cok korktular galiba ziyaretciler kimsecik yokmus kizlar bizbizeyiz mendili elime aldim gecin bakiim siraya
hopbidi hopbidi tey teyyyyykız çekil başa ben geçecemmmm
meyvemmmm kiz yumurtalar bogazindan asagi inmem diyorlarne yapayim gorunce arkami donuyom resmen ya kose kapmaca oynuyorum yumurtayla
meyvemmmm kiz yumurtalar bogazindan asagi inmem diyorlarne yapayim gorunce arkami donuyom resmen ya kose kapmaca oynuyorum yumurtayla
mezuniyet icin can atiyorum safisim...mezun olsam bile sizleri birakamam...kilomuzu korumak adini yeni topik acar orada sizleri bekleriz..sizde bizim hasretimize dayanamayip daha cok hirslanir bolca kilolar verirsinizne mezuniyeti beeeee......:84::84::84:gidemezsiiin gülüm ben seni bırakmaaam.....
minnosum bence zor bir diyet..zaten 3 hafta yapip bir hafta normal yiyormussun... ama ilk hafta enaz 3.5 kilo veriyormussun sonraki haftalar enaz 1.5 kilo..isyerindeki kadin yapsin bakalim...iyi giderse bende tatilde yapicam..biran once kurtulmak istiyorum fazlaliklardan...heleki kilo yuzunden kendimi cok degersiz hissettikce daha cok hirslaniyorum ...ayy dogammm yapamadım dunn ama bugun 20 dk kadar yurudum yatmadan once bı 20 dk daha yuruycem tatlım
ayy kırmızım bu cambrıdge dıyetını bende dusundum bırazcık yaa yapsammı ne dersınn
benım ıcınde 55 oyle buyuk bır hayalkı gulummm alhhh ahh bı ogunlerr gelebılsede 55 ı gorebılsekk keskemmm
safisim...dun mazeretini soylemistin..aniden isin ciktigi icin birdaha giremedigini..oyuzden buseferlik gormuyorumgec oldu ama sayimlari yapayim dedim.
azeri......6
cemre....5
ceyce....9
doga....10
frangi....8
ganfed...28......
julia.....6
kirmizi...16
meyve...15
minaver..0....
minnos...17
nev......7
saferan....3
kiz hani kursun dokecektin sen..ben malzemeleri getirdim ama sen ortaliklarda yoksun...kizu ben sana demedimmi az yaz diye oku oku basimm dondu . ayrica dediklerinede bir yorum yapmiyorum gercekten kapanip gitsin
evet ya cumadan baslasin benimde bu 5 gun 5 k diyeti biter gucum olur spor icin yoksa benim totis kalkmam diyo bugun zar zor 25 dakika lesli yaptim
canim ben cumartesi gunduz o kadar cok burdaydim ki nerdeyse tum gun gecmisi okuyup onlara cevap yazdim buda benim yalniz oldugum hissini yaratmadi sonucta burda 10 kiside olsa onlarda yaziyor canli konusmak diye bi sey yok o yuzden bakin su andada kimse yok ama ben yinede yaziyoru sizde oyle yapin inanin kirginlik diye bisey olmayacak aranizda bir birimizi hos gorelim lutfen
kaptanim yarin kursun dokecegiz takimimiza malzemeleri kap gel kizlar sizlerde hazir olun nazari kovalim takimimizdan
lutfen arkadaslar takimi ikiye bolmeyelim kirmizimin dedigi gibi kimse artik yorum yapmasin
evet ya dugun isteriz dugun isteriz
Cemrecim seni kirmak istemezdim...bunun icin cokta cabaladim ama olmadi..bu yazdiklarimdan sonra enazindan gunluk 5msj yazmaya calisirsin diye beklemistim...ama karar senin elbet...nekadar sureligine izne ayrilmak istiyorsun??kızlar ben izin istiyorum, bu zamana kadar destekleriniz için teşekkürler...
