Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar ben sertap erenerin bir sarkisini ariyorum sarkinin adini bir turlu hatirlayamadim gencligimde cok dinlerdim bilen varsa bana yazsin bir iki cumlesini yazayim sarkinin
avareyim ben avare aman be herkes herseye nane oo yeee yirtik pirtik blue jean haydi haydi gidelim parka boyle biseydi sanirim ama bir turlu tamami aklima gelmiyor :26:

meyvemmmm kiz yumurtalar bogazindan asagi inmem diyorlarne yapayim gorunce arkami donuyom resmen ya kose kapmaca oynuyorum yumurtayla

ne mezuniyeti beeeee......:84::84::84:gidemezsiiin gülüm ben seni bırakmaaam.....
mezuniyet icin can atiyorum safisim...mezun olsam bile sizleri birakamam...kilomuzu korumak adini yeni topik acar orada sizleri bekleriz..sizde bizim hasretimize dayanamayip daha cok hirslanir bolca kilolar verirsinizbir nevi motivasyon sekli
minnosum bence zor bir diyet..zaten 3 hafta yapip bir hafta normal yiyormussun... ama ilk hafta enaz 3.5 kilo veriyormussun sonraki haftalar enaz 1.5 kilo..isyerindeki kadin yapsin bakalim...iyi giderse bende tatilde yapicam..biran once kurtulmak istiyorum fazlaliklardan...heleki kilo yuzunden kendimi cok degersiz hissettikce daha cok hirslaniyorum ...
ama umutma minnosum...biz istedikten sonra hicbirsey hayal degildir..hele ki sen okadar yakinken 55e...hic dusunme bile..55 cepte

gec oldu ama sayimlari yapayim dedim.

azeri......6
cemre....5
ceyce....9
doga....10
frangi....8
ganfed...28......
julia.....6
kirmizi...16
meyve...15
minaver..0....
minnos...17
nev......7
saferan....3
safisim...dun mazeretini soylemistin..aniden isin ciktigi icin birdaha giremedigini..oyuzden buseferlik gormuyorumobur kizlarin paylasimi guzel
Minaverde bugunden itibaren diskalifiye olmustur...geri donse bile takima alinmayacaktir artik..ona verdigim kacinci sans cunki cuma gunu listede bildiririz..

ganfedim..kupaya bir sarildin birakmiyorsun haa

kiz hani kursun dokecektin sen..ben malzemeleri getirdim ama sen ortaliklarda yoksun...
kızlar ben izin istiyorum, bu zamana kadar destekleriniz için teşekkürler...
Cemrecim seni kirmak istemezdim...bunun icin cokta cabaladim ama olmadi..bu yazdiklarimdan sonra enazindan gunluk 5msj yazmaya calisirsin diye beklemistim...ama karar senin elbet...nekadar sureligine izne ayrilmak istiyorsun??
yok kiz yok daha bebegim 8 aylik ustelikte o kaza oldu benim yasimdaki biri icin o bile cok allah ona uzun omur versin o yeter
bende istiyorum boyle bir kaza bendeeeee..hatta ilk geceden olsun:78::78ardon ablalarim..cocuk deyince kendime hakim olamiyorum...cok seviyorum ben bebisleriiii..Allahim hayirli saglikli bebisler nasib etsin insallah
kızlar şimdi spor bildirecekmiyiz neve bildirmeyecekmiyiz geçmişe çok fzl bakamıyorum spor yarışı varmı yokmu ?
yok canim, neve bildirilmeyecek sonuclar...nev sonuclari tutmak istemedigini bildirdi..cuma gununden itibaren herkes ozelden bana bildirir sonuclari
soyle ablacimmmm...gecmisi okudum anca geldim...sakin gecmis bugun topik

Son düzenleme:

canım o parçanın adı "o ye" sen yazmışsın zaten sözlerde..

