 hadi inşallah :)
@ecemavi 65 ( canım benim inşallah bu hafta 65 i küsursuz göreceğiz )
@Nefs 55.8 (minnağıma minnak hedef )
suspushanimcim 71.5 ( haftaya olası listeye girişinde elinden geleni yapıp bomba giriş olacaktır eminim )
@kuzularinannesi 77 (daha küçük koyacaktım , baktım iyi gidiyorsun bende dayanamadım )
@Sherrysherrylady 73 (ilk hedef pozitiflik , ikinci hedef kaybedilen 73 ü bulmak )
Antepia27 109.9 ( bu rakama gelebileceğine öyle eminim kiiii )
@Bonus 105 (özel talep üzerine :)yeniden aynı hedef )
saydin78 61 (çabuk gelen çabuk gider , bence sen bu hafta 61 olursun saydınım )
@60kiloyum 80.5 (bunu yapabileceğini sonsuz inanıyorum , sende inan )
@masumm 64 ( hadi bakalım bu hafta banuyu sahalara dönmüş görelimmmm )
DelyDoly 81.5 ( senin için kolay hedef olduğunu düşünüyorum dely im )
@ada81 67.5 (bool spor ve menüler .... bence çok kolay gelecek bu sefer adacım )
@Betulina 78.5 ( görür müyüzzzzz ? görürüz tabii ki .. hadi bakalım betülüm )
nehirnil111 53.0 (geçen hafta ki hedef tazelensin bakalım )
@begum75 56.5 ( 57 i düzelttim mi ben :) şimdi geldi aklıma ...neyse 56.5 gelince şaşırıp 55.5 yazrım ödeşiriz )
hedefler minimum dur :)
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAP
(30 Haziran- 6 Temmuz)
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
Spor yarışı grupları
@Ahu060812 takım kaptanı .
igdedali
@Nefs
@60kiloyum
Antepia27
@Bonus
@koza16
@ecemavi
Nego
Ausencia takım kaptanı .
suspushanimcim
@_SARAYCA_
@ada81
Efser
@ErSeSi
@masumm
saydin78
geçen haftanın puanlamasına göre bölüştürdüğüm 2 takım ve eklenenler ...herkes spora başlasın ama lste henüz net değil ..
katılmayacak olanlar çıkar .. haksızlık olmasın .
eklenenlerde olacaktır ... mesela @mimu88 neden yok ?
Olurum inşallah Ausum14 TEMMUZ CUMA HEDEF LİSTESİ
@Ahu060812 69.9 (Bir hafta rötarlı ... bu hafta gelmesi için elinden geleni ardına çrş dan değil bugünden koymalısın ahu )
@mimu88 64.5 ( sözün söz .. mezuniyetten önce , tepene ekşimem için ..bak 64 demedim ben yine , orası sende:) )
Efser 79.3 ( bu haftaki sessizliği güzel bir 79 la bozmalıyız bence , hadi bakalım efserim )
irmae 69.9 (70 i görmeden veda edeceğiz demiştim değil miii ? eveeeet ... )
Nego 71.5 (hedefi küçük tut dedin tuttum canım , ola ki izne çıksan dahi eminim elinden geleni yaparak olacak bu takım için kendin için )
@ErSeSi 68.8 (hedef belli , 69 a alışmadan 70 lerden koşarak uzaklaşmak )
@WhiTe Lily 79.5 ( eveeeeeeet gelelim 7 lere , ucundan kıyısından gelmeyelimde su içsek 80 görmeyelim :) )
@_SARAYCA_ 57 ( benceee çook makul eksiği var fazlası yok mortime )
igdedali 69.9 (tabii ki de 60 lar , aksi beklemez ...perş. geldiğinde hedefi görüp yine gülmeler tutsun inşallah çook amin )
Ausencia 54.5 hadi inşallah :)
@ecemavi 65 ( canım benim inşallah bu hafta 65 i küsursuz göreceğiz )
@Nefs 55.8 (minnağıma minnak hedef )
suspushanimcim 71.5 ( haftaya olası listeye girişinde elinden geleni yapıp bomba giriş olacaktır eminim )
@kuzularinannesi 77 (daha küçük koyacaktım , baktım iyi gidiyorsun bende dayanamadım )
@Sherrysherrylady 73 (ilk hedef pozitiflik , ikinci hedef kaybedilen 73 ü bulmak )
Antepia27 109.9 ( bu rakama gelebileceğine öyle eminim kiiii )
@Bonus 105 (özel talep üzerine :)yeniden aynı hedef )
saydin78 61 (çabuk gelen çabuk gider , bence sen bu hafta 61 olursun saydınım )
@60kiloyum 80.5 (bunu yapabileceğini sonsuz inanıyorum , sende inan )
@masumm 64 ( hadi bakalım bu hafta banuyu sahalara dönmüş görelimmmm )
DelyDoly 81.5 ( senin için kolay hedef olduğunu düşünüyorum dely im )
@ada81 67.5 (bool spor ve menüler .... bence çok kolay gelecek bu sefer adacım )
@Betulina 78.5 ( görür müyüzzzzz ? görürüz tabii ki .. hadi bakalım betülüm )
nehirnil111 53.0 (geçen hafta ki hedef tazelensin bakalım )
@begum75 56.5 ( 57 i düzelttim mi ben :) şimdi geldi aklıma ...neyse 56.5 gelince şaşırıp 55.5 yazrım ödeşiriz )
hedefler minimum dur :)
Geçmiş olsun bitanem. Rabbim şifalar versin anneciğine canım. Benim annem de şeker hastası hiç dikkat etmiyor maalesefGünaydın papatyam şekeri yüksek dr gozlem amaçlı yatirdi bugün 5. Gunu olacak şükür herşey iyi bakalim
Allah razı olsun güzelimm kızz kadın nerdeyse bir karpuz yedi yaaa az mııı hiç düşünmüyorr deyincede kzıyor.Geçmiş olsun bitanem. Rabbim şifalar versin anneciğine canım. Benim annem de şeker hastası hiç dikkat etmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?