bende istiyorum boyle bir kaza bendeeeee..hatta ilk geceden olsun:78::78yok kiz yok daha bebegim 8 aylik ustelikte o kaza oldu benim yasimdaki biri icin o bile cok allah ona uzun omur versin o yeter
yok canim, neve bildirilmeyecek sonuclar...nev sonuclari tutmak istemedigini bildirdi..cuma gununden itibaren herkes ozelden bana bildirir sonuclarikızlar şimdi spor bildirecekmiyiz neve bildirmeyecekmiyiz geçmişe çok fzl bakamıyorum spor yarışı varmı yokmu ?
soyle ablacimmmm...gecmisi okudum anca geldim...sakin gecmis bugun topikkırmızım
muhakkak görürsün kilo veremesen bile sıkılaşırsın
kizlar ben sertap erenerin bir sarkisini ariyorum sarkinin adini bir turlu hatirlayamadim gencligimde cok dinlerdim bilen varsa bana yazsin bir iki cumlesini yazayim sarkinin
avareyim ben avare aman be herkes herseye nane oo yeee yirtik pirtik blue jean haydi haydi gidelim parka boyle biseydi sanirim ama bir turlu tamami aklima gelmiyor :26:
Minaver diskalifiye olduysa tutkuyu çağıralım o gelsin geri yaaa
evet canim, cagiralim...sonucta ona soz verdik..yer acilinca seni alacagiz diye...gunluk gorusen varmi tutkuyla, yoksa ben ozelden msjmi atim??
bundan sonra takimda sadec kurallara uyan kisiler istiyorum
Ah canım be,erkekler böyle.Onlar için hayat,kişisel keyifler cenneti.O yüzden soğukkanlı olmalıyız ikili ilişkilerde.Kadın nötr olmayı başarabilirse,erkekler çırpınıyor.Bunu çevremde çok gözlemledim.Bir de her zaman kimsenin vazgeçilmez olmadığını bilerek,kendi lehimize düşünmeyi öğrenmemiz gerek.Sen değerlisin;Lokman'ın varlığı bu değere ne birşey katabilir,ne birşey eksiltebilir.kizlar ben dun gece uyuyamadim...lokman geldi laf atti ve yine cam sordu...isteyim dedim ve iki dk gecmedi birsey demeden cekti gitti...bende dusunup durdum kizdimida gitmedi diye...uyuyamadim...ve kilolu oldugum icn kendime birkez daha cok kizdim...ama birden cikmasinada cok sinirlendim,kirildim...
bugun geldi...naber lokman dedim..iyidir senden dedi...iyidir deidm..
sonra ya lokman sen dun niye aniden ciktin gittin dedim, acil isim cikti dedi..
hmm...bende bana kizdigini dusundum dedim..sen kamera sorunca bende yine musait olmadigimi
soyleyince dedim...yok ya niye kizim dedi...musait degilsen degilsindir dedi..
ama su 7 yil muhabbeti sikici olmaya basladi dedi...7 yil konusuda...biz 7 yildir gorusmedik...ve fotomu gosterdim ya sadece..sonrada dedim canli gormek icin bir 7 yil daha bekle...beyefendinin o saka cani sikiliyormus....bende tamam..bir daha sakasini yapmam dedim...ama sinirlendim...su rahatliga bakin ya...ben neler dusunurken adam havalarda...simdi engelledim.....sinirim gidene kadarda engellicemben o kizdi gitti diye gece uyumazken...beyefendi kendi keyfinin derdinde...
İyi akşamlar kızlaaaarrBurada gök delindi resmen,apartmanımızın önüne kadar sel götürdü.Ama ben yine de yağmuru çoookkk seviyorum,Allah afetlerden saklasın.Yağmur yağarken dualar makbulmüş;takımımıza dua ettim;huzurlu,sağlıklı,azimli kilolar verelim diyeeee İnşallah Rabbim kabul eder.Sizler nasılsınız,gününüz nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?