selam hepinize... bu saat oldu daha yeni girebiliyorum topiğe, yoğunluktan yanaklarım kıpkırmızı oldu valla..

bugün yediklerim
sabah: kepek ekmeğine domates-peynir sandviç
öğlen: fırında ıspanaklı tavuk sarma, salata, yoğurt
akşam: belli değil.. ama ben ofisten çıkmadan kahvaltılık activia yiyip akşama sadece meyve yemeyi düşünüyorum..

iki dk sayfa durdu...kendine geldi bir baktim kac msj olmus
iyi aksamlar sana ceyceycim...
Frangicim bizim sirkette ayni...telefon sesi duymak istemiyorum resmen..sanki az isimiz varmis gibi..iki sirket daha ortak olmus bizim buraya...yani anlayacagin...telefonlar dahada artacak...

kutlamak adina 10 kutu pasta geldi....hepside benim gozumun onunde..ama ben bakmiyorummm..canim bile cekmiyor...ben cektigim eziyeti bilirim..sabah 60 kal. yakicam diye 2 saat kosu bandindan inmedim...zaten dundende sinirliydim...dahada uzun kaldim

evet canim, cagiralim...sonucta ona soz verdik..yer acilinca seni alacagiz diye...gunluk gorusen varmi tutkuyla, yoksa ben ozelden msjmi atim??
bundan sonra takimda sadec kurallara uyan kisiler istiyorum

evet tutku gelsin face baktım ordaysa söliym diye yokdu

kizlar ben dun gece uyuyamadim...lokman geldi laf atti ve yine cam sordu...isteyim dedim ve iki dk gecmedi birsey demeden cekti gitti...bende dusunup durdum kizdimida gitmedi diye...uyuyamadim...ve kilolu oldugum icn kendime birkez daha cok kizdim...ama birden cikmasinada cok sinirlendim,kirildim...

bugun geldi...naber lokman dedim..iyidir senden dedi...iyidir deidm..
sonra ya lokman sen dun niye aniden ciktin gittin dedim, acil isim cikti dedi..
hmm...bende bana kizdigini dusundum dedim..sen kamera sorunca bende yine musait olmadigimi
soyleyince dedim...yok ya niye kizim dedi...musait degilsen degilsindir dedi..
ama su 7 yil muhabbeti sikici olmaya basladi dedi...7 yil konusuda...biz 7 yildir gorusmedik...ve fotomu gosterdim ya sadece..sonrada dedim canli gormek icin bir 7 yil daha bekle...beyefendinin o saka cani sikiliyormus....bende tamam..bir daha sakasini yapmam dedim...ama sinirlendim...su rahatliga bakin ya...ben neler dusunurken adam havalarda...simdi engelledim.....sinirim gidene kadarda engellicemben o kizdi gitti diye gece uyumazken...beyefendi kendi keyfinin derdinde...

İyi akşamlar kızlaaaarr Burada gök delindi resmen,apartmanımızın önüne kadar sel götürdü.Ama ben yine de yağmuru çoookkk seviyorum,Allah afetlerden saklasın.Yağmur yağarken dualar makbulmüş;takımımıza dua ettim;huzurlu,sağlıklı,azimli kilolar verelim diyeeee İnşallah Rabbim kabul eder.Sizler nasılsınız,gününüz nasıl geçti?

Ah canım be,erkekler böyle.Onlar için hayat,kişisel keyifler cenneti.O yüzden soğukkanlı olmalıyız ikili ilişkilerde.Kadın nötr olmayı başarabilirse,erkekler çırpınıyor.Bunu çevremde çok gözlemledim.Bir de her zaman kimsenin vazgeçilmez olmadığını bilerek,kendi lehimize düşünmeyi öğrenmemiz gerek.Sen değerlisin;Lokman'ın varlığı bu değere ne birşey katabilir,ne birşey eksiltebilir.

Allah butun afetlerden korusun nevcim...bende cok korkarim gok gurlerken:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…